![]() |
Affedin Artık
İnatçı sevgilimi kaybettim En güzel hislerimi yitirdim Sadece zamana isyan ettim ******* beni affedin artık Aşkım uğruna çok yol sarf ettim Sizlerden kaçarak hata ettim Kötü olan herşeyi terk ettim Dostlarım beni affedin artık |
Affeyle Bizi
Biz bu amellerimizle girebilecek miyiz cennete O sahabelerin yaptıklarından hangisi var bizde Ellerimizi kaldırıp gökyüzüne dua edelim Rabbe Affeyle bizi şefaat ya Resulullah şefaat eyle Sahabeler aç kaldı, İslamiyet için savaştı Bize yaşanacak güzel bir dünya bıraktılar Sahabeler böyle cennetlik oldular sevapları çok Affeyle bizi şefaat ya Resulullah şefaat eyle Korkum ölümden değil, korkum cehennem ateşi Korkum can Ahmed’in yolundan ayrı kalmak Bizde var mı? Uveys’in dayanılmaz aşkı alası Affeyle bizi şefaat ya Resulullah şefaat eyle |
Ağlamak, Kadının Tuzağıdır.
Başta masumca isterler Olmayınca feryat dahi ederler Almayınca küsüp sırt dönerler Ağlayınca emellerine ererler. Dikkat et dost düşme tuzağa Sonra otursun yağsız kazığa Gitme sakın onunla mağazaya Girmesi kolay çıkması zor olur Ağlamak, kadının tuzağıdır Mevlana demiş, ben değil Doğru demiş, yalan değil Ağlamak, kadının tuzağıdır. |
Ağlıyorum
Yine bir başka gün doğuyor Ufukta güneşin kızıl maskesi Aklımda yanlız senin gözlerin Deniz dalgası gibi saçların Düşünüyorum düşünüyorum Yalnız seni düşünüyorum Bir gece olsun unutamadım Bir gece olsun sensiz uyuyamadım Bir gece olsun ağlamadan sabahları bulamadım Ağlamayı kendime bir görev bildim Ağlamayı kendime bir yemin bildim Sen döneceksin diye hiç uyumadım Sen gelmeyeceksin diye ben hep ağladım |
Ak Güvercin
Gitme ak güvercin Dur hele bekle bir Sana muhtaç oldum Bir name yazacağım Bir resim göstereceğim Nameyi resimdekine vereceksin |
Akşam Yağmuru
Bugün yine sokalarda idim hafiften bir yağmur vardı Akşam üzeriydi sevgililer yağmura inat sokaklarda Ben yanlızım ama onları gördükçe mutlu oluyorum Kıskananlar vardı onları kem gözler üzerlerinde Ama onların tek savunması aşkları idi Boşverin be dostlarım ben sevmeyeyim Sevilmeyeyimde istemem yalnızda kalsam Sevenlerin olduğunu biliyorumya o yeter bana Sokakları bu akşam sokaklarda aşkın portresi var yine El ele tutuşmuşlar sadece gözleri birbirine bakıyor Yağmur damları fısıldıyor kulaklarına aşkı Hafif bir rüzgar başlıyor sonra Kokular birbirine karışıyor Toprak kokusu var etrafta engüzel parfümden daha güzel Bu akşamda sevinçliyim hala seven birileri var diye |
Akşamlar
Sensiz hayat zor geçer Zaman aşksız gam çeker Ruhum sensiz yaz çizer Sensiz yiter akşamlar Gün başlar sensiz bitmez Ruhum sensiz oh çekmez Bülbül sus olur ötmez Sensiz bitmez akşamlar Saat durur naz yapar Dost gözlüler kem bakar Bütün kuşlar göç yapar Sensiz susar akşamlar |
Al Sancak
Ay yıldız bu vatanın yorganı Şehit kanı ile aldı şeklini Değil el uzatmak yan bakılmaz Onu semadan indirecek Türk olamaz O bana şehitlerimin emanetidir Vatanımın özgürlük simgesidir |
Aldatıldık Dostum
Sevdim diye yalan söyledi Saf güzelliğine beni köle etti Yalan dolu bir masal daha bitti Başkası varmış kalbini çalan Başkası varmış ona köle olan Onu benden alana selam Tek dostum sigaram yanımda Efkarı yakıp rüzgara bırakacağız O zalimin inadına ağlamayacağız Bu hayatı beraber harcayacağız |
Anama Mektup
Hasretin demliyor kalbimi anam Seni,babamı,kardeşlerimi ve dağınık odamı, Mis kokulu elini saçımda gezdirişini, Kalk bir vakit namaz kıl deyişini, Her isteyişimde sevdiğim yemeği yapmanı, Eve geç kalınca bana kızışını, Hasta olduğumda baş ucumda uyumanı, Sinirlendiğinde bana kızışını, Babamdan benim için para istemeni, Odamı dağıttığımda bana bağırmanı, İnce giyme hasta olursun deyişini, Başımı kucağına koyuşumu, Akşamları beni camda bekleyişini, Benimle beraber ağlayıp benimle gülüşünü, Uyumam için bana ninni söylemeni, *******i üstümü örtüşünü, O hep gülen gözlerini özledim Az kaldı anacığım sabrediyorum Hasretinizi kalbimden çıkaramıyorum Az kaldı anacığım bekle geliyorum. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:23 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.