![]() |
Umut
Bir yağmur altında Sokaklarda yürüyorum Elimde sigaram Üşüyorum hep Ağlıyorum sana O günden beri Ve her düşen yağmur tanesinde Bir umut yağıyor bende Sana kavuşmak sevgilim. |
Yalnızlık
Dönüp gözlerimin içine bakıp gittin Sensiz kaldım ve sarıldım yalnızlığa Kolay değil ki canım gitti Unuttum kendimi askın boğuyor beni ******* düşer oldu üzerime yalnızlıkta şarkılar dinleyip içiyorum Acımı unutmak istiyorum Hayatım hiç yazmadı böyle keder Bu yürek yalnızlık acısını çekiyor Gönül işte sevdi seni hemde delice Yalnızlık artık tek dostum. |
Yastayım
Gecenin en derinliğinde Umutsuzluk beni sardığında Gölgeler içinde kayboluyorum Bu çıkmaz sokakta yürüyorum Çileler boğmuş beni Bu yolda yürümek zor En acısı sensizlik be güzelim Gören çaresiz der, umutsuz der Kimse bilmiyor ki çektiğim ask acısı Ama sen gittin gideli bu imkânsız aşk Beni yasta boğdu güzelim Acı değil, aşk’tan başka, ölümden farklı İmkânsız iste Bu yüzden son nefesime kadar yastayım. |
Zaman
Bugün geçtim oradan Seni ilk gördüğüm yerden Ellerim titriyordu Gözlerim dolmuştu Sanki ordaymışsın gibi Sesini duyar oldum Gözlerimi kapayıp O gülüşünü Temiz kalpli yüzünü Gördüm Açınca sen yine yoktun Ben yine titriyordum Gittiğin günden beri Acım saklı yüreğimde Ve her gece sensiz bir gün daha geçti diyorum. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:11 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.