![]() |
Sana Bıraktım
Bir şeyin kalmadı, bende alacak Ne varsa güzelim, SANA BIRAKTIM ! Dertlerin bende, bak kucak kucak Mutluluğu güzelim, SANA BIRAKTIM ! Her anı huzurla, neşeyle dolan Yanında eriyip, biterdi zaman Bana maziden, hatıra kalan Günlerimi güzelim, SANA BIRAKTIM ! İçimde en güzel, duygularımı Hayalini kurduğum, tüm umutları Yaşanmadan geçen, bütün yılları Dünlerimi güzelim, SANA BIRAKTIM ! Şu vazo da duran, çiçekler bile Aşkımı anlatır, gelse bir dile Dikenlerini batırıp, kendi kalbime Güllerini güzelim, SANA BIRAKTIM ! GÜLLERİNİ GÜZELİM, SANA BIRAKTIM !.. |
Salın Dağlardan
Salın dağlardan gel bana sevgilim Çıkma yollara ele görünürsün Sana bir zorluk verecek değilim Çıkma yollara ele görünürsün Aşkımız zorda sevgimiz çileli El verki gelsin günlerin güzeli Zarar görse de saçının bir teli Çıkma yollara ele görünürsün Varsın kınasın dağlar,kurtlar,kuşlar Suç bizde değil engeller koymuşlar Her aşkta vardır inişler,yokuşlar Çıkma yollara ele görünürsün Şimdilik yasak yollar sevdiceğim Görenler fırsat kollar sevdiceğim Zalimler hala; Kullar sevdiceğim Çıkma yollara ele görünürsün |
Beyaz
İstediğim çok renkti Bildiğim ise az Ben renkleri topladım Bana kaldı beyaz… |
Bu Gece
Bu gece yazmak istiyorum; Üzüntülerimi, kederlerimi. Bu gece saymak istiyorum; Sensiz geçen günlerimi. Bu gece ağlamak istiyorum, Çocuklar gibi ağlamak. Bu gece söylemek istiyorum; Seni sevdiğimi haykırarak. Bu gece unutmak istiyorum; Seni ve hatıralarını. Bu gece başarmak istiyorum; Seni unutup yaşamayı. Bu gece zor olan şeyleri istiyorum; Seni unutmak kolay değil ki. Unutacağımı mı sanıyorsun? Unutmam mümkün olmayan seni. |
Çanakkaleden Bir Ses
Çanakkale den dün inmedik mi biz düşmana salalarla Boşuna mı kurtardık vatanı Allah Allah nidalarıyla Neler çektik siz övünün diye bağımsızlık sedalarıyla Namus dedik koruduk vatan toprağını destan yazarken Öldük bittik göremedik yirmi yaş çağını kar yağarken Kefensiz gömdüler çoğumuzu yan yana güneş batarken Yemeklerimiz hiç sanmayın hep üç öğün çoğu zaman yavan Nedir bu banka batırmak sahte rakı kapkaç telaşı be hayvan Atatürk olmasa görürdünüz hak özgürlük nasıl derler yalan Sahip çıkın bize sizde öleceksiniz hiç uğruna bak göçen göçene Bir kere dua gönderin ruhlarımıza bari yapmayın boşa çene Bin yıl sonra bile abidemiz tarih anlatacak oradan geçenlere. |
İlkyazda
Sen bir şarkıyı yorumlarken Ayaklarım yerden kesilir benim Yedi kat göklerde dolaşırken, Başım bir yıldıza çarpar Akkor kesilir bedenim... Sen bir şiiri yorumlarken Bense gök kuşağına binerim Yüreğim kıpır kıpır bir kuştur artık! Dağın, vadinin üzerinde Yağmurla yarış ederim… Sen bir resmi yorumlarken Boyalar canıma karışır benim Figürler egemen zaman ve mekana Yer-gök türkü çiçeğidir Yeşerten sensin güzelim... Sen sustuğun vakit ilk yaz yok artık Berekette biter, sevda da biter Birden çöküverir kış ve karanlık Şarkısız, şiirsiz, resimsiz bir dünyaya dökülür Kanatları kırılan türküler... |
Garip
Sancıyor mum ışınğında sevdamın ateşi korkak bir çocuk gibi saklanıyor sevdanın gözlerinden ellerin bir kor tanesi... Gözlerin hançer sözlerin ölümdü bedenime ben hep seni sayıkladım sözlerimin karanlığında yok saydım sensiz geçen zamanları saatleri takvimleri ben hep seni sevdim ilk göz ağrım sevdamın kokusu bir canım. Kalp atışlarımda saklıydı adının her hecesi ben hep seni sevdim gözleri büyük kadın... |
Öğüt
Okulda, anladıkça başaracaksın. Yaşamda, başardıkça anlayacaksın. Gelecek mutlu-mutsuz, inanmasan da; Gözlerin yaşardıkça anlayacaksın. |
Gönül Yolları
Bütün gönül yollarım çıkıyor sana Kalbinin kapılarını bana açsana Sımsıcak hislerinle boynuma sarılsana Geliyorum tutkulu aşkımla ben sana. |
Affetmeye
Yetmez mi bunca yıl çektiğim acılar şu parçalanan kalbimi affetmeye inadından gururundan vazgeçemez misin şu hor gördüğün gönlü affetmeye. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.