www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Dev Fikra ArŞİvİ (https://www.cakal.net/showthread.php?t=86210)

¢яєαмιηg 09-05-2007 12:17 PM

mor GÖz
otelİn Bİrİnde Mor GÖz Dİye Bİr Hayalet VarmiŞ. Bu Otele Bİr GÜn Komutanin Bİrİ GelmİŞ Ve Bu Komutana Canavardan Bahhsedİlİr , Komutanda Ben Korkmam Cavardan Manavardan DemİŞ AkŞam Komutan Tam Yatar Ken Canar ÇikmiŞ ..ben Mor GÖÖÖÖÖÖz DemİŞ Komutan Korkudan Balkondan AŞŞaĞi AtlamiŞ.temelde Bİ GÜn O Otele GelmİŞ Temele De BahsedİlmİŞ Ama Temel Bu Dİnlermİ HİÇ AkŞam OlmuŞ Canavar ÇikmiŞ Ortaya Benn Mor GÖÖÖz DemİŞ Temelde S..tİr Gİt Lan Gelİrsem ÖbÜr GÖzÜnÜ De Ben Morartirim DemİŞ.

hotel
temel ile dursun bir gün uzun bir yoldan gelir ve hotele ratlarlar içeri girerler danışmadan bir oda isterler ama hotel 100 katlı danışmada onlara 100. katı verir ve başlarlar merdiven merdiven çıkmaya 20-30-40-80-100 derken temelin arkadaşı derki anahatarı şağıda unuttuk :)))

YARASA
Üç tane yarasa varmış.Alman,İngiliz,Bide bizim Temel.ingilizin karnı açıkmış aşağıya bir kaymış birazdan bir gelmiş ağzı kan içinde.bizimkiler vavvvvvv demişler ne oldu.Demiş şuradaki evi görüyormusunuz içinde bir kadın var onun kanının emdim demiş.Alman açıkmış ve o da bir aşağıya süzülmüş bir gelmiş ki ağzı burnu kan içinde bizimkiler vavvvv demşler.şuradaki evi görüyormusunz arkasında bir ahır var içinde bir tane dana var onun kanını içtim demişler.
Bizim temelde açıkmış aşağıya bir süzülmüş birazdan bir gelmiş ki oda ne ağız burun göz eller kan içnde bizimkiler vavvvvvvvvvvvvvvvvv demişler.Şu evi görüyormusunuz arkasında bir ağır var onun arkasında da bir direk var gördünüz mü demiş onlarda ewet demiş İŞDE DEMİŞ BEN O DİREĞİ GÖRMEDİM

¢яєαмιηg 09-05-2007 12:18 PM

Boya Kovası
Laza karayollarını boyama işi vermişler. Laz başlamış çalışmaya. İlk gün tam 200 metre boyamış. İkinci gün 100 metre, üçüncü gün 50 metre.
Artık dördüncü gün 10 metre boyayınca amiri Lazı çağırmış:
- Hayırdır evladım iyi çalışıyordun ?
- Ben yine iyi çalışıyorum
- İyi ama dün 50 metre bugün de 10 metre boyamışsın.
- E... haliyle. İlk günlerde boya kovasına gidip gelmek kolaydı, sonraları çok vakit almaya başladı.

Kayık
Balığa çıkacak olan Lazlar konuşuyorlarmış :
- Dün balık avladığımız yeri işaretledin mi?
- Evet kayığa işaret koydum
- Aptal! Ya bugün başka kayıkla balığa çıkarsak?!

Kedi
Adam iş için kasabaya giderken bakmış derenin kenarında Laz komşusu bir kedi yıkıyor. Adam Laza :
- Bak o kediyi yıkıyorsun ama sonra hayvanı öldürürsün.
- Birşey olmaz merak etme.
Adam bunun üzerine kasabaya devam etmiş. Birkaç saat sonra dönüş yolunda bakmış ki Laz komşusu toprağa birşeyler gömüyor. Adam dayanamamış ve :
- Demiştim ben. Yıkaya yıkaya öldürdün hayvancağızı değil mi ?
- Hayır hayır yıkarken değil, sıkarken öldü.

Sigara
Laz her balık dönüşünde paçaları ıslak vaziyette kayıktan iniyormuş. Bir gün arkadaşları sormuş paçalarını, o da:
- Valla oltayı atıp balığı beklerken sıkılıyorum ve bir sigara yakıyorum. Sigaram bitince de sigarayı denize atıyorum, ondan sonrada ayağımla söndürüyorum.

¢яєαмιηg 09-05-2007 12:19 PM

İstanbul dayım
Laz alacaklılardan kaçmak için kapısının üzerine İstanbul dayım yazmış ve her kapı çaldığında tavan arasına kaçıyormuş. Yine kapı çaldıktan sonra bu kez büyük bir gürültü ile kapı kırılmış ve eve giren birkaç kişi lazın eşyalarını dışarı taşımaya başlamışlar. Bu durumu tavan arasından seyreden laz:
- Ulan şimdi İstanbul da olmasam size gösterirdim.

Çok Zehirli
İki laz yılan olan Temel le İdris yolda gidiyorlarmış. Birden Temel İdris e dönüp: Ula Idris biz zehirli miydik yoksa zehirsiz mu? diye sormuş. Idris şaşırmış Ula ne oldu gene demiş. Temel de:
Ula biraz once dilimi isirdim da, demiş...

Mecnun
Temel Fadime yle tiyatro gişesine gitmiş:
- Pize içi pilet lütfen.
- Leyla ile Mecnun için mi?
- Hayir Fadime yle penum için.

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:59 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.