www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   karışık fıkralar.. (https://www.cakal.net/showthread.php?t=86345)

F.S.Mehmet1453 08-25-2007 06:39 PM

Avukat, müvekkillerinden birine telgraf çekti:
-"Kayınvaldeniz dün gece öldü.Gömülmesini mi, mumyalanmasını mı, yoksa yakılmasını mı sağlayalım?"
Ertesi gün cevap geldi:

-"Emin olmak isterim. Her üçü de yapılsın."

Üç Hristiyan arkadaş yolda gidiyormuş, birisi kiliseyi görmüş ve...
-Bekleyinde şurda bir günah çıkardayım.
Papazın yanına gelerek..
-Papaz efendi ben cinsel ilişkiye girdim. Günahımı çıkardın
Papaz..
-Oğlum sen ilişkiye şu filan filan yerdeki çalışan kızlamı hııı!
-Yok
Haa! Şu Filan apartmanda oturan kızmı?
-Hayıır.
-Buldum buldum. Şu Lokantada çalışan kız veriyormuş duyduğuma göre o mu?
-Yooo!
Papaz sinirlenir ve..
-Siktir lan günahını felan çıkarmıyorum.
Arkadaşlarının yanına gelerek..
-Ne oldu, günah çıkardın mı?

-Yok. Ama tam üç tane sağlam adres aldım.

New York sokaklarinin karla kaplandigi günlerde ikiside Amerikanin degisik bölgelerinde,ayri ayri is gezilerinde olan bir kari koca, Floridada bulusup,yaz sicaklarinin yasandigi bu bölgede birkaç gün geçirmeye karar verirler.Kocasi, esinden önce gider floridaya ve otelde yer ayittiktan sonra,
ona once bir e-mail gönderir. Fakat mesaj, adreste bir harfi yanlis yazdigi için,eşi yerine bir gün önce ölen yasli bir papazin esine gider.Papazin en az kendi kadar yasli esi bilgisayar ekraninda mesaji okuyunca korkunç bir ciglik atar ve yere düser.
Zaten çok üzgün olan kadinin bu çigligi üzerine ev halki odaya dolar hemen herkes yerde yatan kadina yardim için kosusturmaya baslarlar.Kadincagiz bir süre sonra kendine gelir ve niçin çiglik attigini soranlara bilgisayar ekranini gösterir .
Ekrandaki mesaj aynen söyledir:

"Sevgili Karicigim, Bugün buraya ulasir ulasmaz,yarin senin gelisinle ilgili tüm islemleri tamamladim,sonra da bana ayrilan yerime ulastim.
Burasi gerçekten cok sicak..
Seni özlemle bekliyorum.
Kocan"

Adamin dükkani yeri hemen oturdugu apartmanin altindaymis ve adam hergün karisini 3 kere becermezse isi rasgitmezmis ama oglunun durumu çakmamasi için karisiyla 1 parola koymuslar ve parolada"Daktilo".Adam sabah kavaltidan sonra dükkana inmis ve ogluna seslenmis:
-"Oglum!annene git söyle babam daktiloyu istiyor çalisacakmis de."
Oglu hemen annensine kosup demis ki:
-"Anne, Babam daktiloyu ister çalisacakmis"
Anne:
-"Tamam oglum git babana söyle, annem 5 dk. içersinde daktiloyu getirecek."
Çocuk babasina gidip annesinin söylediklerini söylemis.Öglen yemeginden sonra babasi tekrar oglunu çagirip daktiloyu istemis ve bu uzun süre böyle devam etmis.Günün birinden babasi tekrar ogluna seslenip annesinin daktiloyu getirmesini istemis.Oglu Annesine gidip durumu iletmis Annesi:
-"Oglum Babana git söyle,daktilo arizali, annem tamire götürdü,1 saat sonra tamirden çiktiginda annem getirecek de."
Oglu Babasina gidip aynen annesinin söylediklerini iletmis.1 saat sonra Annesi seslenmis:
-"Oglum Babana git söyle daktilo tamirden çikti eger isterse annem getirecek."
Oglu babasina gidip söylemis.Babasida demis ki:

-"Oglum git annene söyle daktilo gerekmiyor artik bu seferlik babam elyazisiyla isini halletmis"

F.S.Mehmet1453 08-25-2007 06:40 PM

Kadinin birinin birgun cami kirilmis.Camciyi arayip haber vermis.Sonra kapi calmis.Kadin
-"kim o?" demis. Kapidaki ses
-"Camci be yaw"
Kadin kapiyi acmis, camciya kirik cami gosterdikten sonra
-"Siz cami takin ben mutfakta yemek pisircem, bir seye ihtiyaciniz olursa seslenirsiniz" demis.Aradan 15 dk. gectikten sonra kapi bir kez daha calmis.Kadin
-"Kim o?" demis, Kapidaki ses
-"Camci be yaw"
Kadin
-"Ama benim camcim iceride cami takiyor, siz kimsiniz?" demis.Kapidaki ses

-"Düstüm be yaw"

Camcinin teki bir eve cam takmaya gitmis. Kapiyi açan kadina:
-"Merhaba ben camciyim kirilan pencerenizi degistirecegim .mina koyim" demiş.Kadin da saskinlikla içeri davet etmis. Camci:
-"Kirik pencere nerede .mina koyim" demis. Odaya girmis ama cami takarken asagi düsmüs. Tekrar yukari çikip zili çalmis.Kadin tekrar kapiyi açmis ve:
-"Aaa sen biraz önce eve girmemis miydin?" diye sormus. Camci ise:

-"Eee düstüm .mina koyim" demis.

Bir Avrupa kasabasinda halk cok hizliymis.
Herkes habire esini aldatiyormus.Ancak dini inanislari geregi her seferinde de Kiliseye gidip gunah cikariyormis.Kilisenin rahibinin canina tak etmis. Nasil etmesin ki, her gelen ayni seyi anlatiyor
"Rahip efendi dun gece falanla yattim."
Bakmis rahip bu is boyle gitmeyecek. Gelenlere
-"Bundan boyle yattim lafini kullanmayin, ayip oluyor, onun yerine dustum deyin,ben anlarim geregini de yaparim" demis.Boylelikle laf yayilmis, artik gunah cikarmaya giden herkes "yattim" yerine "dustum" demeye baslamis.Derken rahip baska kilise gonderilmis, yerine de genc bir rahip atanmis.
Genc rahip de hergun gunah cikariyor dogal olarak. Tabii eski rahibin "dusme" sifresinden haberi yok.Gelen herkes de "dun gece dustum" diyor.Genc rahip buna bir cozum bulunmasi gerektigini dusunerek dogru Belediye Baskani na gitmis.Demis ki
-"Baskan bey su kasabanin yollarini yaptirsaniz artik."
Baskan sasirmis
-"Hayrola ne oldu?"diye sormus. Rahip
-"Ne olacagi var mi?" demis
-"Her gunah cikarmaya gelen dustugunu anlatiyor."
Belediye Baskani sifreyi bildigi icin gulmeye baslamis.Bunun uzerine genc rahip atilmis "

-"Gulmeyin oyle, bu hafta icinde kariniz bile uc kere düşmüş" demis.

Çiçekçiye giren adamın kolunda sıyrıklar, sol gözünde bir morluk vardı.
- Bir düzine kırmızı gül istiyorum, dedi ve hemen ekledi. Karımın doğum günü için, tazesinden rica ediyorum.
Çiçekçi:
- Başüstüne, dedi. Hangi gün için?
Adam koluyla gözünü işaret etti:

- Dün için lütfen.

"Evlenecegim kizin ilk erkegi ben olmaliyim, hattacinsellik hakkinda hiç bir sey bilmemeli ve hatta erkek organinin adini dahi bilmemeli." diye düsünen bir adam, bu aradigi
kizi bulabilmek için diyar diyar geziyormus. Fakat erkek organinin adini bile bilmeyen kiz nerdeeee ?Nihayet köyün birinden bir kiz tavsiye etmisler adam kizi görmeye gitmis, ne yapip edip kizla samanlikta bulusmus, konusurlarken lafin arasinda çikarip göstermis kiza:
- Bunun adini biliyor musun? diye sormus, kiz
- Penis, demis.
Adam kizi begenmemis. Zaman içinde birçok köylerde,birçok kizlar tavsiye etmisler adama, adam ayni sekilde görüsüp sormus
- Bunun adi nedir? diye bütün kizlarda bilmis
adini.Aradigi türden bir kiz bulamayacagini anlayan adam tam evlenme fikrinden
vazgeçecegi zaman bir kiz daha tavsiye etmisler.Kizin yasadigi köye giden adam,kizi bir bahane ile kömürlüge indirmis, lafin arasinda çikartip
- Bu nedir? diye sormus. Kiz adaminkini eline alip biraz inceledikten sonra
- Düdüük, demis.Bunun üzerine aradigi kizi buldugunu düsünen adam formaliteleri
tamamladiktan sonra bu kizla evlenmis. Aradan yillar geçmis, kari-kocanin çocuklari olmus, çocuklar büyümüs torunlari olmus,evliliklerinin otuzbesinci yillarini kutlarken adamin aklina tanistiklarinda yasadiklari olay gelmis ve gevrekgevrek
gülerek karisini dürtmüs :
- Hatirliyormusun hanim,bundan seneler önce sana kömürlükte birsey göstermistimde, düdük demistin, nerden aklina geldi o ? deyince kadin
kikirdeyerek :

- Onu bilmeyecek ne var senden iki gün önce komsumuzun oglu seninkine benzer birsey gösterdi de ne oldugunu bilemedimdi, o da zurna demisti.Seninkine baktim, onunki zurna ise seninki de ancak düdük olur diye
düsündüm.!!!!!

Adam doktora gider :
-Doktor bey, galiba karimda isitme kaybi basladi. Ne yapabiliriz?
Doktor :
-Eve gittiginiz zaman, karinizin arkasinda, biraz uzakta durun. Normal bir sesle ona soru sorun. Eger sizi duymazsa biraz daha yaklasin ve sorunuzu tekrarlayin. Hangi mesafede duydugunu tesbit edelim, ona göre bir tedavi uygulariz.
Adam eve döner. Karisi mutfakta yemekle ugrasmaktadir. Adam mutfagin kapisinda durur ve normal bir sesle :
- Hayatim, ne yiyoruz bu aksam? diye sorar.
Karisi cevap vermez. Adam bir iki adim atar ve bir kez daha sorar :
- Hayatim, ne yiyoruz bu aksam?
Karisi yine cevap vermez. Adam kadinin dibine kadar gelir ve tekrarlar :
- Hayatim, ne yiyoruz bu aksam?
Karisi öfkeyle dönerek cevap verir :
- Üçtür köfte diyorum ya!

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:37 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.