www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   İşçi Partisi (https://www.cakal.net/showthread.php?t=9597)

amfibik 02-14-2006 04:24 PM

patron sensin ne dersen oke diecem bole diosan bole olsun patron

amfibik 02-14-2006 04:25 PM

belki kızıyosun bilmiyom kızıyosan affola ama EYVALLA

watican_666 02-15-2006 08:23 PM

Ya Apo Denen Zİbİdİ Şu Ana Kadar TÜrkİyeyİ BÖlmeye ÇaliŞmaktan BaŞka Ne Ler Yapti Sayi Vermİyorum O Kadar Bebek O Kadar Masum İnasini ÖldÜren Şerefsİzİ Bana Verseler Aci Çektİre Çektİre ÖldÜrÜrm Derİsİnİ YÜzÜm Tuz Basarim O Şerefsİzİ Savunacagima Kafama Sikarim Daha İyİ

APO ZAVALININ BİRİ O KİŞİN MEZARDA YATACAK YERİ YOK YA BİDE İMRALIDA BESLİYOLAR BEN OLSAM SALLANDIRMIŞTIM O KADAR ŞEHİTİN HESABINI NERDE VERİCEK TABİKİ ÖTEKİ TARAFTA

CEHENNEMDE CAYIR CAYIR YANSIN

GeCeLeR 02-15-2006 11:28 PM

kızmıyorum kızmak haddimede düşmez..
sadece belli başlı ayrımları yapmak istedim..

Tathar Elanessé 02-15-2006 11:44 PM

Alıntı:

İlk Gönderen tunada
patron sensin ne dersen oke diecem bole diosan bole olsun patron

yukarıda yazdıklarından dolayı seni kınıyorum,burası özgür bir forum herkes dusuncesini soyler gereken saygıyı gorur sadece dusuncesini soylediği için veya adminle veya s.mod veya moderatorle fikir ayrılıgına düştüğü için siteden adam atılmaz atanında karşısına ben çıkarım ne gerekirse onu yaparım.......!
burada kimse kimseye boyun egmemeli hele ki özgürlükten yana olan ların bunu soylemesi kadar acı bir sey goremiyorum.......!
SAYGILAR
FLYWALKER

GeCeLeR 02-16-2006 02:40 AM

Alıntı:

İlk Gönderen flywalker
yukarıda yazdıklarından dolayı seni kınıyorum,burası özgür bir forum herkes dusuncesini soyler gereken saygıyı gorur sadece dusuncesini soylediği için veya adminle veya s.mod veya moderatorle fikir ayrılıgına düştüğü için siteden adam atılmaz atanında karşısına ben çıkarım ne gerekirse onu yaparım.......!
burada kimse kimseye boyun egmemeli hele ki özgürlükten yana olan ların bunu soylemesi kadar acı bir sey goremiyorum.......!
SAYGILAR
FLYWALKER

aynı şeyden bahsediyoruz...
Saygılar

GeCeLeR

amfibik 02-16-2006 01:38 PM

ben ozgurluklerimin kısıtlanmasından yada forumdan tılmaktan korkmuyorum babam sağci ve babam benim görüşlerimi ona solememden hoşnut olmaz dinlemez ama dinletmesini bilirim :)) demek istediğim zaten özgürüm ama patron GeCeLeR bakarsın ona dinletemem atar matar :P şaka bi yana ama özgürlük ve bağimsizlik.. bence her şey bu benim için ama düşüncelerim sol .. ama karşima sağci birisi gelsin sabaaha kadar dinlerim ayrım yapmam zaten solunda felsefesi bu herkez eşittir bitti. ben yanumda çalişan adamlarla kendimi eşit tutuyorum babam bana sen patronsun dio bende onlarda insan benim gibi diyorum abartıyosun diiyoLar :... sizce

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:02 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.