![]() |
* Seni her özlediğimde gökten bir yıldız eksilseydi gökyüzü kapkaranlık olurdu.
|
* Seni seviyorum çünkü elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine o tarifsiz sıcaklığı koymayı başarıyorsun...
|
* SENI SEVDIGIMI SOYLUYORUM AMA BU YALAN,CUNKU;SANA OLAN DUYGULARIM O KADAR USTUN VE YUCEKI ASKIM ONLARA ISIM BULAMADIM...
|
* Eğer bir uçurum kenarında düşmek üzere olsam, aşağıda bir dal olsa ve o dalın sen olduğunu bilsem, ölmekten değil birtanem seni kırmaktan korkarım...
|
* dünde,bugünde,yarinda, yüregin kadar yanindayim. kendini yalniz h?ssettiginde elini kalbine koy;ben hep ordayim
|
* eger askta guzel bir an varsa oda baskalarini bastan cikartan o yuregin benim icin kan agladigi zamandir
|
* Dünyan öyle bir kararsin ki, seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun
|
* YATAGINI GÜL YAPRAKLARIYLA SÜSLEDIM,ÜZERINI AY ISIGIYLA ÖRTTÜM.TÜM KABUSLARI BEN ALDIM,BU GECE TATLI RÜYALAR SENIN OLSUN
|
* Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek, Ve hayatın tadı sabah kalktığımda, Senin varolduğunu bilmek
|
* sana olan askim sagir bir ressamin kristal bir yüzeye düsen gul yapragynyn çykardygy sesi cizdigi zaman bitecek
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:42 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.