![]() |
Alıntı:
|
vallaa hem sanatist hemdee hacker olmaktan mutluyum
|
Alıntı:
|
onu bilmem ama bir faşo biliyorum hemde en faşo
:)))))))))))) |
ben ce benim :D
|
Alıntı:
Ahh be kankam ne istedin de yapmadım ayıp ediyosun yani:))Eee benden hiç bulunmayan bir albümü istersen 30 dk beklersin artık:))O kadar da değil:)) |
bencede karayer sitein en hızlısı benim kadar olmasada hızlı :D:D:D:D
|
Alıntı:
|
herkes sitenin gülü arada dikenide var ama o ayrı zandarda bu sitenin güvenliği diye biliriz:)
|
en tenbeli benim herhalde :(
selametle.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu nasıl Mesaj şimdi??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Merak etme sen..Özür gelicek..İnş.gelir.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
2)sitede ikiyüz küsür mesajın olabilir ... ancak her zaman dediğim gibi burası bir forum sitesi aramızda kız arkadaşlarmızda olacak onlara karşı edep adap sınırlarını zorlayıcı küçük düşürücü amiyane tabirle askıntılık edecek tavırlarda bulunursak bu insanlar bundan sonra bizim aramızda olmaz ve bizde erkek erkek takılmak zoruna kalırsınız iş böyle olunca ben de seni kadın bölümüne moderatör yaparım bilmem anlatabildim mi ??? 3)site içi demokrasiden yana olduğumdan dolayı seni banlamadım .... banlatmadım... konuyu kilitlemedim kilitletmedim ... bunun nedeni boş bulunduğun bir anda bu lafı söylediğini düşünmemdir.. en kısa zamanda gereğini yerine getirerek arkadaşımdan özür dileyeceğinden hiç şüphem yoktur... eğer dilemeyeceksen senden ricam forum kurallarını bir kez okuman ve bize bunu istediğin şekilde söylemen .. zaten biz aramızda birimize edilen hakareti yada saygısızlığı hepimize yapılmış kabul edip halihazırda olan forum kurallarının gereğini işletiyoruz... Saygılar GeCeLeR |
en asabisi en admin'i "geceler"
|
karayel -obsession- ikiside sağlam
|
collatera valla sen bu sıtenın en knkası olabırsın ama benım kuzenımsın
ıykısenı tanıdım kuzen ;) Alıntı:
|
[quote=nike46]collatera valla sen bu sıtenın en knkası olabırsın ama benım kuzenımsın
ıykısenı tanıdım kuzen ;) nike46 sende benim kuzenimsin kankamsın ama bunun yanında forumun en aktif en romantik en şeker üyesisin seni tanımak çk güzel... |
bende formun en ROBOTUYUM
|
En koyu Fenerli : Karayel 'miş....yeni ögrendim:biggrin:
|
Alıntı:
bence forumun en beyefendisi |
Alıntı:
|
bende en kankalardanımıdr herhalde.........
|
BEN en bebişim heralde
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yok Kancalar En Sıkıcısı Benim
|
ben forumun pisikopatıyım heralde...
|
ImmortalSouL ile aramdaki sorun tatlıya bağlanmıştır..konunun kapatılmasını rica ediyorum..
|
sitenin en fazla online olan ismi ObSeSSiOn kankam....
|
galiba oyle :)) napalım bis kolacan edios :)
|
sitenin en teşekkürcüsü de ObSeSSiOn
|
Alıntı:
emeğe gösterdiğin saygıdan dolayı ben de sana teşekkür ediyorum ;) |
ayy tesekkürlerr :)
|
o bir sleepless....(ObSeSSiOn )
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
en çalıskan kesinlikle Bostandere
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:28 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.