www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Sitenin En'leri kimler..?????? (https://www.cakal.net/showthread.php?t=12125)

sonnnefes 03-10-2006 01:53 PM

Alıntı:

İlk Gönderen ayten
:))) aşk olsun arkadaşlar 2 dk feminist yaptınız beni..halbuki ne kötülüğümü gördünüz şimdiye kadar?? :))

yok canımmmm...neyini gördük ki ?? bir sitedeki erkekleri dövmedigin kaldı:))))şaka tabii..sitemizin gülü(hadi bu kıyagımıda unutma;) )

watican_666 03-10-2006 05:52 PM

vallaa hem sanatist hemdee hacker olmaktan mutluyum

๏๒รєรรเ๏ภ 03-10-2006 06:23 PM

Alıntı:

İlk Gönderen watican_666
vallaa hem sanatist hemdee hacker olmaktan mutluyum

Sen Hic Hayatinda Satanist Gördünmü ???

Tathar Elanessé 03-10-2006 08:22 PM

onu bilmem ama bir faşo biliyorum hemde en faşo
:))))))))))))

hakanallica 03-10-2006 08:26 PM

ben ce benim :D

KaRaYeL 03-11-2006 12:14 AM

Alıntı:

İlk Gönderen flywalker
karayel sitenin en hızlısı (hemen buluyor mp3 isteklerini...[birde benim istediklerimi bulsa])
:))))))))))))))

Ahh be kankam ne istedin de yapmadım ayıp ediyosun yani:))Eee benden hiç bulunmayan bir albümü istersen 30 dk beklersin artık:))O kadar da değil:))

hakanallica 03-11-2006 12:19 AM

bencede karayer sitein en hızlısı benim kadar olmasada hızlı :D:D:D:D

TiKkY_BoY 03-11-2006 12:40 AM

Alıntı:

İlk Gönderen hakanallica
bencede karayer sitein en hızlısı benim kadar olmasada hızlı :D:D:D:D

sen forumun en küçüyüsün

Karizmatix 03-12-2006 12:38 AM

herkes sitenin gülü arada dikenide var ama o ayrı zandarda bu sitenin güvenliği diye biliriz:)

ZaNdAR 03-12-2006 03:41 AM

en tenbeli benim herhalde :(

selametle..

ImmortalSouL 03-12-2006 03:45 AM

Alıntı:

İlk Gönderen ayten
:))) aşk olsun arkadaşlar 2 dk feminist yaptınız beni..halbuki ne kötülüğümü gördünüz şimdiye kadar?? :))

Yawruuuumm Kıyamam ßen sana :smile: :biggrin:

KaRaYeL 03-12-2006 03:58 AM

Alıntı:

İlk Gönderen ImmortalSouL

Bu nasıl Mesaj şimdi???

ayten 03-13-2006 04:05 PM

Alıntı:

özür bekliyorum..:mad:

KaRaYeL 03-13-2006 04:16 PM

Alıntı:

İlk Gönderen ayten
özür bekliyorum..:mad:

Merak etme sen..Özür gelicek..İnş.gelir..

CollαтєяαL™ 03-15-2006 11:10 PM

Alıntı:

bayan üyelerle bu şekilde konuşman hiç hoş değil

GeCeLeR 03-15-2006 11:18 PM

Alıntı:

1) burada hiç kimse benim yetki verdiğim rütbe yada ünvan verdiğim nickinin altında tag yazarak özel olduğunu belli ettiğim kişilere saygısız ve terbiyesizce konuşamaz...
2)sitede ikiyüz küsür mesajın olabilir ... ancak her zaman dediğim gibi burası bir forum sitesi aramızda kız arkadaşlarmızda olacak onlara karşı edep adap sınırlarını zorlayıcı küçük düşürücü amiyane tabirle askıntılık edecek tavırlarda bulunursak bu insanlar bundan sonra bizim aramızda olmaz ve bizde erkek erkek takılmak zoruna kalırsınız iş böyle olunca ben de seni kadın bölümüne moderatör yaparım bilmem anlatabildim mi ???
3)site içi demokrasiden yana olduğumdan dolayı seni banlamadım ....
banlatmadım...
konuyu kilitlemedim kilitletmedim ...
bunun nedeni boş bulunduğun bir anda bu lafı söylediğini düşünmemdir..
en kısa zamanda gereğini yerine getirerek arkadaşımdan özür dileyeceğinden hiç şüphem yoktur...
eğer dilemeyeceksen senden ricam forum kurallarını bir kez okuman ve bize bunu istediğin şekilde söylemen .. zaten biz aramızda birimize edilen hakareti yada saygısızlığı hepimize yapılmış kabul edip halihazırda olan forum kurallarının gereğini işletiyoruz...
Saygılar
GeCeLeR

Tathar Elanessé 03-19-2006 06:26 PM

en asabisi en admin'i "geceler"

Bostandere 03-19-2006 10:56 PM

karayel -obsession- ikiside sağlam

CaKaLBoT 03-21-2006 11:03 PM

collatera valla sen bu sıtenın en knkası olabırsın ama benım kuzenımsın
ıykısenı tanıdım kuzen ;)
Alıntı:

İlk Gönderen bluekeys
bencede karayel sitenin en hızlısı...

heeh bencde karayel formun en hızlısı herkonudaaa..... yada formun en capkını mı desek

CollαтєяαL™ 03-21-2006 11:39 PM

[quote=nike46]collatera valla sen bu sıtenın en knkası olabırsın ama benım kuzenımsın
ıykısenı tanıdım kuzen ;)

nike46 sende benim kuzenimsin kankamsın ama bunun yanında forumun en aktif en romantik en şeker üyesisin seni tanımak çk güzel...

amfibik 03-22-2006 11:25 AM

bende formun en ROBOTUYUM

sonnnefes 03-23-2006 01:17 AM

En koyu Fenerli : Karayel 'miş....yeni ögrendim:biggrin:

Tathar Elanessé 03-23-2006 01:22 AM

Alıntı:

İlk Gönderen tunada
bende formun en ROBOTUYUM

bence forumun en beyefendisi

ImmortalSouL 03-23-2006 02:58 PM

Alıntı:

İlk Gönderen GeCeLeR
1) burada hiç kimse benim yetki verdiğim rütbe yada ünvan verdiğim nickinin altında tag yazarak özel olduğunu belli ettiğim kişilere saygısız ve terbiyesizce konuşamaz...
2)sitede ikiyüz küsür mesajın olabilir ... ancak her zaman dediğim gibi burası bir forum sitesi aramızda kız arkadaşlarmızda olacak onlara karşı edep adap sınırlarını zorlayıcı küçük düşürücü amiyane tabirle askıntılık edecek tavırlarda bulunursak bu insanlar bundan sonra bizim aramızda olmaz ve bizde erkek erkek takılmak zoruna kalırsınız iş böyle olunca ben de seni kadın bölümüne moderatör yaparım bilmem anlatabildim mi ???
3)site içi demokrasiden yana olduğumdan dolayı seni banlamadım ....
banlatmadım...
konuyu kilitlemedim kilitletmedim ...
bunun nedeni boş bulunduğun bir anda bu lafı söylediğini düşünmemdir..
en kısa zamanda gereğini yerine getirerek arkadaşımdan özür dileyeceğinden hiç şüphem yoktur...
eğer dilemeyeceksen senden ricam forum kurallarını bir kez okuman ve bize bunu istediğin şekilde söylemen .. zaten biz aramızda birimize edilen hakareti yada saygısızlığı hepimize yapılmış kabul edip halihazırda olan forum kurallarının gereğini işletiyoruz...
Saygılar
GeCeLeR

Ey SevgiLi arkadaşLar... nedir ßu şiddet nedir ßu ceLaL... ßu Lafı söyLemenin ne kusuru oLaßiLir.. ßunun özür diLenecek ßir tarafı warsa özür diLerim.. tamam ama ßen ßöyLe ßir şey iÇin özür diLediğimden doLayı kendimden utanıyorum .. ßugüne kadar kimseye saygısızLık yapmadım kimseyi kırmadım gücendirmedim aksine yapıcı olmaya çaLıştım.. ama siz ßunu anLayamayacak kadar kötü niyetLi davrandınız... anLam veremiyorum...

auMaR_üSTaD 03-23-2006 05:35 PM

bende en kankalardanımıdr herhalde.........

Bostandere 03-23-2006 05:41 PM

BEN en bebişim heralde

ayten 03-23-2006 05:45 PM

Alıntı:

Ey SevgiLi arkadaşLar... nedir ßu şiddet nedir ßu ceLaL... ßu Lafı söyLemenin ne kusuru oLaßiLir.. ßunun özür diLenecek ßir tarafı warsa özür diLerim.. tamam ama ßen ßöyLe ßir şey iÇin özür diLediğimden doLayı kendimden utanıyorum .. ßugüne kadar kimseye saygısızLık yapmadım kimseyi kırmadım gücendirmedim aksine yapıcı olmaya çaLıştım.. ama siz ßunu anLayamayacak kadar kötü niyetLi davrandınız... anLam veremiyorum...

bulunduğumuz ortam sanal ortam ve burada iletişimi sadece yazı ile kurabiliyoruz..hepimiz biliriz ki sözle ifade etmek istediğimiz herşeyi yazı ile birebir ifade edemeyiz..bu çoğunlukla yanlış anlaşılmalara neden olur..sanırım burada da böyle bir şey söz konusu..tek isteğim kullandığın tabirden dolayı yanlış anlaşıldığını belirtip özür dilemen..

ImmortalSouL 03-23-2006 05:51 PM

Alıntı:

İlk Gönderen ayten
bulunduğumuz ortam sanal ortam ve burada iletişimi sadece yazı ile kurabiliyoruz..hepimiz biliriz ki sözle ifade etmek istediğimiz herşeyi yazı ile birebir ifade edemeyiz..bu çoğunlukla yanlış anlaşılmalara neden olur..sanırım burada da böyle bir şey söz konusu..tek isteğim kullandığın tabirden dolayı yanlış anlaşıldığını belirtip özür dilemen..

BEnde söylüyorum işte bunda özür diLenecek bir şey warsa özür diliyorum ama özür diLediğim içinde kendimden tiksiniyorum bu kadar basittir..

!CArtEL! 03-23-2006 05:53 PM

Yok Kancalar En Sıkıcısı Benim

artemis 03-23-2006 05:54 PM

ben forumun pisikopatıyım heralde...

ayten 03-23-2006 07:39 PM

ImmortalSouL ile aramdaki sorun tatlıya bağlanmıştır..konunun kapatılmasını rica ediyorum..

sonnnefes 03-25-2006 04:23 AM

sitenin en fazla online olan ismi ObSeSSiOn kankam....

๏๒รєรรเ๏ภ 03-25-2006 04:55 AM

galiba oyle :)) napalım bis kolacan edios :)

Sereniti 03-25-2006 11:17 AM

sitenin en teşekkürcüsü de ObSeSSiOn

ayten 03-25-2006 11:43 AM

Alıntı:

İlk Gönderen elfkartal
sitenin en teşekkürcüsü de ObSeSSiOn

bence de..:smile: teşekkür etmediğin bi konu kaldı mı acaba, merak ettim..
emeğe gösterdiğin saygıdan dolayı ben de sana teşekkür ediyorum ;)

๏๒รєรรเ๏ภ 03-25-2006 12:30 PM

ayy tesekkürlerr :)

sonnnefes 03-26-2006 03:51 AM

o bir sleepless....(ObSeSSiOn )

๏๒รєรรเ๏ภ 03-26-2006 04:07 AM

Alıntı:

İlk Gönderen sonnnefes
o bir sleepless....(ObSeSSiOn )

kanka diğer bir nickim sleepless walla doruu analis :biggrin: :biggrin:

TiKkY_BoY 03-26-2006 04:10 AM

Alıntı:

İlk Gönderen ObSeSSiOn
kanka diğer bir nickim sleepless walla doruu analis :biggrin: :biggrin:

vay bea:biggrin: :biggrin:

sonnnefes 03-28-2006 03:02 AM

en çalıskan kesinlikle Bostandere

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:28 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.