![]() |
2.3.2004/Sana Şiirler
sözlerini öper gibi öpsem dudaklarını cümlelerinin döküldüğü yerden seni öpmeden ölürsem günah işlemiş olurum ben Savaş Aslan |
2.5.2006/Sana Şiirler
dünyanın en güzel damlaları dünyanın en güzel kadınının gözlerinde saklı hiç boş yere ağlamadığı için gözleriyle çağırırdı bir kız bir zamanlar yıldızları koynuna kaygısız ve en güzel yalnızlıktı onun yalnızlığı ve uzanırdı saçları boynuna böyle kaybolmadan önce böyle boş bir karanlıkta kalabalıkta, hepimiz gibi 15.7.2007 Savaş Aslan |
20.03.2006/Sana Şiirler
Aşk Senden Güzel Değil … desem ki aşka git içimden için başka yere gitsin der; ben memnunun onu sevmekten, ben de memnunum, ama sen aşk kavuşturmadın bir türlü bizi birbirimize hep sen oldun aramızda adın güzel diye ama ben şimdi anlıyorum ne adın ne bana yaşattıkların ne ben ne sevdiğim, aşk bir tek seni tanımayanlar sana muhtaç … Sen Aşktan Daha Güzelsin Savaş Aslan |
20.11.2003/Sana Şiirler
işte bir ateş daha yandı bir başkası daha, dünyalı bir kızın güzelliği göründüğünden beri çalılara Savaş Aslan |
20.11.2004/Sana Şiirler/Amin
düşün ki ayakların çıplak ve toprakta ve güneşli bir hava müzikse ılık bir İspanyolca düşün ki hepsi bu ve sen dans ettikçe terk etsin ruhunu hayatın anlamı anlamın yorgunluğu Savaş Aslan |
20.6.2004/Sana Şiirler
bilmezler öteki yarımdır benim o ruhum gibi akışkan o ruhum gibi ışıklı o ruhum gibi derin gözlerin Savaş Aslan |
v20.3.2006/Sana Şiirler
ben sana değil de kendime yürüyorum aslında hiç durmadan zamanı duymadan ince bir yoldan; gözlerine çıkan Savaş Aslan |
20.7.2004/Sana Şiirler
güneş gören yanım bile şimdi zehirli bir yosun anlıyor musun... Savaş Aslan |
20.9.2001/Sana Şiirler
demek ki düşle yaşam arasında aşk varmış demek ki aşk yaşamak istediğin düşmüş düşlediğin yaşammış aşk ve özgürlük, özdeştir o zaman aşksız özgürlük: tuşsuz piyano özgürlüksüz aşk: piyanosuz tuş Savaş Aslan |
20.9.2004/Sana Şiirler
şimdi sen uyuyorsundur derin…ve güzel bir yer gibi şimdi sen ya çok geçsin şimdi ben ya çok erken yanaklarının üzerine dökülmüştür saçların şimdi şimdi sen ya çok geçsin şimdi ben ya çok erken şimdi sen duyuyorsundur rüyalarının söylediklerini şimdi sen ya çok geçsin şimdi ben ya çok erken şimdi sen güneş gibi uyanacaksın, ve derken…. şimdi sen ya çok geçsin şimdi ben ya çok erken Savaş Aslan |
2000/Sana Şiirler
denizler ve gözler... sayfalar ve sözler... denizlere sen bak gözlerine ben sayfaları sen seç sözlerini ben Savaş Aslan |
21.2.2002/Sana Şiirler
nasıl da deyiyor aklıma inceden akan o ırmağın sesi pişmanlıklarımı örtüyor beyaz sularıyla uykularında çocukların üstünü örter gibi seviyorum o ırmağın ormandaki özgürlüğünü öfkesini ve sesini seviyorum gözlerime ve aklıma dokunmadan deyebilmesini Savaş Aslan |
22.11.2003/Sana Şiirler/Sesime Yakışmayan Şiir
köprüler dizdim milyonlarca köprüler sana benim olsana yanıyor aklım bir masal yanıyor başucumda bana varsana akıyor kentlerde insanlar düşünceler dudaklardan… akıyor içinde yürüdüğüm zaman çağırıyorum gülü ve dumanı ya gül sonum, ya duman Savaş Aslan |
21.5.2001/Sana Şiirler
yarım bıraktığım bir sürü resmim oldu benim kentleri ellerimle boyadım kadınları dudaklarımla açlığı yumruklarımla boyadım aşkı aklımla yarım bıraktığım bir sürü resmim oldu benim bir tek gözlerini...bırakıp gidemedim... Savaş Aslan |
22.12.2001/Sana Şiirler
kanatlarımın altında resmin korkuyorum düşürmekten bilsen ne zor böylesi uçmak korkuyorum bir gün yorulup düşmekten taşıyacağım ama sevgili tıpkı yeryüzünün çığlıklarını taşıdığım gibi aşkla gökyüzünde resmini kanatlarımın altında kalbimin üstünde ismini Savaş Aslan |
22.5.2002/Sana Şiirler
beni bir tek sen beni yalnız sen beni önce sen beni sonra sen beni hep sen seni bir tek ben seni yalnız ben seni önce ben seni sonra ben seni hep ben sevsen sevsem sevsen Savaş Aslan |
22.5.2005/Sana Şiirler
bazen bir tavşan gibi kalır insan gözlerine deyen ışığın altında işte ben öylece geçsin istiyorum zaman dünyanın nereye gittiğinden uzak...ve şaşkınlığımla yoksa daha hangimiz bulabildik ki ömrümüzün içindeki bir tek saniyenin bile anlamının ne olduğunu... oysa sen şu sıcak bahar kadar gerçek ve güzelsin hep kalbimin içinde ve ne zaman gözlerimi açsam kendi karanlığımdan ilk deyen hep ışığın oluyor gözlerime Savaş Aslan |
22.6.2001/Sana Şiirler/Aşk Kapital
insan neden kaçar kendinden özlemeyecek kadar bir daha kendini; unutabilir mi? unutamıyorsa nereye gizliyor bunca insan içinin cümlelerini; söyleyemiyorsa konuşan kim konuşulan ne mesela “seni seviyorum” denildi mi, oysa sevebilmek ille ki emek... emek? ezberlenmiş iki kelime mi... yoksa yaşayabilmek mi dışındakiyle içinin cümlelerini insan neden kaçar gerçekten; özlemeyecek kadar bir daha gerçeği Savaş Aslan |
22.9.2001/Sana Şiirler
biz: sen; ikimiz bir ıslığın peşinden saatlerce koşabiliriz Savaş Aslan |
23.2.2004/Sana Şiirler
bazen olur bu: kana kana arayışım seni, ve hep mutlu biter sonu bulurum ömrümün karelerinde sıcak gözlerini Savaş Aslan |
23.5.2005/Sana Şiirler
bazen bir şey herşeyiyle öyle güzeldir ki kendisi o güzelliği her gün aynada gördüğü için hani bir gün olur ya kötü olmaya kalksa da kötülüğü güzelliğinden geçilmez... kaybolup gider güzelliğinin içinde. ve yenilirdi kalbi aklına, aynalar olmasa belki ama ille de değiştirir o her gün gördüğü; güzelliği kalbini, kalbi aklını, aklı kendini... ve böylece sürüp gider bu masal ve bir türlü kötü olmayı başaramazlar ne ayna, ne güzel...ne masal... Savaş Aslan |
23.10.2001/Sana Şiirler
nereye yazdıklarım? hangi dudaktan sıyrılır, ve duyarım birkaç kelimelik ömür işte derinleştikçe derinleştim köklerim yeryüzünün ilk gününde, aklımı tüm güzelliklere açtım yüreğimi sardım yırtık, yenik bir bayrakla gövdemde telaşı yaşamanın bilge gözlerin var senin telaşımı anlarsın nereye yazdıklarım? umut satırlara sığmadı ki hiç tarih...: tutkular imparatorluğu işte bak, oynuyor duvardaki çivi taşıyamıyor artık resmimi: yarasının üzerinde yürüyen insan... güneşini severim ama dünyanın küldeki ağacı özlediğim de olur bazan bilge gözlerin var senin özlemimi anlarsın nereye yazdıklarım? şu süslü çamurun içinde hani hani şu şekilsiz, kırılgan kalabalıkların, karanlığı sevdirdiler bize ama hep bir avuç yaprağımız oldu şuramızda öğrenince istiyor insan işte; özgürlük...: dağlardan duyduğumuz giz … yoruldum diyemem, çünkü yeniden başlıyor gibiyim öfkeliyim diyemem, çünkü kendimi taşlıyor gibiyim bilge gözlerin var senin susuşumu anlarsın sevdamı karda kışta... ömrümü kurda kuşa salmazsın Savaş Aslan |
23.6.2004/Sana Şiirler
efkârımı gördüm, yanan bir güvercindi, denize doğru uçuyordu bir şeyler söylüyordu, izi kalıyordu ardında sözlerinin, durmuyordu kalbi deli gibi çarpıyordu, olmuyordu; güzelliğin... kendini boşluğa bırakıyordu, süzülüyordu,süzülüyordu, bitmiyordu; güzelliğin... geri dönmeliyim bu gök, bu yaşamak, bu yangın benim içinde bulut da var, içinde şarkı da var, deniz de var güzelliğinin güzelliğin...; yanan güvercinim benim... her şey bittikçe bitiyor, bitmiyor özlemin Savaş Aslan |
23.7.2001/Sana Şiirler
nereye götürüyorsun yaşamını öyle ıssız derin, ince bileklerinle güzelliğini anımsatıp geçtiğin her yere nereye... kilitli bir kapı gibi kalıyorum ardında, ağır usul bakıyorum; kayboluyorsun... alabildiğine kum, şimdi hayat, bir tek, yaşadığını bilmek; işte o: kumların ortasında sakin serin siyah bir gül, sevdiğim, her gün hasretini anlattığım... Savaş Aslan |
23.8.2005/Sana Şiirler
bir piyano tuşlarına kuşların konduğu, bir masal bir liman: bir zaman, bir hayat bir içimlik, bir bulut bir mavi bir duman, bir çocuğun kalbinden geçenler gibi bir yeşil ağaç bir ince yağmur birsürü sevgi... sensiz kalırsa içimde ... kalbimdir yanına uzanan bütün bu karanlığın içinde yıldızlar dursun diye gözlerinde 8.10.2005 Savaş Aslan |
24.7.2004/Sana Şiirler
koşsam benden sana kadar koşarım şiirim, şafağım, canım. Savaş Aslan |
25.1.2004/Sana Şiirler
ateş suyu öptüyse sevdiği içindir bence yoksa kim öper ki birini öleceğini bile bile bak, öldüm işte… ama ve: sen orada öylece dur hep öyle güzel ne olur Savaş Aslan |
25.2.2002/Sana Şiirler
nasıl da uzaklaşıyor hızla masallar gündüzlerden, hasret, yasaklı bir tarikat gibi yıldızları mürit yapıyor kendine güneşi sevdiği duyulmasın diye Savaş Aslan |
25.5.2001/Sana Şiirler
seninle ne piston olunur ne silindir seninle yaşamak pistonu da silindiri de devindiren buhar gibidir seninle ne arı olunur ne çiçek seninle yaşamak arıyı da çiçeği de sevindiren bahar gibidir Savaş Aslan |
25.5.2001/Sana Şiirler
çağırdım alfabenin tüm ünlülerini bugün oturup doyasıya bağırdık Savaş Aslan |
26.12.2003/Sana Şiirler
nasıl evler vardır şimdi kapıları bizi bekleyen, odaları sevişmemizi... nasıl anlar vardır şimdi bakışmak bir kaç yıl gibi, nasıl yıllar vardır ve yaşamak bir an gibi Savaş Aslan |
26.7.2004/Sana Şiirler
her yerde izimiz kalır biz her neysek bunu sen benim gibi, tanıyorsun varlığımız ya da yokluğumuz kalır insanlarda bu bizim sonsuz şiirimiz olsun Savaş Aslan |
27.5.2005/Sana Şiirler
rüzgarlar ılıdı karlar eridi tepeler çimenlendi yukarı,dağa doğru bir orman tırmanıyor dağın üstü hala beyaz ve güneş sabah tam ordan doğuyor havası güzel buranın gölün sakin yüzünü buradan görebiliyorum bir de her yerde kuş sesleri var hiç insan yok etrafta insanlar uzaktalar... sana bana dünyaya bir tek burada kalbimde kalbimde ne kin var ne araba sesi ne devriye sen geldiğinden beri hepsi gitti sadece ben kaldım geriye Savaş Aslan |
27.6.2004/Sana Şiirler
bana ruhunu göster aşık olduğum o evreni güzelliğinin geldiği o yeri, ruhundaki yıldızları göster gözlerinde yalnızca ışıkları var ah o içinin sonsuz karanlığına tutunmuş o yıldızlar… görülesi rüyalar gibidir şimdi her biri kim bilir hangisini yaşadın da hangisi yaşanmadan sönüp gitti bana o yıldızların cümlelerini… o zaman buluşmuş olacağım güzelliğinle sevgili Savaş Aslan |
27.7.2001/Sana Şiirler
sen ben ve merdiven: kimsenin yüreğine basmadan yükselmeyi sevenlerdeniz Savaş Aslan |
27.8.2001/Sana Şiirler
anladım ki seni sevmenin denizinde açılabilirsin açılabildiğince, sonu yok sınırı yok, bütün limanlardan uzak sadece seninle olmak sularında sessiz... sularında düşüncesiz... sularında yitip kaybolmak... Savaş Aslan |
27.7.2004/Sana Şiirler
sarsam çiçek gibisin öpsem uçup gidecek, ağlasam üzülecek gibisin özlesem gelecek, düşsem tutacak gibisin unutsam unutacak, söylesem susacak gibisin sussam konuşacak Savaş Aslan |
28.6.2004/Sana Şiirler
belki her gün, belki bir gün kalemimi alacak ellerimden ellerin bembeyaz bir sayfaya kocaman bir BEN yazıp ve SENİ diyecek sesin, sonra ömrümü, dudaklarınla örteceksin; kimsenin olmasın diye nefesim kimsenin olmasın diye nefesin Savaş Aslan |
29.1.2002/Sana Şiirler
gidiyorum arkamda yol kalıyor, özlüyorum önümde gün kaburgamın altı aşk üstü kör düğüm Savaş Aslan |
29.6.2004/Sana Şiirler
yüzyıllardır sevdiğim bir kız vardır ben ne zaman görsem o yüzyıllardır sevdiğim kızı değişiyor kalbimin hızı bir değil birkaç dünya birden geliyor yanıma bağdaş kuruyor ve seyrediyoruz evrendeki o en güzel yıldızı Savaş Aslan |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:31 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.