![]() |
Eşkiya Sevdalar Harcım Değil
Bir elim sana uzanır, Bir elimse boğazıma. Öyle dokunmak isterim ama, Engeldir gururum. Dönersin...Dönersin, Diye hep bekledim. Dönmedin...Dönmedin, Seni çok özledim. Eşkiya sevdalar harcım değil, Dağlarda ceylanı kovalamam. Ya gel yanıma ya da yok ol git! Beni kalbimden vurdun insafsız... Mehmet Caner Sümengen |
Evlendiğini Bilmeseydim
Bu aşkın bitmesini isteyen gözlerini Görmemek için kör olsaydım O an uçurumlardan düşseydim de Şimdi evlendiğini bilmeseydim... Mehmet Caner Sümengen |
Gidişata Sitem
Sen yaşamana bak, beni boşver Alır başımı giderim buralardan Veremeyecek hesabım yok bu dünyada Bir garip canım, hoşcakal, sana eyvallah! ... Yokluğumu hissedersen suskunluğa mahkum *******de Ararsan, bulamazsan Unutmayı dener unutamazsan Umudunu yitirme, dönerim belki... Mehmet Caner Sümengen |
Göçmen Sevdam
Bırak! Gözlerimden, gözyaşlarım kanarcasına aksın... Bırak! Gönlümün yağmurları, İstanbul'un kaldırımlarına yağsın... Sen git! Düşünme ağlayanını... Ve gülsün yüzün! Ben böyle sonlara alışkınım... Kokusu burnumda tütecek, uzak iklimlerin çiçeği, hoşcakal! Umut dünyamın hiçe açılan kapıları kadar, Mutluluğun resmini çizmeyi beceremeyip, çöpe attığım şiirlerim kadar, Özgürlüğünü altın kafeslere değişmeyen göçmen kuşlar kadar, Yolun açık olsun! Elveda göçmen sevdam... Elveda! ... Mehmet Caner Sümengen |
Gönlümün Yıldızı
Uzatsam elimi gökyüzüne, Tutmaya çalışsam yıldızları, Yakalasam en parlağını, en beyazını... Versem sana içimdeki sonsuz sevgimle, Ve desem ki; Yüreğimin ışığısın...İşte bu da ispatı... Gönlümün yıldızı olur musun? ... Yoksa bir yıldız gibi kayıp, Beni yalnız mı bırakırsın? ... Bu zor yaşamda, Beni sensiz mi bırakırsın? ... Mehmet Caner Sümengen |
Görenler Halimi Hayra Yormuyor
Artık herşey bana uzak duruyor Azrail canıma tuzak kuruyor Tüm yollar dünyadan atıyor beni Görenler halimi hayra yormuyor... Mehmet Caner Sümengen |
Güle Dedim
Güle dedim, ''solma vakitsiz'' Bülbülün der, ''ne yapar bensiz'' Gönüllerde yer alıp gitmek Haktan uzaktır, kula yasak... Mehmet Caner Sümengen |
Gülen Yüzümün Alacaklısı
Piyangodan büyük ikramiye bile çıksa, Sana olan borcumu ödeyemem. Gülen yüzümün alacaklısısın sen... Keşke tüm alacaklılarım senin gibi olsa... Bakkal, kasap aybaşlarında kapıya dayanmasa, Arkadaşım dediklerim menfaat aramasa, Azrail olup olmadık yerde yakama yapışmasa. Keşke tüm alacaklılarım senin gibi olsa! Biraz bilseler değerimi, Anlasalar bu garip, bu düşkün halimi, Tanısalar deli dolu beni, Eh...Biraz da sevgi sunsalar senin gibi... Kokladığım çiçekler teşekkür etse, Gördüğüm rüyalar iyi sonla bitse. Ve yaşam! Yaşam dünyadan gülerek gitmekse; Gülen yüzümün alacaklısısın sen... İçimdeki duyguların en güzelisin sen... Mehmet Caner Sümengen |
Güneşi Söndür
Güneşi söndür! Çekingen bakışlarla yaklaş yanıma... Yorganın altında ısınmak istiyorsan, Cesaretini topla! Gir koynuma... Mehmet Caner Sümengen |
HalaYaşıyor
Kalbim ağlıyor, Seni soruyor, Üzüntüsünden, Adın anıyor... İçim kanıyor, Canım yanıyor, Her geçen günden, Acın kalıyor... Aylar yıllara, Aşkım yollara, Aklım tanrıya, Birden taşıyor... Aklım tanrıya, Birden şaşıyor, Yarim ölemez, Hala yaşıyor... Mehmet Caner Sümengen |
Hasretin Sana Kalsın
Hasretin sana kalsın, unutmayı bana ver Yüreğim hep böyle yalnız kalacaksa eğer. Bitmeyen *******ce kederler senin olsun Gözlerim bomboş yolllara bakacaksa eğer... Mehmet Caner Sümengen |
Hatalarımsın
Hüznün mevsimini yaşıyor bu kalbim Açmadan solmuş güller gibiyim. İçimin denizleri hep alabora olmuş Bunu bilmeden yüzen balıklar gibiyim. Neyi, nasıl, ne zaman yapacağımı bilemedim Beceriksizliklerimden hayat böylesi zor. Seni ne kadar, ne zaman seveceğimi de öğrenemedim Demek ki bu yüzden ayrıyız biz şimdi. Sonsuza dek afolmaz hatalarımsın Kimsenin düzeltemeyeceği yanlışlarımsın Keşke en baştan başlayabilsem aşkına Çocuklar gibi masum çıkabilsem karşına...Keşke... Mehmet Caner Sümengen |
Hayal Kırıklığı
Keşke ile başlayan pişmanlık cümlelerinden Biriktirdiğim acı anılar aşklığımda, Adının büyük harflerle yazılı olduğu O kapkara, bitmek bilmez sayfada Bir hayal kırıklığımsın artık... Mehmet Caner Sümengen |
Hayalete Benzerim
Gülüşün Hayat vermişti İçimdeki ölü çocuğa... Bakışlarında gördüğüm yıldızların Işığı vurmuştu yüreğime... Ellerinin yumuşaklığı Aklımı başımdan almış Her dokunuşumda Neler neler hissetmiştim... Aşık olmuştum belki de Belli vurulmuştum o eşsiz güzelliğine... Bak! Sonunda seni de kaybettim Bu yoksulluklar denizinde. Sen de geçip gittin Ardında bıraktığın Kalbimde ki ayak izlerinle... Şimdi bir hayalete benzerim Unutulan herşey gibi ben de Ansızın silinip biterim... Yolculuklar başlarken Nereye gideceğini bilir insan Ama artık umrumda bile değil Anladım ki dünya yalan... Önceleri sevgiye inancım vardı Aşk adamıydım İşte böyle böyle Değiştim,tanınmaz hale geldim... İçimde ki ölü çocuk hayat bulmuştu ya Can çekişiyor şu anda Ayrılık çok zor ela gözlüm Ahirette bari çık karşıma,eyvallah... ^^Değerli bir zalıma^^ Mehmet Caner Sümengen |
Hayat Bir Bulmaca
Bu hayat bir bulmaca, çöz çöz yine bitmiyor, Zor sorular soruyor, hiçte yardım etmiyor. Eremedim sırrına, bu yaşıma geldim de, Gözlerimin önünden X'ler hala gitmiyor... Mehmet Caner Sümengen |
Haykırışlarım
Yollara düştüm de dur diyen olmadı Yerlere düştüm de kaldıran olmadı Ömrümü tükettim aşka ermek için Haykırışlarıma aldıran olmadı... Mehmet Caner Sümengen |
Ismarlama Şiir
Hey şair! Bana bir şiir ısmarlasana... İçinde mutluluk olsun Gülen bir yüz olsun içinde. Ne! Ismarlayamaz mısın? Bir ömür geçse, yine demi? Peki öyle olsun... Anladım, sen ısmarlayamazsın... Mehmet Caner Sümengen |
Izdırabım Saklı
Izdırabım saklı o gözlerinde İki damla yaşla gider mi sandın? Arkadaşım kallı boş sözlerinde Aklı almaz aşkım biter mi sandın? Güvendiğim dağa karlar yağıyor Sevdan,yüreğimi közde yakıyor Tükenmedi daha kanım akıyor Umut,sabır,inanç yeter mi sandın? Muradına ermiş,bekleyen derviş Siz de benim gibi yılmayın dermiş Ömürlüktür bu iş postu da sermiş Zaman geçer sevgi yiter mi sandın? Sonsuzlukta dahi çıksam karşına Sakın ola sakın dönme şaşkına Tanır mısın sahi Allah aşkına Rab'bim canı,yardan eder mi sandın? ... ^^Askerlik vazifemin başlamasına 5 gün kaldı.ve bu geçen ki şiirime ve bana gösterdiğiniz vefadan dolayı şair dostlarıma son gönül hediyem...Umarım beğenirsiniz.^^ Mehmet Caner Sümengen |
İçimdeki Kavga
Yokluğuna karşı koyuşumun, bu dördüncü ayında Dönsende diyorum, sevinçten dört köşeye dönsem Dördüz çocukta isterdim ama başa çıkamazsın, yorulursun Dörtte bir şansada razıyım, kızımız olsun... Şimdi sesim ulaşabilseydi, o küçücük, narin kulaklarına Önce gülerdin, sonra ağlardın, benim gibi Hatırlardın, ^^kızımız olsun adını Sevgi koyalım^^dediğimiz, o birbirimize ait yaşadığımız günleri Hatırlardın zalım, sende benim gibi... İkimiz, ayrı olsak da, yine biriz Birimiz, acı çekse de, bilirim, ikiyiz... Mehmet Caner Sümengen |
İçimi Acıtan Yalnızlık
Bu içimi acıtan yalnızlık ^^Ayrılmalıyız,aramızdaki herşey bitti^^,dediğin o günden kalma bir alışkanlık. Zaman nasıl da geçmiş,bakıyorum da takvimler tükenmiş Aylar,yıllar çıkın hayatımdan,siz dostum değilmişsiniz Etrafımı kuşatma altına almış,tüm süslü püslü saatler,kırılın,bozulun isterseniz,bundan böyle görüşmeyeceğiz. Yoksun,bu yoksulluğuma bir de parasızlık eklenmiş Seninleyken,çalışır çabalar,cebimi boş komazdım yanında Evlilik düşlerimiz,boşa çıkmasın diye de biriktirirdim,az çok ne varsa Şimdi,para ne fayda,mal neyime İçiyorum,elime geçen üç beş kuruşta içkime Sana şiirler yazdığım odam,artık bir meyhane. Mahallede adım karasevdalıya çıkmış Çoluk çocuk Mecnun Amca diyorlar gördülermi Üzülmüyorda değilim hani bu duruma,bazen sabahlara kadar ağlıyorum Gittiğin o gün dünmüş gibi aklımda Duvarlara çıldırasıya dövünmüş,göz kapaklarım yara olana değin ağlamıştım Bugünümde dünümden farksız Hem sana hem kendime,içip içip ağlıyorum. Çok bekledim dönmeni,dönmeyeceksin biliyorum Yine de,umut rüzgarlarını ardıma alıp hayaller kuruyorum Yanıbaşında duruyor,ellerini tutuyor,sevgine susuyorum Ama bunlar hayal Tam ^^kızımız olsun,adını Sevgi koyalım^^,dediğim an uyanıyorum Yanıbaşında duran,ellerini tutan,sevgine kanan başkası Sen onu sevmelisin,anlıyorum. Bu içimi acıtan yalnızlık Bu anlamsızlık silsilesi dünyasında son bulmayacak Böyle giderse,fazla sürmez,toprağa bulaşacak... Mehmet Caner Sümengen |
İçinde Gelişen
Ektiğin tohumdur toprakta yeşeren Güneşe uzanıp ışığa erişen Derler ki; Kalplere rehberdir bir eren Umuttur işte o, içinde gelişen... Mehmet Caner Sümengen |
İlk kez Ağlıyorum
Bir gün bana sormuştun: Sen hep güler misin,hiç ağlamaz mısın diye? Ben de düşünmüş,şu cevabı vermiştim: Gülen yüzümün sebebisin sevdiğim... Şimdi; Hatırladıkça o mutlu günleri İçimi hüznün bulutları kaplıyor, Dağlarıma karlar yağıyor. Yalnızlık zor şeymiş, İnsan yıllar geçtikçe anlıyor. Geç kalınmış bir vakitde de olsa, Söylüyorum işte; Bak! İlk defa ağlıyorum... ^^marticigligi.**************^^ ^^caner_79.**************/canerinyeri^^ Mehmet Caner Sümengen |
İmkansız Aşk
Düşlerine girmek imkansız Rüyalarında olmak imkansız. Sana gönül vermek Senin için ölmek Boşuna. Bu ne biçim aşk anlamadım. Tek bildiğim Adı: İmkansız aşk... Ya düşlerine gireyim Ya rüyalarında olayım Ya da sana gönül verip Senin için öleyim. İzin ver ne olur izin ver... Yağmurlar yağmasın Dursun gözyaşlarım Bırak Allah aşkına Aşkımı ispatlayayım... Mehmet Caner Sümengen |
İstanbul'a Üç Saatti
İstanbul'a üç saatti, senin oturduğun şehir Senin oturduğun şehirde geçen, her anımsa, bir ömre bedeldi Bu yüzden, bitmez sandığım yolları, aşıpta gelirdim yanına, her çağırışında Bu yüzden, ben, hayatımda ilk kez, kendi şehrimi aldatmıştım, senin şehrine gelerek Ben, hayatımda ilk kez, kaybolmayı göze almıştım İstanbul'a üç saatti, senin oturduğun şehir Kolkola dolaştığımız, tasviri seninle güzel, o sokak araları Bomboşluğu bizimle dolan, ilkbahar esintisinde, o parklar Kucağında oturduğumuz, bakışlarımızla dalgalanan, o masmavi deniz İçimize estikçe, kalplerimizi ısıtan rüzgarlar İstanbul'a üç saatti, senin oturduğun şehir Bir bebek nidasında ağlayan yalnızlıklarımıza son verip Sevgiye susamış, gönül çeşmemizde, damlalar biriktirişimiz Kaderimizin ilk öpüşme sahnelerini canlandırarak Aşkımızın resmiyetini, dudaklarımızla mühürleyişimiz İstanbul' a üç saatti, senin oturduğun şehir Tükenmeye müsait sevdalardaki gibi, öyle ürpertici masumiyet Sonun bilmeden atılan adımların, korkaklığındaki sır Gitgide belirginleşen kapkara sisler, kötüye haberci hava Ve mutluluğumun hüzne yenik düştüğü, ayrılık kararın İstanbul'a üç saatti senin oturduğun şehir Evlilk düşeri kurduğumuz, umutlarımla dolu şehrin Başkasıyla evlendiğin, düş düşmanı, umut katili şehir İstanbul'a, yine de, üç saat, senin oturduğun şehir Ama artık, senin oturduğun şehirde geçen her anım, bir ömre bedel değil Hayatımda ilk kez, kaybolmayı göze almıştım ya Kaybolmadım...kaybettim... . Mehmet Caner Sümengen |
İşte Budur Yalnızlık
Gözlerin düşlerimde, öyle zor ki yaşamak Boş bir oda, dört duvar, işte budur yalnızlık Ömrümde senin sevdan, hiç bitmeyen basamak Loş bir ışık, sonbahar, işte budur yalnızlık. Tükenmiş umutlarda, yitirilmiş gülüşler Yaş bir mendil, acılar, işte budur yalnızlık Ölüme yol almıştır, bütün gidiş gelişler Taş bir mezar, tarumar, işte budur yalnızlık... Mehmet Caner Sümengen |
Kalp Çıkmazı
Cesedimi çiğneyen bu sevda Yokluğunun ayak izlerini taşıyor Ve tanrı tanımaz gidişin Kalp çıkmazı bir başbelası. İçimi acıtan İstanbul ve sen Daha dün gibi aklımdasınız. İstanbul; Neden büyüdüm de, attım adımlarımı kaldırımlarına Nerden çıkarttın o cehennem gülünü karşıma Niye yaktın gençliğimi, kendi kaybetmişliğinin masalında. Beni doğduğum şehire küstüren Aşkı tanıdığıma bin pişman eden Güldürmeyen inleten Sevdirmeyen kirleten Niceleri gibi öldüren Sen. Evet sen Gecenin katili güneş ile birleşip Güpegündüz cinayetimi işleyen. Evet sen Ayrılığı sırtıma saplayarak Gönlümün kanını içen. Ben Yine de gebermeden, geberircesine yolunu gözleyen Mezartaşlarının kaçkını, uzun boylu çocuk Anlamsızlık silsilesinin yakışıklısı. Ben Hep bekleyen Delicesine özleyen. Ben Hiç ölmeyen... Mehmet Caner Sümengen |
Kalplerimiz Sevişsin
^^Kalplerimiz sevişsin^^ diye bir teklif... Ve içinin aynasında kendini gören Işığa boyun eğmiş duyguları karanlığa hasret İki aydır kimseye ait olmayan, öyle yalnız ben... Gecenin renginden midir bunca çalım yemiş sohbet Yoksa atılan golün ardından bakan hayran gözler midir Bizi bize susatan, aç bırakan... Belki de ^^top oynamayı bırak, eve gel^^ diyen annemin Sözünü dinlemeyen çocuk yanımdır, eski günlerden kalma... Neler neler yaşadım kimbilir bu dünyada Ama hiç yanlış yapmadım çözdüğüm sorularda... Soru işareti kalmasın istedim ömür yolum bittiğinde Yine de pişmanlıklara adımlar attım hep... Şimdi sessizliğinde tükenmiş zamanın Nice uğultular duyan kulağıma seslendim... Adı yürekte saklı duracak, heyecan dolu sevdaya Yelken açma vakti, koş...Koş kalpleri seviştirmeye! Mehmet Caner Sümengen |
Kapkara Zindan Aşkın
Kapkara zindana düştüm diye ben, Neden terkettin ki yar söyle neden! Zor günlerde hani biz bir bütündük, Verdiğin sözler de yalanmış sen de! ... Aşkımın sonuymuş ayrılık, gördüm, Sevgi bağımızın ucu kördüğüm... Göklerde uçarken yerde süründük, O mavi gözler de yalanmış sen de! ... Tutsağım, yeniğim, suçluyum, cezam, Kaderimi güzel çizmedi ressam... Kalpkalbeyiz diye boşa övündük, Romantik sözler de yalanmış sen de! ... Mehmet Caner Sümengen |
Karamsar Şiir
Bir off de, bir ahh de Bir üff de, bir vah de Geçsin ömrün böyle... Mehmet Caner Sümengen |
Karmakarışık Duygular Şiiri
Bir ceset bulmuşlar Apartman boşluğunda Bir ceset bulmuşlar Gecenin loşluğunda. Yenilmiş acılara Elini uzatmış yıldızlara Bir ceset bulmuşlar ! 7 Kasım'da. Vay canım canım canım O kızı sevdin de ne oldu? Sen giderken uzaklara Dur diyenin mi oldu? Oy dostum dostum dostum O kızı sevdin de ne oldu? Sen Atlarken ölümlere Ağlayanın mı oldu? Şimdi, geride, yarım kalmış yaşamının Sonsuzluğa varacak hüznü var. Aldın götürdün aşkı da, sevdayı da Ardından derler ki: Borcu dünyalar kadar... İster tüm öfkeni kuşan dön buraya İster duyma sağırlığın en yüksek boyutunda Ama unutma! Yarım kalmayacak anıların asla... Dostlar unutmaz hiçbirşeyi anla... . Mehmet Caner Sümengen |
Kavuştum Dermisin
Bir kuş olsam uçsam konsam eline Sarılsam sımsıkı ince beline Rüzgar gibi essem değsem tenine Kavuştum dermisin sen de gülüne? ... Mehmet Caner Sümengen |
Kayan Yıldız
Kayan o yıldıza baktığında Tuttuğun dilek Benimle bir ömrü paylaşmak değilse; Ne o yıldız kaysın bir daha Ne de sen dilek tut Benim seni sevmemem için... Mehmet Caner Sümengen |
Kendimi Yaşatıyorum
Yüzümden atamadığım bu hüzün... Yoldan geçen eskiciye veremdediğim; Kırık dökük aşk anılarım kadar, Küflenmeye yüz tutmuş sevda artığı acılarım kadar, Yaşantımda fazlasıyla yer kaplıyor. Ben mi sahip olduğum gülücükleri fazlasıyla dağıttım, Hırsızlar mı çaldılar ben de ki umut dolu benliği? ... Boşa harcanmış yılların ağırlığı çöktükçe içime; *******i uykumu böler, Oyuncağı elinden alınmış çocuk yanımın çığlıkları... Bilirim...Hiçbir anı geri gelmez zamanın. Bilirim...Fotoğrafı çekilse de gençlik çağımın, Yaşlandığımda hep yaşlı gözlerle bakarım... Kalbimin derinliklerinde bir pişmanlıklar müzesi var... Ve serin havalarda biriktirilmiş bir terkedenler kolleksiyonu... Oysa ne çok isterdim tüm paylaşımlarımdan geriye, Payıma düşenin sadece mutluluk olmasını... Şimdi...Şiirler yazıyorum eksikliğini hissettiklerime, Resimler çiziyorum göremediğim o güzel günlere, Kaybettiğim herşey için türküler söylüyorum, Yüzümden atamadığım bu hüzün ile ise; Kendi kendime kendimi yaşatıyorum... Dedim ya işte; Kendi kendime kendimi yaşatıyorum... Mehmet Caner Sümengen |
Kendine Küskün Şair
O şiirlerine küskün bir şairdi Yaşamak kadar ağır bir yükü kaldırmak Onun mısraları için imkansızdı Onun mısraları renksiz ve cansızdı O şiirlerine küskün bir şairdi. O şiirlerine küskün bir şairdi Kurduğu hayaller hep boşa çıkarken Gülen yüzünden de olmuş, yıkılmıştı Onun mısraları bıtkındı, yılmıştı O şiirlerine küskün bir şairdi. O şiirlerine küskün bir şairdi Ölümü ağzına aldığı her vakit Mazi boğazında kalır, öksürürdü Onun mısraları koşamaz, yürürdü O şiirlerine küskün bir şairdi. O şiirlerine küskün bir şairdi Yazdığı şiirler ateşti, yakmıştı Çünkü ağladığı zaman ıslatırdı Onun mısraları ömrünü batırdı O şiirlerine küskün bir şairdi... O kendine küskün, üzgün bir şairdi... ^^Bu şiirimi dün uyuyamadığım, yatakta bir o yana bir bu yana kıvrandığım saat 0500-0600 arası kalemsiz, kağıtsız sadece düşüncemde yazdım...Elbet bir nedeni vardır...^^ Mehmet Caner Sümengen |
Kırmızı Gülün Altında
Aşkımın gölgesi düştü toprağa... Bir adım attım güle dönüştü. Uzandım, aldım yerden, Verdim sana. Sevgimi anlatmak istedim... Yağmur yağdı, sen ıslandın. Yağmur yağdı, ben ıslandım. Kırmızı gül ıslandı... Büyüdü, büyüdükçe göğe uzandı. Yine yağdı yağmur, Kırmızı gül çok ıslandı... Biz onun altında kalmıştık, Hiç ama hiç ıslanmadık... Mehmet Caner Sümengen |
Kırmızı Saçlarında Ölmek
Basit bir denklemi çözer gibi, Çözmek isterdim seni... Ta ki kırmızı saçlarında, Bakışlarım takılıp kalana dek... Öyle garip bir rüzgarım ki, Estiğimi hissetmiyorsun... Ne kırmızı saçlarını okşayabiliyor, Ne de yüreğine dokunabiliyorum... Oysa sert fırtılarda kalıp, Yanıbaşında ısınmak isterdim... Yağmurum olsaydın eğer, İnan sırılsıklam ıslanmaktı niyetim... Ben, kırmızı saçlarında ölmeliyim... Mehmet Caner Sümengen |
Kördüğüm
Hayattan vazgeçer, kaçarsan bir gün Geride ne adın kalır ne de ün Yarını boşver sen, bize kalan dün Yaşamak ipliktir, ölüm kördüğüm... Mehmet Caner Sümengen |
Kullarla İşim Kuklalarla Değil
Bitti aşkının bende ki saltanatı, Bitti sevginin sonsuz iktidarı, Kullarla işim kuklalarla değil, Demokrasi de var bu dünyada... Mehmet Caner Sümengen |
Küllenmiş Sevda
Küllenmiş bir sevdanın izlerini taşıyor, Şimdi o, resimlerde kalan gülen yüzümüz. Ve kibritin ahıdır: Ayrılında yanayım, Mektup, resim ne varsa acımadan yakayım. Böyle zalım dünyanın, öyle zulum kararı... Yak be kibrit sen de yak, ne kaldı ki yanmayan... Gönlümün içi yandı, tütmese de dumanı, Ömrümün ona ait yılları yandı gün gün, Yandı gülden bahçemin en güzel fidanları, Yandı sevgi pınarım, yandım anam ahh yandım... Yandığımı görseydi su olmak ister miydi, Yoksa boş boş bakarak daha da mı yakardı? Akar mıydı gözünden iki damla gözyaşı, Güler miydi fütursuz, güler miydi rezilce? Güler miydi bu garip, bu perişan halime? ... Dön desem döner mi ki diye diye kahroldum, Her gece bin kez ölüp, *******ce yokoldum, Bilmese de, duymasa görmese de ben buydum. Acı çekip susandım, aşka kanan susayan, Sonu yakın yaşamdım, gün geçtikçe uzayan! ... Mehmet Caner Sümengen |
Labirent Sevda
Bir labirent bu sevda Ne başı belli, ne de sonu Karmakarışık duygular duvarı Her yanı sarmış Akıllar firari. Biz böyle değildik eskiden Tüm çıkışlarımız Sevgiye, aşka idi. Şimdi anlayamıyorum Var ile yoku ayırt edebilmek Ya ölmekten geçiyor Ya da öldürmekten. Düşlerimin katili dediğim sen Umutlarımı çalan da sen Ah elime bir geçsen. Bir labirent bu sevda Gittikçe gelinen Yolları bitmeyen Kapıları yüzüme kapanmış Yine de, sonsuza dek içinde koşacağım Bulmaya yaşayacağım Bir labirent bu sevda Arayan ben, aranan sen... Mehmet Caner Sümengen |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:45 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.