![]() |
Bir Misafir Bekliyorum
Sevmiyorum artık seni, gözlerimde değilsin Unuttum şarkılarını, dudağımda değilsin Bir misafir bekliyorum, o güzel sen değilsin Şimdi bir yabancı gibi, sessizce gitmelisin Kovuldum sanma sakın, dost gibi gitmelisin Bir misafir bekliyorum, o güzel sen değilsin 03.04.2003 ANKARA-Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Bir Ömrün İmzası
Bu gece ilk gecemiz benim canım sevgilim Bir ömrün imzasını bin ömür silmeyelim Aşkın gül şarabını dudaklardan içelim Bir ömrün imzasını bin ömür silmeyelim Gün olur birbirimizi ağlatıp üzsek bile Birgün küçük bir siteme kırılıp küssek bile Bir öpücük, bir beyaz gül unuttursun herşeyi Aşkımızı tazeleyip, yürüyelim elele Balayımız bal gibi sürsün gül bahçesinde Ellerin ellerimde, gözlerin gözlerimde Mutluluk şarkı olsun ikimizin dilinde Bir ömrün imzasını bin ömür silmeyelim Gün olur birbirimizi ağlatıp üzsek bile Birgün küçük bir siteme kırılıp küssek bile Bir öpücük, bir beyaz gül unuttursun herşeyi Aşkımızı tazeleyip, yürüyelim elele Küçücük aşk yuvamız, çok mutlu olacağız Bir sen bir ben orada, bir de çocuklarımız Kahkahalar içinde eğlenip coşacağız Bir ömrün imzasını bin ömür silmeyelim Gün olur birbirimizi ağlatıp üzsek bile Birgün küçük bir siteme kırılıp küssek bile Bir öpücük, bir beyaz gül unuttursun herşeyi Aşkımızı tazeleyip, yürüyelim elele Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Bir Şair Eksilir
Allah korusun Birgün Gülmezse gözlerinin içi Gözlerime bakarken Bir şair eksilir bu dünyadan O şair Ulu bir çınar gibi yıkılır Geriye kırık bir kalem Boynu bükük, gözleri yaşlı Şiirleri kalır Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Bir Şair Öldü
bir şair öldü bugün, Allah rahmet eylesin artık kaleminden ne kan, ne de aşk damlayacak sen aşka inanmadığın için öldü bu şair gerçek şu ki; atık aşkı başka şairler yazacak Şakir Alimoğlu |
Bir Şarkı Terennüm Et
Bir şarkı terennüm et bana eskilerden içli sesinle Raksınla sarhoş et beni, kulun kölen et beni, büyüle Ben bir kırmızı gonca gül takarken şahane göğsüne Raksınla sarhoş et beni, kulun kölen et beni, büyüle Şakir Alimoğlu |
Boşalan Kadehlerde - Efsane Aşk
çok güzeller tanıdım dünyanın her yerinde yine de sen yaşadın boşalan kadehlerde kalbimin kilidini açmadım hiç birine yine de sen yaşadın boşalan kadehlerde ilk haramı tattığım senin dudaklarındı unutmak hiç mümkün mü o lezzeti, o tadı tekrar yaşamak için aynı tatlı günahı arıyor dudaklarım hergün dudaklarını kalbim senin aşkına kırk yıl hamallık etti hiç unutmadı seni sitem bile etmedi kan içti de kızılcık şerbeti içtim dedi yine de sen yaşadın boşalan kadehlerde saçlarıma ak düştü, yüzüme kırışıklar zalim bir düşman gibi ardarda geçti yıllar ben yaşlandım o kadar genç kaldı hatıralar yine de sen yaşadın boşalan kadehlerde 14.05.2003 Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Bu Gece
Senin elinden şarap içmeliyim bu gece Senin aşkınla sarhoş olmalıyım bu gece Söyleyin azraile, hazır olsun bu gece Ben aşkınla sarhoşken, dudağımda sen varken Sabaha karşı erken, ölmeliyim bu gece Şakir Alimoğlu |
Bu Kadar Cimri Olma
Bu kadar cimri olma şahane gözlü güzel Dudağından bir buse versen ne kaybedersin Çamsakızı çoban armağanı Bir buse istiyorum senden Aşkınla bin kere ölüyorum Esirgeme bunu benden Kulun kölen olayım, daha mı yalvarayım Ddudağından bir buse versen ne kaybedersin Çamsakızı çoban armağanı Bir buse istiyorum senden Aşkınla bin kere ölüyorum Esirgeme bunu benden Şakir Alimoğlu |
Bütün Küskünler Barıştı
kızsam da bağırsam da nefretle haykırsam da olur böyle şakalar âşıklar arasında seni bilerek kırmam kendim kırılırım da bütün küskünler barıştı bir biz kaldık küskün olan barışanlar hep sevişti bir biz kaldık küskün olan uzat bana ellerini al elimden gülllerini uzat gül dudaklarını haydi biz de sevişelim bütün küskünler barıştı bir biz kaldık küskün olan bir küçücük sitemi bu kadar büyütmesen seni sevmediğimi ne olur düşünmesen pireyi deve yapıp kırılmasan küsmesen bütün küskünler barıştı bir biz kaldık küskün olan barışanlar hep sevişti bir biz kaldık küskün olan uzat bana ellerini al elimden gülllerini uzat gül dudaklarını haydi biz de sevişelim bütün küskünler barıştı bir biz kaldık küskün olan 14.05.2003 Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Büyük Aşklar
günah olmamalı büyük aşklar onların da şarkıları olmalı geçmişi kirli olsa bile bir kadının onun da bütün kadınlar gibi hakkı olmalı sevmeye sevilmeye aşk bütün mazisini silmelî o gün dünyaya gelmeli bir sevgi çıkmaz sokağa girmişse heyecanla çarpmıyorsa artık iki kalp orada bir roman gibi bitmeli ne verir ki insana ızdıraptan, çileden başka bitmiş bir aşkı zorla yaşatmaya çalışmak, ısıtır mı insanın buz kaplamış içini yanmayan bir sobanın karşısında oturmak yeni bir aşk doğuyorsa eğer bir yerlerde sabah güneşi gibi pırıl pırıl baharda açan çiçekler sevinçle ötüşen kuşlar gibi baharda yeşeren topraklar gibi; cıvıl cıvıl, aydınlık kim ne derse desin büyük aşklar alabildiğine yaşanmalı günah olmamalı büyük aşklar onların da şarkıları olmalı Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Cehennem Ateşi
Cehennem âteşidir şu göğsümde yanan, yemîn ederim Menekşe gözlerindir bu âteşi yakan, yemîn ederim Kıyamet kopar birgün bu âteş sönerse, yemîn ederim Bunun tek sebebi de senin sözlerindir, yemîn ederim Şakir Alimoğlu |
Cennetim
Yaşanmış ne varsa unutup bütün günahları Benim cennetim göğsünde uyanmaktır sabahları Ve çılgınca içmek aşkı, gözlerinden yudum yudum Benim cennetim göğsünde uyanmaktır sabahları Şakir Alimoğlu |
Cüz-ü Mütemmimimsin
Emri Hak vaki olana kadar benim zevcemsin Sen benim cân-ı cânânım, cüz-ü mütemmimimsin Bir senin önünde temennâ ederim zevk ile Sen benim cân-ı cânânım, cüz-ü mütemmimimsin 05.05.2007 Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Çarkıfelek
1 Çarkıfelek geldi, dünyamı sardı Her gecem ışıl ışıl aydınlandı Kalbim aşkın ile heyecanlandı Çarkıfelek gibi dönüyor başım E güzel, e güzel efendim Başım çarkıfelek gibi dönüyor Çarkıfelek rüyalarıma giriyor Yediğim ekmekte, içtiğim suda Hep çarkıfelek dönüyor, dönüyor E güzel, e güzel efendim Başım dönüyor çarkıfelek gibi Beni değiştirdin bir melek gibi Elinde sihirli bir değnek gibi Çarkıfelek gibi dönüyor başım E güzel, e güzel efendim Sorduğun üç harfli kelimedeyim Sanki daha önce duymuş gibiyim İçime doğuyor ben bileceğim Çarkıfelek gibi dönüyor başım E güzel, e güzel efendim Günlerce aradım, neredesiniz Çok heyecanlıyım, bilir misiniz N’olur biraz yardım eder misiniz Çarkıfelek gibi dönüyor başım E güzel, e güzel efendim Mehmet Ali’nin k sı diyorum Mehmet ali’nin ş si diyorum Mehmet ali’nin a sı diyorum Allahım bu bir rüya mı, aşk, aşk, aşk Ne güzel, ne güzel efendim Seni alıyorum çarkı dükkândan İki mısra simsiyah kaş ile göz Bir mısra da tatlı dudak ile naz Çarkıfelek gibi iki güzel söz E güzel, e güzel efendim Benim oldun artık çok çok mutluyum Aaşkını kalbime hapsediyorum Bak mutluluğumu haykırıyorum Çarkıfelek gibi fır dönüyorum E güzel, e güzel efendim 2 Duru sabun gibi duru tenlisin Yanağı gamzeli ince bellisin Dudağının altı narin benlisin Çarkıfelek gibi dönüyor başım E güzel, e güzel efendim Atasay altın gibi kusursuzsun Boynuna, koluna kuğular gibi Dizi dizi atasay altın dolsun Çarkıfelek gibi dönüyor başım E güzel, e güzel efendim Phılıps televizyon seyreder gibi Seni seyrederim hiç usanmadan Sevgiliyi gizli gizli süzer gibi Başım dönüyor çarkıfelek gibi E güzel, e güzel efendim AEG' nin saf beyazına benzersin Kar kadar saf ve kar kadar temizsin Sanki günahsız bir sabah gibisin Çarkıfelek gibi dönüyor başım E güzel, e güzel efendim Sen fakir değilsin, gönlü zenginsin Sevmek en büyük zenginlik bilirsin Rabbim kimseyi gönlü fakir etmesin Çarkıfelek gibi dönüyor başım E güzel, e güzel efendim Ssanki gerçek değil, hayal gibisin Türk’ün Toyota Corolla’sı gibi Nazlı bir gelin olur süzülürsün Çarkıfelek gibi dönüyor başım E güzel, e güzel efendim Tam ellibir yıllık Hürriyetimsin Nüfus cüzdanımda Milliyetimsin Sevgilim, haberim, dinim, evimsin Çarkıfelek gibi dönüyor başım E güzel, e güzel efendim 08.03.1999 Âlimoğlu-ANKARA Şakir Alimoğlu |
Çıkarın Çeyizlerinizi
haydi kızlar armudun sapı var üzümün çöpü var demeyin çıkarın çeyizlerinizi kilitli sandığınızdan beyaz atlı bir prens sizi sevdiğini söylüyorsa ellerini uzatıyorsa size gözleriniz parlıyorsa onu görünce kalbiniz heyecanla çarpıyorsa siz de uzatın ellerinizi siz de ona 'seni seviyorum' deyin haydi kızlar geç kalmadan çıkarın çeyizlerinizi kilitli sandığınızdan onu çok sevin, onu kıskanın ama şunu da unutmayın hiç çıkarmayın aklınızdan kıskançlık çok faydalı bir ilâçtır aşk için ama her ilâç gibi fazla alındığında zehir etkisi yapar öldürür aşkı sonunda şimdi hiç tereddüt etmeden hiç düşünmeden binin mutluluk trenine elele gönül gönüle kapatın gözlerinizi yaslayın göğsüne başınızı sevgiliyle bir yastığa baş koymak çok güzel birşeydir sandığınızdan fazla söz fazla gelir haydi kızlar çıkarın çeyizlerinizi kilitli sandığınızdan 18.05.2003 Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Çırılçıplak
Şimdi seni görüyorum gecenin kırık aynasında Ellerin iki gül dalı ince uzun, beyaz Gözlerinden bir martı havalanıyor uzak denizlere Göğsünde dağ çiçekleri büyüyor biri al, biri mor Tutup koparıyorum birini, gülüyorsun Şimdi seni görüyorum gecenin kırık aynasında Umutların siyah bir boşluğa uzanmış Hatıraların yarı ağlamaklı dört mevsim Dudakların bir çeşmeden su içiyor Dudakların çağırıyor beni sabahsız *******den Dudakların yarı aralık, uzanıp usulca öpüyorum N’olur çırılçıplak girme uykularıma Utanıyorum… 1967-Yaş:19 İstanbul-Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Çirkin Sevmek
çirkinlik altınmış, güzellik bakır ne yazık ki bunu çok geç anladım çözemedim nedir altındaki sır gençlik yıllarımı boşa harcadım bir zamanlar güzel sevdim yanıldım kapıldım yalancı güzelliğine şimdi bir çirkine tutuldu gönlüm âşığım ben onun tatlı diline sevilirken seven her kadın güzel ister güzel olsun isterse çirkin güzel odur gönül kimi severse yeter ki aşkıma karşılık versin güzeller sevmiyor hiç anlamıyor çirkinler veriyor her güzelliği allah güzellere hiç kalp vermemiş çirkinlere vermiş aşkı sevgiyi güzellik dediğin şurda otuz yıl güller gibi solar bir dalı kalır ama bal dudaklar şarap gibidir ne zaman içersen bir tadı vardır bilmez sevmesini güzeller bilmez sevilmek isterler ******* boyu bir kere de sevmek aklına gelmez çok görür âşığa bir damla suyu güzel odur gönül kimi severse sevgilimden güzel güzellik var mı sevilirken seven her kadın güzel âşığın çirkini güzeli var mı Şakir Alimoğlu |
Çok Acılar Gördüm
Hiç sevmeyeceksin beni sen, çekerim acısını Çok acılar çektim, çekmedim böyle tatlısını Her kuluna nasib etsin, Tanrım böyle acıyı Çok acılar çektim, çekmedim böyle tatlısını Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Çöpe Attım
Benim bir geçmişim yok, seni hiç tanımadım Sen hiç gerçek olmadın, ben seni hiç sevmedim Açılınca birer birer, solan gönlümde çiçekler Sevinçten şarkı söyledi kuşlar, ağaçlar, böcekler Hayatıma girmedin, bu aşk hiç yaşanmadı Biz sevişmedik sanki, bu gül hiç koklanmadı Kalbime gömdüm aşkımı, çöpe attım son şarkımı Seviyorum başkasını, yaşıyorum hayatımı Yolda görsem tanımam, ben seni hiç görmedim Seni tanımıyorum ben seni hiç öpmedim Şakir Alimoğlu |
Değmez Hayat Bir Aşka
değmez hayat bir aşka meyhaneler, içkiler gençliğini çalacak kadeh kadeh eritip, yerden yere vuracak kır kadehi şişeyi, kıyma gençlik çağına değmez hayat bir aşka, birtek gül yaprağına kadeh biter aşk bitmez, içtiğinle kalırsın aşk bataklık gibidir çırpındıkça batarsın gel bir fincan kahve iç, unut gitsin aldırma değmez hayat bir aşka, birtek gül yaprağına boşver giderse gitsin, ucunda ölüm yok ya! ister yaşa, ister öl yine dönecek dünya haydi yırt resimlerini, boşver takma kafana değmez hayat bir aşka, birtek gül yaprağına hep sen kovalarsın da kaçar kelebek gibi hep sen yalvarırsın da nazlanır çiçek gibi yakaladım sanırsın, kurtulur köpük gibi değmez hayat bir aşka, birtek gül yaprağına kaprislerine bile severek katlanırsın hayallerini süsler, onsuz yaşayamazsın hafızanı kaybetsen unutamam sanırsın değmez hayat bir aşka, birtek gül yaprağına biliyorum aslanım kan ağlıyor yüreğin ölmeyi istiyorsun parçalanıyor için allah iyilik versin, ölünür mü aşk için değmez hayat bir aşka, birtek gül yaprağına karıştırma aslanım hayalle gerçekleri ama olmaz ki böyle haydi sil gözlerini ben de yaşadım inan, senin çektiklerini değmez hayat bir aşka, birtek gül yaprağına daha nice sevgiler, aşklar yaşayacaksın hergün bir başka güzel çiçek tanıyacaksın o zaman da başını taşlara vuracaksın değmez hayat bir aşka, birtek gül yaprağına ne zaman onu ansan kan dolar gözlerine sevmek hiç kolay değil, inanma sözlerine inanma yeminine kapansa dizlerine değmez hayat bir aşka, birtek gül yaprağına hayali olmayan hiç hayal kurabilir mi kalbi olmayan biri söyle sevebilir mi seni sevmeyeni de sevmeye hiç değer mi değmez hayat bir aşka, birtek gül yaprağına ne söylesem boş şimdi, ne desem anlamazsın nereye baksan o var, o bakıyor sanırsın bir çiçekle yaz gelmez, bunu sonra anlarsın değmez hayat bir aşka, birtek gül yaprağına âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Deh Demeden Giden At
Herşey bozuldu günümüzde Meyvalar eski tadında değil Ozon tabakası delindi Doğanın dengesi bozuldu N'olacak gelecek nesil Kimsenin umurunda değil Varsa yoksa para Sevginin ölçüsü bile para oldu Adam yerine koymuyorlar paran yoksa Paran varsa ne olursan ol En büyük sensin Yere göğe sığdıramıyorlar Herşey bozulmuş, çökmüş, bitmiş Parayla yaşanıyor şimdi Aşk denirse aşklar Kalmadı küçüğün büyüğe saygısı Ağızlarında bir sakız Ellerinde bir kitap Hamile kadınlara bile Yer vermiyorlar otobüste Marifetmiş gibi Camdan dışarı bakıyorlar görmemiş gibi Sanki duvar kovuğundan çıkmışlar Sanki kendileri bir ana doğurmamış gibi Erkekler bozulmdı mı sanki Onlar da bozuldu tabii ki Nerde şimdi o eski beyefendiler Bıçak gibi ütülü pantalonlu Özenle taranmış saçları Hergün traşlı Erkekliğin de tarifi değişti şimdi İnkar etmek mümkün mü Bir maçoluk modası aldı yürüdü Erkekten sayılmıyor şimdi Ağzında Marlboro Elinde içki kadehi olmayan Erkekten sayılmıyor şimdi Karısına üç öğün dayak atmayan Kadınlar da bozuldu tabii herşey gibi Osmanlı terbiyesi almış kadınlar nerde şimdi Saygılı, nazik, hanım hanımcık Haline şükreden, güngörmüş Onda var, bende niye yok Nerem eksik ondan demeyen Allahın bu gününe de şükür diyen Şimdiki kadınların Hepsinde bir azamet, bir surat Nerde şimdi Deh demeden giden at Dut demeden dutan avrat Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Derviş Gibi Sabreden
Aşkına müyesser olmak için bir sevda kuşu Gagasıyla bir gonca gül götürse o sevgiliye Çırpsa kanatlarını, gülü o gönderdi diye Sonra anlatsa aşkımı şiirlerdeki kıza Bir katre ümit getirse eller-i şahaneden Srer mi maksuda birgün derviş gibi sabreden Aşkına müyesser olmak için gül dile gelse Kalbinin tek odasını senin için döşedi Çiçeklerle, şiirlerle, resimlerle süsledi Seni bekliyor en sıcak sevgilerle dese Bir katre ümit getirse gözler-i şahaneden Erer mi maksuda birgün derviş gibi sabreden Aşkına müyesser olmak için gül devam etse Sana nefesin kadar yakın olmak istiyor Seninle elele, gözgöze olmak istiyor Seni kucaklamak, sana sarılmak istiyor dese Bir katre ümit getirse dilber-i şahaneden Erer mi maksuda birgün derviş gibi sabreden Şakir Alimoğlu |
Dikensiz Güller
Çok dikensiz güller gördüm, hepsi birbirinden güzeldi Kiminin beli, kiminin gözleri, göğüsleri özeldi Şair olup ta mümkün mü sevmemek her güzelliği Kiminin burnu, kiminin elleri, dudakları özeldi 11.06.2007 – 20.32 Şakir Alimoğlu |
Dilek
karanlık *******ine bembeyaz bir şafak olsam gelincik dudaklarına alevden bir kapak olsam alsam ellerini ellerime, bir daha bırakmasam göğsünde uyusam gece, sabah göğsünde uyansam Şakir Alimoğlu |
Doğum Günün Kutlu Olsun
Düğün bayram benim için senin doğum günün Linda Her köşesinde sen varsın bu şehrin sokaklarında Bahçeler, balkonlar, aşıklar hep sen kokar mis gibi Her köşesinde sen varsın bu şehrin sokaklarında En hayırlı gün benim için senin doğum günün Linda Bir besmele oldu ismin her sabah dudaklarımda Kalbimde, ruhumda, içimde, şarkımda hep sen varsın Her köşesinde sen varsın bu şehrin sokaklarında Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Domdom Kurşunu
Hasretini kalbime Domdom kurşunu gibi Daha ne kadar dolduracaksın Dudaktan değil, kalpten seven Şu yaşlı, yorgun kalbimi Söyle ne zaman durduracaksın Şakir Alimoğlu |
Dua
Allah Kimseye gördüğü günü aratmasın Allah Ben başta Hiçbir erkeği Karısından sonraya bırakmasın Âmin Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Dudakların Çağırıyor
Dudakların çağırıyor beni sabahsız *******den Gelemem vefasız, bıktım cevapsız bilmecelerden Nefretin aşikar, oysa hiç belli olmuyor aşkın Gelemem vefasız, bıktım cevapsız bilmecelerden Şakir Alimoğlu |
Dudaklarından Çıkan
Dudaklarından çıkan her söz bana yemindir Aşk gibi, sevda gibi kokulu yasemindir Tanrı kelamı gibi hayır'ı yok emirdir Aşk gibi, sevda gibi kokulu yasemindir Şakir Alimoğlu |
Dudaklarınla Kapat
yoksun yine yanımda, çok yalnızım bu gece kadehle dudak dudağayım gene bu gece n'olur çık gel ansızın, gel de sobele beni al elimden, kır kadehi, dökülsün gözyaşlarım dudaklarımı dudaklarınla kapat bu gece dudaklarımı dudaklarınla imzala bu gece Şakir Alimoğlu |
Ebedi
Benim için Bir cümlesin Nokta koymayacağım Asla! Şakir Alimoğlu |
Efendim
hangi güzelde bulunur bu naz bu füsun efendim canana senin diyene can feda olsun efendim ne lalede lalezarda tek canandadır gönlümüz canana senin diyene can feda olsun efendim 1974 makamı:uşşak, besteami güney Şakir Alimoğlu |
Ellerinden İçilen Şarap
Ellerinden içilen her şarabın tadı güzel Dudaklarından dökülen her şarkının adı güzel Bazan fırtınalı bir deniz, bazan sakin bir liman Seni bir sevmeyen yandı, bir de seni seven güzel Şakir Alimoğlu |
Emmim Gızı
Yangınım ben sana gara gözlüm Gül yanaklım, benim şirin sözlüm Dinle beni emmim gızı, gızı, emmim gızı Bu gece gaç, çeşmeye gel gel Bin atımın terkisine gaçalım hey Gizlice gel, görmesin eller Bin atımın terkisine gaçalım hey Yetti nazın inan bana gayrı Yaşayamam inan senden ayrı Galk gaçalım emmim gızı, gızı, emmim gızı Bu gece gaç, çeşmeye gel gel Bin atımın terkisine gaçalım hey Gizlice gel, görmesin eller Bin atımın terkisine gaçalım hey Felek yolum üste diken dizse Baban vermem diye yemin etse Geçmem senden emmim gızı, gızı, emmim gızı Bu gece gaç, çeşmeye gel gel Bin atımın terkisine gaçalım hey Gizlice gel, görmesin eller Bin atımın terkisine gaçalım hey 1972 Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Erguvan Dudakların
Ümidim odur ki birgün; kalplerimiz çakışır Erguvan dudaklarınla dudaklarım buluşur Sararken seni kollarım, minik bir serçe gibi Erguvan dudaklarınla dudaklarım buluşur Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Erit Beni Bu Gece
Yaşat aşkı gecenin koynunda çılgın gibi Erit beni gel bu gece gözbebeklerinde Sun zevki dudak dudak tenime usul usul Erit beni gel bu gece gözbebeklerinde Sevişmemiz çılgınca bir heyecanla olmalı O zaman aşkın kitabı yeniden yazılmalı Dudakların tenime kelebek gibi konmalı O zaman aşkın kitabı yeniden yazılmalı Çılgınca öp beni suya hasret güller gibi Hani suya hasret çatlamış topraklar gibi Binbir hazla süslenmiş uzun ******* gibi Erit beni gel bu gece gözbebeklerinde Şakir Alimoğlu |
Eroin Bağımlısı
Eroin bağımlısı gibi Senden kurtulamıyorum Bir an görmesem seni Krize giriyorum Doktor ilâç kâr etmiyor Tedavi olamıyorum Damarlarımda kan yerine Gözlerin dolaşıyor Bir an aşkını şırınga etmesem damardan Mahvoluyorum Çok istedim seni unutmayı ama Ne yazık ki bağımlıyım sana Eroin gibi Unutamıyorum seni Unutamıyorum, anlasana Şakir Alimoğlu |
Erol Büyükburç
unutulmayan şarkılar vardır unutulmayan sevgililer gibi şarkılar vardır her dem taze her dem kokan burcu burcu zevk veren yıllanmış şaraplar gibi şarkıcılar vardır hiç eskimeyen yıllanmış şaraplar gibi zevk veren sesinde çiçek kokusu burcu burcu öyleyse ne bekliyorsun koy kadehine iç yudum yudum yıllanmış şarap Erol Büyükburç’u 19.08.2000 Şakir Alimoğlu |
Eski Günahların Gölgeleri
ihanet şarabını asla içmeyecektin aşkımızı bir anda, kolay silmeyecektin madem beni terkettin, geri dönmeyecektin eski günahların gölgeleri uzun olur uzun olur eski günahların gölgeleri yıllar önce sevdiğim kızı hatırlıyorum bir mazideki kıza, bir sana bakıyorum özür dilerim ama, seni tanımıyorum eski günahların gölgeleri uzun olur uzun olur eski günahların gölgeleri herşeyi unuturum, silerim sandın belki ihanet şarabını içen benmişim sanki unutamam nefreti kömür gözlerindeki eski günahların gölgeleri uzun olur uzun olur eski günahların gölgeleri dünyada bir sen kalsan, yine de dönüp bakmam kalbimi kilitledim, ölürüm sana açmam sana gönül bahçemden, bir gül bile koklatmam eski günahların gölgeleri uzun olur uzun olur eski günahların gölgeleri rüzgârlar aşkımızın izlerini hep sildi ölümüne sevilen vefasız bir güzeldi o günlerden geriye kalan birkaç gazeldi eski günahların gölgeleri uzun olur uzun olur eski günahların gölgeleri içimdeki depremi sen asla bilemezsin kırılan gururumu sen tamir edemezsin akıp giden yılları geri getiremezsin eski günahların gölgeleri uzun olur uzun olur eski günahların gölgeleri beni aldattığını hiçbir an unutmadım nefretin alevini büyüttüm azaltmadım adını da unuttum, birgün hatırlamadım eski günahların gölgeleri uzun olur uzun olur eski günahların gölgeleri Şakir Alimoğlu |
Evimin Gülü Dikeni
Günah sevap sensin bana, severim herşeyini İster şarap, ister zehir içerim verdiğini Evimin gülü, dikeni, sofram, ekmeğim benim Tanrım göstermesin bana senin eksikliğini Güzelliğin için değil, ruhunu sevdiğimi Saflığına kandığımı unutma sakın e mi Evimin gülü dikeni, canım sevgilim benim Tanrım göstermesin bana senin eksikliğini Beste: Sami Güney, Makamı:Kürdilihicazkar, Şakir Alimoğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.