![]() |
Aydından mektuplar 19
Aydından mektuplar 19 Ben dünyaya neden geldim Biliyorum Duygularımı özgürce Rüzgâra bıraktım Hesap sormuyorum Duygularım sel oldu akıyor Bu yolun sonu ölüm bende en az Herkez kadar biliyorum Severek mutlu huzurlu ölmek istiyorum Kimseye hesap vermek istemiyorum Ben seni inan seviyorum Birkaç zaman geçer böyle geçti Gerçek seven biraz öz bulundu Bir sevdadır yanar ateşi Uzaklarda bir yerlerde Bizim sevdamızı duyan bilenler Hatta Anlatanlar bile oldu Biz severek yaşayanlardanız 01.09.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Aydından mektuplar 2
Nereye gider bu yol bilinmez Sevmeyi bilmeyen ezilmez Aşkı yaşamayan sevemez Saygısı olmayanın sevgiyle işi olmaz Dağlar var sıra sıra Dünyanın etrafı dolmuş suyla Kaç zaman yaşanmış bilinmez Nice aşklar dillere dolanmış bitmez Ergisiyle doğrusuyla yaşanır hayat Yine bendemi kabahat Olmuşsun surların tepesine padişah Sarayla işim olmaz bir gerçek var ölüm bilinmez Yaradanın adıyla başlarım sabaha Başı dara düşen başlar duaya İnsanoğluyuz işte bu gidişimiz Biz sevmeyi bilenlerdeniz 11.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Aydından mektuplar 3
Aydından mektuplar 3 Boğuluyorum ağlamaklı gözlerim İsmini yazdım yüreğime sökemem Ben sensiz bir günü bile düşünemem Seni senin yanında özlüyorum Yokluğuna dayanmamı nasıl istiyorsun Keşke yamaçlarda kalsaydım Soğuk ayaz kış *******i donsaydım Sensiz kalmayı duymaktansa Allah canımı alsaydı da duymasaydım Yokluğuna dayanmamı nasıl istiyorsun Yazıklar olsun kadere mutlu etmedi beni Vermediler seni bana rahat bırakmadılar Sevdama sahiplenemedim çocuklar gibi Hep ağlar gözlerim hep ağlasın sevdana Yokluğuna dayanmamı nasıl istiyorsun Yüreğimde yangın var göründü hasret Nasıl dayanır bu yürek ölüm daha güzel Terk etme beni öldür beni öyle git gideceksen Daralıyorum bunalıyorum yokluğunu yaşayamam Yokluğuna dayanmamı nasıl istiyorsun Bir gülüşün yeterdi bana mutlu olurdum Sarılışında dünyaları bulurdum Gözlerinde sonsuzluğu yaşar Ben sana yalnız sana sevdamı verdim Seninle yaşamak seninle yaşlanmak istedim Olmamalıydı böyle dara düşmemeliydim Sensiz yalnız yaşamamı istememeliydin Birlikte yaşlanacak birlikte ölecekti Baharı yaşayıp kışın birbirimize sarılacaktık Yokluğuna dayanmamı nasıl istiyorsun Anılarlamı hayalinlemi yaşatacaksın beni Yaşayamam ben böyle sensiz nefes alamam Ben sensiz yaşayamam öldür öyle bırak git Beni sensiz bırakıp gitme yaşayamam Yokluğuna dayanmamı nasıl istiyorsun 13.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Aydından mektuplar 4
Aydından mektuplar 4 Bir şeyler yazmak istedim Kelime kelime Anlatılsın dünya döndükçe Herkez bilsin bilmeyenler bilenlerden Can kulağıyla dinlesin Yaşanmışlık olmasa Hatıralar gözünde canlanmazsa Sende bir anısı bir resmi olmazsa Sevdim demek ne işe yara Sesini duymadığında Boğazında kelimeler düğümlenmiyorsa Gözlerin dolmuyorsa Onun için iki damla yaş dökmediysen Sevdim demek ne işe yarar 12.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Aydından mektuplar 5
Aydından mektuplar 5 Aptal olsa bile insanlar dinle onları Vardır onlarında Bir hikâyesi Onlardan da öğreneceklerimiz var Herkezin kendine göre vardır bir hayat tecrübesi İnsanlar yaşadıkça öğreniyor Ama Bir gerçek var ki Herkezin hayatında farklı farklı hikâyesi var Öyle sözler söyleyin ki Karşınızdakini düşündürün Düşündürürken Sarf edeceğiniz bir sözle kafasını karıştırın ki Sizi can kulağıyla dinlesin Söylediklerinizi anlamaya çalışırken Kafası karışsın Kafası karıştıkça Düşüncelere dalsın Ve Sizin söylediklerinizi Tam anlaya bilsin Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Aydından mektuplar 6
Aydından mektuplar 6 Yalansa dünya bu uğraş çaba niye Katlediliyor yüzlerce insan Bir hiç uğruna Kaderde yarsa yaşamak sıkıntılı olmak Ne yapsak bizden uzaklaşmaz Bakmıyoruz hiç etrafımıza Göremiyoruz hiçbir şeyi Eğri ya da doğru fark etmiyoruz Bitiyor ömür Boşa geçip gidiyor Farkında değiliz Her gün Bit bütün halindeki ömürden Birgün daha kaybediyoruz Önemli değil ki Bizim için fark etmez Ölümlü olsada dünya Umurumuzda değil valla Sevdayı bilmeyiz Dilimizden hiçbir zaman düşürmeyiz Sevmenin tarifini yapamayız Biz ömrümüzü boşa geçiririz Kendimiz için birilerini ezer geçeriz Yoksa insanın parası pulu Kalmaz etrafında eşi dostu arkadaşı Sevmez kimse onu Varlıksız neye yarar bu diye Yalan dünya ölümü düşünen yok valla Eceli gelen gider ahirete Yaşayan daha neler görür kim bilir Herkez olmuş şehrin içinde eşkıya İftira gıybet başını almış gidiyor Aslı olmayan sözler hat safhada Sevmek isteyene engel olan çok Kötülere pirim veren birçok Dürüstlük neye yarar Kalleşlik olmuş kardeşlik Dünya için değer mi bilinmez Kimi sevdadan içer kimi kederden Alkol almak nede güzel gelir Sarhoşluk hoş olur ayılmak olmasa Dertler bıraktığın yerde durmasa Yalan dünya ölümü düşünen yok valla 13.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Aydından mektuplar 7
Aydından mektuplar 7 Ben hata yapmadım sevdim Seven ateşe düşüyor Sevdasının peşine düşmekden başka Ne ister ki Bütün suçum Sevmek Başka suçum yok biliyorum Dünyanın kahrımı çekilir Sen yoksun da Aydın gülermi Anlatamadım söyleyemedim Yalanda olsa gerçek böyle Kalbimi verdim sana Mutluluk istedim vermedin bana Tek bir sözle attın beni Ateşlere isteyerek bile bile İdam mahkûmu olsam Ne ceza veririler ki Ölmek mi? Bir gün ölmek Her gün ölmekten iyidir Bilirmisin Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Aydından mektuplar 8
Aydından mektuplar 8 Bir kurulu düzenim yok diye Ağıtlar yakanlar var etrafta Hep yalan dolan içinde yüzerler Namertlik en büyük ilkesi. Sever gibi görünsede Sırdaş olamaz Deli kanlılık yok içinde. Doğruluk nedir bilmez İçki içer şarkı söyler öter durur Kimseye kanma Arkadaşım diye sırtını ona yaslama vurur. Kendi bildiğinden şaşmaz Sana sormadan da yapamaz Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Aydından mektuplar 9
Aydından mektuplar 9 Yaşamak ne kadar zor bir maraton Koşmak sorun değil kahpelikler olmasa Tarzım olmadı kimse için kötü düşünmek Ya da olmak Ama olmuyor kahpesiz dünya Yaşanılası değil dünya Bunların yüzünden Dünyanın değil ki suç Sebebi insan bunun Yaşamak mı zor yoksa Bunlara ayak uydurmak mı? Bilmiyorum İki arada yaşıyorum Keşkeler olmasın diye Hayatımda mücadele ederim Kimse kötü olsun istemem Kahbeler gezmesin etrafında Düşündüm Hep iyileri aradım hayatımda Bulduğum iyi diye Sarıldıysam da Hep sonuç aynı Senaryo hep aynı Sadece mekânlar farklı Dünya kahbe dolmuş Benim aradığıma da bak Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Aydından mektuplar son 20
Aydından mektuplar son 20 Dünyada kimsenin sevmediği Ama kaçamadığı Hep yanında taşıdığı Bir tek sen varsın gerçek olan Herkez bir gün kucaklaşacak seninle Ölüm seni Tadında yaşamak istiyorum Ölümü tadında yaşamak isteyenim Ölümün özgürce tadına varmak istiyorum Sevmenin tadını yaşayamadım Ama Ölüm seni Tadında yaşamak istiyorum Dağlar yüce sen uzak Hasret yakar sinemi Ben yaşamıyorum tadını alamadığımda İstemekle olmuyor Yaşamak lazım özlemsin Sen hasretsin yürekte ateş sin Ölüm seni Tadında yaşamak istiyorum 05.09.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Aydından yarine mektup var
Aydından yarine mektup var Şimdi yalnızım bitanem Seni düşünüyorum Aşkımızı Olan biten her şeyi düşünüyorum Ben bu işin içinden çıkamıyorum Karanlık bir yaşam Tadı tuzu olmayan Sensiz ve hasret dolu hayatım Dışarıda yağmurlu bir hava Elimde sigaram Sigaramı dumanında bile sen varsın Seni içiyorum Seni içime çekiyor içimde hissediyorum Seni düşünüyorum Düşündükçe içime bir hüzün çöküyor Seni dileniyorum Hatıralarımdan Gözyaşlarımı tutamıyorum Ağlıyorum kahrımdan Acılarımdan Hasretinle yanıyorum Seninle mutlu bir aşkımız vardı Hayatımız vardı Şimdi senden ayrı yalnız Tek başımayım Seni düşünmekle geçiyor günlerim Sen düşüncem oldun Sen hayatım oldun Sen yaşamım oldun Gecem gündüzüm yalnızlığım Her şeyim ama her şeyim Sen oldun Seninle geçen günlerim Seninle yaşadıklarımla baş başa Yaşamaya Ayakta kalmaya çalışıyorum Bu bizim kaderimiz değimli Sen ya da ben Layık olmadığımız yerdeyiz Seninle sevdanla yaşıyorum 16.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Aydından yarine mektup var 1
Aydından yarine mektup var 1 Sen benim içimde sönmeyen bir yangınsın Sen unutamayacağım Unutulması mümkün olmayansın Kalbimde yaşayan İçimde acı bir yarasın Benim için sen Günlük yaşantımsın Unutmak kolay değil Şimdi daha iyi anlıyorum Seni sevmiş olmaktan Pişmanlık duymuyorum Bilmiyorum Sensiz yaşamıyorum Kendime sensiz dünya düşünmüyorum Bir kez daha düşündüm seni Sabaha kadar *******ime hayalin doldu Ağlıyor senin kalbim Ellerini tutmak istiyor ellerim Sarılıp koklamak isterim her gün Sen benim en kıymetlim canımsın 17.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Aydından yarine mektup var 2
Aydından yarine mektup var 2 Gönlüm sevdaya düşmüşken Yaşamalıyım Doyasıya âşık olmalıyım Sevdalara kucak açmalıyım Ömrüm son bulmadan Seni yaşamalıyım Sevdalara kucak açmalıyım Dağlar kadar büyük olmalı sevdam Ömrüm son bulmadan Susma konuş benimle Dağlar yüce Gönlüm sevdaya düştü yine Ölüm engel olamaz Aşkıma Susma söyle sende Doyasıya yaşamalıyım aşkı Sen bana uzak olsanda Al gönlüm senindir Ömrüm son baharında Yaşamalıyız aşkı doyasıya Engel olamaz küçük sebepler Al gönlüm senindir Ömrüm son baharında Kararır gönlüm senden sonra Acılar içinde kıvranır Dostum olamaz kadehler Anlayamaz onlar beni Dinleyemez derdimi yüce dağlar Benim derdim ağır gelir Kaç gece üşüyerek uyandım Gönlümdeki yara çok ağlattıysa da Kimsem yok ıssız ******* Senden başka Hep dinledin derdimi Şikâyet bile etmedin bilirim Kaç kişiyi dinlersin benden başka Selam söyleyen olmadı Derdimi soran hiç Kendim istedim böyle olmasını Ağlattı kader Kısmet buymuş Dertler sofrası Olsaydı kaderim sultan sofrası Ağlarmıydım yinede Sende dertlisin galiba Gece Yoksa Olmazdın böyle kara 20.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Aydından yârine mektup var 3
Aydından yârine mektup var 3 Sensiz yaşamak nedir bilmem Ne yeşile ne maviye tutsağım ben Ben sana gözlerindeki ışığa Tutsağım tutsak Aklımı al kalbim seninle dolu Bilmiyorum bu nasıl bir sevgi Seviyorum işte deliler gibi Hesabını sormuyorum sınırsız Aşığım sana doyamıyorum Ben sensiz nefes bile almıyorum Bırakma beni sensiz olmuyorum Ben çıkarsız sınırsız seviyorum Sel olsun yanağımdan akan yaşlar Bırak yaşansın aşklar doyasıya Hesap veremez aşk ile yanan ateş Yüreğimle seviyorum seni Ben sensizliği düşünemiyorum Bir sabahım ol birde gecem Hep seninle dolsun yaşayan hecem Güneşim sen ol yıldızım sen ol Ben etrafında döneyim Yörüngem sen ol seninle öleyim Dargın bana dünyanın ayı İstemem dünya dolusu insanı Tek sen ol benimle seni seveyim Nehirler sel olsun ben seninleyim 21.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Aydından yârine mektup var 4
Aydından yârine mektup var 4 Aklım öyle karışık ki Düşünemiyorum Yâda beynim durdu Bütün bedeniz sızılar içinde Yüreğim yanıyor Sensizlik aklıma geldi dayanılmıyor Burada ne güneş doğuyor Ne rüzgâr esiyor Buralar sensiz kurudu Yağmur bile yağmıyor Kos koca kış geçti gitti Bir tek kar bile düşmedi Sen yoksun diye gelincikler açmadı Yüreğime kimseler umut vermedi teselli etmedi Sensizlik çok zor gülüm Dayanmıyor buna yürek 27.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Aydından yârine mektup var 5
Aydından yârine mektup var 5 Benim ufkum bulutlar Ulaşmak istediğim mutluluklar Huzur satılmıyor kalmadı kimsede Para en tatlı gelen millete Kim düşünsün sevdayı sevmeyi İstemez boşuna akıntıya kürek çekmeyi Sevmenin tadı başkadır kıymet bilene Âşık aydın der hep böyle gönlü sevdadan yana Aşk tatlıdır En tatlısı çekilen acı sıkıntı Sinirlenmek kıskanmak en hoş geleni Senin isteklerin olursa en kolay olanı Tarifi olmaz sana sevdanın tadının Kolay aşk kolay sevda neye yarar boşuna Aşkın sıkıntısı açıklar gerçek olan aşkı Düşünmesende düşmüşsen aşk yoluna Gerekirse yürüyerek geçersin denizleri İstersin esen rüzgârın sana bir şeyler getirmesini Düşünmesende aklına takılır gündüz gece Aşk tarifini söyler kendi kendine Ben seni seviyorum Ölürcesine 28.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Aydından yârine mektup var 6
Aydından yârine mektup var 6 Özledim seni görmediğimde Sesin yankılanır kulaklarımda Seni görmenin Seni yaşamanın yalnızlığı içinde çırpınıp duruyorum Yalnızlığı yaşıyor sana susuyorum Özlemsin bana Hasret kokuyorsun Sana sarılmamanın hüznü içinde Rüyalarımda yaşıyorsun Salınarak gezmem severken Yürekten severim Sevdama bir ömür sahip çıkarım Rüzgâr essede buralarda Benim sevdama dokunmaz Ben yangın sevenlerdenim Ben ömürlük sevenlerdenim 19.09.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Bahar
Ne tatlısın bahar Etrafına gülücükler saçarsın Bozkırları yeşil eder Kurumuş ağaçları meyve yüklersin Kuşları çift eder İnsana neşesin Birde benim gibileri bir hoş edersin Yaşamaya görmeye değersin 2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Bayrak vatan aşkına
Bizim semamız gök Duygularımız yüce Bayrağımız kan kırmızı Bizim canımız yıldız ile hilal Bir tek aşkımız vatanımız Kimseye bir avuç kaptırmayız Yan bakan gözleri yerinden sökeriz İsteklerimiz özgürlük Sahipsiz değil insanımız Olsun bu vatana feda bütün yiğitler Anlımız ak başımız dik gideriz ölüme Aman vermedik biz bugüne dek Saltanatın düşkünü değiliz Vatanımız saltanatımız. Dalgalansın şanlı bayrağımız. Kan dökmek değil özgürlük işimiz Biz kahraman Türk milletiyiz 02.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Ben istemem böyle sebatsız şiir yazmayı
İki kelime yazdılar yan yana Al sana şiir yazdılar Şiiri de oyuncak hale getirdiler Anlamsız yazılan iki kelime Olmazsa içinde gerçeklerden bir demet Ne anlam ifade edecek kurumuş İçi boş kavak dan ağaç Ben istemem böyle sebatsız şiir yazmayı Herkez yazar şiire benzer mısralar Yoksa içinde yârine yolladığın sevdalar Anlamı varmı bilmem boş olan kelimenin Ben istemem böyle sebatsız şiir yazmayı Ne gerçekler var içinde Ne çekilen acı var özünde Ne haykırış var Nede yâre duyulan hasret özlem var içinde Ben istemem böyle sebatsız şiir yazmayı 10.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Ben kimim
Ne yıldızım nede ay; Ne geceyim nede sabah; Ben bu dünyada yalnızım umutsuzum. Bir kurşun sıksak şakağıma kabul edermisin, Yarabbim beni ocağına. Ben kimim neyim ben bu dünyada umutsuzum. Ölürsem ağlayanım olmaz biliyorum. Etrafımda yalanda olsa sevdalar, Kalbimin kırılmasına engel olamıyorlar. Bir sevenim olmayacakmı yalan dünyada, Kıymetim bilinmedi sevdanın kucağında, Herkes mutlu yaşadığında; Ben umutsuz ve yalnız yaşıyorum. Sevmenin bedelini hep benmi ödeyeceğim; Ölen kıymetli yaşayanın yokki değeri. Fazlayım biliyorum yalnızlığımı yaşıyorum, Ben kimim neyim yalnızım umutsuzum. Ben kimim neyim? kıymeti olmayan Aydın Yıldız |
Benim bir sevdiğim var
Her anım seni düşünmekle geçip gitsede Sevdiğim beni bırakıp ellere gelin gitsede Bir sevenim varmı diye hiç düşünmesede Benim bir sevdiğim var o da …….diyeceğim Her akşam ağlayan gözlerim yorgun düşsede Sensiz kalan kalbim acıyla dolsada Yıllarca sana âşık kalsamda yok olsamda Benim bir sevdiğim var o da …….diyeceğim Dünya zindana dönsede güneş doğmasada Yıldızlar çıkmasda gökler ağlamasada Sen uzaklarda olsanda dünyamdan gitsende Benim bir sevdiğim var o da …….diyeceğim 1992 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Benim dünyam
Sevmeye ihtiyaç duyan onuruyla yaşayan Sevdiği insanı yanında görmek isteyen Güzelliklerle dolu en tatlı hayal benim dünyam Kimselerin bilmediği kötülerin olmadığı Sevdiğimle birlikte olduğum Mutlu olduğum hayaller ülkesi Benim dünyam Yaşamaya görmeye değer En tatlı zamanlarımın geçtiği Sarılıp uyuduğum hep mutlu olduğum Benim dünyam Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Benim Kalbim
Sevipde karşılık göremeyen acılar içindeki benim kalbim. Hep umudun peşinde koşan vicdansıza rastlayan benim kalbim. Sadece mutluluğu huzuru istiyor hasret benim kalbim. Karşılıksız sevmeyi bilen ateşlere düşen acılar içinde benim kalbim. Ne sabahı belli nede gecesi hasretle yanan benim kalbim. İçinde fırtınalar kopsada ağlayamaz özgürce benim kalbim. Kuytu köşelerde gezer sevdalıları gizlice izler benim kalbim. Avare olmuş teselli arar virane olmuş aptal gönüllerde. Bir geceye konuşur birde ıssız taş dolu dağlara benim kalbim. Ne sabahı belli nede gecesi hasretle yanan benim kalbim. Ne baharım oldun nede hazanım mevsimsiz benim kalbim. Ne saraylar ne katlar nede yatlar ister Bir kaç tatlı söz ister benim kalbim. Kim anlayacak kim sevecek sevmeye değmez mi benim kalbim. Umudumun baharı sevdalımı tutsak aptal benim kalbim. Ne sabahı belli nede gecesi hasretle yanan benim kalbim Aydın Yıldız |
Benim kalbim 2
Benim kalbim 2 Kalbime gömdüm yaşanmış sevdamı hep kanar için için; Sen beni hiç düşünmesende sen hep yüreğimin içimdesin Kanasın yüreğim yansın bedenim sen olmazsan yanımda Ateşler içinde yansa bedenim, unutmaz seni gören gözlerim Birkaç damla gözyaşı düşse gözümden toprağa ıslanır Anlar benim sevdamı dağlar taşlar denizler hatta rüzgâr Ben sevdayı sevda beni anlar tek sen anlayamazsın Ateşler içinde yansa bedenim, unutmaz seni gören gözlerim Biliyorum sende sevdin beni bütün benliğinle desem Kimse inanmaz hadi sende der; kimse bilmez benim yüreğimi Ağlarım geceye ağlarım, gündüz yüreğime ağlarım Gösteremem sevgimi ben yürekden candan severim Anlayamazsın beni göremezsin yüreğimdeki sevgimi Ben seninle hem baharı yaşadım hemde hazanı Bahar çiçekleri gibiydim şimdi hazan yaprağı oldum Savruluyorum esen rüzgârlarla oradan oraya 30.03.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Benim Kalbim38
Sevipde karşılık göremeyen acılar içindeki benim kalbim. Hep umudun peşinde koşan vicdansıza rastlayan benim kalbim. Sadece mutluluğu huzuru istiyor hasret benim kalbim. Karşılıksız sevmeyi bilen ateşlere düşen acılar içinde benim kalbim. Ne sabahı belli nede gecesi hasretle yanan benim kalbim. İçinde fırtınalar kopsada ağlayamaz özgürce benim kalbim. Kuytu köşelerde gezer sevdalıları gizlice izler benim kalbim. Avare olmuş teselli arar virane olmuş aptal gönüllerde. Bir geceye konuşur birde ıssız taş dolu dağlara benim kalbim. Ne sabahı belli nede gecesi hasretle yanan benim kalbim. Ne baharım oldun nede hazanım mevsimsiz benim kalbim. Ne saraylar ne katlar nede yatlar ister Bir kaç tatlı söz ister benim kalbim. Kim anlayacak kim sevecek sevmeye değmez mi benim kalbim. Umudumun baharı sevdalımı tutsak aptal benim kalbim. Ne sabahı belli nede gecesi hasretle yanan benim kalbim Aydın Yıldız |
Benim Sevdam
Yine akşam oldu hüzün çöktü bütün dünyama, Yalnızlığım düştü aklıma yine sensiz yine yalnız, Bugünde akşam oldu yine; Bu gecede yalnız uyuyacağım etrafımda kimse olmadan, Yine seni yaşayacağım; Yine seni hayal edip rüyalara dalacağım, Sensizliğim bitmeden ömrüm son bulacak yalnız, Kaderimse çekiyorum, Her akşam hayaline sarılıp ah çekip ağlıyorum, Ben bir yalnızlığı birde sensizliği yaşıyorum, Umudumsun mutluluğumsun; Tatmadığım duygularımın mimarısın, Bir seni diliyorum bir seni istiyorum, seviyorum, Dostlarım hani nerde çıkarı olmadığı yerde, Sevdadan başka ne var çıkarsızca, hesapsızca yaşanan, Sen benim için sakın üzülme; Ben sana sevdana varlığına yüreğimi adamışım gerisi boşuna, Hayallerim vardı yağan yağmurda ıslanacaktık, İki damla gözyaşını mutluluk için akıtacaktık, Ne varmış yaşanmışlığa dair hesabı sorulacak, Özlem kokar hasret tüter sevda gurbet *******i, Yalnız seni arar seni sorar divane aydının gözleri, Aydın Yıldız |
Benim sevdam’a
Hükümdar değilim dünyaya baki kalamayız. Bir yudum sevgiye açım; Bende bir kulum mutluluk istiyorum yudum yudum. Topraktır biliyorum sonum doyasıya yaşama istiyorum. Sevda rüzğarına kapıldı yüreğim gitsin sevdasına. Tatmamışsa görsün sevdanın büyük yanğınını. Tutmasam elerinden bakmasam gözlerine; Dinmez sana olan yüreğimiz büyük hasreti. Haydi tut ellerimden bırakma bir daha ölünceye; Koşalım sevdalara bizim olsun o güzel mutluluk. Birlikte yaşlanıp birlikte ölelim ama doyasıya; Böyle değildim senden önce hasret var gözlerimde. Tek isteğim var yüce rabbimden ömrüm olsun sevdiğim. Kimsenin gücü yetmesin içimizdeki sevgiye yetmesin. Hep tatlı olsun sözlerimiz bir birimize dilimizde; Biz istemedikten sonra ölümden başkası ayıramasın bizi. Aydın Yıldız |
Bitanem
Bitanem Hatırlıyormusun Seninle bir bahar sabahı karşılaşmıştık Hani İnsanın içini okurcasına bakışların varya Kalbime sapladığın İşte ben o bakışlarına Vurulmuştum Seninle konuşmak istemiştim Yanına gelmiştim İstememiştin İçinden pişman olmuştun Ama ben yoktum Yirmi bir mayıs sabahı Geliyordun sokakta Bize doğru İşte o an anlamıştım Seninle bir hikâyemiz olacak Yine sonunda Ben yıkılacaktım İşte şu an yıkılmış bir haldeyim Boş gözlerle bakıyorum Buluştuğumuz O köşe başına Her akşam telefonda konuşur Yinede hala doymazdık Bir birimize Şimdi ne oldu bitanem Ayrıyız seninle Bittimi bizim sevgimiz Kayboldu mu bizim aşkımız Mum alevimiydi Sevgimiz şimdi soldu Söyle bitanem 01.02.1998 Aydın YIDIZ Aydın Yıldız |
Can ali
Ne sabahı belli Nede gecesi Çalışır durur can ali Kimseye inat değil Hayatı bilir çalışır Can ali Abin yoluna kurban Dokunmasın sana yılan Eceli olurum o an Sen bitanesin Can ali Gözlerin hep baksın ufka Korkun olmasın hiçbir kuldan Ömrün neşeli olsun Etrafın sevenle dolsun Can ali Rızkın bol olsun Bereketi çok olsun Abinin canısın Can ali Kelimler yetmez anlatmaya Hiç kimseye tamah etme Abisinin gülüdür Can ali Yürekte yanar bilsen ne ateşler Anlatmaya yetmez kelimeler Dünyada eşin benzerin yok Can ali 01.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Can ali 1
Can ali 1 Vazgeçilmez neyim var ki Dünyada Kardeşim can Ali den başka Bazen kızarım sana Dayanmaz yüreğim burukluğuna Kıyamam Biliyormusun asla sana Canımdan ötesin can ali Bir şeyler tüterse başımda İlk aklıma düşen sen sin can ali Beklide bunların farkında değil Kendi halinde yaşar durursun Abinin yüreğini bilmezsin Canımdan ötesin can ali Asker olurken sarılmıştım Sımsıkı sana Yüreğim yanıyordu o anda Sen farkında olmasan da Canımdan ötesin can ali 23.11.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Can ali 2
Can ali Yüzünde gülücükler senin için ötsün bülbüller Binlerce can feda olsun yoluna Yok, eşin bir daha bu dünyada Canımda cansın can ali Kardeşlik başka şey Sevgisi ölüme değer Can ali Senin yolunda yürüsün sevgiler Bitmesin etrafında dikenler Can ali Dünyaya geldiğin güne minnet Seni veren ALLAHA şükret Can ali Ömürün uzun bahtiyar olsun Elin yüzün nurla dolsun Bileğin bükülmesin Bereketin çok olsun Can ali Abinin sevgisi sonsuz Söylenecek kelimeler anlamsın Can ali 04.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Canım Kardeşim
Uzaksın bize dağların ötesinde; Güneş gibi hasretin yakar kavurur, Anam, babam dört gözle bekleriz kardeşim yolunu. Bayram ilan ettim geleceğin günü. Bitmek bilmiyor sayılıda olsa 550 gün İçim yanıyor duymadığımda sesini Sensiz geçen günlerin tadı tuzu olmuyor. Abim çok özledi teskereni bekliyor. Olmuşsun gurbet elin ıssız *******ine. Yüksek yamaç tepelerine nöbetçi Kaç geceyi uykusuz geçirdin bilmem. Yastık yapışmış taşlar aç susuz geçmiş günleri. Karşında duramıyor ******** vatan düşmanı. Vatanımız bölünmez sen mevzide oldukça. Atalarımız aldı bu toprağı kanıyla Sırayla bekliyoruz anlımız ak başımız dik. Seninde sıran geldi geçti teslim et bayrağı Hepimiz bekliyoruz senin geleceğin günü Gözümüz yolda kulağımız kapıda. İnşallah buda bitti hayırlısıyla. Aydın Yıldız |
Canım öğretmenim
Doğuda terör almış başını gidiyor Öğretmenler öğrencileriyle tahta başında Canları pahasına eğitim veriyorlar Canım öğretmenin selam size Asker gibi gittiniz terörün kucağına Asker silahı siz kaleminizle savaştınız Atatürk ilkelerine sahip çıktınız Canım öğretmenin selam size Marşımızı söylediniz bayrağımızı yükselttiniz Bölücülüğe izin vermediniz, cumhuriyeti savundunuz Düşmanımıza fikrinizden aman vermediniz Canım öğretmenin selam size 24.11.1993 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Çok seviyorum
Bazen kelimeler anlamını yitirir İşte şimdi o an Hangi kelime nereye konacak Bilmiyorum Tek bildiğim seni seviyorum Hangi zaman olursa olsun Gönlüm hep sevginle dolsun Ömrüm Hiçbir değeri olmayan ömrüm Senin yanında huzur bulsun Müsaade et Ömrüm kollarında son bulsun Sevdanla doluyum Sen yokken ağlamaklı oluyorum Yalnızlığımda hüzün doluyorum Sen inanmasanda Ben seni Gerçekten ama gerçekten Çok seviyorum Yanında mutlu oluyorum Kollarında en güzeli yaşıyorum Acımasız hayin zaman durdu Gitmiyor Saniyeler yıl oldu Bitmek bilmiyor Senden haber gelmedi ya Eridim bittim ölüyorum İnan ben seni çok seviyorum Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Çok şeymi istedim
Hayalle yaşarım ben sevdayı aşkı mutluluğu hiç sevmedim Böyle yaşanmışlığı hep gözyaşı hep haykırış hep acı Ağlar gözlerim yağmurlar kadar sönmez yüreğimin yangını Çokşeymi istedim hayat ben senden vermedin Sanki hayaldi hayat mutluluk çok uzak uçmakmı lazım sana Baksaydım ufka gülen gözlerle sarsaydı ellerim belini Öpseydim koklasaydım seni sabah akşam doyasıya Çokşeymi istedim hayat ben senden vermedin Zaman zaman umutdoluydum bazende hayal kurardım Hep mutlu olacak sabahın akşam olmasını isteyecektim Senin yanında akşamın sabah olmasını istemeyecektim Çokşeymi istedim hayat ben senden vermedin Çok şey istemedim senden istediğim mutlulukdu Seveceğim sevecek biriydi istediğim senden Vermedin ne oldu sanki ben mutsuzum ya sen Çokşeymi istedim hayat ben senden vermedin Aydın Yıldız |
Deniz Gözlüm38
Duygu yüklü yelkenliyim rüzğarla gidiyor dalgayla geri geliyorum Yok mu bana da sığınacak bir liman kabul etmezmisin deniz gözlüm Sevdaya susamışım denizlerde gezen balık misali kaçar dururum Gönül dağlarında gezen bir asi rüzğar olsaydım deniz gözlüm Katar katar yük taşısaydım keşke sevda yükü yerine deniz gözlüm Hayalle yaşamaksa sevmenin bedeli, ben her an hayalle yaşıyorum Dalgalara baktıkça dalgalanıyorum sevda rüzğarında deniz gözlüm Ben bir sana sevdalandım birde senin deniz gözlerine sevdalandım Yokluğundan gayri yok bir tasam gamım kederim deniz gözlüm Parçalanıyor hayallerim sen hayalimden çıktığında hasretim sana Rüyalarımı süsle gel artık ne olursun sevda yüküm deniz gözlüm Ben bir sana sevdalandım birde senin deniz gözlerine sevdalandım Aydın Yıldız |
Derya
Bir haller oldu yüreğime sensizlik özlemim oldu, seni özlüyorum. Sabah yelinin tenime değişini sanki senmişsin gibi hissediyorum. Hayalim oldun; hasretim yalanda olsa o sarı saçlarının kokusuna. Bir tebessüm yeter yanan yüreğime tut elimi hissetsin sıcaklığını. Buğulu nemli gözlerin sevdaya susamış içmek ister yudum yudum. Kalbimi sana verdim tutmaktan korkuyor ellerin hatta yüreğin. Bir gülüşün yeter bana içinde dertlerinde olsa sevdasın bana. Hayalim oldun sensiz geçen karanlık acı dolu hasret *******imde. Parlayan yıldız kadar ışıksın bana bir o kadarda uzaklardasın. Bir sır var tatlı gülüşlü ıslak dudaklarında tek bir kelimende. Anlatılmaz bir duygudur sana gönlümdeki fırtınalar derya. Bir sana hasret birde sevdana senden istediğim tek kelime. Adresin bile yokki elimde seni beklerim msnlerde gelirsin diye. Bazende sana gönderdiğim duygu yüklü sevda dolu şiirlerimde. Seni yaşıyor seni anlatıyorum sevdana susamış gönül bahçemde. Bir sen varsın karanlık mutsuz umutsuz *******imde sevdamsın. Nasıl anlata bilirim seni yetmezki anlatmaya kelimeler kafi değil. Masallar ülkesindemisin yoksa cennet bahçemdemi yaşıyorsun. Sana yaşamak seninle olmak var senin kollarında sonbulmak. Sen anlatılamayanımsın seni yaşamak senin yanında olmak var. Papatyalar açar senin yollarında bülbüller öter konaklarında. Bir sevda yanar senden uzaklarda Bazende yanı başında. Kanımdasın canımdasın gece gündüz dört bir yanımda. Anlatılmazsın kelimelerle seni yaşamadıktan sonra. Aydın Yıldız |
Deryalar 2
Umudumun kırıldığı yerde karşımdasın gülen gözlerle; teselliler söylersin yürekten dillerinde; mutluluklar dilersin içinden canı gönülden haykırırcasına; bir sevgili bulamadın bana oralarda; bu gidişle başına kalcam valla aşkım derya Sözlerim aşkıma delil sevdama tesellidir kimseler bilmez içinde ki saklı kalmış sevdanın sırrını kimi yârime yazdığım mısralar kimi sana kimi kan dökme peşinde kimi bir avuç toprak kardeşlik yok olmuş gönüllerde söylenir sadece dillerde; Umutlarımız var yarında tel tel olmuş saçların rüzgârdan Aşkımı söylerim sana yarına dilerde dolansın diye avare Sen beni yine unuttun buralarda ilgilensene aşkım derya Kimi ismini söyletir kimi yürekten inletir; Sevginin tarifi farklıdır yaşanmış yürekden yüreğe Anlatılsın bir ömür kalsın dudaklarda sevdalar Bu yolun sonu ölüm bilen yok ki valla 20.07.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
Deryam
Bir haller oldu yüreğime sensizlik özlemim oldu, seni özlüyorum. Sabah yelinin tenime değişini sanki senmişsin gibi hissediyorum. Hayalim oldun; hasretim yalanda olsa o sarı saçlarının kokusuna. Bir tebessüm yeter yanan yüreğime tut elimi hissetsin sıcaklığını. Buğulu nemli gözlerin sevdaya susamış içmek ister yudum yudum. Kalbimi sana verdim tutmaktan korkuyor ellerin hatta yüreğin. Bir gülüşün yeter bana içinde dertlerinde olsa sevdasın bana. Hayalim oldun sensiz geçen karanlık acı dolu hasret *******imde. Parlayan yıldız kadar ışıksın bana bir o kadarda uzaklardasın. Bir sır var tatlı gülüşlü ıslak dudaklarında tek bir kelimende. Anlatılmaz bir duygudur sana gönlümdeki fırtınalar derya. Bir sana hasret birde sevdana senden istediğim tek kelime. Adresin bile yokki elimde seni beklerim msnlerde gelirsin diye. Bazende sana gönderdiğim duygu yüklü sevda dolu şiirlerimde. Seni yaşıyor seni anlatıyorum sevdana susamış gönül bahçemde. Bir sen varsın karanlık mutsuz umutsuz *******imde sevdamsın. Nasıl anlata bilirim seni yetmezki anlatmaya kelimeler kafi değil. Masallar ülkesindemisin yoksa cennet bahçemdemi yaşıyorsun. Sana yaşamak seninle olmak var senin kollarında sonbulmak. Sen anlatılamayanımsın seni yaşamak senin yanında olmak var. Papatyalar açar senin yollarında bülbüller öter konaklarında. Bir sevda yanar senden uzaklarda Bazende yanı başında. Kanımdasın canımdasın gece gündüz dört bir yanımda. Anlatılmazsın kelimelerle seni yaşamadıktan sonra. Aydın Yıldız |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.