![]() |
Aşkın Mevsimi
Aşkın Mevsimi Olsaydı eğer Ona Aşk denirmiydi Acaba |
At Eşek Ve Köpek
At Eşek Ve Köpek Düşmanını Tanır |
Atatürk Çiçeği
Ben Hep Kırmızı beyaza Açtım kalbimi Tıpkı Atatürk Çiçeği Gibi |
Aval Aval
Aval aval Bakınarak geldik Bu Dünyaya Aynı şekilde de Gidiyoruz |
Avrupa 1
Avrupa Avrupa Diye Uçarak Geldiğimiz Avrupa da Bizden Daha Avrupalıya Rastlayamadık |
Avrupa 2
Bizler Hep Avrupa İçin Yaşıyoruz Ama Avrupalılar Bizim için Yaşamıyor |
Ayıya Dayı
Köprüyü Geçinceye kadar Ayıya Dayı Demek gerekiyor Ama Ya Köprüyü Geçtikten sonra |
Aylak Aylak
Sokaklarda Tesbih çekerek, Aylak aylak Dolaşmakla Hiçbir yere Varamayız... |
Aynalar 1
Gençliğimde Hep Ben Aynalarla Dalga Geçiyordum Ama Şimdi Onlar Benimle Geçmeye Başladılar |
Aynalar 2
Eğer Aynaların Suçları olsaydı Dünyada Ayna kalmazdı |
Aynanın Sırrı
Banyodan Henüz çıkmıştı Genç ve çok güzel Kadın Çırılçıplaktı Tarağını alarak Aynasının karşısına Geçti mutlulukla Ama Kendisini göremeyince Şaşırdı O anda da Ayna dile geldi O kadar seksi ve Güzelsinizki Dayanamadım Bu yüzden de Sırrım Birden akıverdi Özür dilerim Hanımım |
Aynı Maya
Hepimiz Aynı mayanın Yoğurdu Olduğumuz Halde Durmadan Birbirimizi Yiyiyoruz Kaşık kaşık |
Aysberk
Bir Aysberk Gibi İki beden Bir yatağı Paylaşıyorsa Rüyalarında Hep Güneşi Görürler |
Babama
Yaşarken Hep siz Benimle Birlikteydiniz Şimdi de Ben sizinle Birlikteyim Tüm Dualarımla... |
Bağlı Olsaydı
Herşey Bizlere Bağlı olsaydı Bu Dünyada Eğer Ne yaşamın Ne de Yaşamanın Anlamı Kalmazdı |
Bakış Stili
Her insanın Bir Bakış stili Vardır Bir şeye Kimisi Çok yakından Dikkatle Uzun uzun İnceler Kimisi de Uzaktan Şöyle bir Bakıp geçer |
Bakla
Adamın birinin Ağzında bakla Islanmıyordu Bunun üzerine Karısı Fasulyeyi denedi |
Bal Akmak
Mahalleye Yeni taşınan Adamın ağzından Bal akıyordu... Bunu duyan mahalleli Ellerinde kavanozlarla Ertesi sabah Adamın evinin önünde Kuyruğa girdiler... |
Balık
Bir Balık Bir Oltaya Bir kez Takılır |
Baltaya Sap
Bir kimsenin Başkasına, -Bir baltaya sap bile olamamış- Diyebilmesi için, Öncelikle onun Odunun Nasıl kesildiğini Bilmesi gerekir.. |
Başarmak
Başarmak Herkesin Elindedir Önemli olan O eli Çok iyi Kullanmaktır |
Başka Birileri
Birlikte Olsakta Birbirimize Yaklaşamıyorsak Eskisi gibi Sarılıp Öpüşemiyorsak Ve İkimiz de Ayrı ayrı Şakılar Dinliyorsak Araya Mutlaka Başka birileri Girmiştir |
Başlangıça Dönmek
Herşey Başlangıça Dönecek gibi Geliyor bana Bu Dünyada Kanımca |
Bataklık Çiçeği
Bataklıkta doğdu Bataklıkta büyüdü O kadar Güzeldi ki Bataklık çiçeği Keşke Orada ölseydi |
Bazı İnsanlar 1
Bazı insanlar, Kendilerine ait olan Hiçbir şeyi Özlemezler... Onların Özlem duydukları Şeyler Sadece Sahip olamadıklarıdır... Bazı insanlarsa, Yanıbaşında Olanları bile Sürekli özlerler... Onlarda Onları kaybetmemek Korkusuyla... |
Bazı İnsanlar 2
Bazı insanlar Yazmak Bazıları da Yazılmak için Yaratılmışlardır Dünyada |
Bebekler Gibi
Ben, Bebekler gibi Hiç ağlamadım Yaşantım boyunca... Ama hep Onlar için kahroldum... Bu yüzden isyan ettim ya Dünyaya... |
Beklemek
Birbirlerini Seviyorlardı Neredeyse Evleniyorlardı Tam o sırada Kız hamile kalınca Her iki aile de Dışladı onları Şimdi Nur topu gibi Bir kızları var Ama halen Evlenmeyi bekliyorlar İzin çıkarsa Eğer... |
Ben Hep En Güzeli Aradım
Ben hep En güzeli aradım Doğduğum günden beri Ve herşeyi Onunla paylaşmak istedim Bestelerimi Şiirlerimi Çizgilerimi Öykülerimi Senaryolarımı Ve de Sonsuz fantazilerimi Tüm kalbimle Sonunda onu buldum Ya Ne mutlu bana |
Ben Yaşıyorum O Halde
Görüyorum Duyuyorum Yürüyorum Hissediyorum Yazıyorum Söylüyorum Seviyorum Ben O halde Halen Yaşıyorum |
Bencillik
Size İlgi duymayan Birisini sevmek Ve onu Kıskanmak kadar Bencillik olamaz |
Benden Bu Kadar
Seni Şiirlere yazmalı önce Sonra bestelemeli Ve de kaset yapıp Piyasaya sürmeli Benden bu kadar Gerisini sen düşün Artık |
Beni Hatırla
Güneş gibi Ay gibi Yıldızlar gibi Senin için Kalbimde Parıldayan Işık Birgün Sönerse eğer Beni hatırla |
Beni Niçin Yarattınız Tanrım
Bir canlının Ölümüyle Birileri Mutlu olup Birileri de Acılar çekiyorsa Beni Böyle bir Dünyada Niçin Yarattınız Tanrım |
Benzemek
Pilotlarla Politikacıların Yaşamları Birbirlerine O kadar benzerki Sürekli olarak Çıkıp inerler |
Beyaz Amerikalı
Çocukluğunda Bir zenci görse Hemen korkup Babasına haber Verirdi Beyaz Amerikalı Ama sonradan En sadık arkadaşları Yine zenciler oldu Nedense |
Beyninizle Tartmak Gerekir
-Doktrin Dünyada ilk kez Antoloji.Com.da- Yapmak İstediklerinizle Yapamamak İsteklerinizi Beyninizle Tartmanız gerekir |
Bıkmak
Eğer Eşiniz sizden Bıktıysa Ve de Bayansanız Bir güzellik uzmanına Danışınız... Ama Erkekseniz Yapabileceğiniz Hiçbirşey Yok Ne yazıkki... |
Biberon
Gerdek gecesi Damadın ağzı Süt kokuyordu Bunun üzerine Annesi ona Kapı aralığından İçinde Karanfil yağı olan Bir biberon uzattı |
Bilebilmek
Keşke sana Böylesine içten Sevgi dolu Ve böylesine Süslü püslü Şiirler yazmasaydım İyice şımarıp Beni bırakacağını Nasıl Bilebilirdim ki... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.