![]() |
Bir İmza Bir Şahit...
bir imza bir şahit gidiyorsun işte böylemi söz verdik yıllar önceden kadehler boşalır durmaz yerinde sen beyazlarda ben mateminde gözlerim söz verdi ağlamayacak kalbim hasretinle yanmayacak dudağım ismini anmayacak bir imza bir şahit gittin işte saatler takvimler geçmiyor artık bir günüm bir günle tutmuyor yazık şişeler kadehler yetmiyor artık bir imza bir şahit bittim işte.. Bahadır Karaağaçlı |
Bir Sen Kaldın
çoktan terk etmiş bu şehir beni içten içe çökertmiş bir sen kaldın avucumda bir sen kaldın! inatla direndiğim bu acımasız hayatta.. Bahadır Karaağaçlı |
Bir Sevda Daha
bir sevda evet bir sevda daha sigara dumanında geriye efkarını bırakan bir sevda daha usulca dudaklarımdan aralanan her gitmelerde asitli bir tortu boğazdan ciğere şimdi derin bir nefes bırakmamacasına .......geliyorum bekle .......tekrar ölmemecesine Bahadır Karaağaçlı |
Bir Yıldız Ağlıyor
dün geceydi gökyüzü ılgıt ılgıt kanıyordu bir yıldız içten içe ağlayıp duruyordu matemi dünyaya evrene sığmıyordu yağmur olup gözyaşları elime damlıyordu açtım ellerimi yalvardım Allah(c.c) ıma gösterme ayrılıklar bu aciz kullarına yalnızlık sana mahsus yalnız sana aşikar hasretle deneme bizi bu yalan dünyada Bahadır Karaağaçlı |
Birde Bana Sor..
yine sensiz bu caddeler yine sessiz! izdiham var *******de sokaklar çıkmazında sensizliğin yine sapasardı düşünceler isyanım d.g.m'lik bu kadar kolaymış meğer gidişin suskunluğumu bir de bana sor bir de bana sor durgunluğumu... Bahadır Karaağaçlı |
Bitmedimi(bak bu hasret cana yetti)
bitmedimi bak bu hasret cana yetti heryanım gün gün eksildi .. aşılmaz dağmısın? bükülmez dalmı? parça parça eridim .. biliyorum sende haklısın herkesi kendim sanmışım dinlemediğim sözünden inan çok pişmanım .. yüreğimden kervanlar geçer bir anka kuşu düşten döner fırata gözyaşım düşer eylül eylül yapraklarım kışa döner Bahadır Karaağaçlı |
Biz Biz İçin Yaratıldık..Şimdi Anladın mı?
her zaman kalbimdesin..hepte sen olmadın mı? ben yolunu kaybetmiş derviş iken sen kutup yıldızım olmadın mı? kalbim buzdan dağ iken aşkın dünyamı eritmedimi? yıpratmadı beni sensiz geçirdiğim bir gün bile gün 24 saat hep seni düşündüm hep seni yaşadım..yorulmadım bir an dahi gülüşün öyle yer etmişti ki kalbime sensiz geçirdiğim gün bile bu kente hüzün yağmuru yağmadı. gülüşün öyle kazınmıştı ki gözlerime senden vazgeçmem mümkün olmadı gecem oldun gündüzüm oldun varım yoğum oldun sen hep oldun.. ben yoktum sen vardın taa en baştan dünya var olduğundan bu yana ben hep seni aradım seni yazdım bütün kağıtlara seni çizdim gökyüzüne. azaltmadı seni içimden hiçbirşey katlana katlana daha da büyüdü aşkın ve bu dünyaya sığmadı aşkımız ve Allah(c.c) 'a yalvardım ahirettede kaderim o olsun diye ve kaderimiz o gecede kesişmedimi? ben yolunu kaybetmiş bir derviştim sen kutup yıldızım biz biz için yaratıldık şimdi anladın mı? Bahadır Karaağaçlı |
Bize Düşen Payı Aldık Kaderden
kayıp gitti elimizden istemesekte yollarımız ayrıldı dilemesekte bize düşen payı aldık kaderden yolun açık olsun git güle güle bir mazi yaşandı silemeyiz ki yılların önüne geçemeyiz ki hayata sil baştan dönemeyiz ki bize düşen payı aldık kaderden Bahadır Karaağaçlı |
Boşverelim Herşeye
boşverelim her şeye sonumuz her film bitişi gibi güleç olmayacak ya, ya böyle odaklandık mutlu olmaya ya da hüzünleşen ortamlara bünyemiz alışık değil. bir araya getirilmiş sanki kırık parçalarla bizi saran o sevda lokman hekim deva bulsa olamayız eskisi gibi! hadi tekrar başa saralım derken kandırmaktan öteye gidemeyiz birbirimizi. boşverelim yaşamaya hayaller mi kaldı kurulacak? Sultan Süleyman'a yar olmayan dünya sanki bize kalacak. Mecnun değilim çöllerde arayım seni, Ferhat misali dağları delemem ki, kora düşen İbrahim'im, sevdan zapteyledi yüreğimi. cemalin aydınlık olsa dönemem sana, sanma inkar ederim yollarıma pusu kursalar gel boş verelim hayata yaşamaya ki aşksız yaşamaktansa... Bahadır Karaağaçlı |
Bu Gece Değil
gözlerimi kan bürüdü yine çakılırken saatin geçmek bilmeyen ürpertisine, bak şimdi, içimi bir sıkıntı kapladı belki de dönmeyeceksin endişesiyle kendimi yargıladım anlamsız bakarken kapının eşiğine. sessiz oldu gidişin ardında hiç şahit bırakmadan dağınık yüreğimi toparlayamadan, atmıştın değersiz bir eşya gibi kuytulara son nefeslik bir çayı yudumlayamanın mağdurluğuydu ve bir daha olmayacaksın korkusuydu içime dolan içimde bir şeyler kanatan, gitmemeliydin bu gece daha anlatacak çok şeyimiz vardı oysa sarılırken gecenin yalnızlığına, bak yine yanıldım aldanırken gözlerindeki masumluğa, sebepsiz oldu gidişin bir cinayeti gizler gibi ardında hiçbir iz bırakmadan kanıtları karanlığa gömer gibi namluyu kalbime dayar gibi... Bahadır Karaağaçlı |
Bu Son Aşka Sarılışım
bu son nüshası sana yazdığım şiirin bu son şikayetim umursamazlığına bir sonbahar sabahı çığ düşürürcesine yüreğime bu son kapını çalışım bu son bakışım resmine bu son yıkılışım bu son sigaram efkarımı dağıtarak içtiğim! .. bu son aldanışım bu son vuruluşum sokağında ve; bu son aşka sarılışım... Bahadır Karaağaçlı |
Bugünün Noktasıda Sen,Virgülüde
bugün bir başka gülüşün bir başka gözlerin bugün bir başka sözlerin çekilesi yok gibi ne sevinç kalır ne gülüşmeler bugünün noktasıda sen virgülüde Bahadır Karaağaçlı |
Can Gidiyor
gidecek zamanmıydı bir ömür hesaplarken ayrılık çok zor çekenler söyler ezelden can gidiyor yüreğimi eziyor canım tükeniyor gitme diyemiyor Bahadır Karaağaçlı |
Çalınmış Gülücük
kapı eşiğinde bekleyen bir misafir gibiydik. sende her mevsim çiçek vardı benimse yazlarım sonbahara çalınık yüzün! hüznümü saklar gibi albümlerde şu dibini getirmeye çalıştığım şarap şişesi biliyorum bahane diyeceksin. ama bu kör olası gece, hiç te böyle olmamıştı bu vakitte sen ki; yeminlerin ardında durmayan ey kaypak kadın! bir daha doğurur mu sandın seni içimdeki sancın! sen bakma çalınmış bir gülücük bu dudağımdaki içtikçe birazdan o da sızar şimdi.. nedense hep başıma gelir bu dertler nedense hasretler üstüme çöker yalnızlık yalnızlık yalnızlık örterim geceye... Bahadır Karaağaçlı |
Çarşamba Pazarı
yeni yetme sevdaların malı olmuş şimdiki aşklar. indirimde hatta çarşamba pazarında... Bahadır Karaağaçlı |
Çeker Giderim
yüzümdeki çizgiler senin eserin duysunda yüreğin şaha ersin başım dimdik baş koyduğum bu sevdaya nasıl gelmişsem öle çeker giderim giderim bulunmamacasına giderim yok olurcasına dilinde pişmanlık yakarış olur giderim bir daha olmamacasına belki hatıran hep iz taşır yüzümde belki başka bir sevda zor gelir gönlüme çıkmaz sokaklar hep çıksa önüme çeker giderim elbet dönmemecesine Bahadır Karaağaçlı |
Çığlık
kapalı kapılar ışıklar sönük duvarlar dost olur yalnız karanlıklarda çığlık çığlığa uyanırım rüyalardan çekilmez olur sensizken ******* bağıra bağıra sayıklarım adını içime ve seni milyon defa öldürürüm içimde kendimi mahvedercesine Bahadır Karaağaçlı |
Derya Gözlüm
kırıldı ümitlerim kaybettim aşk oyununda hoşçakal derya gözlüm nice yıllara doğum günün kutlu olsun mutluluklar senin olsun o derya gözlerinde bu ayrılık bir son bulsun dert verdin dert üstüne soldu bak baharlarım hasret çektim ölesiye kırıldı umutlarım doğum günün kutlu olsun mutluluklar senin olsun sensiz bir yıl daha geçti derya gözlüm bu ayrılık bir son bulsun Bahadır Karaağaçlı |
Dokunma Yüreğime Gideceksen
dokunma yüreğime gideceksen bu yakarış benide alıp gitme der gibi bu direniş bir daha sen bulamamak sen olmasan tamamlanamamak gibi dokunma yüreğime gideceksen yüzünü avcuma alıp ne iyi ettinde geldin dermiş gibi başını göğsüme yaslayıp hiç bırakmamak gibi dokunma yüreğime gideceksen gözlerinin ahenginde bir dünya buldum beni buldum dokunma yüreğime beni benden edipte gideceksen bak kuşlar bir bir dönüyor yuvasına siliniyor mısralardan hüzün kokan dizeler bak içimde birşeyler sen sen diye bağrışıyor dokunma yüreğime gideceksen ne olur bu yakarış bu direniş ölmekten korkmak değil gülüm sensiz asla bir daha tamamlanamamak be gülüm... Bahadır Karaağaçlı |
Dostum...
suçu onda bunda arama dostum Kur'an bir tek rehber,batıla sapma dostum nefsine zülm etme dön islam'a dostum kurtluluş Hak yolda; başka yol yokki dostum Bahadır Karaağaçlı |
Dön Haydi
dön haydi! son vapurda demir almak üzere limandan kimler geldi kimler geçti.. biliyorsun! kim bizi biz gibi anlayabildi dön haydi! sende gidenlerden olma dön haydi! ayrılıklar kervanına sende katılma Bahadır Karaağaçlı |
Dualarla Gel
haydi çık gel karanlıklardan bekliyorum bıraktığın gibi hazırım seni türkülerle karşılamaya dindir bu hasretleri dinsin artık bu özlemler ilk kez bu kadar karmakarışık ilk kez bu kadar heyecanlıyım geceden çık gel yağmurdan sonra gel gün ağarmadan yaralarım azmadan gel mektuplarla gel sensin hep beklenen aşığım sana ne olur gel görüş günümde kuşlar eve dönmeden sokaklar dolmadan gel dönüş yollarında sular sığ olmadan gel yolun başında akşam serinliğinde gel sözlerin tükendiği anlarda gel yalansız dolansız zamanlardan arında gel dualarla gel mevsim mevsim çiçeklerle gel neyi bekliyorsun haydi çık gel... Bahadır Karaağaçlı |
Duvarlara Yüzünü Çizmeyi Öğrendim Gözlerimle
yokluğunda hiç çıkmadım odamdan. kitap ta okumadım. bir muhabbet kuşum vardı onu bile bakmayı beceremedim. yemedim,içmedim duvarlara yüzünü çizmeyi öğrendim gözlerimle duvaralara yüzünü çizmeyi öğrendim gözlerimle annem bir yandan seslendi,babam bir yandan işe de gitmedim. bir odadan bir odaya da geçmedim seni bir daha bulamam endişesiyle duvarları da boyatmadım. bütün hayattan soyutlayıp kendimi öylece bir kenarda duvaralara yüzünü çizmeyi öğrendim gözlerimle bazen ağladım bazen güldüm sana belli etmemek uğruna hep içime döktüm gözyaşlarımı. korkmadım karanlıklardan dışarda ki bağrışmalardan aldırmadım ağrıyan yanlarıma yatağın üstünde birikmiş tozlara kirlenmiş olmama duvaralara yüzünü çizmeyi öğrendim gözlerimle başka hiçbir yapmadım kalkmadım uzandığım yerden öylece bir noktaya odaklanıp duvarlara yüzünü çizmeyi öğrendim gözlerimle... Bahadır Karaağaçlı |
Dün Gece
dün geceydi gökyüzü ılgıt ılgıt kanıyordu bir yıldız içten içe ağlayıp duruyordu matemi dünyaya evrene sığmıyordu yağmur olup gözyaşları elime damlıyordu açtım ellerimi yalvardım Allah(c.c) ıma gösterme ayrılıklar bu aciz kullarına yalnızlık sana mahsus yalnız sana aşikar hasretle deneme bizi bu yalan dünyada Bahadır Karaağaçlı |
Dünya Dönüyor
bitti bitti bu aşk böyle kal sende selametle beni bende bırak gelemem bu yürekle her giden peşinden yok olunsaydı dünyada seven kalmazdı sevenin kadri bilinir elbet kimse sen gibi zalim çıkmadı dön dön demem asla silinirsin nasılsa zamanla dünya dönüyor dönecekte kim kalmış baki hayatta Bahadır Karaağaçlı |
Düş Yakamdan Yar
hesabı mahşere bıraktım aşkın bir ömür peşinden koşamam yar sıcak bir dokunuş çok gördün bana harcanmam bir daha yollarında yar resimler sende kalsın bana dokunma anılar beni bozar düş yakamdan yar bir dilenci misali el açtım sana aşkı çok gördün bu gönüle yar bir yudum sevgi çok gördün bana al aşkınıda çal başına yar inan bu aşk akıllara zarar Bahadır Karaağaçlı |
Elveda! Bilki Bu Son Ağlamamdır..
elveda bil ki bu son ağlamamdır .. artık bende senin gibi olmaya çalışıyorum öyle vurdum duymaz öyle asi öyle hovarda .. artık gözyaşlarımı gülümsemelere teslim edeceğim. senin gibi aldatmalara karışacağım. beddualar alacağım aldırmayacağim platonik aşkların karşısa geçip,burun kıvıracağım. küçük göreceğim gönüllerdeki aşkı şiirler yazmayacağım. ilham olup yazanlarında en ummadık anlarında terk edeceğim. başka sevdalara yelken açıp o liman senin bu liman benim bir demirde ben atacağım. başını duvara yaslayıp ağlayanların, yetişmicem imdatlarına. unutulmuşların dünyasına banane..deyip o gülüşleri ben barındıracağım dudaklarımda .. elveda bil ki bu son ağlamamdır bil ki bu son kanamamdır artık bende senin gibi olmaya çalışıyorum öyle vurdumduymaz öyle hovarda öyle asi .. ama başaramıyorum inan senin gibi rezil kalamıyorum... Bahadır Karaağaçlı |
Eminönü İskelesi
bir 0lta attım denize ucunda sen kıyıya vurmuş balıklar gördüm evet evet intihara kalkışmış balıklar eminönü iskelesinde... Bahadır Karaağaçlı |
Eylül Sancısı
gitme bugün içimde bir his..! titreme gibi hüzünlü eylül gibi.. gün gün eksildi bir yanım ağlayamamak gibi. gitme bugün içimde bir suskunluk içimde bir endişe ölesiye can sıkıntısı ardı sıra peşimde gitme bugün günümü kana bulama bugün Bahadır Karaağaçl |
Faydası Yok
faydası yok yüreğim unutamazsın başka bir sevdayla avunamazsın sanma bu hasrete alışırsın umut yok yüreğim kavuşamazsın Bahadır Karaağaçlı |
Firari Aşk
bir seni ararım *******de gündüzlere düşmen kesilirim kaşlarım çatılır sen yoksun diye bir sana kanarım *******ce bir sana isyanım *******de Bahadır Karaağaçlı |
Garip
bir elinde bira bir elinde sigara gezer avare avare bu boş meydanlarda yanar gönlü yanar bir vefasıza ortada aşk meşk yok hepsi palavra kız desen o hep bi havalarda boşa sevmiş boşa ümitlenmiş ne yapsın garibim sevmiş sevmiş delikanlıca ne hayalleri vardı ne umutları hepsi bir hayal oldu kahroldu yarınları bir elinde sigarası yok cebinde parası ne yapsın garibim dünya garipler dünyası ağlar gözleri ağlar isyan eder bu zamanlar bir sevda yüreğinde yakar içini yakar anladı çaresi yok giden geri dönmüyor ne yapsın garibim sevgi karın doyurmuyor ne hayalleri kaldı ne umutları ne bir hayal oldu kahroldu yarınları Bahadır Karaağaçlı |
Geçmez Sensiz Hayat
sanırsın zamanla unutulur sevgiler biriktirir seni ağlayamaz gözler öyle bir içlenmişimki hasret çalar akşamlar yine sana bilenmişim geçmez şimdi zamanlar gitme bu kez etme kal yanımda otur şöyle sana diyeceklerim var geçmez hayat sensiz böyle Bahadır Karaağaçlı |
Gideceğim Düşlerinden
haberinde bile olmayacak gideceğim düşlerinden ne varsa sana dair söküp atıp içimden olmaz yok yok bu gidiğin dönüşü çoktan bozuldu bak bu aşkın büyüsü sana veda etmeden gün sabaha ermeden yüklenip yalnızlığı gideceğim düşlerinden olmaz yok yok bu gidişin dönüşü sende kayboldu bak bu aşkın büyüsü Bahadır Karaağaçlı |
Gideceksin Sende Adım Gibi Biliyorum
rest çektim tüm sevdalara gitmeliyim sularım tuzludur benim kaldıramaz her yürek.. .. artık yenilmek istemiyorum bi daha galip çıkamam biliyorum bu sevdadan hep acılar öykündü bana hep yanlış sevdalar hep aynı limandı demir attığım hep aynı karasulardı kaybolduğum hayır; tekrar başa dönmek istemiyorum gideceksin sende adım gibi biliyorum... Bahadır Karaağaçlı |
Gidersen
gidersen susar şarkımız dillerde selamını keser gün ışığı gelmez beklenen aydınlık acı bir dudak bükmesi yer eder içimizde katran sular dökülür başımızdan çıldırtan sessizlik başgösterir kulaklarımızda görmez gözler gül'deki rengi dalda şakırdayan kuşu karanlığa hapsolur dünyamız gidersen ansızın bir intihar başgösterir savunmasız Bahadır Karaağaçlı |
Git...
git eylül rüzgarım değmeden yüreğine baharımdan çalda git kanasın içimdeki senler tetiği çekte git Bahadır Karaağaçlı |
Gitme! Yoksa Küsecek Bu Şehir Bana
gitme! kırılır kanadı bir yanımın olamam bir daha dalımda adımlarımı atamam sen tutmayınca kollarımdan .. gitme! gün çekilecek gözlerimden yaralarım savmayacak soluduğum hiçbir nefes artık sen gibi kokmayacak .. gitme! küsecek yoksa bu şehir bana direnci kırılacak vucudumum yenilenemiyeceğim bakışlarında .. gitme! kırılır kanatları kuşların göç edemem sen olmazsan adımlarımı atamam sen tutmayınca kollarımdan Bahadır Karaağaçlı |
Gitmelerde Koydum Adını
hep gitmelerde koydum adını git de diyemedim kal da kalırsan biteceksin gibi dönmezsen bitecekmişim gibi hep gitmelerde koydum adını yüzümü dönüp boş duvarlara bir azık hayalini sırtlamıştım omuzuma sabahı gelmez gündüzü geçmez ben hancı sen yolcu sevdamız kesişmez hep gitmelerde koydum da adını kavuşmalarda bulamadım bendeki sevdanı Bahadır Karaağaçlı |
Gitmeli Buralardan
gitmeli buralardan bırakmalı her ne varsa ardına bakmadan koşmalı unutmalı her ne varsa kaçtım gözlerinden bittin düşlerimde tükettin her ne varsa kalmadın içimde Bahadır Karaağaçlı |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:59 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.