![]() |
Alıntı:
|
evt sen :D
|
ya melike yine konu amacından çıktı hep senin yüzünden :D:D:D
|
kımın yuzune yhaa :D hem bu arada lafı degıstıroyn yıne yemezleerrr :)
|
değiştir artık şarkıyı :D
|
bnane :D
|
SéwiLméDén Séwméqq waRya 0 Dha ßéTéR..!!
|
o yarin aklımda gözleri kaldı cengiz kurtoğlu
|
qöKhan özéN Dön ÇaRém
|
ya şarkıdan cumle yazıcaksınız sarkınn adını deıl :D ahh umıt ahh :D
|
yarım kalanlara ragmennnn
|
içime işlerken farkına varmamışımm :S:S
|
sensız ben nefese alamam buralarda hıc duramam tek basıma yanlız kalmam senın kokunu ozlerim hep yollarını gozlerım gotur benı gıttıgın yere
|
.....sEN üZÜLME gÜLÜMMM, BEN ÜZÜLÜRÜM İKİMİZİN DE YERİNEEEE......
|
ses ver sana zaalım demeye dılım varmıyoorrr.. :)
|
..............sendeki diğer yarımı istiyorum sadece......
|
snde kalp gbı duran bır tas olmasın ..:D
|
kıvır kıvır dılın kemıgı yok ıste :):) |
...ha bu daşlar banamidur..Uşağum daaaa.......
|
bu oyun bu haksızlık yetr yoruldum bu delilik yeter ..! betül demir yetr |
" ...Sie werden dich nicht finden, niemand wird dich finden..."
|
yanına gelsem ama bana gelecek bela güneş doğuyor gülüm uyanacaksın hadı ay parcam sana elveda ;) ;) velet aşkın inadına .. |
biliyorum sana gelmez zor gibi beni gören olsa derdi yok bunun evi
sensizlik ilk askın misali bendeyse eski kötü bi mazi aylar bana yıllar gibi geldi gülümün gülüşü gözümün önündeydi ve bir kez daha adını andım aşkın inadına sevecem seni, AŞKIN İNADINA ‘ SEVECEM SENİ |
bizde bu sevda sürdükçe ölsekte yanyanız
|
şimdi geL de gör beNi biz iki yaBaNcı giBi eLiNi sıKaRsam YüzüNe bakARsam şükReT yaLaNcı seNii ... |
TRAßZ0N DérLéR senin adına canım fedadır yoLuna TRAßZ0N derLer senin adına canım fedadır yoLuna.. haydi TRAßZ0N şahLan TRAßZ0N TRAßZ0N TRAßZ0N.. MaRş DinLi0RuMm..:D
|
xD ßnde Tam Saq0nun Şampiyon oLczz ßéŞiKTaŞım ßu Sené ŞaRqıSınu açTımm
ŞampiYon oLacaqızz ßéŞİKTAŞ'm ßu Séné KoYacaqızz Cimßomßomaa FénéRé qL ßu Séné Son wereLim DérTLéRé.. |
5 Para etmez, incilerin döksen
Leş yer, akbabaların hepsi kalleş |
YaRimiN AqLınDa ßaşKa ßi yaR waR qözDé Yaş DuRmaZz SözDé YaLanLaR..
|
baklava fıstık baksana fıstık
|
ßsy DnLémı0Rum su anda :D ama acarsam maRs aCCam..
|
doLasaLım kumsaLLaRda cıLgın kaLabaLık aRtık uzakLaRda yoRuLuRsan yasLan bAna saRıLıp uyuyaLım guN baTımıNdaa ... |
kalbindeki bu derdi uyutursun uyutursun demiştim ne ben seni unutabildim ne bu derdimi uyutabildim ne bu gönlümü avutabildim,unutamam canım unutamam seni
HÜSEYİN AY UNUTAMAM SENİ |
Gittiğin uzun uzun yollar Seni geri getirmesini de bilsin o zaman Halim, tavrım, vaziyetim ortada Yerdeyim, düştüm, kaldır o zaman :shifty: |
Giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin.. Ve dahi..
Kır topraktan çömlekleri.. Zaten tedirgin halim.. Bir benim,bir bendim ve bir kendim ortadayım.. Bitmez derdim,bu hal beni yer bitirir bildim.. Saqopa KajmeR!.. |
Ölürken bile yanımda ol sevgilim Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim Mutlu gibi, umutlu gibi, bir düşte gibi... Sonsuzluk önümdeydi hep, ama gidemedim senden uzağa Herkes düşman, herkes riyakar Bir tek sen kaldın yanımda... |
We passed upon the stairs, we spoke of was and when.
Nirvana - The Man Who Sold The World. |
brinq meeee tooo lifeee-------Evanescence
|
Berker gözlerime çizdim seni
|
Öyle sabır gerekki senle uğraşmam için Tahammülüm kalsaydı yapabilirdim Bende olmayan şeyi sana nasıl verebilirim Parayla satılsaydı gidip alabilrmiydim Yalnız kalmazsın yalnız uyanmazsın sen Senin gibi insanlar mutsuz olmaz zaten Bende karanlıktan senin gibilereden hiç korkmam zaten Hiç korkmam korksamda seni bağlamaz zaten Gücüm yok hiç gücüm yok Kendime yeni bir yol çizdim artık şansım yok Gücüm yok sana gücüm yok Bana akıl vermeye kalkma senin aklın yok |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:49 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.