![]() |
Norton Kullanıyordum ama simdi hiçbirine gerek duymuyorum
Windows me kurulumunda bile virüs var ne yapalım İşletim sistemi dosyalarında da varsa yazık yaa |
avast kullanıyorum bazen dengesizleşse de çok güzel :D
|
ArkadaŞlar EĞer Kaspersky Kullaniyorsaniz Bİlgİsayariniz AÇildiĞinda İlk Yapmaniz Gereken İŞlevlerİnİ Durdurmak.bÖylelİkle Bİlgİsayariniz Kasilmaz.her İŞlemİnİzİ Rahatlikla Yapabİlİrsİnİz..kaspersky Aktİvİte Olarak Durabİlİr Ancak İŞlevsellİĞİ Devam Eder.kaspersky Den ŞaŞmayin Bence....
|
bence en iyi antivirüs kaspersky ama kaspersky yi anca 1024 rami olan arkadaşlar çok rahat kullanabilirler 512 veya daha düşük rami olan arkadaşlar ın bilgisayarından aldığı performansı büyük olçüde etkileyecektir (takılma kasma donma vs. vs.)bende eskiden kaspersky kullanıodum ama şimdi yeni bir 512 ram daha alana kadar avast kullanıorum.....
saygılar.. |
Kaspersky Anti-Virus 2006 kullanıyorumm
|
norton antivirüs+firewall2007yi kullanıyorum çok memnunum
|
salam
ben nod 32'yi kullanıyorum tavsiye ediyorum.
|
Avast Kullanıyorum.
|
bıraktım kullanmıorum ...
No Antivirus / Yes Format :biggrin: |
bende nod32 kullaniorum memnunum en iyisi
|
kayspersky ı yukledım bılgısayarıma kendılıgınden hata verıo ve kapanıodu bılgısayar ondan sonra avg yukledım oda bılgısayarı aptallastırdı sımdı norton antivurus 2006 kullanıyorum memnunum ....:biggrin:
|
ewet çok güzel vi anti virüs ii yapmıssın
|
bende bitdefender kulanıom oda cok iyi
|
ben de avast kullanıyorum ama seriali geçersiz burdan indirmiştimarkadaşlar.seriali geçersiz
|
Alıntı:
|
zone alarm internet security suite
|
avast kullanıyorum.iyidir.
|
ben awast kullanıyordum ama sürekli beni rahatsız etmesinden sıkıldım ve kaldırdım
|
arkadaslar en iyi antivirus kasperski dir ama norton gibi oda bilgisayari cok kasiyor
ben su an NOD 32 kullaniyorum ve cok memnunum |
ya arkadaşlar bılgısayarı kasmayan bır vırus programı var mı bulursanız bana haber verın lutfen
|
kasperky Anti - Virüs
|
Kaspersky...
|
bende nod32 ve avastı beraber kullanıyorum.herhangi bi kasma yok.memnunum ayrıca.
|
şu anda karspersky...
|
KasperSky Antivirüs Personal Kullanıyorum ama ram den çok yiyor.Pc çok yavaşlıyor ama memnunum. :yes:
|
nod 32 kullanıyorum lisanslı ama hiç bişi bulamıyo avast i da 1 yıl kullandım güzeldi ama kaspersky gibi bir vitüs programı yoktur heralde...
|
hemen hemen hepsi ayni ama nod32 en iyisi diyebilirim
|
şu an en iyisi arkadaşlar kaspersky'dir
|
Avast Gİbİsİ Yokkkkkkkk...........!!!!!!!!
|
avast makinayı kasmıyo güvenli yeterice
|
avast hem güzel hemde ram den yiyip herhangibi bir kasma yaratmıyor. bence avast bir numara...
|
ben mcAfee kullaniiim bence en iyisi bu
|
avast beyler lütfen
|
Walla ben antivirus ten nefret ediyorum...
Deepfreeze kullanıom idare ediom .. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:32 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.