![]() |
Sensiz Kutladım
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Sensiz Kutladım Yoklugun oyle zor geldiki bana Seni gormeyince inan agladim Sanki oksuz kalmis bir cocuk gibi Bu dogum gunumu sensiz kutladim Sevdigim bu gunu bilir diyordum Unutmaz mutlaka gelir diyordum Beraber olmayi cok istiyordum Bu dogum gunumu sensiz kutladim. Mazide kalmisti tatli gulusun Mazide kalmisti sicak opusun O an ki halimi soyle bir dusun Bu dogum gunumu sensiz kutladim Sevdigim bu gunu bilir diyordum Unutmaz mutlaka gelir diyordum Beraber olmayi cok istiyordum Bu dogum gunumu sensiz kutladim. |
Benim Ol
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Sensiz Kutladım Kalbinin sesine kulak ver dinle Cok mutlu oluruz inan seninle Bu essiz sevdayi paylas benimle Ben senin olayim sende benim ol Sende seviyorsun gel de naz yapma Bir gurur ugruna bu aski yikma Canimi veririm yeterki bikma Ben senin olayim sende benim ol Dilimden dusmeyen dua gibisin Hem gerceksin hem de ruya gibisin Icimde olumsuz sevda gibisin Ben senin olayim sende benim ol Sende seviyorsun gel de naz yapma Bir gurur ugruna bu aski yikma Canimi veririm yeterki bikma Ben senin olayim sende benim ol. |
Git Yoluna
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Sensiz Kutladım Utanirda geri donemezsin sanmistim Hayret ne yuzle ciktin karsima Degeri kalmadi simdi gozyaslarinin Yok yok aglayip durma bosuna Hesabi cok agir caldigin yillarimin Yok yok yalvarip durma bosuna Git git yoluna Allah askina Bir dunya kurdum kendi adima Yanarim simdi senli yillara Senin olsun askin ben boylede mutluyum Artik yarinimdan umutluyum Ne deli sevdalar ne kendimle kavgalar Yok yok boyle daha mutluyum Git git yoluna Allah askina Bir dunya kurdum kendi adima Yanarim simdi senli yillara |
Düşünecektin
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Sensiz Kutladım Nasil yalvarmistim dur gitme diye Bana son vedayi etmeyecektin Gun gelip pismanlik duyacagini Ayrilip giderken dusunecektin Kalbinin bu askla yanacagini Bitmeyen dertlere dalacagini Basini taslara vuracagini Ayrilip giderken dusunecektin Sevginin zamanla olmedigini Sevda atesinin sonmedigini Hasrete dusenin gulmedigini Ayrilip giderken dusunecektin,dusunecektin Birakip giderken dusunecektin Kalbinin bu askla yanacagini Bitmeyen dertlere dalacagini Basini taslara vuracagini Ayrilip giderken dusunecektin,dusunecektin |
Büyümeyen Bebek
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Biraz da anla beni Hak ver böyle dememe Bırak bu çocukluğu Pişman etme sevmeme Büyümeyen bebeksin Ninniye alışmışsın Öldürüp kahrederken Gülmeye alışmışsın Benliğini ara bul Yaşına yakış artık Uğrunda yandı bir kul Gerçeğe alış artık Söz: Günay Cantürk Müzik: Ferda Anıl Yarkın |
Daha Yokluğunun İlk Akşamında
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar O akşam sessizce veda ederken Maziyi yaşadım gözyaşlarımda Özlemin dağ gibi büyüdü birden Daha yokluğunun ilk akşamında Daha yokluğunun ilk akşamında Her adım atışta geriye döndüm Izdıraptan inan deliye döndüm Her köşe başında gölgeni gördüm Daha yokluğunun ilk akşamında Daha yokluğunun ilk akşamında Ben senin elinde çalan bir sazdım Bir şarkıydın inan dudaklarımda Adını buğulu camlara yazdım Daha yokluğunun ilk akşamında Daha yokluğunun ilk akşamında Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Ferda Anıl Yarkın |
Duvardaki Resim
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Duvardaki resminle avunur gönlüm Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin Ne çabuk unutuldu nerde o sözün Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzel de duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum seni ben bütün kuşlara Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Bu dünyada en mutlu beni sen ettin Mutluluk ikimizin diye beklettin Ağlamaklı bir günde beni terkettin Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Söz: Faysal Çiftçi Müzik: Cengiz Coşkuner |
Elimde Değil
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Seni buldum ya seni buldum ya Bir daha kaybetmek elimde değil Seni gördüm ya seni gördüm ya Bir daha görmemek elimde değil Şimdi yanımda bir tek sen varsın Her zaman her zaman sen olacaksın Döndüm sağıma baktım soluma Senden güzeline rastlayamadım Güzel yüzüne tatlı sözüne Yıllardan beridir hasret kalmışım İnan meleğim inan bebeğim Senin yokluğunla içten yanmışım Söz-Müzik: İlyas Tetik |
Gece Olunca
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar İçime doluyor sonsuz bir hüzün Nedendir bilemem gece olunca Aklıma geliyor o güzel yüzün Bir garip olurum gece olunca Karanlık gizliyor gözyaşlarımı Kimseler bilmiyor acılarımı Hayalin kaçırır uykularımı Sessizce ağlarım gece olunca Son sözün çınlıyor kulaklarımda Kalbimde feryatsın gece olunca Sevmedim hiç neden böyle seveni İçimde sızlarsın gece olunca Söz: Günay Cantürk Müzik: Ferda Anıl Yarkın |
Gelin Olmuş
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Gelin olmuş gidiyorsun Bana veda ediyorsun Sakın ağlama diyorsun Ağlamamak elde değil Saçlarında sırma telin Neden sustu tatlı dilin Dün benimdin bugün elin Ağlamamak elde değil Duvağına teller takıp Dertli pınar gibi akıp Gül yüzüne bakıp bakıp Ağlamamak elde değil Söz: Salih Korkmaz Müzik: Cengiz Coşkuner |
Hangi Cennetten Geldik
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Hangi cennetten geldik Bu cehenneme Acılar hep bende Dertler hep bende Baltalar durmadı İndi göğsüme Bak bu devrilen Hayat ağacı benim Birgün beni unut Her yalan gibi Adımı sokakta Tükür kan gibi Oysa yaşadıkça Bir çıban gibi İçinde sızlayan O sancı benim Söz: Ümit Yaşar Oğuzcan Müzik: Eyüp Karabay |
Küstüm Sevgilim
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Küstüm sevgilim senle Gülmezsen barışamam Bekliyorum bu gece Gelmezsen uyuyamam Sonra başka yar bulur Seni kıskandırırım Gece sabaha kadar Kollarında uyurum İnan iş işten geçer Bu aşkta burda biter Benim gibi kahrını Sanma ki eller çeker Toprak gibi gönlümü Çiğnedin eze eze Taşırdın bu sabrımı Bana naz ede ede Söz-Müzik: Yusuf Kaya |
Liselim
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Seninle her günüm ömre bedeldi Gönül dediğimde bağımdın benim Unutmak mümkün mü liselim seni Hayatım varlığım canımdın benim Seninle bir kalem bir kağıt gibi Seninle bir defter bir kitap gibi Birlikte yazmıştık kaderimizi İlk aşkım sevgilim liselim benim Şimdi nerede bir liseli görsem Ne zaman okulun yanından geçsem Kalbime kahrolur gözlerime nem İlk aşkım sevgilim liselim benim Söz-Müzik: Ahmet Selçuk İlkan |
Resmini Öptüm
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Yalnızdım bir tanem yine dün akşam Hep seni düşündüm hep seni andım Dayanılmaz bir şey oldu hasretin Dün gece resmini öptüm de yattım Derdime dermanı bulayım diye Bir parça mutluluk duyayım diye Rüyamda seninle olayım diye Dün gece resmini öptüm de yattım Düşlere daldıkça doldu gözlerim Elini aradı bomboş ellerim Gönlümü avutmak için sevgilim Dün gece resmini öptüm de yattım Söz: A. Aşkın Tuna Müzik: Selami Sel |
Sana Benzemeyen
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Yeni umutlarım yeni aşkım var Artık mazi oldu eski anılar Tatmamıştı gönlüm böyle duygular Sana benzemeyen birini sevdim Onunla mutluluk doldu içime Onunla bir dünya kurdum kendime Gerçek seven buldum artık gönlüme Sana benzemeyen birini sevdim Seviyor üzmüyor kırmıyor beni O bana tattırdı gerçek sevgiyi Söyle nasıl sevmem böyle birini Sana benzemeyen birini sevdim Söz: Taşkın Kukul Müzik: Ferda Anıl Yarkın |
Unutulan
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Önce birkaç damla yaş gözlerimden süzüldü İnanmadım yıkıldım senin miydi bu düğün Hıçkırdım sendeledim bacaklarım çözüldü Yoksa sen değil miydin o uğruna öldüğüm Aklımdan geçti birden bütün davranışların Tamamlıyordun beni aynıydı her şeyimiz En büyük desteğimdi sihirli bakışların Her zaman yanımdaydın çok mutluyduk ikimiz Gözlerim bulutlandı başım öne eğildi Yalan değil olamaz duymadın feryadımı Bütün bu gördüklerim birer gerçek değildi Benim değilsin artık boşver unut adımı Söz-Müzik: Cabir Özkazanç |
Yıllarım
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Yıllar yıllar yıllar yıllar senindir Gitmek istiyorsan sevgilim eğer Git dilediğince yıllar senindir Eğer anıları silmek kolaysa Siliver hepsini yıllar senindir Sanma ki hayalin çıkmaz gözümden Sanma ki ölürüm bu aşk yüzünden Anlayıver benim bir kaç sözümden Pişmanlık duyacak gönül senindir Yıllar yıllar yıllar yıllar senindir Yıllar yıllar yıllar yıllar senindir Ümitler tükenip giderse bir gün Kalırsın çaresiz mutsuz ve üzgün Yüzünde çizgiler dolarsa birgün Beni arayacak gözler senindir Sanma ki hayalin çıkmaz gözümden Sanma ki ölürüm bu aşk yüzünden Anlayıver benim bir kaç sözümden Pişmanlık duyacak gönül senindir Yıllar yıllar yıllar yıllar senindir Söz-Müzik: İlyas Tetik |
Cengiz Kurtoğlu - Yalan Söyledim
Senden ayrıldıktan sonra ağladım Beni bu halimle görme istedim Sana son vedayı edip giderken Sevmiyorum diye yalan söyledim Oysa hep aşkınla yaşayacağım Kalbimde sevgini taşıyacağım Sanmaki ben seni unutacağım Sevmiyorum diye yalan söyledim Aldattım resmini yırtıp atarken Aldattım yüzüne kırgın bakarken Ben seni herşeyden çok seviyorken Sevmiyorum diye yalan söyledim Oysa hep aşkınla yaşayacağım Kalbimde sevgini taşıyacağım Sanmaki ben seni unutacağım Sevmiyorum diye yalan söyledim |
Cengiz Kurtoğlu - Sevmek Kim Sen Kimsin
Çok kırdın şu kalbimi Ben sevdim sen kaçtın Kapanmış yaraları Ben sardım sen açtın Sevgiyi bilmiyorsan Suç bende mi neyleyim Sevmedin bırakmadın Adam gibi seveyim Seven çeker acıyı Sevmeyen ne bilsin Bana aşktan söz etme Sevmek kim sen kimsin Dilerim tanrıdan Hiç yüzün gülmesin Yıllarca benim gibi Sevinip acı çekesin |
Ziyan Oldum
Yazımı yazan kalem dünde kırılmış, Bağırmışım, çağırmışım sesim kısılmış Kara kaplı deftere de ismim yazılmış Var mı böyle bir şey, var mı söyleyin Yaşamaktan yorulmuşum çare söyleyin İstermiydim böyle olsun İsterdim ki zaman dursun Şu dünyada sevenlere Çektiklerim deva olsun Ziyan oldum, ziyan oldum Kaderimin elinde Davacıyım yaşadığım Dünümle bugünüme Bitmez oldu, bitmez oldu Hesabım kaderimle Bir görüşle anlar oldum insan yüzünden Dostlar bile anlamaz garip halimden Yorulmuşum, tükenmişim, kahrolmuşum ben Var mı böyle bir şey, var mı söyleyin Yaşamaktan yorulmuşum çare söyleyin |
zalim dostlarım
Ömrümden dökülüp gittiniz bir bir, Meçhulde durdunuz zalim dostlarım Gençliğim sizinle düştü yollara, Sırtımdan vurdunuz zalim dostlarım Boynuma dertlerden kolye taktınız, En güzel yıllarımı yakıp, yıktınız Bana bir mutlu an bırakmadınız, Gönlümü yordunuz zalim dostlarım Sırtımdan vurdunuz zalim dostlarım, Gönlümü yordunuz zalim dostlarım Hatır mı sordunuz zalim dostlarım, Canımı aldınız zalim dostlarım Ne ümit, ne heves kaldı gülmeye Darıldım şansıma, küstüm kadere Çileli hayatım geçti boş yere, Hatır mı sordunuz zalim dostalarım Gözümden sel gibi döküldü yaşım, Şimdi bir virane bu dertli başım Ne çıkar olmasın bir mezar taşım, Canımı aldınız zalim dostlarım Sırtımdan vurdunuz zalim... |
yol arkadaşım
Her sabah bu yolda karşılaşırdık Gözgöze bakışıp selamlaşırdık Soğuk bir kış günü senle tanıştık Nerdesin şimdi sen yol arkadaşım?? Eskiyi andıkça gözlerim dalar Maziye baktıkça yüreğim yanar Unutmadım seni geçsede yıllar Nerdesin şimdi sen yol arkadaşım Bir yuva hayali kurardık senle Evlenecektik biz bahar gelince Bir yuva hayali kurardık senle Evlenecektik biz okul bitince.. |
Yine mi
Yine mi sen yinemi sen Ne istiyorsun benden Herşeyimi aldın zaten Sevemem seni yeniden Kaçtım senden kurtulamadım Maksadın ne anlayamadım Ölen aşka can verilmez Bunu sana anlatamadım Yine mi sen yinemi sen Düştün artık gözümden Bir gün huzur bulamadım İnan senin yüzünden Kaçtım senden kurtulamadım Maksadın ne anlayamadım Ölen aşka can verilmez Bunu sana anlatamadım |
Yıllarım boşa geçti
Hasretinin peşinde, Çok mevsimler değişti Şimdi anlıyorum, anlıyorum ben Yıllarım boşa geçti Nerde benim gençliğim, Nerde senli günlerim Yok kendimden haberim, Yıllarım boşa geçti Geri dönmek artık zor, Sensizlik yaşanmıyor Hayat geldi, gidiyor, Yıllarım boşa geçti Nerde benim gençliğim, Nerde senli günlerim Yok kendimden haberim, Yıllarım boşa geçti |
yıkan sendin
ben aşkına saygı duydum onun için boyun eğdim bir kez sana gönül verdim yanan bendim yandıran sen gittin yüreğimi yaktın yaş oldun gözümden aktın sen gittin ardınadan baktım yıkan sendin yıkılan ben onurluyum kal diyemem ben sevdim seni bilemem yol yakınken dön diyemem yollar bendim çiğneyen sen sana nasıl anlatayım zaten herşey ortada bak yakın yeri ettin uzak hasret bendim gurbetse sen |
yemin ettim
Hiç uzatma ellerini Tutmam artık yemin ettim Dalıp gitme gözlerime Bakmam artık yemin ettim Gönül verdim pişman ettin Ömür verdim ziyan ettin Sevdiğime pişman ettin Sevmem artık yemin ettim Sevgilimi sevgimi yok Senin sana hiç hayrın yok Çok çektirdin bana çok Sevmem artık yemin ettim Çok kırık bu kalbim sana Kendini boş yere yorma Yeminlere hiç baş vurma Kanmam artık yemin ettim |
Yaşanmıyor
Tek başına hayallerle söz geçmiyor şu gönlüme, Olmayacak ümitlerle yaşanmıyor,yaşanmıyor, Unutmadım unutamam bedenimde tenimdesin, Hep aklımda güzel yüzün, düşlerimde benimlesin. Unutmayı istesemde yüreğimden silemedim, Tükeniyor umutlarım, seviyorum diyemedim. Yaşanmıyor, yaşanmıyor, geceler gündüz olmuyor, İsyanlarda çaresizim, gülüm sensiz yaşanmıyor. |
yaralı
Yeter yarab yeter bitsin bu hasret Ümit yollarının hepsi kapalı Kimsesiz yanlızım tükendim ben artık Hep böyle dertliyim hep böyle yaralı Yaralı yaralı şu gönlüm yaralı Benim ki kahrolmak yaşamak değil ki Her feryat bin dertle ağlamak nedir ki Bu nasıl çiledir çekilir gibi değil ki Çırpınır dururum hep böyle yaralı Yaşarken yanmışım cehennem nedir ki Bağrımda bir ateş gülmedim yaralı Bu nasıl çiledir çekilir gibi değil ki Çırpınır dururum hep böyle yaralı |
Yalanın batsın
Terkettiğin yüreğime, Hangi yüzle dönüyorsun Sevdim diyorsun, affet diyorsun Kapım sana açılsa da, Gönlüm seni kabul etmez Bir özür yetmez, kalbim affetmez Sen bahtımın kara kara sayfası, Kapanmadı ihanetin yarası Yalanın batsın, sevmedin ki, Yalanın batsın inanmam ki Yıkıpda gittin umutlarımı, Nasıl unutayım ki Acıları yüreğime insafsızca sen bıraktın, Nasıl ağlattın, hatırlar mısın? Demek bensiz yapamadın, Hala yalan söylüyorsun Uslanmıyorsun, kandırıyorsun Sen bahtımın kara kara sayfası, Kapanmadı ihanetin yarası Yalanın batsın, sevmedin ki, Yalanın batsın inanmam ki Yıkıpda gittin umutlarımı, Nasıl unutayım ki |
Yalancı bahar
Gözlerin ayrılık adresi sanki Aşkıma ihanet beklemiyorum Bu muydu sevdanın payına düşen Ben seni gözümden sakınıyordum Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır Yalancı baharın yalan çiçeği Vefasızlık senin meziyetinmiş Sen beni bırakıp gidiyorsun ya İnsanlığın seni çoktan terketmiş Yolunda harcarken Bütün ömrümü Sende görmek varmış Zalim zulmünü Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır |
Yalan mıydı
Gittiğin yer çok mu güzel Yar dönmedin bir türlü Hangi acı böyle sürer Hiç dinmedi bir türlü Unutmayı istemedim Hala gönlümdesin sen Ne zor şeymiş ayrı kalmak İnan hasretimsin sen Yalan mıydı yalan mıydı İkimizde sevmedik mi Hasret bizi ayıramaz Ayıramaz demedik mi Gelecekse senden gelsin, Bana tüm kötülükler Gözlerin aklımdan gitmez Gülüşün ömre bedel Unutmayı istemedim.. |
yağmurla ağladım
hasret yüreğimi böyle yakınca umudu yollar bağladım yine resmimiz karşımda mahzun bakınca bu gece yağmurla ağladım yine sensizliğe isyan ederim sessiz her yerde hatıran herşeyde bir iz bir gün daha geçti senden habersiz bu gece yağmurla ağladım yine böyle birden bire sessiz kalınca özlemle tutuşup sensiz kalınca kararan dünyama güneş doğunca bu gece yağmurla ağladım yine sensizliğe isyan ederim sessiz her yerde hatıran herşeyde bir iz bir gün daha geçti senden habersiz bu gece yağmurla ağladım yine |
Var mı söyle
Anılarım bir bir tükendi soldu O gidişin beni kalbimde vurdu Dayanamam yokluğuna unutamam ki Mevsimler geçti gönlümü avutamam ki Var mı söyle, var mı söyle Benim gibi deli yürek Var mı söyle, var mı söyle Ömür boyu sevecek Geçmez oldu, günlerim geçmez oldu Dinmez oldu acılar, dinmez oldu Yaşayamam sensiz olmaz dayanamam ki Mevsimler geçti gönlümü avutamam ki Var mı söyle, var mı söyle... |
Utanmasam Ağlarım
sonu böyle olsun istememiştim seni kırdığıma pişmanım şimdi suçlayan gözlerle bakma yüzüme utanmasam karşında ağlarım şimdi inan gururumu yenemiyorum gitme benimle kal diyemiyorum ben bu ayrılığı istemiyorum utanmasam karşında ağlarım şimdi nasıl sensizliğe alışacağım hasretine nasıl dayanacağım sus ne olur yoksa çıldıracağım utanmasam karşında ağlarım şimdi inan gururumu yenemiyorum gitme benimle kal diyemiyorum ben bu ayrılığı istemiyorum utanmasam karşında ağlarım şimdi |
Unutulan
Önce BİrkaÇ Damla YaŞ GÖzlerİmden SÜzÜldÜ İnanmadim Yikildim Senİnmİydİ Bu DÜĞÜn HiÇkirdim Sendeledİm Bacaklarim ÇÖzÜldÜ Yoksa Sen DeĞİlmİydİn O UĞruna ÖldÜĞÜm Aklimdan GeÇtİ Bİrden BÜtÜn DavraniŞlarin Tamamliyordun Benİ Ayniydi HerŞeyİmİz En BÜyÜk DesteĞİmdİ Sİhİrlİ BakiŞlarin Her Zaman Yanimdaydin Çok Mutluyduk İkİmİz GÖzlerİm Bulutlandi BaŞim Öne EĞİldİ Yalan DeĞİl Olamaz Duymadin Feryadimi BÜtÜn Bu GÖrdÜklerİm Bİrer GerÇek DeĞİldİ Benİm DeĞİlsİn Artik BoŞver Unut Adimi |
unutamam ki
Gözüme doldukça hasret bulutu akan bir damlamı kurutamam ki ömrümden alsan da yarınlarımı ben seni ecelle bir tutamam ki her yerde sen varsın her nefeste sen her adım aşkıma duadır benden bir canım kaldı al ***ür istersen ben seni ölsemde unutamam ki, unutamam ki, unutamam ki ben sensiz yaşamam bunu bilirim herşeyden daha çok seni severim sen çağır mahşerden koşar gelirim hayalle gönlümü avutamam ki her yerde sen varsın her nefeste sen her adım aşkıma duadır benden bir canım kaldı al ***ür istersen ben seni ölsemde unutamam ki, unutamam ki, unutamam |
sözlerim sevenlere
Bu aşkın sonunu ben bile bile tutuldum çok yanarsın dediler yüreğimi avuttum hayalimde gözlerimde inan seni büyüttüm yaşamadım mutluluğu ağladım gecelerde bu sözlerim sevenlere duysunlar feryadımı eriyorum günden güne silsinler gözyaşımı yorgunum dostlarım yorgunum artık bundan sonra aşklara dargınım artık seviyormuş özlüyormuş deselerde inanmam hasretim sonum olsa ölürüm yaşayamam dağları aşarım ben taş kalbini aşamam ferhat olup yaşarım ben yaşarım hecelerde bu sözlerim sevenlere duysunlar feryadımı eriyorum günden güne silsinler gözyaşımı yorgunum dostlarım yorgunum artık bundan sonra aşklara dargınım artık |
söyleyemedim
Dün akşam eski bir arkadaşımla Oturup konuştuk geçmiş günlerden Bir ara sebepsiz seni sorunca Birkaç damla hasret aktı gözümden Islandı gözümde güzel hayalin Konuşma ne olur sus diyemedim Bir resmi var şimdi elimde değil Her gün bakıp ağladığımı söyleyemedim Anlattıkça seni, güzel günleri Yeniden yaşadım bütün maziyi Nerde o deyince olanlar oldu Seni sorduğuna bin pişman şimdi Boşandı gözümden yaşlar sel gibi Ayrıldığımızı O da anladı Yıkılmış bir halde bakıp yüzüme Benimle birlikte O da ağladı Seni sorduğuna inan pişmandı |
sevmeyeceğim
ela gözlerin neden ağlamış simsiyah saçların neden ağarmış inan sevgilim senin eserin hep senin için doldu gözlerim aşk ateşine beni sen attın beni kendine kul köle yaptın tövbe bir daha sevmeyeceğim ölsen kabrine gelmeyeceğim bak benim gölüm dertlerle dolu sen kapattın bu sevgi yolunu gün gelir geçer senide bulur seninde benden ne farkın olur aşk ateşine beni sen attın beni kendine kul köle yaptın tövbe bir daha sevmeyeceğim ölsen kabrine gelmeyeceği |
sevmek yetmez mi?
Yıllar sonra bir kalemde, Beni böyle silemezsin Benim sana sevdam varken, Hiçbir yere gidemezsin Can dedim, yar dedim, sevdim yetmez mi? Vefasız yüreğin kıymet bilmez mi? Sözünden dönene namert denmez mi? Boş yere harcadın senelerimi Canımdın, kanımdın bunlar yetmez mi? Vefasız yüreğin kıymet bilmez mi? Sözünden dönene namert denmez mi? Boş yere harcadın senelerimi Bize aşkı öğretenler, Önce insan ol dediler Sevilip de seviyorsan, Şükretmeyi bil dediler Can dedim, yar dedim, sevdim yetmez mi? Vefasız yüreğin kıymet bilmez mi? Sözünden dönene namert denmez mi? Boş yere harcadın senelerimi Canımdın, kanımdın bunlar yetmez mi? Vefasız yüreğin kıymet bilmez mi? Sözünden dönene namert denmez mi? Boş yere harcadın senelerimi |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:51 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.