![]() |
sısssssss:p
atı kaybol araya gırme bakem:biggrin: :biggrin: ucmıyım sana:p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Muvaffakiyetler dilerim kardeşimm...Ayrıca memnun oldum tanıştığıma toprak :)
|
Alıntı:
butun.kanka.buraya.gelmş.yaaaw:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaww.modum.burda.muhabbet.edılıomuydu:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tartışmaya girmeye gerek bile görmüyorum.
|
Alıntı:
Burası tartışma veya başkalarını rencide etme yeri değil sadece hoş muhabbetler için uygun bir yerdir lütfen dikkatli davranalaım birbirimizi kırmadan.. (imzana saygım sonsuz) |
ne güsel düşünceler saol kardesim
|
emreee01 tartısmaya gelmedık
tsk ıcın konu actık arkadaslar amacından saptırmayın lutfen... |
hadibakalım öyle olsun:p
|
kardeş siteye tesekkurlerde.biz kanka da arkadaslara site adıyla yani kanka diye hitap ediyorduk.burda naapacaz...:D
|
cakal de
|
Kardeş site olay bu bea:D
|
Alıntı:
Hoş geldiniz çakallar...:biggrin: :biggrin: |
evet çakal kardeslerim naaparsınız...olmadı....çakalowskiler nasılsınız...olmadı gene.....allaam yaw.aby en iyisi burdada ganka diyorum..hem bizim gardeş sitemiz bunnar..kanka olmasalar bile gankalarımız bunlar..ewet gankalar...daha iyi bi çözüm bulursanız yazın...şimdilik ganka diyorum ben..
|
yeni arkadaşlar birbirleirne şakayla karışık cakal diyorlar ama bu site ilk acıldığında herkez birbirine kanca diye hitap ediyordu
bilmeyenlere duyrulur.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kanca.hmm..beğenmedim desem ayıp etmiş olmam değilmi...içinizden(ulann böyle de misafir mi olurmus demeyin ama)
|
Alıntı:
|
herkesin forumu kendine bi yerde...Biz kalmıycaz fazla bi arkadaşa bakmak için girdik...
|
Alıntı:
Mesajın Sonundada Hava Kokusu Seziyorum Saygılar Site Cok. net com org biz info dat edit hede hüdü:D Admin OrCuN23:D yahu harbi alemsiniz hea herkes yazısının sonuna nerde mod oldugunu yazsında gelince sizi arayanlar kaybolmasınlar içerde harbi alemsin sude:D |
Alıntı:
|
cakal net valla saol kanka yokken burda takılıyoruz aynı orası gibi harbidende
Kanka.net in ÜYEsiyim zuhaaaaaaaa :D:D:D:D |
Alıntı:
biz eski kafalıyız olm..Moda felan bilmeyiz :biggrin: |
Alıntı:
Saygılar kanka.net güncel olaylar haberler-siyaset meydanı-hayvanlar alemi-diğer branşlar Yöneticisi :biggrin: :biggrin: :biggrin: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Slm kankalarr :)
|
konuşturamyın beni ..Bir zamanlar 8 bölümüm vardı :) Ama gösteriş meraklısı değilim orti ben napim...Değişmemiz lazım harbi haklısın ;)
|
Alıntı:
Bizler sadece övgülere layık olmaya çalışarak sadece bir forum değil bir sevda oluşturmaya çalışıyoruz. CaKaL.net üyeleri için gerçekten de burası bir forumun ötesindedir. Tüm takdiler için kendim ve yönetimde ki diğer arkadaşlarım adına teşekkür ederim. CAKAL.NET YÖNETİM teşekkrü için açılan başlık amacından sapmıştır.. muhabbet etmek için cakal.net muhabbet cafe başlığı kullanılmalıdır ilgilenenlere duyurulur.. Saygılar GeCeLeR Dipnot : konu KİLİT ! |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.