![]() |
Alıntı:
|
Scent of a women'in 2 cd'lik alt yazısı lazım. ilgilenirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
|
Alıntı:
|
ice age 2 altyazı arıyorum
Ayrıca uyarın için teşekkürler:biggrin:
|
russian ark'in alt yazisini bit turlu bulamadım, bulan varsa atarsa cok sevinirim.
ilgilenen arkadaslarsa simdiden tskler. tek cd |
Basic Instinct II (Temel İçgüdü II) 2 Cdlik altyazı lazım. İlgilenirseniz sevinirim
|
the aviator filminin alt yazısı lazım
film 2 cd, xvid, 23 fbs bulursanız sevinirim.. |
kardes Final Destination 3 alt yazısı lazım 25,00 fsp lazım bulursan cok sevinirim.
|
fist of legend (jet li) 30.00 fsp 1 cd atltyazısı lazım aradım bulamadım bi baksan lütfen
|
casanova nın alt yazısını ekleyebilir misiniz _? simdiden saolll
|
kanka ben de wedding crashers ın alt yazısını ıstıyorum ama tek parca haklınde olmalı 2 parça halınde var ve bırleştirmeyı bılmıyorum :(
|
the devil rejects
the devil rejects altyazısı varsa paylaşırmısın,paylaşırsan sevinirim yoksa eyvalllah,kolay gelsin
|
arkadas ben hackers 2 operation takedown nun turkce altyazisini istiyom var mi?
|
Usta Transporter 2 filmi varya forumda olan onun alt yazısını bulabilirsen sana zahmet sevinirim kolay gelsin
|
acaba son durak 3' un alt yazısını bulabılırmıyız
şimdiden tesekkurler |
mission impossible 3(görevimiz tehlike 3) alt yazısı lazım...
|
da vinci code BELGESELİNİN alt yazısını bulabilir misiniz?
|
Alıntı:
|
COLLATERAL kanka bizi unuttun mu yaww
|
She's the Man filminin türkçe altyazısı lazım yardımcı olabilirmisiniz?
|
merhaba
boo 2005-the myth-
bu iki filmin türkçe alt yazısını arıyorum.. boo 2005 forumda mevcut ama linki ölmüş |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
http://www.divxforever.com/index.php...DE=03&id=31746 |
YÜz YÜze
face off adlı film için altyazı lazım yani adı yüz yüze film e varsa bir zahmet...
|
onun bende türkçesi var ama buluym sana bekle azcık
|
Alıntı:
http://www.divxforever.com/index.php?act=subz&CODE=06 |
La Tigre e la Neve (The Tiger & the Snow) 2005
ya bu La Tigre e la Neve (The Tiger & the Snow) 2005 filminin türkçe altyazısı olan lütfen ban bi bildirsin teşekkürler...
|
Alıntı:
|
dostlar ben YOUNG GUNS filminin alt yazısını arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Hepinize kolay gelsin.Saygılar.
|
kankalar bana OMEN 666 nin altyazisi lazim..........
|
ok aradığımı buldum ;)
|
Karayİp Korsanlari Sİyah İncİnİn Lanetİ Ve ÖlÜ Adamin SandiĞi İkİsİnnde Alt Yazisi Lazim Üstad...Şİmdİden Ellerİne SaĞlik
|
karaip korsanları II ve superman.birde garfield II
|
arkadaslar bana acilen The Fast And The Furious Tokyo Drif nin altyazisi lazim simmdiden teskürler ederim..
|
arkadaslar bana acilen The Fast And The Furious Tokyo Drif nin altyazisi lazim simmdiden teskürler ederim..
|
arkadaşlar bana hızlı ve öfkeli tokyo yarışının altyazısı lazımmmmmm??
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.