![]() |
seni...
seni gördüğüm zaman kalbim kütküt attı seni çok seviyorum liselim benim |
unutMak koLay mı??...
Unutmak kolay mı seni? Kahverengi gözlerinle içimi yakan bakışlarını Seviyorum derken titreyen dudaklarını Unutmak kolay mı? Beraber olduğumuz anlarda Yazın kavuran sıcaklarında içimi serinletmeni Kışın üşüdüğüm zamanlarda içimi ısıtmanı Unutmak kolay mı? Yaşadıklarımı bir kalemde silip unutmak kolay mı? Sahilde ilk defa seni seviyorum dediğimi ve dediğini unutmak kolay mı? Yanımda sen yokken senin akan gözyaşlarımı El ele tutuştuğumuzdaki hissettiklerimi Senin göğüsünde yat |
bugün yeni bir gün..........
Bugün yeni bir gün.. Ve ben seni unuttum.. Unuttum ama neden hala seni görünce elim ayağıma dolaşıyor.. unuttum ama neden hala bir umutla gözlerinin içine bakıyorum.. unuttum ama neden hala seni seviyorum.. Bilmiyorum;artık hiçbir şey bilmiyorum; ben seni unutamıyorum.. Seni sevmiyorum diyemiyorum.. yapamıyorum.Sensiz yapamıyorum.. içimde fırtınalar kopuyor.. gemiler batıyor yüreğimde. sensizlik kanıma işliyor.. savaşıyorum kendimle.. savaşıyorum sensizliğimle.. Ve gözlerimi acıyor |
bugün yeni bir gün..........
Bugün yeni bir gün.. Ve ben seni unuttum.. Unuttum ama neden hala seni görünce elim ayağıma dolaşıyor.. unuttum ama neden hala bir umutla gözlerinin içine bakıyorum.. unuttum ama neden hala seni seviyorum.. Bilmiyorum;artık hiçbir şey bilmiyorum; ben seni unutamıyorum.. Seni sevmiyorum diyemiyorum.. yapamıyorum.Sensiz yapamıyorum.. içimde fırtınalar kopuyor.. gemiler batıyor yüreğimde. sensizlik kanıma işliyor.. savaşıyorum kendimle.. savaşıyorum sensizliğimle.. Ve gözlerimi acıyor |
hAiN hIrSıZ......
görmeseydim gözlerini duymasaydım eşsiz itiraflarını çaldın beni benliğimden bır hain hırsız misali kayan bir yıldız gibi ayrıldı yollarımız unuttum sanma ... yaptığın hainlikleri çektin gittin çaldığın benliğimi sonsuza denk karanlığa hapsettin ve beni boyle yaktın gittin hain HıRsIz..... |
gİdİyOrUm...^^...
gidiyorum... gözlerimi hayata kapatıp, aşkımı kalbime saklayıp gözyaşlarımı gözlerime hapsedip gidiyorum.. nereye kadar boyle gider bilmiyorum ama yinede gidiyorum sana bakan gözlerim bir daha kimseyi görmüyecek senin saklandığın gönlüm almıyacak yanına kimseyi sen gittikten sonra değişecek tek şey olacak senin için sakladığım gözyaşlarım ardından dökülecek çünkü hayat benden hep gözyaşı bekliyecek İŞTE BUNUN İÇİN gİdİyOrUm..'' |
yağmur......
gökyüzü bulutlanmıştı yine ağolamak üzereydi tıpkı benim gibi çiselemeye başlamıştı ağır ağır doyumsuz oluyordu altında yürümek yağdıkça düşüncelerim dağılıyordu ağır ağır ıslanmak hoşuma gidiyordu ne güzeldi gökyüzü birşeyler anlatıyordu oda dertlerini unutmak için ağlıyordu arınıyordu günahlarından dertlerinden uzaklaştırmak istiyordu beni herşeyden alıp götürmek istiyordu birşeyleri benden ağla gökyüzü ağla buda olsun senden |
sevgiye dair...
sana son bir sözüm var birini sevme konusunda kendini kandırma birçok insanın buna sahip olma şans yok seninde yoktu belki ama şimdi var aşkın sevginin var olmadığını söyleyecek birçok insan olacaktır çünkü buna sahip değiller ve kıskanacaklardır ama sen buna sahip olduğunu unutma yarın ölecek olsan bile şanslısın çünkü sen birini sevecek ve sevileceksin |
^^ölüm^^...
ölüm adı bile insanları ürkütüyor dimi nekadar soğuk, ölmek güzel bir duygu ölen için. Çünkü bu dünyanın pisliklerinden kurtuluyor insan. Ama ya geride kalanlar cenabı allah yardım etsin onlara. Ölüm; baba olamamak birdaha sevememek sevilmemek güzelliklerin tadına varamamak. Sen toprağın altında diğerleri üstünde ne garip birşey dimi ansızın toprağa gömülmek yarını görememek. Güneşin birdaha ama birdaha sıcaklığını hissetmemek. Ölüm birde sevdiğinin elinden olursa onu hiç sorma arkadaş düşmanı |
elveda...
bir son yaklaşıyor yavaş yavaş ya çekip gider bu dağlarda yada sonsuz bir ortamda yaşamaya mahkum kalır.. yaşamaksa seni sevmek ben hiç ölmedim... |
gerçekten sewdim seni...
sen ne kadar sewmesende beni ben hep sewdim seni yüreğime söz geçiremedim napiyim senin beni sewmediğini bile bile sewdim seni... herşeye söz geçermişde bir yüreğe geçmezmiş bunu anladım ben olmuyor anlamıyor yüreğim işte bana unut deme seni nasıl unutabilirim böyle tüm yüreğimle gerçekten sewerken eğer unutucak olsaydım sewmezdim bu kadar çünkü ben seni unutmak için sewmedimki sewen insanda unutamaz zaten yıllar geçsede sewer tıpkı benim seni sewdiğim gibi sewen insan sew |
ben hala sendeyim...
ben hala sendeyim ismin dudaklarımdan bir türlü silinmiyor sensiz güneş hiç doğmuyor senin esirin olmuşum gözlerim her yerde seni aramaklı ben hala sendeyim yağmurlar yağıyor dışarıda camdan dışarı bakıyorum sewgililer dışarıda yağmurun altında yağmurda dolaştımız günler geliyor ben hala sendeyim senin en sewdiğin yemeği yaptım bekliyorum belki gelirsin diye yine boynuma sarılırsın diye aşkım dersin diye ben hala sendeyim o kadar çok sewdimki seni ayrıldımızı kabullenemiy |
Sen Yasa...
Birak Gunes Dogsun Batsin Birak Dunya Haine Kalsin Birak Yalancinin Degirmeni Donsun Ama Sen Yasamayi Birakma Sen Yasaki Dunya Insan Gordun |
ZAMANSIZDI HER ŞEY...
Zamansızdı her şey Bir nisan akşamının Hüzün kokan sabahı Doğan güneş... Gölgeler... Ve dokunduğu yer... Islak değilse bile Zamansızdı her şey. 'çabuk yaşlanmışsın' diyordu duvarda gölgem kaldırımda ayak izim emekleyen bir çocuk büyüyor içimde ve yavaş yavaş ölüyorum korkak, |
kalbinin hapsinde...
Nasıl ah çektiğimi duyar mısın İçimden geliyor,icim yanıyor Kalbim acıyor, bunu anlar mısın Özlemin yakıyor, sevdan yakıyor Bulutum ol, yağmur ol, ıslat beni Aşkınla yanan ateşimi söndür SALMA, kalbinin hapsinde tut beni Sen ölürsen bir gün, beni de oldür |
ayyaşşşş...
cesedimi agora meyhanesinin karanlık köşesinde bulmuslar eşim dostum durmamış gelmiş cesedimi su yerine rakıyla yıkamışlar cenazemde dua yerine ferdi babadan okutmuşlar benim derdimi ne ferdi anlar nede orhan sen söyle müslüm baba NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ..... |
son veda...
ben seni sevmiştim,vede daha da sevecektim.ama sen gittin başkasına beni yalnız bıraktın.nasıl kıydın bana,nasıl yapabildin ben seni sevmiştim ama sen çekip gittin. |
Açar Acının Çiçeği...
Akşam sular iner dallara göklerden ve kurtlanır bütün meyveler. İçime ince bir sessizlik dolar senin için beslediğim ağaçlar kurur Rüzgar yetim buğday başaklarını okşamadan eser içim kararır Ölüm tıpkı bir mahşer yeri gibi gelir akşam ve sabah darbeleriyle Bitmedi bitmeyecek bu dert bir şeytan üflemesi girer yüreğime Melekleri sevmem bu yüzden ağzımda yasak meyvenin tadı kalır Tutsak dudaklarımda özgür şiirler zincirlere vurulur dilim tutulur Üstelik aç kalırım sevmeye bir yıldızsı |
benden seni anlatmamı isteselerdi...
BENDEN SENİ ANLATMAMI İSTESELERDİ,bir yurek anlatırdım ıcınde koskocaman bir dunya,dunyada kocaman bır fener ve sevgı yolu aydınlatan DESELERDİ YAZ ONU;yazardım en guzel şiirleri dilsiz istekleri dipsiz kuyu sarı saclarında yuvarlanan askları yazardım parmaklarım morarıncaya kadar yazardım,yuregım yorulup duruluncaya kadar DESELERDİ CİZ ONU;çizerdim dunyayı dunya her tarafı yedı veren gullerı yedı renk acan en mevsımsız cıceklerın actıgı nakıslı oyalı özenli bir dünya ve korkardım kendı |
sen ol...
yol sen olsan yorulmadan yürürüm. ruya sen olsan hep uyurum gece sen olsan sabahı hic istemem son nefesim sen olsan şimdi ölürüm |
sevmesende...
Ecelim ol hayatımdan vazgecerim. Kaderim ol sana boyun eğerim. Belam ol bıkmam cekerım. Sen sevmesende olur ben seni yinede son nefesime kadar Severim... |
gülüümmm...
gül yüzün aklımdan çıkmıyor bir an hasretin içimi yakıyor gülüm yıldızlar uykuya dalarken bile hayalin hep bana bakıyor gülüm kaybolup giderken seher yıldızı içimi kemirir hala bu sızı neyleyim ben sensiz baharı yazı yokluğun boynumu büküyor gülümm.. |
serseri...
yine sana hasret gidiyorum haberin olsun belki mutlusundur şimdi artık hayatında serseri diye birisi yok senin olsun hayatında aşkında seni benim kadar sevenler sana benim kadar hasret kalsınlar SERSERİ.... |
yaralı_gönlüme...
Kahretsin neden seni seviyorum, Kalpsiz birine can veriyorum, Duy bu sözüm sana, Kalpsiz oldugunu duysana. Yuvamdan ayrı kaldım senin için, Sense kalbimi kırdın bir oyun için, Neden söyle dahamı yüksek göründün şimdi, Artık bilmiyorum neden seni seçtim, Seni severken mutlu olurum sanmıştım, Yanılmışım meger şimdi daha mutsuzum, Kaderimle tekrar bulusmusum, Bilki kalpsizde olsan SENİ SEVİŞYORUM, Bu yolda ölümü göze alıyorum, Ama sakın unutma hala özlüyorum, Seni deyil kalbini |
bana Biraz Hüzün Ver Usta, Sek Olsun!!...
Bana Biraz Huzur, Bir Duble De Raki Getir Usta Bir De Degistir Su Plagi Canim Bugün Içli Sarkilar Dinlemek Istiyor Hani Su Damar Dediklerinden Ortaya Da Birkaç Meze Koy, Kafi... Hiç Yiyesim Yok Aslinda Masa Zengin Görünsün... Aglarsam Eger Sakin Endise Etme Bir Sevdigim Var, Ondandir.. Çok Tanik Olmussundur Böyle Seylere Elbet Ben De Olmustum Bir Vakitler Teselli Ettigim Bile Olmustur inan Anlamak Için Yasamak Gerekiyormus Teselliye Ihtiyacim Yok, Sakin Deneme |
yıldız...
insanları tanıdım yıldızlar gibiydi hepside gökteydi hepside parlıyorlardı ben seni seçtim yani güneşi o güneş için bin yıldızdan vaz geçtim aşkım |
12345...
seni 1 öpsem 2 kıskanır 2 öpsem 3 darılır 4 öpsem 5 alınır var mısın benimle bütün sayıları denemeye :) |
seni bekliyorum...
öyle bir anda gelki sana ihtiyacım olduğunda öyle bir anda sevki sana aşık olduğumda öyle bir anda gitki benim cenazem kalktığında |
sevdaya tövbe ettim seninle...
bu gece herzamnkinden daha karanlik odam yanimda yoksun ihanetin yüzü öyle soguk estiki bir anda yüzüme soguklarin en sogugu acilarin agrilarin en acisi bir damla göz yasi akdi bir anda gözümden hani aglatmayacakdin sevecekdin kendin gibi ihanetsiz gözlerime hergünki baktigindan daha icten sicaklikla bakacakdin bu sözlerin yalanmiydi yalan söyleyerek ne oldu sanki ne gecti eline dünyayimi verdiler sana yalanla ne kazandin aslinda kazanilan bir sey yok kaybedilen koca bir hayat ve sevgi |
DÖNECEKSİN...
Zalim ayrılıklar hasrete boğuyor beni Ne aşklar ne sevdalar Hiç birşey geri getirmiyor seni Sevgi kalmamış ülkede Her yerde arıyorum seni İçimden bir ses BİR GÜN DÖNECEKSİN GERİ |
^^^ İstanbuL^^^^Sabahı...
Bir İstanbul sabahında Kendimden utanıyorum Aşkın en ölÜmlÜsÜne Dostun en korkağına DÜşmanın en kahpesine Aldanıyorum... Bir yağmurda sırılsıklam Sebebsiz savaşlara girsem Kendimi sırtımdan vursam ölÜmÜne ölsem ölÜmÜne öldÜrsem Bir elimde çicek Diğerinde bir bıçak Ben kazansam Ben kaybetsem..... |
seveceksin sevdigince...
seveceksin ama uzak duracaksin dad zaten böyledir bir baska hazdir sen seversin sevgin atesten öteye gider yanlizligiyla söner sessizce öyle, kalir sanilir ama bir bilinse neler var sen ve ötede varilmaz ,varilamaz, yanina zaten gelinmez, cünkü bunu sen böyle istiyorsun. sen onsuz zaten bir ölüsün ama sen yine seveceksin. sevgi tarifsidir sen sevince cünkü sen sevmissin sevdigince. |
DÖN BE DÜNYA DÖN.....
Dön be dünya... Sende dön... Herkes dönüyor, insanoğlu da dönüyor, Sende dönmeye devam et... İyi kötü devam ediyor, hayat ... Dünya yaşlandın artık Genç değilsin... Dikkat et kendine dünyanın yükünü Taşıyorsun... İnsanları barındırıyorsun.. Nankörlük yapan ÇOK... İyilik yapan az.. Kim bilir? belki de Bende nankörümdür?? Dön dünya dön döne bildiğin kadar dön Milyonlarca Yıl dönüyorsun Kimleri aldın kimleri verdin.. Neler görün neler işittin?? Dünya'ya küfür eden çok duy |
Aşk kuşunuyla vuruldum...
Aşk yüzünden kurşuna dizildim.. Aşk gözümü kör etti... o kadar kördüm ki... Anlatamam... Mutluydum.. Huzurluydum... AŞK yanşanır anlatılmaz derler ya Hem doğru... Hem yanlış?? AŞK güvenle büyüyen Anne karnında büyüyen bir bebek gibi Aşkı sen yetiştiriyorsun... Yıllar sonra bitse de... Eskiye özlem olur... Sanırım aşk bu... Acı çekmek..... AŞK KURŞUNUYLA VURULDUM... Toparlaması zor Hayata devam etmek çok zor. Hayat devam ediyor.... ..........İŞTE_............... |
SENI SEVIYORUM...
Seviyorum birisini, En tatli birisini, Nasil söylesem sana, Ilk harflere baksana!! |
KİRALIK KATİLSİN...
Hadi söyle kaç para bedelin Söyle... Utanma Sen de bulunmaz o... Utanma duygusu.... Kaç para verdiler sana söyle Kiralık katilsin ya söyle.. Kaç para bedelin SÖYLE susma İki katını...veriyorum sana... söyle şerefsiz söyle... Senden tiksiliyorum ''ALLAHIM''' Neden böyle adamlar yaşar? NEDEN iyilere olan olur.. Bu katiller ellerini kollarını SALLAYA SALLAYA Giderler.. Kalp yarası açarlar.. Yuva yıkarlar..... Bunlar için herkes mübağ NEDEN BENİ GELDİRDİN BU PİS D |
SENDEN ÖĞRENMEM BEN.......
Senden ben bir şey öğrenmem İstemem.... Hayel peşindesin... Herkes umutlarını çalan Bir azrailsin.. Sen ağlatmayı... Sen gereksiz ayrılıkları.. Sen kişi diskalife eden.. kişiliğiyle, Gururuyla, oynayan... İnsanları parayla oynatan Bir şeytansın Güçlü karşı güçsüz yapılan olaylar ali cengiz oyunları İntihardan döndüm Seni allah^a havale diyorum... Ne diyeyim ki.. Sana senin gibi adamları kesmeli senin gibi adamların yüzüne tükürmeli.. Senin gibi adamları yüzüne Parayı |
KRALIM DİYORDUN NE OLDU???...
Sıradan oldun sende! Sıradan oldun herkes gibi... Ne oldu? Benden üstünü yok diyordun Ne oldu da.... Söndün bir balon gibi... Yazık acırım sana Kendi başına ne hayellerin varmış.. Hepsi virane olmuş, yıkık dökük, Sana acımıyorum... Sana en baştan inanmadım ki.. Güvenmedim ki... Hüsrana sen uğradın. Bana bir şey olmaz.. Sen geldini toparla, Sana laflarını hatırlatayım, Benden büyük yok Para demek Herşey... O da ben de var... Seni yıkar geçerim... Kalbime söylerim parayla u |
NE olur BIRAKMA ellerimi...
BUGÜNE DEK HEP KEŞKE DİYEREK DURDUM HER YENİ BAŞLANGICIN SONUNDA YİNE AYNI KELİME;KEŞKE YENİ UMUTLAR İÇİNDE BÜYÜDÜM YANLIŞ İNSANLAR, YANLIŞ AŞKLAR, YANLIŞ YÜZLER. EVET KAPATMIŞTIM KALBİMİN KAPILARINI AMA SONRA SEN ÇIKTIN KARŞIMA BUNU SEN KALBİME GİRİNCE ANLADIM İŞTE YENİ BİR BAŞLANGIÇ DAHA AMA BU SEFER EMİNİM KEŞKE DEMİYECEĞİM YILLAR SONRA İLK DEFA SENİN İÇİN SÖYLEDİĞİM TEK ŞEY İYİKİ OLACAK BİLMEZDİM BİR DAHA BİR DAHA SEVECEĞİMİ YİNE ÖĞRETTİN BANA SEVMEYİ YENİDEN DOĞDUM SENLE |
cennetine götür beni.......
Acılar insanı bu kadar kamçılarken Seni her an daha çok arıyorum Hayatımın anlamsızlığını hissediyorum her gün daha çok. Seni istiyorum sadece seni. Çok yoruldum artık Hayat çok yıprattı beni sevgilim. Ömrüm bitsin istiyorum. Ya da bu hayat seni bana versin istiyorum. Belki çok şey istiyorum. Ama tek isteğim sadece sensin aslında. Bakışındaki iksiri Gülüşündeki enerjiyi Kızgınlığındaki haklılığı Kalbindeki o büyük sevgiyi Seni istiyorum kısacası sevgilim Sensizli |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.