![]() |
Bana küçücüğüm derdi
Hep o şarkıyı sölerdi Bizim şarkımızdı o 'küçücüğüm' Hiç bitmeyecekti Gözlerim yaşlı hala O şarkıyı duyunca Ağlıyorum hep canım yanıyo be Dön gel bana tekrar Küçücüğüm de bana çok özledim sesini Yapma bana bunu Bu acıyı çektirme zor gelir Dayanamaz kalbim sensizliğe, sessizliğe Bilio musun en çok neyi özlüorum Bana küçücüğüm dediğin günleri Tekrar senin küçüğün olmaya hazırım Nolur nolur dön gel artık yeter!!! Bakın bi tane daha şiir var: Ahh çok yakını |
iki damla yaş getirdim sana agoradan
iki damla arzu iki damla yalvarış kızça ve milyonlarca aşk getirdim sana delice hani o karşılıksız sevenlerin,kör kütük içenlerin yatağından kadehlerin ilah olduğunu gördün mü sen hiç? aşkımızın barlarda söylendiği bu gece yarısı saat 24:20 otobüsü kaçmadıysa ve ben çıldırmadıysam bu içi dolu meyhane yıklımadıysa direkleri sana dayanıyorsa ve geliyorsa ayaklarım kanayıncaya kadar sana ben senin oldu,diyorum anlasana yalnızlar rıhtımında bu gece |
Güneş doğarken karanlıklar içinden
El ele verdik,yüreklerde sevgiyle Ne dağlar deldik,ne tabu'lar yıktık Yaşıyorduk aşkı en güzeliyle. Güller bir başka açardı gönlümüzde Şarkımızdı kuşlardan dinlenen nağmeler Dökerken güneş kızıl güllerini denize Hüzün girmesin derdi gözlerinize. Bir gün rüzgar tersinden esti Deniz köpürdü tusiyamiye eş Yıkıldı tek tek ümit kaleleri Nazarmı değmişti yoksa sevgimize. Maziye döküldü tek tek düşler Korku sardı yüreği aşk yerine Gül |
Sen Hİç Ayrildin Mi Bİrİnden?
Bu Aciyi Hİssettİn Mİ Derİnden? ÖldÜn MÜ Her Geçen GÜn Hasretİnden? Yanip Tutustun Mu Sevgİnden? *******e KÜsen Bendİm Sayende GÜndÜzlerİ İlk Karsilayan Bendİm Uykusuz Halİmle Sevdİm Senİ Her Halİnle Bendİm Yİne Bendİm Senİ Tasiyan Kalbimde Ne Olursa Olsun Sevdİm Senİ Yİne De.. Her Ne Kadar Hasret Araya Gİrse De |
sisli puslu bır tan vaktınde
oturdum ortakoy sahılıne yanımda bır dost bır sırdas senı konustum yıne konustukca dalıyordum mazılere aglıyordum akıyordu gozyaslarım yuregıme geberıyorum askından bu yurek ben ölunce senden vazgececek dertlı dertlı konusurken gunes doguyordu sarayburunun ustunden yanımda yoksun sen dertlerımı dıyılde guzel sozler fısıldısam kulagına tutsam sıcacık ellerını yenı dogan gune merhaba desek senınle yoksun ıste yanımda cok sey goturdun gıderken yan |
sen benım gozlerımın bakıslarımın arasında
yuregımın gordugu sevgı kokan bırtanesın bu can sensız neye yarar yanımda olmayınca sen bensız ben sensız yasanmaz boyle sevda sevgı dolu bedenlerımız carpıyor yuregımız sevgıden ote cok ask bızımkısı yanıyor bedenlerımız catlıyor kalbımız sevgı dolu bedenlerımız carpıyor yuregımız sen ben ıkımız delıler gıbıyız sevgı dolu gonlumuz yanıyor bedenlerımız carpıyor yureklerımız sıhırlı aynalarda goruyom senı bır yankısın sen hayatımın be |
ınsan bır baska olur asık olunca
gormez sevdıgınden baska bır gulumser yuregını yakar anlasır gıbı dıyılsın farkılı bır kısısın solmusken actın benı dusuncelerın gercek oncesı sensın ne olursan ol benımsın hayat sen varsan var yoksan yoksun bır masalsın ruyalarda yıldız gıbı parlarsın o gulusun tatlı sozun zamansız zamanlarımda ınanılmaz bır ruyasın |
Ağlamak için gözden yaş mı akmalı?
Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı? Sevmek için güzele mi bakmalı? çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı? Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır? Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı? Hırsızlık; para, malmı çalmaktır? Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı? Solması için gülü dalından mı koparmalı? Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı? Öldürmek için silah, hançer mı olmalı? Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kur |
Aşk iki gözü kör olmak
Sevgi yüreğinle mutlu olmaktır Mutluluk huzur duymak Saadet sevgiyi karşılıklı yaşamaktır Aşka ilk adımı atmak Gözlerden kâlbe yol almaktır Aşkından emin olmak Gözbebeklerinde ışık olup parlamaktır Aşık olmak yarından sürekli korkmak Sevilmek yarını bugünden yaşamaktır Ne mutlu ikisine sahip olmak Dünyada Cennetin kapısını açmaktır |
hıckırmak ıstıyorum delıcesını aglamak
yanagında suzulen bır ıncı olmak gozyaslarımla dudaklarına ıslatmak ıslak dudaklarımla senı sevıyorum demek hıckırıyorum senı haykırıyorum senı sevıyorum ben boylemıydım sen boylemıydın yanlız ve donuk hayat yasarken ne zaman gıder bu yanlızlık derken derın derın dusunurken brı cıktın karsıma senı dusunurum derın derın yagmur ılgın ılgın yagmakta gece kusları oter *******de sesın gelır kulagıma yankılanır uzaklardan senı sevıyorum dıy |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.