![]() |
Sevgili Masumiyet
Seni savaşlarda yitirdi insanlık bebelerin gülücüklerinde kaldın kazandı öfkenin dostu vahşet kuruldu şeytani krallık artık ölümünü seyret sevgili masumiyet seni esir pazarlarında silah tüccarlarına sattılar bumeranga dönüştü nefret genç yüzlerde postallı ayaklar cehenneme döndü topraklar ölüm makineleri çocuklar seni beş kuruşa sattılar ve uyuduk biz insanlar AFFET Güzin Eye Dündar |
Sevgiyle / Sevgiyi Yaz
Ey ruh! ... özgürce savaş çağlasın avaz dokun .........çeyrek yüzlere sevgiyle / sevgiyi yaz. Güzin Eye Dündar |
Sılaya Dönüş
bir gün bırakıp da kenti konağı kucaklar özlemle doğayı insan yeniden varolup tazelenirken bulur yitirdiği sılayı insan ne kentin kahreden kirli havası ne dostun sancısı ne dil yarası yeşilin o büyülü rüyası bulur yitirdiği sılayı insan.. Güzin Eye Dündar |
SıR
kaç gelinciğin taç yaprağında öldü... gözlerim efsunlu sis yalarken yüzümü saklandım içine tümcelerin düşünmedim sonunu siz iklimler sardınız teninize ben fazlasını gördüm... Güzin Eye Dündar |
Sırlar
sırlarını bilseydim şu kısacık hayatın ne düşerdim yanlışa ne zamansız severdim... Güzin Eye Dündar |
Sil…Akıl defterini (uNuT)
Sil…akıl defterini baştan yaratayım kendimi sen de soluklan şimdi bilirim öfkesidir dilinin kirlenmesin .......................kelimelerin yorulsun adımlarım ............................gün batana dek zorlanmayan ....................sınırları bulayım belki dirilir ölü yüzü hayatın tek derdim şimdi arındırmak yüreğimi kendi halimde … özgürlük gibi ........................mutlu kalayım. Güzin Eye Dündar |
Silinsin Adım
salındık çarkı felek gibi dal uçlarında mevsim bahar olmasa da güze razıydık bir nebze tebessümü esirgediler gül vermeseler de ele razıydık katlansın atlasın tülü çatlasın hem sağır hem dilsizim kim ağırlasın şehrimin ışıkları bugün yanmasın kırgınım, yastayım silinsin adım yüzümü serdiğim eller ağlasın … Güzin Eye Dündar |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.