![]() |
Sen Kimsin
bir gün sarışınsın bir gün esmer bir gün kumral söyle hangisi sensin bir gün yeşil gözlerin bir gün mavi bir gün kara söyle hangisi sensin bir gün sandalet giyersin bir gün topuklu bir gün bot bir gün pantalon giyersin bir gün etek bir gün şort bilmem ki sen bunların içinde misin değilmisin söyle Allah aşkına sen kimsin. İzmir,16.06.2006 Enfal Törün |
Sen tanıyamadığım
sen duyamadığım sen konuşamadığım sen bakamadığım sen dokunamadığım sen koklayamadığım sen kucaklayamadığım sen kaçamadığım sen koruyamadığım sen doyamadığım sen varamadığım sen beklediğim sen tanıyamadığım. Enfal Törün.İzmir.11.08.2006 Enfal Törün |
Senfoni
ay ışığında Beethoven dinliyorum. ve yalnız seni değil, herkesi düşünüyorum. sen de dinleyebilseydin ve sevebilseydin Beethoven'i. herkes dinleyebilseydi ve sevebilseydi Beethoven'i benim gibi ay ışığında. bir olurdu hislerimiz anlardık birbirimizi severdik birbirimizi tamamlardık birbirimizi bir senfoni gibi. İzmir,09.05.2006 Enfal Törün |
Seninle
Belki biz seninle karşılaştık gözlerimiz birbirine değdi belki hissettik o sıcaklığı anında ama geçip gittik birer yabancı gibi çünkü biz seninle satırları hiç aşamadık... Enfal Törün. İzmir, 12.12.2007 Enfal Törün |
Serap
Ah ulan ah şimdi para olacak çıkacaksın Kordona atacaksın iki tek bir de yosma çıkacak karşına - hadi kalk bana gidelim diyecek nerdeee hadi ben duşa giriyorum Enfal Törün. İzmir. 24.06.2007 Enfal Törün |
Sev beni
tut beni al kollarına fısılda kulağıma seni seviyorum de danset benimle başımı döndür sık sık fısılda kulağıma seni seviyorum de yıldızları göster bana tek tek adlarını söyle sev beni, işte hep böyle işte hep böyle Enfal Törün, İzmir. Ekim.2006 Enfal Törün |
Sevgi sözcükleri
Hadi bir cümle kur bana içinde sevgi sözcükleri olsun düşünüp de bir türlü sana söyleyemediğim hadi bir cümle kur bana içinde sevgi sözcükleri olsun düşünüp de bir türlü bana söyleyemediğin. Enfal Törün. İzmir. 05.12.2007 Enfal Törün |
Sevineceğim
Biliyorum bir gün rüzgarlar benden yana esecek ve şişirecek benim de yamalı bohçaya dönmüş yelkenimi denizler üzerinde kaydırak taşları gibi sekerek süzülürken teknem keyifle ıslık çalacağım dümende martılar kıskanacak sevincimi biliyorum bir gün çok sevineceğim hiç olmadığı kadar. Enfal Törün. 02.08.2007 İzmir Enfal Törün |
Seviyorsun
Artık anladım ki sen beni seviyorsun uzaklardan seviyorsun umutsuzca seviyorsun adam akıllı seviyorsun ben hiç senin olmadım ama sen yine de seviyorsun bir gün ben hiç olmayacağım artık eminim ki sen beni yine seveceksin az bulunur böylesi aşk ve ne tuhaf bana nasip oldu hüzünlü bir son bahardayım sen ilkbaharı vaad ediyorsun sana ne diyeceğim biliyor musun? bir gün bir keman sesi duyarsan beni hatırla bir piyano sesinde de bir kuş cıvıltısınnda da martıları gördüğünde havada bir vapur düdüğü işttiğinde hep beni hatırla sabah odana dolan rüzgar yüzüne değdiğinde beni hatırla bunları neden yazıyorum ki biliyorum ki sen zaten öyle yapacaksın hay allah görüyor musun bana hiç bir şey bırakmadın ama dur bir çift sözüm var sana biliyor musun ben de seni seviyorum. Enfal Törün. İzmir.1607.2007 Enfal Törün |
Sezi
bir yanlışlık var bu işte seziyorum. evet, onu çok seviyorum yine de içimde bir şüphe var.. arkamı dönünce yabancı sesler duyuyorum.. bir yanlışlık var bu işte seziyorum.. 1997 İzmir Enfal Törün |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:31 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.