![]() |
Seni Unutmak !
Seni unutmak Sigara alirken bakkaldan Para üstünü unutmaya benzemez ki... Evden çikarken Anahtari içeride unutmaya da benzemez seni unutmak. Bilirim, Herkes kirar iki yumurtayi Öyle ya da böyle, herkes çay demler. Ama seni unutmak var ya... Seni unutmak bamba$ka bir beceri ister. Seni unutmak Ikiyle ikiyi çarpmak kadar kolay degil ki. Öyle basit degil ki, gözlerini kirpmak gibi... Bilirim, Yolu yordami yok bunun. Ke$fi yok, icadi yok! Her seferde yari kalmaya mahkum Ve tutkuya hasret bir deneydir seni unutmak. Ha$a! Ha$a, tanriyi unutmak gibi imkansiz Ve ihtimalsiz bir $eydir seni unutmak. Her neyse, "Seni unutmak" diye bir $ey yoktur aslinda. Aslinda, sadece "seni unutmaya çali$mak" vardir. Bir de, Seni unutmaya çali$tikça Bir türlü unutamamaya ali$mak vardir... O kadar! |
Ü$üyecek !
Sensiz geçen bir günün daha ak$amindayim Göz pinarlarimda donan gözya$larimla Kucakliyorum güne$i Son demlerinde Bir ayak sesi duyuyorum Sonra bir kapi açili$i Biliyorum sen degilsin Dönüp bakamiyorum Bir hayal duydugum tüm sesler Sen yoksun aylardir Ve olmayacaksin yillarca Ben, Hep bir hayal sesle Avunacagim yoklugunun acimasizliginda Sayfalarca yazip seni Belki yillarca anlatacagim Bikmadan usanmadan her satirda Biliyorum hissedeceksin Nefes ali$imin sicakligini Ya$adigin soguk $ehirde. . . Bir gün kesilecek sicak nefesim$ehir ü$üyecek... Sen ü$üyeceksin… |
Yaniliyorsun !
Benden bir tane var bu dünyada, Senden onlarca.. Özledim mi sanıyorsun? Yanılıyorsun, Seninleyken veda ettim içimdeki özleme... Devam edemem mi sanıyorsun? Yanılıyorsun, Mutluluk, on göz yaşı ötede. |
Ağlıyorum Sessizce
Ne olur bakma artık� Acıtma yüreğimi Sana baktıkça çaresizliğimi anlıyorum Ne olur çek gözlerimden gözlerini Sen bilmezsin ki içimdeki beni Sana gülerken aslında ağlıyorum� Kaybolmak gözlerinde Doyasıya bakmak onlara Belki dakikalarca belki saatlerce Daldım yine ümitsiz hayallere� Sen aslında hep yaralarsın beni Sanasın ki mutluyum, gülüyorum Göremezsin ki kalbimdeki yerini Aslında soluyorum, kuruyorum� Yıldızları çalınmış bir gecedeyim şimdi Gökyüzü bana benziyor O yıldızsız, aysız bu gece Ben de sensizim, ağlıyorum sessizce |
Her Sabah
Her sabah uyanırım, mutlu açarım gözlerimi Ardından da zihnim açar gözlerini Bir korku sarar, arayışa geçer bütün bedenim Sanki uyurken bulduğum bir şeyi Uyandığımda bulacakmışım gibi. İşte o zaman, hafızam açar gözlerini O gerçekle başbaşa bırakır beni Gösterir aynı anda bütün o açılan gözler Koskaca aradığım gerçeği Her sabah uyanmadan önce rüyamdaki seni, Yani SENSİZLİĞİ!!! |
HERKES BİRAZ SEN
Senden sonra ilk defa buluşuyorum yollarla Denizler serinliğini Dalgalar hırçınlığını anımsatıyor Tanıdık bir şarkı kulaklarımda Dişlerimi sıkıyorum Farkediyorum ki,her şey biraz sen Beyaz bir balon uçuruyorum gökyüzüne Bir dilek daha... Küçük bir kız yaklaşıyor yanıma Öylece bakıyor yüzüme Kaçırıyorum gözlerimi İnanmayacaksın o da biraz sen Değiştiriyorum yolumu Biraz melankoli,biraz serseri Uçaklara bakmaya gidiyorum Göz bebeklerimde buluşuruz diye Bağırmak istiyorum,gücüm tükenmiş Şaşkınım,ağlayamıyorum bile Seni ararken o kalabalıkta Artık biliyorum canım, herkes biraz sen |
İki kalp arasında en kısa yol:
Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. Sevgilim bil ki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, ne de yıldızlı aksamları!... özlemin bir nehir olmuş yarar girer içimde ki dağları!... Seni sevdiğim kadar yaşasaydım,ölümsüz olurdum.... "Sen hala sonsuzluğun yüzünde bir damla gözyaşısın..." Biliyordum,seni seviyorum derken yeni bir alfabe keşfettiğimi,kimsenin okuma yazma bilmediği bir kentte... Fırlatmıştım kalbimi uzağa,en uzağa.Denk gelirde rastlar diye bir yıldıza...Yanılıp susturdum,ağrımın çağrısını,çagrimin köhnemiş ağrısını... Oysa kim bilir ki ,yanağımda yangınlardan çok önce o yarin bıraktığı öpüş izi var... Yüreğimde anılardan kalan bin düş izi var... Kanmadım aynalara sana kandığım kadar...içimde bir boşluk sana yandığım kadar.. Bir çift yeşil göz yüzünden içimde bir sonbahar acıyor; öyle acıyor ki, acılar acısız kalıyor, mevsimler üstüme devriliyor,kışlar kışsız kalıyor... Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda...Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam,doğrulup çoğaldı ayrılıklar Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını |
Varmı?
Buraya kadarmış demek varmı acaba Bigun kaderde.. Varmı bu sevdada bigun eyvallah deyip çekip gitmek Varmı bu sevdada gece yastıklarla ağlaşmak Varmı acaba bu sevdada terkedilmek Varmı bu sevdada yalancı gözlere aşık olmak Varmı acaba bu sevdada sıcaklığı gerçek olmayan elleri tutmak Varmı acaba bu sevdada seni seviyorum yalanlarını duymak Varmı sölesin birileri bu sevdada yalancı sevda varmı Yada sölesin birileri bu sevdada gerçekten aşk varmı.. Varmı sölesin birileri sölesin artık yoksa Dayanamayacak bu gözlerle bu yürek.... |
KALBİME DÜŞEN YAĞMUR DAMLASI
Bir yağmur damlası gibi dÜşÜp konmuştun kalbime, Tıpkı bir gonca gÜlÜn yanağına da duruyor gibiydin, Işığın toplandığı, cömertçe yayıldığı kaynak sendin, Kalbimi sevgi sabahına uyandıran mÜjdem olmuştun, Bir yağmur tanesi idin, elmastan damlamış gibiydin, Işıltın aydınlattı yıllar yılı karanlık tÜm duygularımı, çözÜldÜ birden kalbimin dÜğÜm dÜğÜm bağlı elleri, Tutundum seninle hayata ,doyurulamaz bir iştahla, Mutluluğu tadıyorum varlığınla ben her bir solukta |
Ağlayan Aşk
Koşan bir çocuk gibi sabırsız olurdum. Sen mutlu ben buruk. Yıldızlardan taç yapardım başına, Cennetten ışıklarla aydınlanırdı yüzün. Sen hüzünlü ben buruk, Ağlardık o tozlu yollarda. Senin gözünde yaş; Benim kalbimde yaş, Dolaşırdık etrafta. Sen buruk ben üzgün. Güneşi göremeyen çiçekler gibi, Ararda bulamazdık birbirimizi. Kaybolurduk köhne kaldırımlarda, Aşkımız bulurdu bizi. Sen mutlu ben buruk. Ağaçların tebesümmüyle yıkardık aşkımızı. Sen mutlu ben mutlu. Altın saçların elimde; Uyuya kalırdık bir duvar altında. Aşkımız ağlardı soğuk *******de. Sen yorgun ben yorgun. |
Rüzgar soğuk.
Deniz dalgalı. Gün solgun. Güneş, Gözlerimin yokluğunda Baktığı kadar Cansız… Ve sen, Birlikte topladığımız, Cebimde taşıdığım, Midye kabuklarındasın. Dokunduğum, Avuçladığım kadar Bensin, benimlesin. Uzaktasın… Özlemsin içimde. Rüzgar sert esse de Saçlarıma, yüzüme Sıcak ellerin gibi Dokunuyor, tenime. Yüreğimdeki seni paylaşıyorum. Denizin hırçın, yalnız Dalgalarıyla… Ve avuçluyorum. Midye kabuklarımızı. Sana dokunuyorum, Yüreğimin derinliklerinde. Ellerim hep cebimde. Gülümsüyorum, Özlemin benimle… |
Belki de anlamak zor geliyor beni sana,
Aramızda olanları kavramayı bir denesen, Hayat ne kadar acı olsa da paylaşılacakların olabildiğini, Ağlarken insanın bir anda gülebileceğini Rüzgar esintisinde birbirlerini hissedebileceklerini.... Sen bi başkasın! En Derin hisleri tattıran, Nasıl oldu da geç tanıdım dedirten... Belki şuan anlayamıyorsun beni, içinde korku var, titreksin... Bil ki mutluluk senin bana verdiğinden öte bişey değil şuan... Ağzımdan dökülen sözler de sen den ötesine... Şairimsi bir kaç kelime... Kalpten bir iki esinti... Anlık olmaktan öte bir duygu... Sonuç: SeN Izdıraptan uzak ve mutlu bir hayat için olmalısın.. Ne olursa olsun sen bir başkasın.... |
Yasla başını omzuma
Bitsin Dert, tasa Gitsin karanlık bulutlar Bırak kendini bana gelsin güzel umutlar Ver ellerini ellerime BIrak bakayım gözlerine Sevgimi anlatayım sana gülücükler saçtırayım sana Yeterki bırak kendini bana yarınları konuşalım seninle gelecek umutları doğmamış güneşle kalkmayı gelecek mutlulukları konuşalım yeterki bırak kendini bana karanlık *******ine aydınlık olayım ağlayann gözlerine umut ışığı katayım gül ki gülüşlerinde hapsolayımm Yeterki bırak kendini bana sevgine sevgi mutluluğuna mutluluk olayım Hüzünlü *******ine aydınlık Kanayan yarana merhem olayım Yeterki bırak kendini bana bırakk kendini bana canına can katayımm bensiz geçen günlerininn telafisi olayımm seninle ömür boyu can yoldaşı olayım Yeterki bırak kendini bana |
Hergün mavi denizlerde
Tek başıma yol alırcasına Keşfetmeye başlarım seni benim olduğuna şükrederek!! Kendimi ve sevdamı hep önde tutarım Sen bana gökyüzündeki bulutlar kadar uzak olsanda Yağacak yağmur kadar yakınsın aslında.. Sevdam benim! Sen sürgüne çıkardın bu aşkı Seni doyarak yasamak varken, Sürgünlüğüne yutlandı..... Önceden ben erteledim herseyi ama baktım Gelmiyor geri.. Sende sakın erteleme beni |
ßugünüm yarın oLsa , ya da hep yeni ba$tan
Yaşamak ne güzeL oLur hiç ba$Lamamı$san Geriye ne kaLırdı ya$ananLarı atsan Seni bir daha ya$amak isterim asLında Beni aL kucağına , eLini beLime sar Beni aLmadığın an ü$ürüm sabaha kadar Beni aL kucağına , eLimi beLine sar Beni aLmadığın an öLürüm beni aL Biraz önce uyurken seni koynuma aLdım Dudağından öperken uykudan uyandım Sana böyLe uzakken seni bir daha sevdim Yanına geLebiLsem bir daha dönmezdim |
Ben sende bir can olmak isterdim
Ya da senden bir parça Mesala dudaklarında olmak isterdim "Ben sana mecburum" diyen "attila ilhan" şiiri gibi Ya da "adı bende saklı" bir "sezen" şarkısı gibi... Ben senin gözlerinde olmak isterdim Bakışlarında kendimi bulmak Baktığın her yerde olmak isterdim Ve elbette gözlerinde yıldızları seyretmek... Ben senin saçlarında olmak isterdim Her teline ayrı ayrı dokunmak Rüzgar gibi okşamak arada bir Saçlarında serinlemek isterdim Ben senin kulaklarında bir ses olmak isterdim Aşka davet eder gibi Ve haykırmak binlerce kez Anlatamadığım sevgimi... En güzeli Ben senin kalbinde olmak isterdim Orada, aynı duygular içinde Oada yaşamak ömür boyu Ve bir gün öleceksem Yine orda ölmek isterdim! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.