![]() |
tey tey tey gelir tabi ototototot exexexex :D:D:D:D
|
Alıntı:
|
ciklet herşeye sakız olma :D ama yok be sende benim bi ortağımsın artık kız :))) kötü davranamam sanada ben..cici şey :)) Orti bi çiftli yapim sana :)
|
eywallah orti hertürlü uyar :D
|
suhuhahaa lem demlık mavılendım bakıyorumm:))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
orti mavileşmişsin yakışır..Dur bende gidim alim nerden alnıyorsa :biggrin: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
dhemly ayrı...o benim ilk ortim onu kimselere değişmem zaten :)) Biz onla daha iilere layığız..bari ben kendimizi övim npm :)))
|
ewt harun cok ıyı bırı yakında ortım olcak :))
|
Selam naber?? bir zamanlar gurulu vede itibarli bir admin vardı:D Şaka Maka Allah Muhabbetinizi Arttırsın Daha Güzel Günlere Gelmeniz Temennisiyle Şimdilik elveda:(
Herkese İlgilerinden Dolayı Çok teşekkürler Özellikle Bazı yönetici Arkadaşlarımızın Tavırları Çok Hoşuma Gitti Daha Güzel Yerleri Hak Ediyorsunuz Herkese Mutluluklar;) |
Alıntı:
yıne beklerızzz :)))memnun etttıysek ne butlu bızee:)) |
herkes gitti orti senle ben kaldık burada :)
|
orçun her zaman aramızda yerin var anck flood yaptığını bir daha görmim :D:D:D:D
uykummu geldi ne benimde |
Alıntı:
bide kanka da admin oluyomuşum bu başarılarımın üstüne :D:D |
Genel Olarak daha Güzel yerleri Hak Ediyorsunuz Dedim Çakal Hemen Herşeyi üstüne alınma sen fazla iltifat aldın hep benden alınganlıkta başlamış sende siteye laf söylesem üstüne alınıyon:D:D Hiçbir Başarında yok Valla senden cok bluekeys, niket, colletreal(yanlış olcak kesin) ilgilendi, bide yöneticilerimizle site içinden ilgilenemeyen özelden ilgilenen Polisleriniz Vardı:D Biliyosun Zaten Konuyu... iyisiyle bi cakal devri daha atlattık ama 48 saat içinde yine bi saldırı yapabiliriz siz hazırlıklı olun:D nameserverlar tanınana kadar ip adresini bilmeyenler buradan devam eder kesin:D
|
yahu bi saniye ya ben gene flood yapcam ama bu kankigiller (Mad & Demlik) mod olmuş la buraya puhahaha:D:D bende diyorum ne diye flood görmiyim filan diyolar la beter olun beter harbi yarıldım koptum, diyorum bu hava ne bunlarda:D:D diğer tarafta görüşürüz beyler gerçi burdada sinirlendigimde kızarıyom anında:D
|
tey tey tey öle kırmızılık bir yere kadarmı :D:D:D:Döbdüm cnm benim
|
istiyosan kızarıyım tey tey teyyareee:D ama sonu hiç iç açıcı olmaz:D neyse hadi görevine canım:D:D
|
hehehehehe tamam tamam birşey demedik :D:D:D
|
günaydın yurdumun insanları
|
slm herkese kimler var oralarda :)
|
orti ben varım...sen de bi ses duyuyormusun derinde derinden :))
|
derinden geliyor da yawaş yawaş netleşmeye başladı ;)
|
Herkese Hayırlı Cumalar :)
|
saolun herkeze hayırlı cumalar
|
eywallah mavi anahtar :D naber
|
Alıntı:
evet orti..Az zaman var..Yakında Ayne gibi görünecek herşey...:cool: |
ya herkes ayrı bi tel çalıor boş boş konusanda çok, eee bugün kimse yokmu? muhabbet edicek boş muhabbetler bayıyor da
|
herkese selamlar
|
a.s kanks hg
|
millet yağmur çoştuuuuuuu bende kaçar birazdan kib nız
|
baya uzak kaldık he :)
|
selaam :D
|
slm ba7uhan nbr
|
iyiyim DHeMLy-CHaY saol sen nasılsın
|
çakkıdı ve hopbidi :) herkese ii geceler ve selamlar
|
slm...
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.