![]() |
insan bazen böle beyaz bi boşlukta kaybolmak ister ya hüzünleri
bikenara bırakıp huzur bulmak ister ya al karanlık senin olsun ben aydınlıgıma kavuştum tıpkı bugün yagan kar gibi saf ve temizim artık beni kirletemiyceksin bembeyaz ve tertemizim yoklugunda merak etme gittiM ve aslada gelmem artık |
Bak yine yürüyorum sahilde tek basima.Aniden gidisin cok etki
yaratti,üzerimden atamadim hala "GIDIYORUM"demen cinliyor kulaklarimda.Hangi tarafa baksam seni görüyürum,o tatli gülüsünü "SENI SEVIYORUM" deyisini.Agliyorum hergece dayanamiyorum artik,cekemiyorum bu aciyi.Dön diyemiyorum sana bilmiyorum nerelerdesin.Bazen gülüyorum ama icim agliyor..... |
Sen varsın rüyaşlarımda her gece,
Boşlukta daldığım hülyalarda bile, Saatlerce seni düşündüğüm aklıma geldikçe, Lanet ediyorum seni gördüğüm o güne Keşke seni hiç tanımasaydım diye. Saatlerce ağlıyorum ben imdi sensizlikte, Hemde hiç bıkmadan usanmadan delicesine, Ne kadar kalbime söz dinletemesemde, Seviyorum seni hala,hemde ölümüne, Tüm kalbimle,ömrümü feda edercesine. İmdi hiç kimse anlamıyor beni, Herkes suçluyor deli gibi seven yüreğimi, Anlıyorumki bu devirde kalmamış sevgi |
Öyle bir his var içimde,
Sanki dünyanın tüm derdi sıkıntısı üzerimde, Yok mu beni anlatan bir şiir, Yokmu beni anlatıp,okuyanları ağlatan bir şair Seni seviyorum delicesine, Sanki bir eksiklik var içimde, Giderken Ardına bile bakmadan Kalbimide götürmüştün beraberinde. |
Ne arayanım var ne soranım,
Resmen yapayalnızım, Koskoca dünye bomboş gelir bana, Napıyım talihsiz kızım... Dost dediklerim vurdu sırtımdan, Sevdiğimse yüzümede bakmadı aldırmadan, Koskoca dünye bomboş gelir bana, İmdi ben napıyım bu çileli hayatta,napıyım Off ben talihsiz kızımmm... |
aldım yazdığın mektubunu
bende seni koklamayı, sarılmayı elini tutmayı özledim.. bende ağladım bende üzüldüm yok be gülüm olmuyo tadı çıkmıyo sensiz hayatın durmuyo zaman geri akmıyo keşke diyorum keşke yanımda olsaydın da elimi tutup öpseydin.. keşke be gülüm keşke sana sarılıp seni seviyorum diyebilseydim. aldım işte son mektubunu ağladım,titredim okurken özledim be gülüm özledim seni gelsen keşke keşke..... |
Sana birsey söylemek ıstıyorum,
Ama onları söylemek ısterken, öbür seyleri unutuyorum, Diyecegim birsey ama dıyemıyorum, Aklım bsaımda degıl zaten, Söylemeye dılım donmuyor, Galıba ben seni seviyorum. |
beni bırakıp gittiğin gün
kalbime gömdüm seni hemde en derinlerine yıktığın gün beni , sildim seni hemde bir daha aklıma getirmemek üzere evet ağlıyorum hıçkıra hıçkıra sana değil be aptal kendi saflığıma nasıl inandım sana ve yalanlarına yazıklar olsun bana oysa neler isteyip neler hayal etmiştim senin uğruna nelerden vazgeçmiştim değmezmiş işte değmezmiş bi yalancıya... |
Bir damla gözyaşıydı beni bu hayattan götüren
Bir hüzündü geride bıraktıklarımda Ben büyükleri sevdim hep büyüttüğüm aşkımla yaşadım Bir ömre bile sığdıramadığım aşktı benimkisi Ama olmadı benim aşkımı bitiren bir damla gözyaşıydı Silemedin o akan bir damla gözyaşımı Yoktun,Sensizdim yine... O bir damla gözyaşı aldı canımı Sildi karatoprak gözyaşımı Şimdi yokum yanında Bir zamanlar ben yalnızdım,Yanlnız kaldım Şimdi ise sen yalnız kaldın bu hayatta Senin gözyaşını sileceğin bir |
dün gördüm seni yüramda uzaktın gelemedim yanına gel diyordun uzaktın
yaralıyım yine bu akşam icimde bir yara gönlümde feryat uzaksın sensiz dolaşıp duruyorum tuzaksın yıne bana sevgilim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.