![]() |
Bir Gün Yanıma Çıkıp Geliver
bu dünyada sensizlik en büyük hüznümdür benim inan ki yokluğunda tir tir titriyor üşüyen ellerim haydi sıcaklığını hissettir bana sevdiğim bil ki bir tek senindir sevgi yüklü yüreğim senin hasretini çekmek ne de zormuş meğer inan ki bitkisel hayattan daha da beter beni mutluluktan havalara uçurmak istersen eğer bir gün yanıma çıkıp geliver işte ben geldim şairim deyiver 23.09.2005 Hüseyin Erdoğan |
Bir Güneş Gibi
sakın hiç üzülme hava sisli puslu diye bu gün yine bir güneş gibi doğdun günüme hem de pırıl pırıl ben de sevgi oldum bir pınar gibi şırıl şırıl aktım yüreğine bil ki kalbimde bahar oldun açtın rengarenk inan olacak ikimizde mükemmel bir ahenk günün şu ana kadar nasıl geçti söyler misin? dilerim gülüyordur o harika gözlerin konduğun dalların kırılmasın ömrünce dünyan aydınlansın gündüz ve gece ne olursun adını ezberlet bana hece hece bu dünyada yeter artık çektiğim boğ beni sevince yoksa bir gecede delireceğim sevdiğim 18.04.2005 Hüseyin Erdoğan |
Bir Güvercin Gibi
rengarenk çiçekler açar senin her bakışında bir güvercin gibi dolaştığın parklarda yılın dört mevsimi bahar olur güller bir başka kokar sen yanımda olunca sende toplanır güneşin sıcaklığı ay ve yıldızların parlaklığı doğa gözlerinden alır rengini inan ki cennet bile sende bulur dengini 02.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Bir Güvercin Olayım Pencerende
iyi ki sevmişim seni yüreğim sıcacık şimdi ne iyi etmişim de aylarca peşinde gezmişim inan yorgunluğum gitti ben sevgisiz yaşayamazdım ki sevdam benim herşeyimdi gözlerim her bakışımda çiçekler açar geçtiğin yollarda senden yana yüzümü her dönüşümde bahar renklenir bahçelerde ellerinle bir bir dokun güllere bazılarına benim adımı ver onları sev benim yerime kuşlar hiç gelir mi pencerene? onun birini iyice belle her gelişinde ben diye ona sevgiyle gülümse ömrümce çiçekler olayım bahçende bir güvercin olayım pencerende inan mutluluğu buldum sende ne olur bana hiç yüz çevirme 27.05.2005 Hüseyin Erdoğan |
Bir Hüzün Çöker Yüreğime
sensizliğim her aklıma gelince isyan eder durur uzuvlarım saatlerce gözlerim buğulanır bir hüzün çöker yüreğime bir kurşun saplanır içime daha da derine gider günden güne haydi beni kurtar çıkıp gel de dizelerim bir sevgi pınarıdır sana yılın dört mevsimi yaz olsa da şırıl şırıl akıp duracak ömrün boyunca bir gün olur da oralarda sık sık düşersem usuna bil ki hasret kalmışımdır gül kokusuna her sabah uyanınca bir tek benim için çiçekler açtığını görürüm karşımda her biri farklı renkte değişik kokuda ben de senin yokluğunda kendimi bununla avuturum buralarda artık sen de seni ne denli özlediğimi anlasana 14.08.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Bir İnsan Severse Eğer
sizin olduğunuz yerde hiç olur mu gece? bir insan severse eğer sürmeli ömrünce siz bir prensessiniz bence herkes adınızı ezberlemeli gündüz ve de gece hem de hece-hece dalgalar adınızı kazımalı sahildeki kayalıklara rüzgarlar isminizi yazmalı ovalara dağlara taşlara herkes her yerde sizi anmalı güzelliğiniz ve zarafetinizle dilden dile dolaşmalısınız dünya durdukça da gönüllerde kalmalısınız 16.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Bir Kez Daha Anladım ki
gözlerini bana bırakıp gittin seninle sıcacık bakıyorum dünyaya sen benim için bir sevgi selisin kan olup akıp duruyorsun damarlarıma sen bir düşsün benim hayatımda farklı bir gülüşsün dudaklarımda hiç solmayacak bir çiçeksin gönlümde sana serçem desem de sen bir devsin gözümde yüreğimde bir kez daha anladım ki meğer yaşamak seni sevmekmiş senin dışındakiler tez geçen bir yelmiş nefes yerine seni solumak ise inandım ki bir başka bambaşka güzelmiş senden başkası benim için bir elmiş vallahi bir arkadaş bir dost bile değilmiş 15.11.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Bir Nehir Gibi Sana Akıyor Sevgim
Neden öyle uzaklardasın sevdiğim? Ne olursun,ellerini uzatıver bana Bir nehir gibi sana akıyor sevgim Laleler,güller,karanfiller taşırım sana Sen de bana sarılır mısın sımsıkıcasına? İnan ki rengarenk açan bir baharsın sen Havan suyun olurum bana bir gülüversen Artık dayanamıyorum senin hasretine Haydi bir gün çıkıp da bana geliversene Hasretinle sevginle beni sıcacık sarıversene Seni seviyorum,seni seviyorum deyiversene Ayaklarımı yerden defalarca kesip kesip de Beni bir kartal gibi havalara uçuruversene 30.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Bir Ömür Geçse de
bir ömür geçse de bir tek sen olacaksın bende hayallerim sende düşlerim sende yalnızca ellerin olacak ellerimde seni sensiz yaşamak zor olsa da katlanırım razı olurum ben buna yeter ki sen de beni yaşat yüreğinde dün gece rüyamda çıkıp geldin bana ne olursun dönme diye yalvardım sana tam sen sevinçle atılırken kollarıma uyandım üzüldüm durdum yatağımda inan ki bir başka güzel düşlerimde olsa da sabahlara dek seninle yaşamak senin olmak senin o muhteşem yüreğine sevgimi dolmak mutluluğu heyecanı seninle doruklarda paylaşmak inanmıyorsan sevdiğim beni rüyanda bir gör de bak işte buna denir havalara zıplamak göklere çıkmak meğer ne de güzelmiş şiirim seninle aşkı yaşamak bil ki seni yüreğimde taşımak ömrümce benim onurum olacak 08.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Bir Rüzgar Misali
düşlerimde olsa da sevmek ne de güzelmiş seni şiirlerimde olsa da tutmak o güzel ellerini okşamak saçlarını bir rüzgar misali dokunmak sana korkusuzca herkül gibi inan beni güçlü yapan aşkım ve sevgimdir bir gün ellerini tutamadan ölürsem eğer seni bekleyeceğim tek yer bil ki mahşerdir 15.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.