![]() |
titrek bir damladır...
Titrek bir damladır aksi sevincin Yüzünün sararmış yapraklarında Ne zaman kederden taşarsa için Şarkılar taşırsın dudaklarında. İşlerken hülyama sesten örgüler Bir çini vazodan dökülen güller Gibi hülyada fecirler güler Buruşmuş bir çiçek parmaklarında. Gözlerin kararan yollarda üzgün, Ve bir zambak kadar beyazdı yüzün; Süzülüp akasya dallarından gün Erir damla damla ayaklarında. Sesin perde perde genişledikçe Solan gözlerinden yağarken gece Sürür eteğini silik ve |
Ne Yapayım...
Dünya girdabına attin firlattin, Bu girdabda ne yapayim sevdigim. Kolay kil dedikce sen hep zorlattin, Zor dünyada ne yapayim sevdigim. Dünya mesakkatli cile yeridir, İnsani bitirir yakar eridir. Lesini cöllerde cakal sürüdür, Ben cöllerde ne yapayim sevdigim. Seni sevdim her nazina katlandim, Yaya yürüttürdün sonra atlandim, Beni sever diye cok umutlandim, İlahim ol gel tapayim sevdigim. Yeter artık cevri cefa nazlarin, Sayisizmis ördeklerin kazlarin |
Fırtınadan sonra...
Gökyüzü bulutsuz mavi bir ülke Çırpınır köpükle lacivert deniz Karşıki sahiller bir renksiz gölge Her taraf uyuyor her taraf sessiz Siyah kayalarda bükülmüş beli Ak saçlı ana gözleri nemli Ufukta bir küçük beyaz yelkenli Görünce semaya açıldı eli Tam bugünle dört gün oldu gideli Oğlum Hasan daha hala gelmedi Poyraz vardı deniz olmuştu deli Gitme dedim gitme o dinlemedi Anne bu poyrazın üç gün elinden Aç yattık katıksız ekmek yedin sen Südünü hiç helal eder mi ana Onu aç yatı |
Adak yaptığım hüznüm...
kaybolacak hüznüm bir gün bu dağlarda sözüm şu ki arkamdan ağıt yakacak kadınlara ben neden cenge tutuşmuştum çürümüş zamanla öğretin kuşlara aşk derdiyle avunanlara söylediğim antika türküleri saydıkca, sayıları tükettim tükenmedim rüzgar törpüledikce taze ümitlerimi şiirim dedim can versin ağıtlarınıza. Şen kızlardan dinlediğim truvaya aşık adamın köhne hikayesine şimdi de dağlarda sadalarca rastlamak ne kötü bakışlarıyla türküleri altın yaldızlı yapan adamın sömürüşü yamalı |
Şiir Başkent Us Yurdum...
Aşk sevda sevgi ordum Seviyorum demek istiklal marşım Gök derin yosun gözlerin Ay yıldızdır gamzelerin Dudakların bayrağım Kirpiklerin sınırlarım Gezegenler dizelerim Çocuklar gönül bahçem İşte bütün sırlarım |
AÇ KAPIYI BEN GELDİM...
Korka korka değil usul usul değil Elim yüreğimde çarpa çarpa geldim Aç kapıyı bak ne diyeceğim Bir senin ellerinden bir senin gözlerinden Dişlerinden dudaklarından Nergisler ocak ayında açtı Kendimden bahsetmeyeceğim Yediveren güllerden duvarlardan sarkan güllerden Çocuklardan sabah erken okula giderlerken Atlardan bahsedeceğim Kan ter içinde atlardan Aç kapıyı bak ne diyeceğim Ne kadar küsülü çocuk varsa barıştırdım oynuyorlar Tam kırk çeşit sarmaşık gül buldum penceremin dibinde a |
SEVGİLİYE...
Hayret senimi sevmiştim bir zamanlar, Sanamı yanmıştım. O bir damla gözyaşına dünyaları sildiğim, Tek gülüşüne, tek gülüşüne Kendimden geçtiğim. Gönül köşkümü sevgisinin hizmetine verdiğim Saçının bir tek teline bile can vermeye and içtiğim Hayret!! Hayret !! Senmiydin ? Garip çok garip Bu halinle ben senimi sevmiştim Acaba benmi çok aptalım Yoksa sen mi çok kalleşsin Şu halinle sevmişsem birincisi Yani ben çok aptalım Ama zamanla sen değişmişsen ikincisi Yani sen ç |
hangi aşık sözünden dönmemiş ki...
Astım hayallerimi bir bir Dar ağaçlarına Küstüm ismini sayıklayan Dudaklarıma Kapattım kulaklarımda Yankılanan sesini Yasakladım sana olan tüm özlemlerimi Sakladım kendimden Ardında bıraktığın resimlerini Kanımla söndürdüm Yüreğimde yanan sevda ateşini Sildim hafızamdaki resmini Susturdum dilimdeki ismini Bir öfkeydi Senden bana ata kalan Belki de bu söylediklerimin Hepsi yalan koşup boynuna sarılmamak için Kendimi nasıl tutabilirdim ki Karşıma çıktığın o an |
Seni Seviyorum...
Sadece kim olduğun değil, sen olduğun için ve seninle beraberken kim olduğumu, benliğimi anladığım için. SENİ SEVİYORUM ! Sadece kendine yaptıkların için değil, bana kattığın güzellikler için. SENİ SEVİYORUM ! İçimdeki özlemi, saklı kalmış ben'i yeryüzüne çıkardığın ve sana ihtiyacım olduğu her an tüm duyarlılığınla yanı başımda olduğun için. SENİ SEVİYORUM Elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp, onların yerine şimdiye kadar hiç kimsenin başaramadığı o sıc |
sevgi yumağı...
Sevgi hayat bulsa her bir yürekte Goncalar açılsa güle dönüşse Ayrı atan kalpler bir bir birleşse Sevgi yumağına dönüşür dünya Doğruluk dürüstlük saygınlık bulsa Dürüst yaşayanlar itibar görse Düşküne yardımda yarışlar olsa Sevgi yumağına dönüşür dünya Gülmesini bilen mutluluk bulur Yüzlerde gülücük ne güzel durur Dalga dalga büyür nefretler kurur Sevgi yumağına dönüşür dünya Herkes saygı duysa bir diğerine Beyinler özgürce düşünebilse Özgürlük sınırı bilinebils |
sen hiç aşık oldun mu...
Sen bir çift göze vuruldunmu hiç Tutulduğunu hissettinmi her yanından Yemeden içmeden kesildinmi Dalıp dalıp gittimi gözlerin Gülerken ağladığın oldumu hiç Sen hiç aşık oldunmu Uykusuz kaldınmı sabahlara kadar Hep onu düşünerek hayal kurdunmu Sevda türküleri döküldümü dilinden Aşk şarkıları dinlerken ağladığın oldumu İki damla yaş süzüldümü yanaklarından Sen hiç aşık oldunmu Sokaklarında dolaştınmı bilmediğin mahallenin Oturduğu sokağı arayıp buldunmu Ararken çamu |
yağmur gözlüm...
Yüreğimde tufan koptu yel gibi, Hasret pınarları coştu sel gibi, Çevirme yüzünü benden el gibi, Dünya fani,ömür kısa gel gayri. Tatlı dile dayanamaz yılan da, Elbette keramet olmaz yalan da, Vicdanınla bir başına kalanda, Ya gel,ya gönülden beni sil gayrı. Yağmur gözlüm,sitem bende,naz sende, Sevda bende,sevgi neden az sende, Hiç değilse iki satır yaz sende, Çok naz aşık usandırır bil gayrı. |
sevgi..............
Sevgi evet demektir Hayir demek istesen bile Sevgi aci cekmektir Baskalarinin ayni aciyi cektigini bile bile Sevgi inanmaktir Gormeden Soru sormadan Sevgi paylasmaktir Tum yurekten Sevgi Belkide Kimbilir........ kendinden vageçmektir deli gibi yanmaktır sadece sesiyle serinlemek sevgi... susamaktır çöl rüzgarı gibi ıslanmak gözlerinde sevgi... yitirmek serap gibi hüzün anlarında bulmak mutluluklarda ağlamak isyanlarda sevgi sanki sevileni d |
aşkk...
Dünya varolalı beri varlığını sürdürmekte ve duyurmaktadır. Hemen hergün hepimiz aşık oluruz, açan bir çiçeğe öten bir kuşa Yaza bahara kışa her şeye aşık oluruz. Oluruz olmasına da aşk sakindir Uysaldır taki gerçek sandığımız aşkı buluncaya kadar. Gerçekten aşık olunca ipler kopar inci dizisi kırılır saçılır inciler Sağa sola, sevda çiçekleri açar beyaz zambaklara, kırmızı güllere bir demet menekşeye dönüşür gönül. Ruh kanatlanır, gider yıldızlara Değer ayaklar ise yerden kesilm |
gönül...
Yar yaradan yaradan yar yarimsin Gelde bu dünyada sen kalma gönül Yare hasret özlem duyan zarımsın Ilk baharda güle har olma gönül Derya idim ummanlara uzandım Aşık oldum aşk odunda ben yandım Sevda sınırına vardım dayandım Gelde yar uğruna sen yanma gönül Sevgi dindir dinde sevgi bilmez mi Sevmek ibadettir bunu görmez mi İnsanı merkeze alan sevmez mi İnsandır insanın ilacı gönül Dost şeref in yüreğinde acısı Benliği mi yakar aşkın sancısı yüreğimin zeytin gözlü |
Aşkın Arı Su Çağlayan / Pınarları...!...
sıkıca sarıp sarmalasam seni yeşil bir sevda yaprağına salıversem gönlümün kıyılarına sevgi söğütleri aşk sazlıkları arasında kokun karışsa tenimin kokusuna o an çözülse seni sardığım yeşil sevda yaprağı usulca ilk filizi verse gönül toprağımda serinlesek dinginleşsek yüreğimizin sevgi dolu gölgesinde tüm umutlar boy boy filizlense kızıl bir gül açılsa yaprak yaprak al yanağımın göğsünde eldeğmemiş kara adalar gibi gözlerim üstünde onurlu bir gök gibi alnım yalnızca |
ağlama sen...
Kardeşim ağlama sen ağlama sen Bir gün olur bu hasretlik biter Bu ayrilik bu gurbetlik canıma yeter Kardeşim ağlama sen ağlama sen Seni kaybettikten yıllar sonra Hala gülmezki bir care yüzüm Acılı geçip giden yıllarıma Kardeşim ağlama sen ağlama sen Hüzünüme hüzün çileler ekler Geceyi gündüz diye yolunu bekler Sanki bir çarparmışcasına yürekler Kardeşim ağlama sen ağlama sen Bir gün sende güleceksin Sevda sevgi aşk göreceksin Aşk aşk diye öleceksin Kardeşim ağ |
işte bu zaman...
Yağmurdun güneştin gökkuşağıydın çiçektin kelebektin böcektin klişe bunlar hepsi yalan hiçbir şeydin sen hiçbir şeye benzemeyen hiçbir şeydim senin yanında Ben Şiirselleştiriyorum seni yürek yangını dolanmalıydı parmak aralarıma saçların karasında gözlerin içine almalıydı kurduğun en masum ütopyanın her bana benzeyen yanlarında tamamlayıcı kuşkuların ve korkuların gel ne olur asla demeyeceğim ki_! ! ! Sana sadece olmalıydın korkma Hera’nın soytarıl |
aşk kelebeğin kanadına konmak...
Aşk kelebeğin kanadına konmak, Aşk onu gördüğün anda donmaktır, Aşk yürek tutuşacak kadar yanmak, Aşk çiçekler gibi gonca açmaktır. Aşk eczanede ilacı olmayan, Hastaneye doktora sorulamayan, Sevgisiz gönülde bulunamayan, Hiç paha biçilemeyen ilaçtır. Vakti saati yaşıda anlamaz, Yalan gönüllerde hiç barınamaz, Sevdasız yüreklerde arınamaz, Aşk tüm yıldızlarla parlamaktır. Kılavuz sevgidir ulaşmak için, Temiz kalp olmalı yanaşmak için, Sorulmaz o anda neden ve niç |
aşk için...
Bir sevda arıyorum Yeni bir aşka başlamak için Çocuğun ilk gülüşünce neşeli Acılarla şişe şişe Yanardağ lavlarına değen tenime Kızarıp çeliğe özenen yüreğime Berrak pınarları sunsun diye Bir sevda arıyorum Don vurmuş ağaçları yerinden oynatacak Yetim meyveler dallara dolsun.. Kabarsın Dizdize muhabbet olsun diye Bir sevda arıyorum Aşk için Aşka pür dikkat kesilsin diye Seviçten divane yollara Çiçekler açsın diye Nefes nefese yüce dağlara Yepyeni yollar, umutla |
aşkın tarifi...
Bana aşkın tarifini soruyorlar, Şairiz ya sözde Aşkı bilir diyorlar Oysa aşkı bilseydim Onca şiire mecbur kalırmıydım. Aşık olunca şiir yazılmaz, Şiir yazarakta aşk bilinmez, Aşık olunur,aşk yaşanır Sonra aşk biter,şiire yalvarılır, Sonra yine aşık olunur,şiir terkedilir Öksüz bırakılır, Aşk bitince,şiir evlat edinilir Yani şiir kandırılır. Aşık olacağınız insanda aradığınız özellikler Bu dünyanın en saçma sorusu İnsan bir özelliğe aşık olurmu, Öyle olsa aşkın |
SEVMİYORUM ARTIK SENİ...
Sevmiyorum artık seni, Görmek istemiyorum yüzünü, İsyan etmiyorum artık, Uslandı yüreğimdeki çocuk. O ilk gün çoşkusu öldü, Yüreğim artık çarpmayacak Kimse için, Kimseyi düşünmeyeceğim *******i, Yalan söylemeyeceğim içmiyorum diye Ve içmeyeceğim artık. Sana dair ne varsa aklımda, Yüreğimde Yakacağım sadece bir kibrit aleviyle Düşün işte değerini, Sen anla seni ne kadar sevdiğimi. Ağlamadım, ağlamayacağım senin için. Unutacağım, unutacağım işte; O güzel gülüşünü, Anlatmaya |
SENSİZİM...
Hayallerimin idam edildiği, Duygularımın topluca kursuna dizildiği, Günesin doğmayı unutup, Günlerin karanlığa büründüğü, Yüzlerce insanın ortasında, yalnızlığın hüküm sürdüğü bir yerdeyim şimdi. Ne yalnızlığın içindeki karanlıktan kurtulabiliyorum nede yüreğimdeki sevdayı yasayabiliyorum, Ben böyle bir yerdeyim sen gitmişsin, SENSİZİM! SENİ ÇOK SEVİYORUM... |
ASKIN BENİ ELDEN ELE GEZDİRDİ...
Aşkın beni elden ele gezdirdi Çok dolandım bulamadım eşini Beni candan usandırdı bezdirdi Tuzlu imiş yiyemedim aşını Benim ile gezdin beni arattın Beraber oturup beraber yattın Türlü türlü güllerinden koklattın Aşık ettin güle bülbül kuşunu Altmış iki yıldır seni ararım Tükendi sabrım yoktur kararım Dağa taşa kurda kuşa sorarım Kimse bilmez hikmetini işini Her millete birer yüzden göründün Kendini sakladın sardın sarındın Bu dünyayı sen yarattın girindin Her nesnede gösterir |
GERCEK ASK...
Gerçek aşkı hiç tanımadım, Diyor; Aimee Cabot kitabında, Sanki gerçek aşkı, Kendisinden başka herkes, Tanıyormuş gibi. Gerçek aşkı tanımak için, Kendini tanımalı önce insan: Sevgiyi bilmeli,sevgi üretmeli, Çiçek sepetine sevgisini doldurup, Gelen geçen herkese dağıtabilmeli? Karşılık beklemeden hem de, Ancak böyle insan; olabilirse insan, aşk ile bağlanabilir diğer yarısına, Onun aşkını beklemeden ve de. Aşk'da,sevgi gibi tek yanlıdır, Yalnızca seversin ve verir |
aşk sevgidir...
Aşk hayattır, acı-tatlı yaşanır, Gönül coşar, gül bahçesi dallanır; Aşk murattır, sevdalılar kuşanır, Nakış nakış mendil olur sallanır; Aşk kelamdır, özen ile dizilir, Hasret olur, günler tek tek çizilir, Kalp mühürdür, tüm anılar kazılır, Sevda çiçek, name olur pullanır; Aşk selamdır, yeller taşır güzele, Bir goncadır, bazen döner gazele, Ferhat aşktır, vurur dağlar düzele, Yâr Şirindir, günden güne ballanır; Aşk hayaldir, pembe dünya kurulur, Ayaz çalar, kafa ta |
düşler...
Gökte turnalar misali Sevda zarfına KUŞ olsam Mazlumlara Güneş eli Zalime boran KIŞ olsam Nerde garip görsem, bağrım Cız eder ah, dinmez ağrım Yüzyıllara gider çağrım… Kerem Leyla ATAŞ olsam! Dadaloğlu otağında Sarmaş oldum yatağına Bugünler yol kavşağında Yarına umut DÜŞ olsam Şah Turna aşk yele verin Dosta gitsin serin- serin Hasret çeken sevenlerin Gözünden akan YAŞ olsam Zalime boran KIŞ Olsam Yarına Ümit DÜŞ Olsam! . |
bu sevda başka sevda...
Bak yine geliyor mubarek hac zamanı Aşk gönülde, har ile yanma zamanı Asıklar kavuşur maşuka selam zamanı Garipler çaresizin ağlama zamanı Bu sevda başka sevda Seherde kokusu gelir kıble yönünden Ehlin`de inciler iner gönül gözünden Hasret çeker yaşlar akar,kafa gözünden Tatlı bir kurşunla vurulur can evinden Bu sevda başka sevda Binlercesini Rahman duyurur daveti İcabet eden görür ikramı, nimeti Yakar döşünü hasret, bir ayrılık ateşi Ravza gönülde neylesin gayri ce |
BANA GEL DEME...
Bana Gel Deme Ayağım ayağıma dolaşır sonra Gözlerim büyür büyür, kocaman olur Bakarsın dilim tutulur, hiç konuşamam Bana gel deme! Bırak umutsuzluğum bende kalsın Yokluğunda eriyeyim bırak Gözyaşlarım yağmurlaşır diyorum Bana gel deme! İşte resimlerine bakıp avunuyorum Hayallerim yetiyor bana ne güzel İnan dudaklarını ısırabilirim Bana gel deme! Zaten ölesiye hasretim aydınlıklara Ve bitimsiz bir özleyiş bendeki Kanatlanabilirim, uçabilirim belki Bana gel d |
SEN BU ŞİİRİ OKURKEN...
Sen bu şiiri okurken Ben çoktan bu şehirden gitmiş olacağõm Artõk ne özlemlerimi duyacaksın bıçak yarası Ne de telefonlarõn çalacak gece yarısı Ve bu zavallı yüreğim olmayacak artık Kaprislerinin hedef tahtası... Seni sana Beni bir akıl hastanesine Bırakıp gideceğim bu şehirden Nasılsa kavuşamadım sana Nasılsa dudaklarının kıyısına varamadım Nedense bütün çıkmaz sokaklar adresim oldu Ve nedense bütün kırmızı ışıkları üzerime yaktın Ne yaptımsa Bir türlü sana yaranamad |
riyakar...
Herkes herkesin İki yüzlüsü Paradoksalı Celladı olmuşsa Nerde insanlık Hani Sevgi Paylaşım Aşk sevda kardeşlik Heryerde sevgisizlik Nefret kin Kan kan akıyor |
mil...
Ben böyle değildim önceleri, Yaşadıklarım bunları öğretti. İnanırdım insanlara, Bir yerlerde mutluluğun var olduğuna, Uğramamış olsa da bizim sokağa. Sevgi vardı,saygı vardı, Özgürlük,cesaret,aşk vardı. Bunu kanıtlardı, Yüzlerce,binlerce şiir. Bir de dilden dile anlatılan masallar. Benim umudum vardı. ''Sevgi'',derdim; ''Alt eder yalanı dolanı.'' Ümitler terk etti. Geride iz bırakmadan gitti; Aşık olduğum insanı bulduğumda, Bana arkasını dönmüş, Sarılmış yılan mil... Ben böyle değildim önceleri, Yaşadıklarım bunları öğretti. İnanırdım insanlara, Bir yerlerde mutluluğun var olduğuna, Uğramamış olsa da bizim sokağa. Sevgi vardı,saygı vardı, Özgürlük,cesaret,aşk vardı. Bunu kanıtlardı, Yüzlerce,binlerce şiir. Bir de dilden dile anlatılan masallar. Benim umudum vardı. ''Sevgi'',derdim; ''Alt eder yalanı dolanı.'' Ümitler terk etti. Geride iz bırakmadan gitti; Aşık olduğum insanı bulduğumda, Bana arkasını dönmüş, Sarılmış yılan |
kıyabilirsen...
Sevgi bağımızı koparacaksan, Beni bir başkasıyla aldatacaksan, Yabancı ellere bırakacaksan, Kalbimden vur beni, kıyabilirsen... Sevda ağacımı kurutacaksan, Verdiğin yemini unutacaksan, Beni yaralayıp bırakacaksan, Yarala git canım, kıyabilirsen... Uzattığım ellerimi tutmayacaksan, Seven gözlerle bakmayacaksan, Sevgini benden saklayacaksan, Sakla bir ömür, kıyabilirsen... Aşk bahçemize güller ekmiştik, Sevda bahçemiz diye yemin etmiştik, Terk edişin ile kurutacak |
aşık -vefa-...
Ey aşık bekleme, gidenden vefa Destanlar eskidi, yazılmaz şimdi Çektiğin dert fazla, yeter bu cefa Ölsen, aşk mezarın, kazılmaz şimdi Destanlar değil mi, Aslı ile Kerem Ben desen aşk için, çekerim her hal Süremezsin aşka, bir sıkım merhem Düşündükçe Mecnun, Ah! Leyla hayal Ne beklersin aşık, eyvah etme sen Düşüp, çıkamadın, bataklıktır aşk Geçen ömründü hey! , ne güzel bilsen Sana bu sürünmek, yakışmaz, yazık |
Sana Ölmelerimin Üstü Kalsın Sevgili...
Gözlerinde unutulmuş hatıra iken , Kelimelerini yutkunup susma ne olur. Gülüşlerinde tozlanmış, Siyah- beyaz fotoğraf iken, Yaşanmışlıkları susturup Dudaklarında adımı bir kez bile anma ne olur. Beni zamana gömüp Unut hadi her şeyi. Bana dair tek bir hatıra kalmasın senden.. Sen beni yaşarken öldürmüşken, Ben seni sensizlikte yaşatacak kadar sevdim… Sen üzülme diye İsyanlarımı dizlerime büküp Ömür boyu sana susacak kadar sevdim.. Hadi git ne olur. Bir mevsim bile yaş |
korktuğumuz iki şey...
Nedense hepimiz iki şeyden çok korkarız gerçi fıtratımızda korkuyu yaşamak vardır.Ama bertaraf etmekte elimizde iyi ve güzel olan hiç bir şeyde ne korkuya yer var ne edişeye insanın ve diğer canlıların,yararına olan bir hareket,davranış ve söz olsun kafi. Ve iki şeyden en çok korkarız biri 'ölüm' diğeri 'yalnızlık' fakat nekadar kaçarsak kaçalım, mutlaka bir gün bir yerlerde ikisiylede karşı karşıya geliriz. Bu yüzden olsa gerek insanların kalabalıklara karışma arzu |
ZALİM...
Zalim Bu şiir sanadır iyi dinle... Dinle ki, Bana dair ne varsa Ve ne varsa yalan yanlış yaşadığımız Herşey ama herşey yüzleşecek bu mısralarda... Bugün haber aldım senden Defalarca çarpıp nefretin kapılarını Sokaklara vurdum kendimi. Serseri kaldırımlar ayağıma dolaştı, Yalanlarla soğuttum yüreğimi Kahrettim, kan kustum ama hep sustum Bilir misin kaç kereler seni düşünüp de, Gizli gizli ağladım, Sen ki celladı olmuştun hayallerimin Umutlarımın katili. |
KUSURSUZ AŞK...
Artık gitme demeyeceğim, zaten iyice hazırsın bu sefer. Herşeyi yanında götür; anılarımızı, umutlarımızı, sevgimi de al belki lâzım olur. Tek kelime etmesem diyorum, ama etmeliyim, sana bilmediğin bir şeyden bahsetmeliyim; kendimden. Evet, onca zaman tanıdığını sandığın benden. Hırçın yanımı gördün daha çok, oysa öyle uysal bir çocukmuşum ki. Neydi beni zaman zaman hoyrat yapan? Sanırım, düşünmedin. Birini ayrı tutsam da renklerin hepsini sevdim, mevsimleri de. Aslında çok şey var sevdiğ |
evdeki hesap çarşıya uymadı...
Farzet seni düşündüm Hatıraları yıllara gömdüm Topladım, çıkardım, böldüm Evdeki hesap çarşıya uymadı Seven yüreğini koyar ortaya Aşık sevgisini koyar ortaya Hep kazandım der çıkar ortaya Evdeki hesap çarşıya uymadı Sevgi fırtınaya benzer hiç durmaz Aşık zamana dur der, saati kurmaz İyi adam hatır, gönül hiç kırmaz Evdeki hesap çarşıya uymadı Sevdi mi aşık gönülden sevmeli Sevdiğiyle kolkola gezmeli Düşmana yokaman, onu da ezmeli Evdeki hesap çarşıya uymadı |
gülelim mi...
Sevgi nedir? Peki aşk? Kim sevilir Veya kimler? Kime aşık olunur Yada kimlere? Araba; İş;. Eş;. Çocuk;.. Çomar; Nankör;.. Papatya; Gül Gülsün Gülsünler Gülelim Sevelim Sevilmesek de İstenmesek de İtelensek de Var oldukça Olalım Kırmayalım Kırılmayalım Sevelim Sevdirelim Gülelim mi? |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.