![]() |
Söylemelisin
Her şey belki söylenmez ama sen söylemelisin, beni sevdiğini hem de acele etmelisin güz yağmurlarından önce söylemelisin sevgini sevgin içimi ıstmalı ayaz ******* başlamadan önce söylemelisin sevgini ay ışımadan önce göl üzerinde dudaklarından dökülmeli sözcükler -seni seviyorum demelisin. hem de acele etmelisin yağmurlar fırtınalar başlamadan önce söylemelisin sevgini kar yolları kapamadan beni sevdiğini söylemelisin hem de acele etmelisin buzullar çözülmeden söylemelisin beni sevdiğini hem de acele etmelisin dudaklarından dökülmeli sözcükler -seni seviyorum demelisin bahar çiçekleri açmadan söylemelisin kuşlar kelebekler ovalara yayılmadan söylemelisin hem de acele etmelisin her şey belki söylenmez ama sen söylemelisin hem de acele etmelisin mevsimler, yıllar geçmeden söylemelisin saçlarıma kırlar düşmeden söylemelisin dudaklarından dökülmeli sözcükler -seni seviyorum demelisin hem de acele etmelisin acele etmelisin acele etmelisin acele etmelisin ................... Enfal Törün, İzmir, 25.06.2006 Enfal Törün |
Sözcüklerin örttüğü
şarkı söylüyordu genç kadın gecenin sessizliğinde ormanın küçük kulübesinin önünde üşümüştü ayakları sesi titriyordu ayazda eski bir şarkıydı söylediği annesinden duyduğu şarkısı da üşüyünce girdi kulübesine sonunu hatırlayamadan uykuya daldığında ayakları sıcacıktı unuttuğu sözcüklerin örttüğü Enfal Törün. İzmir.15.03.2005 Enfal Törün |
Suskunum
Sevgili suskunum benim şimdi yine özlem saatlerindeyim. Sanki sen çok uzaklardasın; ve sanki ben bu şehirde hiç yok muşum gibi. Sevgili suskunum benim düşlerimde bile yaşama gücü veriyorsun bana. Bir de konuştuğunu ve hele beni sevdiğini söylediğini düşlüyorum da senin. İşte o zaman başlayacak benim de sevinç saatlerim. Sevgili suskunum benim. Enfal Törün |
Sükut
dinleyenim sen olursan, asırlarca konuşabilirim der drururdum ona. bir gün dinlemekten yorulmuş olacak ki; bıraktı gitti beni. işte, o günden beri susar dururum. Ankara 12 Haziran 1969 Enfal Törün |
Şans
kapı çalındı seslendim kim o…? şans, dedi ses. aklını mı kaçırmış yolunu mu şaşırmış deli mi ne, dedim bekledim. dayanamadım sonunda bir bakayım dedim yoktu kimse kapıyı açtığımda eşikte bir not alıp okudum geldim yoktunuz bir daha ya çalarım ya çalmam kapınızı.. Enfal Törün.İzmir.25.07.2006 Enfal Törün |
Şıpsevdi
Böyle akıp gidecek bu hayat. Bir sevda'dan bir diğerine. Seviyorum diyeceğim; bir tesadüfle tanıdığım birisi için. Yanıldın, diyecek dostlarım.. Tabi inanmayacağım onlara. Ama haklı çıkacaklar bir süre sonra. Güç unutacağım ve yemin edeceğim, bir daha aldanmayacağıma. Bir başka tesadüf unutturacak bana yemin'imi. Yine aynı alışkanlıkla, seviyorum diyeceğim.. Yanıldın sözü ağır gelecek bu kez bana. Yerimden yurdumdan edecek beni. Fakat nereye gitsem bir yeni tesadüf'ü düşleyeceğim. Günler çok geçmeden bu dileğimi de yerine getirecek. Biraz ürkek olacağım önceleri. Sözüm ona tedbirli de olacağım. Sonra yine aynı alışkanlıkla, seviyorum işte diyeceğim. Arkamdan kovalayan sözcüklere bakın hele.. Yanıldın....yanıldın....yanıldın....... Yine kaçacağım. Bir süre ortalarda görünmeyeceğim. Peki ama kimden kaçacağım, ne kadar, nereye kadar...? Belli ki sevmekten yorgun düşene kadar. 3 Ağustos 1968 Ankara Enfal Törün |
Şimdi geçer
şimdi geçer dedim nasılsa geçer dedim sonunda ben benden geçtim Enfal Törün, İzmir.Eylül 2006 Enfal Törün |
Şükrediyorum
yağmur çamur var dışarıda evde oturalım dedim ardından nasıl olsa güneş açar diye heveslendim havanın böyle kötüleyeceğini kestiremedim şükrediyorum şimdi yağmura çamura fırtınaya çoktandır böyle sevişmemiştik seninle doyasıya Enfal Törün, İzmir 11.06.2006 Enfal Törün |
Tanrı'ya yakarış
Tanrım ne zaman bitecek benim cezam daha çok mu var.? Ne olur, kaldır artık şu yasakları üzerimden. İzin ver, bir kere de seveyim, gönülden. İzmir 1992 Enfal Törün |
Temkinli Aşk
Güzel bir aşk yeşerdiğinde aklımda ve de yüreğimde gizlemek isterim herkesten iyice emin olmadan ben gözlerimle dokunmalıyım usul usul yanaşmalıyım huzur hissedersem içimde o da huzur bulursa bende güvenle, işte demeliyim işte budur benim sevdiğim şimdi artık gizlemiyorum çünkü onu çok seviyorum Enfal Törün,İzmir.01.07.2006 Enfal Törün |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:55 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.