![]() |
Kuyumcu ile Köylü
İstanbul’un taşı toprağı altındır diyerek memleketinden kalkıp gelen bir köylü, kuyumcu dükkanının vitrinini hayran hayran inceliyormuş. Kuyumcu köylünün kıyafetinden dolayı birazda aşağıla*****: "Ne bakıyorsun öyle hemşerim?" demiş. "Hiç... Sizin dükkanda ne sattığınızı merak ettim." Adam alay edercesine cevap verir: "Biz eşşek kafası satıyoruz." Adam: "Allah versin... İşleriniz iyi gidiyora benziyor." Kuyumcu: "Nereden bildin iyi gittiğini", Adam: "Baksana, koskoca dükkanda seninkinden başka kalmamış da ondan!" |
Büro mu Açacaktım
Adamın biri kendisinden para isteyen dilenciye: "Ben sokakta dilenen kimseye para vermem." diyenice dilenci; "Ne yani, sizden üç kuruş para koparabilmek için büro mu açacaktım |
Apandist
Yeni ameliyat olan biri arkadaşına: "Sorma, apandist ameliyatı oldum, inanır mısın tam yirmi kilo verdim." deyince, arkadaşı şaşırarak; "Hadi ya! kırk yıl düşünsem bir apandistin bu kadar ağır olduğu aklıma gelmezdi |
Su Aygırı
Hakim suçluya sorar: - Bu adamı niçin dövdün? - Bana su aygırı dedi efendim. - Ne zaman? - Tam bir yıl önce. - Ama sen onu yeni dövmüşsün! - Ben hiç su aygırı görmemiştim, geçen gün gördüm de... |
Milli Marş
Adam kendisinden bahsediyordu. - Ben akardionu çalmaya başlayınca herkesi ayağa kaldırırım. - Demek o kadar ustasınız. - Yok canım ben sadece milli marşı çalmasını biliyorum. |
Seyahat
Karı-koca sehate çıkmıştı. Birden kadın: - Eyvah ütüyü prizde unuttum der, kocası gayet sakin: - Üzülmene gerek yok, nasıl olsa ben de musluğu açık bıraktım. |
Ben de Öyle Yaptım
Karı-koca iki saattir kavga ediyordu. Sonunda erkeğin sabrı taştı: - Sen ancak bir budalayla evlenmeliymişsin! diye bağırdı. Kadın hemen cevap verdi. - Ben de öyle yaptım zaten! |
Avukat Tutmuş
Hakim sanığa sordu: - Karakolda suçunu itiraf etmişsin sen, peki şimdi niye inkar ediyorsun? - O zaman henüz avukat tutmamıştım. Şimdi suçsuz olduğuma ben bile inandım! |
Konuşma
- Nasıl senin küçük konuşmasını öğrendi mi? - Ah hem de nasıl? Şimdi susmasını öğretmeye çalışıyoruz? |
Unutkanlık
Gökdelenin asansörü bozulmuştu. İki arkadaş yirminci kata kadar merdivenleri çıkmak zorunda kalınca, her katta gülünç bir fıkra anlatmaya karar verdiler. Böylece tam on dokuzuncu kata çıkmışlardı ki, bir tanesi: - Şimdi, dedi. En şahanesini anlatacağım. Kapının anahtarı arabada kaldı... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.