![]() |
Umut
Bugün içimde büyük bir sevinç var iyi bir şeyler olacak, hissediyorum. belki iyi bir haber alacağım; istermisin, piyangodan para çıksın çıkar mı çıkar.. kim bilir belki de sen ararsın..? yok yok sen aramazsın ama hissediyorum iyi bir şeyler olacak dur bakalım ne olacak..? Enfal Törün, İzmir, 15.06.2006 Enfal Törün |
Umutsuz Aşk
Yine aynı heyecanı duyar gibiyim. yüreğimde sevinçli bir telaş başladı; o geçerken evimin önünden. şimdi ardından koşsam, seslensem ona ve tutsam ellerinden diye düşündüm bir an diz çöksem ve desem ki ona; bırak artık bu zalimliği, bak ne haldeyim. Gözlerini kaldırıp bir baksa bana, ve dese ki.. Ama demez ki, demez ki. Enfal |
Uyunurmu hiç
bu saatte uyunurmu hiç dağlardan doğru esen rüzgarın getirdiği ve baştan çıkaran çiçek kokuları doldururken odamızı.. İzmir,29.05.2006 Enfal Törün |
Uzak dur
Uzak dur benden artık ölüm.. İnan ki, şimdi senden daha güçlüyüm. Yaşamam gerek benim, anlıyormusun..? Bu gün sevildiğimi öğrendim.. Bunu biliyormusun..? Ankara 1969 Enfal Törün |
Uzaklarda bir kadın ağlıyor
Uzaklarda bir kadın ağlıyor, dokunmaya dahi kıyamadığım tek aşkımı düşünüyorum. Şimdi onu kucaklayan hoyrat eller geliyor aklıma; ürperiyorum. Uzaklarda bir kadın ağlıyor. İzmir 1997 Enfal Törün |
Uzaklaş
bir sır perdesinin ardında tutuluyor hesabı gecmiş aldanışların ve de arkadan hançerlenmişliğin sızlamakta hala yaraları geçit yok yeni bir aşka durulmadıkça sular içerde inanılsa da sevginin duruluğuna üstelik bir de engeller kucağında uzaklaş artık yüreğin dağlansada Enfal Törün, Ekim, 2006, Izmir Enfal Törün |
Üzülme
Yalnızım diye üzülme sakın gece soyunup yattığında dost rüzgarlar sana getirecek beni pencerenden süzülüp uzanacağım yanına çıplak herşey güzel olacak Enfal Törün. İzmir 04.12.2007 Enfal Törün |
Vefalı Dost
Boynuma dolanan kollarını arıyorum kıvrıldığım divan'da seni düşünerek. Küçücük dudaklarını özlüyorum dudaklarımı yakıp kavuran. Soluğunu duyar gibi oluyorum buram buram sen kokuyor bu divan. Ama nerde senin yumuşaklığın..? nerde heyecanla inip kalkan göğüslerin..? Şimdi, başka bir dostum var; yanıbaşımda.. Hem inanır mısın, o senden daha vefalı çıktı.. İstediğim an sarılıyorum ona, hiç itiraz etmiyor. Hele naz yapmayı hiç beceremiyor. Hemen sarılıyor bana yeni dostum. Dudaklarım sıkı sık onun ağzıyla buluşuyor. Ve dudaklarımda hep aynı ıslak'lık. İçime ta derinlere kadar sızıyor. Beyaz bir gelinlik uçuşuyor gözlerimde. Beyaz bir güvercin havalandı yanı başımda. Dudaklarım yine ıpıslak. Göz kapaklarım git gide ağırlaşıyor. Beyaz bir örtü örtüyorlar üzerime. 13 Haziran 1969 Ankara Enfal Törün |
Yakında
buralara ses gelmez mi sanırdınız duyuyorum koro halinde çığlıkları bulutların üzerinde dayanın biraz yakında güneşi yollayacağım size Enfal Törün, 28.09.2006 Enfal Törün |
Yakıştırma
saça traş yakışır derler. pantolona ütü, ayakkabıya boya. ben de seni bana yakıştırdım, beni de sana ama sen neredesin ben nerede yakıştımı ya.? (1977 Ankara) Enfal Törün |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:28 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.