![]() |
Omrumuzu Lanet Olasi
Bir Sevda Yolunda Harcadik Aciya Keder Bel Bagladik Hep Oyle Yasadik Kimseyle Paylasmadik Su Allahsiz Derdimizi Bir Yanda Hasret Bir Yanda Gurbet Kolaymi Butun Bunlara Dayanmak Kolaymi Ayri Yasamak Diyardan Babadan Anadan Bir De Nazli Yardan Kolay Mi Ayri Yasamak Her Gecen Dakika Kahrolmak Gozlerinden Yas Yerine Kan Damlatmak Bir De Uzak Diyarlarda Yar Tarafindan Unutulmak Kolay Mi Devami Gelecek Bu Siirimin Uzerinde Calisacam |
Ne Gecmis Ne De Gelecek
Seni Kalbimden Silecek Kapanmaz Yaralar Yuregimde Acisi Hic Bir Zaman Dinmeyecek Sevdam Basimi One Egdirse De Yaban Eller Halime Gulse De Asla Seni Unutmam Icimden Atmam Azrail Gozunu Kirpmadan Gelse De Gencligimi Adamistim Sana Omrumu Sermistim Yoluna Serefsizce Vurdun Ince Yerimden Beni Unutmadan Dustun Ellerin Koynuna |
Canisi Son Kez
GÖzlerİme Bak Ve Çek Gİt Son Kez GÖzlerİm Kan Gİbİ Akiyor Yakdin Benİ Sen Yakdin Hayatimi Sapitdim O Sİla Sesİlİ Duydugun An Sakin Gerİ DÖnme Bakma Benİ Öyle GÖrme Şİmdİ Mutlu Ol Sevel İŞte ÖldÜm Son Kursunu Çekdİm Kafam Dan Artik Elveda |
HALİME kalpsız ve vefasızdı...GÖKHAN ise seven ve YAKIŞIKLI biriydi...HALİME GÖKHAN I kandırdı sonunda onu kendisine baglamayı basardı...HALİME bu sevgiden bıkmıştı...GÖKHAN ise yeni baslamıştı...HALİME sonunda GÖKHAN I bırakıp gitti...GÖKHAN ise ayrılık acısına dayanamadı...HALİME pişman olup geri döndüğünde...GÖKHAN I sordu soruşturdu buldu...fakat buldugu GÖKHAN DEGİLDİ...buldugu GÖKHANIN MEZAR TAŞI ydı...
|
Biz ;
Kâlbimizin çelik posasında çürüttüğümüz kızları bir defa demleyip , çay kıvamında içeriz... Tavşan kanı gençliğimizi sürgün ederiz gözlerden ırak mekânlara..! ve Biz ; Sabır etmeden ezdiğimiz acıları , bir sigara parasına satın alır , masaya koyar da gideriz.. ! Sakın alınmasın yetmişlerin al yazmalı gençliği !! öfkemizi kusuyoruz yüz yılın birikmiş kirli sokaklarına şimdi ! Namusunu cüzdan cebinde vesikalık taşıyan boya güzellerinin izmarit dolu yüreklerine bir sigarada biz basarız hiç öpüşmemiş... GEREKİRSE EZERİZ AGA |
Cebimde kurus bile yok
Çok mutluyum inan ki çok Paltomu cektikten sonra Tutmayýn beni buralarda Sarý-KIRMIZIfavorim Sereseriyim ah serseri Gezer tozar ve sevimli Bazen iyi bazen deli Ama sevecen bir serseri |
Bİzdekİ Aciyi Çekmeyen Bİlemez,
Elİmİzde Kadeh BİrgÜn Eksİlmez Bİz Severİz Bİzİ Kİmseler Sevmez Adimiz Serserİ Ama Kalbİmİz Deðİl Dertlİdİr Şarkilar Dİlİmİzdekİ Bİr ÖmÜr Çİzgİsİ YÜzÜmÜzdekİ YaĞmur DeĞİl YaŞtir GÖzÜmÜzdekİ Adimiz Serserİ Kalbİmİz Degİl. |
Huzurum Kalmadi Sen Sen Gİttİn Gİdelİ
Özlem Yakar Benİ Sen Gİttİn Gİdelİ ÖlÜm Gİbİ Gelİr Sensizlİk Ben Bİr ÖlÜyÜm Sen Gİttİn Gİdelİ KaÇ GÜn Oldu KaÇ Ay Bana Yil Geldİ Sen Gİttİ Gİdelİ ******* Bİtmez Oldu Sen Gİttİn Gİdelİ Mutluluk Mazİ Oldu Sen Gİttİn Gİdelİ Sevgİm Yok Oldu Sen Gİttİn Gİdelİ Acim Dinmez Oldu Sen Gİttİ Gİdelİ Özledİm Sevgİnİ Sen Gİttİn Gİdelİ Hayatim SÖndÜ Sen Gİttİn Gİdelİ Ne Olur Gel Ne Olur ÖldÜrme Benİ |
Bu sehirde Vakit gecmiyor...
SAATLER durmus beni bekliyor... Atim adimlarimi sayerken,penceremdeki GÜNES geceye batioyr... Iste bir dünya daha KARARIYOR,brde FILIZLENMEMIS bir gün kopariyor... Mavi gök yüzü varken bana her ******* kaliyor... ÖLMEK icin YASAMAK gerek.. Beni YASATMADIN ki ben ÖLEYIM... ÖLMEK icin SEVMEK gerek... Bana SEVDIRMEDIN ki ben ÖLEYIM... yasam dedin duyguya bir soru ISARETTI BIRAKIYOR: SENI gözyaslarimda saklayip bu KOCA SEHIRI aglatiyor |
bilmiyordum beni birgün terk edecegini...
bilmiyordum yüregime cwkilmwz acilar verecegin Peki giderken azicik olsa hic düsündün mü??? BU BENSIZ NE YAPAR,bu bensiz nasil YASAR, ama YOK ACIMADAN VURDUN BENI, var mi beni anda terk edib gittmek,var mi bana böyle ACILAR vermek,varmi SEVEN bu cani ezip GECMEK söyle var mi??? peki söyle bu kalp nasil dayansin bucan SENSIZ nasil yasasin YASAMAK mi GÜLMEK mi??? sanma YASARIM sanama GÜLERIM... YIKILMISIM ZATEN... DAHA NE ISTIYORSUN |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:58 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.