|  | 
| 
 Kadir Gecesine Atfen Yarabbi Sen bizleri yaradılış gayemize uygun şekilde yarattığın gibi Yarattığın gayeye uygun şekildede yaşamayı nasip et Yarab senbir hazinesin ve bütün hazinelerde senin Herşeye değer veren sensin sen herşeye değensin Yarab vermeyi dileyen vermek için dileten Kur'an reçetesini habibiyle ileten Kuruyan topraklara gökten yağmur misali Leyleyil Kadri ile af ve magfiret eden Ne büyük nimettir o Tevazu ve nedametle sana yönelen beden Kulluğa gücü yetmez eğer nasip etmezsen Bir boş çuval misali neye yaarar birtek ten İmandaki kemali kalbe ikram etmezsen Ey senden başkasına varılmayacak kapı İstemekten aciziz şanına o yakışır El açmış boyun bükmüş kulların bekler affı Şadan Yenişafak | 
| 
 Kahhar Eyle Yarabbi hep sana kulluğu dert edenlerden eyle Eksiği kusurunu fark nedenlerden eyle Ettirme bizi rızanın olmadığı şeylere meyle Ol Resulünün s a v sancağının emanet olduğu bu vatanı İçten ve dıştan yıkmak isteyenleri sen KAHHAR EYLE Şadan Yenişafak | 
| 
 Kainat Nakış nakış işlenirken bütün kainat Gerçek sanatkarı görmek hakiki sanat Ey muntazam alemlerin gerçek sahibi Kalbimi senin aşkınla donat Şadan Yenişafak | 
| 
 Kalbim pusula Gibi Kalbim pusula gibi Nerdeysen sana döner Bu mecnun halim benim Pişer aslına döner Yaralıyım yaralı Sen buradan gideli Yaralıyım yaralı Sen sevdadan geçeli Hadi gel artık bana Yürek dayanmaz buna Kalbim öyle yanıyor Gerek kalmaz oduna Yaralıyım yaralı Sen buradan gideli Yaralıyım yaralı Sen sevdadan geçeli Suç varsın bende olsun Sana binlerce özür İnanki af edersin Bir kere görse gözün Yaralıyım yaralı Sen buradan gideli Yaralıyım yaralı Sen sevdadan geçeli Bundada bir hayır var Ben tevekkül ederim Tevbeme sebep oldun Çok teşekkür ederim Yaralıyım yaralı Sen buradan gideli Yaralıyım yaralı Sen sevdadan geçeli Şadan Yenişafak | 
| 
 Kalp Sevmekten Yorulmaz Kalp sevmekten yorulmaz Zikre ise hiç doymaz Hak yolunun çiçekleri Sonbahardada solmaz Kalbine Rabbi sığdı Başka sevgiyi almaz Sitresten yorulur Kalp sevmekten yorulmaz Şadan Yenişafak | 
| 
 Kar Kelebekleri Kozalarından çıkıp Uçuşur kelebekler Semadan yere inmiş Sanki birer melekler Bir ışığa doğru Kanat çırpar uçarlar Sanki bir kara sevda Aşklarıyla yanarlar Kar kelebekleride Bir nura doğru uçtu Şehadet yolculuğu Kutlu bir yolculuktu Parlıyordu ışığı Nur gibi şehadetin Aşk ile yola düştü İman yüklü doksan bin Onların herşeyiydi Vatan bayrak ezan din Onları tac edecek İman kervanı ceddim Kimi sevda yakardı Sevdaya tutulanı Onların sevdaları Bu aşkın donduranı Her yolun yolcusunun Bir son durağı vardı Kar kelebekleride Donarak dosta vardı Şadan Yenişafak | 
| 
 Kardeş Bu Vatan Bizim Eskiden kol kırılsa Yen içinde kalırdı Vatanda dert var ise Milette pay alırdı Şimdiyse tam tersine Herkes bir köşe tutmuş Hep dikine gidiyor sanırsın baston yutmuş Kardeş bu vatan bizim Gidecek yerinmi var Bu topraklardan başka Gönüllü er'inmi var Deliyse bizim deli Veliyse bizim veli Bizi karıştırıyor Her yerden düşman eli Akıllı olmak lazım Bu vatan elbet bizim Sancak dalgalanacak İstikbal ebed bizim Bizi bize düşürüp Düşman fırsat kolluyor Biraz feraset kardeş Uyanalım! olmuyor ( Biraz dönsek maziye Sayfalara göz atsak Bu milleti bölmektir Düşmandaki tek maksat Bizler bütün olunca Asker millet el ele Yürekler bir çarpacak Son olacak her çile Şadan Yenişafak | 
| 
 Kardeş Var Kardeş var Kardeşlere kardeştir Kadir kıymet bilen canlar kardeştir Bu sancağı Bu vatanı bu dini Üç kuruşa satanlarsa kalleştir Bu sancağın Bu vatanın bu dinin Kıymetini bilenler has kardeştir Şadan Yenişafak | 
| 
 Karneler Ne Durumda Her karne alana verilecek bir hediye vardır İnsan zaten iyi çalışmasının karşısında hak ettiği notları alabilmişse onun için engüzel hediyedir Çalıştığı halde iyi not alamayan kabiliyetini becerisine yansıtamıyan Yaşadığı ekonomik psikolojik sorunların üstesinden gelemiyen kafasındaki konu komşu bakkal borçları derslerinle iç içe olunca karnesindeki notlara hiçte hoşuna gitmeyen bir şekilde yansıyan insanların durumunu hiçte göz ardı edemeyiz her halde Onlarda başarılı insanlar kadar kafaları rahat olsaydı onlarında başarılı olacaklarına inanıyorum Onun için her karne alana verilecek bir hediye vardır diye düşünüyorum Rabbim herkesin imtihanını kolay sonucunu güzel etsin Duasıyla Şadan Yenişafak | 
| 
 Kaşın Kara Gözün Kahve Kaşın kara gözün kara Onulmaz oldu bu yara Bu yarayı kimler sara Oy yar oy yar nerdesin yar Kaşın kara gözün ela Başımızda türlü bela Sen benden vazgeçtin amma Seviyorum seni hala Kaşın kara gözün yeşil Bulunmaz yar senin eşin Hasretini çeker gönül Bekliyorum yar nerdesin Kaşın kara gözün kahve Vefalıdır gönül ahte Herkes bırkıp giderken Yar götürür beni rabbe Şadan Yenişafak | 
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:55 PM | 
	Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.