![]() |
Ağladın mı Sen
Bir gece yarısı uyanıp uykudan Göz yaşlarını sildin mi sen Rüyalarında beni görüp Benim için ağladın mı sen Bir gece yarısı kalkıp sıcak yatağından Benim yokluğuma ağladın mı sen Pencerenin önünde oturup Yağmurla birlikde benim için ağladın mı sen Bir gece yarısı bırakıp tatlı uykunu Oflar çekerek bensizliğe isyan ettin mi sen Yanaklarından yaşlar süzülüp Sensizim deyip göz yaşlarına boğuldun mu sen Yanarken ben hasretinle Düşündün mü beni bir kere Sevdiğim |
Simsicak Bİr YazgÜnÜ Yolda İlerlerken
Kİm Bİlİr Belkİ GeÇ Belkİ Daha Erken KarŞima Sen Çiktin ŞaŞirdim Bİrden Öylece Kalakaldim Olan Oldu Anİden KoŞtum Hemen Yanina AÇ Kedİler Gİbİ İsmİnİ Sordum Ona Ah Delİler Gİbİ Mİs Gİbİ GÜl Kokuyordu Ayni İsmİ Gİbİ Tuttu Ellerİmİ Bakti GÖzlerİme Sevgİlİler Gİbİ Adini Sen Koy Bu Sevdanin Senle GeÇen Bu Yillarin Tek Sayfaya SiĞdiralim Bİz AŞkimizi Adini Sen Koy Bu Sevdanin HİÇbİr Zaman Unutmayalim Ölene Dek Severek YaŞayalim Bİz AŞkimizi |
Günden güne soğuyorum senden
Bakışlarını yersiz buluyorum bu yüzden, Artık yerini başkaları alıyor Siliyorum seni ebediyyen gönlümden. Ağlamıyorum ben artık *******i, Sen yoksun düşlerimde eskisi gibi, Sana hiçbirşey değmez,bunu anladım imdi, Yazık ki harcamışım geçen günleri. Yeni aşklara yelken açıyorum imdi, Aşk defterimden siliyorum ben seni, Sonsuza kadar veda ediyorum sana, !!!'''ELVEDA,ELVEDA'''!!! |
Hani sen gülünce yüzünde güller açardı
O güzel gözlerin etrafa ışık saçardı Bana bakınca yüreğim yerinden fırlardı Gözlerim dolardı,betim benzim atardı Artık gülmüyorsun;beni derinden yaralıyorsun Kalbim aşkına aşkına tutsak beni yakıyorsun Olsun aşkınla yanmakta güzel ama bensiz yaşıyorsun Ama şunu unutma Sensiz geçen hergünbeni hançerliyorsun Sen aşkııııım BENİ BENDE BİTİRİYORSUN |
Varmı beni içinizde tanıyan?
yaşanmadan çözülemeyen sır benim... kalmasada şöhretimi duymayan kimliğimi tarif etmek zor benim... bülbül benim lisanimla ötüştü, bi gül için can evinden tutuştu, yüreğine toroslardan çığ düştü, yangınımı söndüremediler benim... niceler sultandı,kraldı,şahtı, benimle değişti talihi bahtı, yerle bir ettim tac ile tahtı, akıl almaz hünerlerim var benim... kamil iken cahil ettim alemi, vahşi iken yahsi ettim zalimi, yavuz iken zabun ettim selimi, her |
Uzaktasın
Bu yakıyor yüreğimi Aramızdaki her kilometre kırbaçlıyor bendenimi Ayrılık silahından çıkan kurşun ortasından vuruyor kalbimi Kime anlatsam anlamıyor derdimi Yalnız kaldım gurbet alde kapattım kendimi Aşk bu olsa gerek Kavuşma günü elbet birgün gelecek O gün geldiğinde bu deli yürek önüne serilecek Bir daha ayrılmamak için herşeyini vercek |
Oyle bir hayat yaşadım ki,
Cenneti de gordum, cehennemi de Oyle bir ask yasadim ki Tutkuyu da gordum, pes etmeyi de Bazilari seyrederken hayati en onden Kendime bir sahne buldum oynadim Oyle bir rol vermisler ki Okudum okudum anlamadim Kendi kendime konustum bazen evimde Hem kizdim hem guldum halime Sonra dedim ki ' soz ver kendine ' Denizleri seviyorsan, dalgalari da seveceksin Sevilmek istiyorsan, once sevmeyi bileceksin Ucmayi seviyorsan, du |
sen sevdigim kara gözlüm
al yanaklım ay yüzlüm incitirsem seni dilden dilim kopsun inceldigi yerden ****************************** sana sebebim ol dediysem ol seni sevmek varmış kadarde sende kadere teslim ol sen ,ben diye bir şey mi var bir beden iki sayılamaz seni benmden kim se alamaz |
Engellenen Aşk
Gözlerim kalbime tercüman Sevgimi görmeliydin Bu zamana kadar Sevmeliydin engellere rağmen Zaten bekliyorum hep Yine beklerdim 14 şubatları Ayrılıkların ve engellerin yok olmasını Ben mutlu olunca başkaları üzülecekse Şimdi mutlu olmanın sırası bende Birazda gülenler üzülsün Sevgi nedir bilsinler işte Belki ben bilmiyorum sevgiyi Çünkü ben tapıyorum Aşkı yaşıyorum gizlice Ama sen sevmiyorsun Görseydin sevgimi Anlasaydın aşkımı Engellerde yok olurdu Çeki |
dayanmıştım duvara
elimde fotoğrafın yüreğimde acılarım gözlerimde ki yaşlarla seni düşünüyor ve özlüyordum... sensizdim bu gece acılarımla kapanmıştım bir odaya odanın sessizliği yalnızlığımla birlikte köşe kapmaca oynuyorlardı sanki giderken sahile gitmiyordu gözlerimden gözlerin ta ki beni bırakıp gidişin aklıma gelene kadar... o acılarımla yürüyordum sahilde ay ışığıyla birlikte dalgaların kıyıya çarpması sanki beni götürüyorlardı yüreğimdeki mazilere sensizlik |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:14 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.