![]() |
Hergün mavi denizlerde
Tek başıma yol alırcasına Keşfetmeye başlarım seni benim olduğuna şükrederek!! Kendimi ve sevdamı hep önde tutarım Sen bana gökyüzündeki bulutlar kadar uzak olsanda Yağacak yağmur kadar yakınsın aslında.. Sevdam benim! Sen sürgüne çıkardın bu aşkı Seni doyarak yasamak varken, Sürgünlüğüne yutlandı..... Önceden ben erteledim herseyi ama baktım Gelmiyor geri.. Sende sakın erteleme beni |
ßugünüm yarın oLsa , ya da hep yeni ba$tan
Yaşamak ne güzeL oLur hiç ba$Lamamı$san Geriye ne kaLırdı ya$ananLarı atsan Seni bir daha ya$amak isterim asLında Beni aL kucağına , eLini beLime sar Beni aLmadığın an ü$ürüm sabaha kadar Beni aL kucağına , eLimi beLine sar Beni aLmadığın an öLürüm beni aL Biraz önce uyurken seni koynuma aLdım Dudağından öperken uykudan uyandım Sana böyLe uzakken seni bir daha sevdim Yanına geLebiLsem bir daha dönmezdim |
Ben sende bir can olmak isterdim
Ya da senden bir parça Mesala dudaklarında olmak isterdim "Ben sana mecburum" diyen "attila ilhan" şiiri gibi Ya da "adı bende saklı" bir "sezen" şarkısı gibi... Ben senin gözlerinde olmak isterdim Bakışlarında kendimi bulmak Baktığın her yerde olmak isterdim Ve elbette gözlerinde yıldızları seyretmek... Ben senin saçlarında olmak isterdim Her teline ayrı ayrı dokunmak Rüzgar gibi okşamak arada bir Saçlarında serinlemek isterdim Ben senin kulaklarında bir ses olmak isterdim Aşka davet eder gibi Ve haykırmak binlerce kez Anlatamadığım sevgimi... En güzeli Ben senin kalbinde olmak isterdim Orada, aynı duygular içinde Oada yaşamak ömür boyu Ve bir gün öleceksem Yine orda ölmek isterdim! |
AglaRıM SeNin İçiN
Her güneş doğuşunda Her güneş batışında Seni anarım Her gece ay ışığında Senin için ağlarım Her gün seni beklerim Buluştuğumuz sessiz ve ıssız yerde Bir gün geri dönersin diye Saklıyorum sevgini yüreğimde Bir gün geri dönersin diye Gözyaşlarımı silmedim hala Bir gün gelip görürsün diye O zaman anlayacaksın Ve sen de ağlayacaksın Bu büyük sevgimi gördüğünde İşte o zaman ben gideceğim Ardıma bile bakmadan Bekleyeceğim seni Cennete gelirsin diye |
Aşkınla açan çiçek
Aşkınla açan çiçek, hasretinle solmaz mı? Seninle yaşarım ben, yokum başka adreste. Gonca verip açılsam,aşka doysam olmaz mı? Seninle yaşarım ben, toplasan deste, deste. Bilmez misin sevdiğim,bağrımdaki közsün sen. Senle dolar benliğim, içimdeki özsün sen. Hayatımda duyduğum,en anlamlı sözsün sen. Seninle yaşarım ben, aldığım her nefeste. Sevgim yalan geldiyse, değerini kendin biç Anlamaya yetmez mi,gözüme baktın mı hiç Aşk şarabını sundum, bir kerecik gel de iç Seninle yaşarım ben ,gönlümdeki kafeste. Duyulsun yürek sesim,okunsun her notada. Adımıza destanlar, yazılsın her kıtada. Semaya yükselelim, varalım son kata da. Seninle yaşarım ben, senin için bu beste. Bin defa sorguladım, belki yalandır diye. Bir sünger çekebilsem,senle olan maziye. Gözümden iki damla, aksın sana hediye. Seninle yaşarım ben, yankılanan her seste. Fani dünya kısacık, sevmeye yetmez ömür. Gönül tahtım senindir,çık otur sefanı sür. Kokumu sakla tende , ya da ahrete ***ür. Seninle yaşarım ben, kendini benden iste. |
Ben çok güzel aşık olurum sevgili…
Çok severim inan. Öyle severim ki, Kendime bile söyleyemeden… Şaşarsın. Hiç yaşamamışsındır böyle sevgiyi. Görmek için göstermemi beklersen Yaşayamazsın sevgimi… Göreceksin Seveceksin Ve Yaşayacaksın… Gözlerin yaşaracak sevilmekten, Ellerin tutmayacak sevmekten… Nefes bile alamayacaksın… Ben çok güzel de ölürüm sevgili… Öyle güzel ölürüm ki, Ölüm kıskanır beni… Sadece yoluna olur, Kıskanılacak bu ölüm. Bir özgürlük savaşçısının, İdamı gibi olur ölümüm… Öyle dik öyle yürekle… Ve ben sen gidince ölürüm sevgili… Bu kez başka ölürüm. Bir evsiz meczup gibi. Kimse bilmez, Kimse anlamaz, Günler sonra fark edilir öldüğüm Zaten senden başkası da fark etmezki… Ölür giderim bu yerlerden… Senden ölür öyle giderim |
Aşk Çöplüğüm
Konuş sevgilim Hiç üzülmeyeceğim Hiç ağlamayacağım. Bu akşam sadece yalnız Seni dinliyorum. Epey bir zaman oldu Biz birbirimizi seveli Sırasıdır şimdi Hadi anlat! Beni hiç sevmediğini Ve beni artık istemediğini Haykır bana Ben zaten yıllar önceden Sevgilerin ölümüne olmadığını Aşkların bir pula satıldığını Bedenlerin aşk çöplüğünde Hoyratça kullanıldığını Biliyordum Her bir umudun ve sevginin Sahte sevgililerin, hain yüreğinde Buğday taneleri gibi ezildiğini de Biliyordum Şimdi sen gidiyorsun Ben de artık Aşk çöplüğümden Gerçek sevginin, Kırıntılarını toplayacağım. |
Ölümlerdeyim
Duygularımda susar birgün Bir çığlığımla uyanırsın uykularından Umrunda olmaz acı çeken halim Nedir beni sevme ihtimalin Çamura buladım sanki ellerimi Yıkasamda geçmiyor izleri Aylık bile değilmiş sevmesi Yabancı değil alışılmış onun gitmesi Sigara gibisin Hergün içimdesin Tiryakin oldum bitimlerdeyim Ciğerime yerleştin ölümlerdeyim.. |
Gökyüzünde bulut olup gezme sevgilim
Yağmur olup düşersen bulamam seni El bahçede gül olup açma sevgilim Gün gelir solarsan aramam seni Aramam seni aramam seni O sensiz *******de bulamam seni O sensiz *******e soramam seni *******de rüya olup gelme sevgilim Gün doğup gidersen soramam seni El bahçede gül olup açma sevgilim Gün gelir solarsan aramam seni Aramam seni aramam seni O sensiz *******de bulamam seni O sensiz *******e soramam seni |
DüŞüN Ki..!!
Kulaklarim adini hiç duymamis Ve hiç tekrar etmemis, isminin ilk hecesini, Yalçin kayalarda akislenen seda gibi Düsün ki, Düsüncelerimde hiç olmamissin sen Ugultusu avuçlarimda kalan rüzgar gibi geçmissin. Ay isigina hasret yakamozlarinin vuslatiymis, Tam yerine ve tan yerine vuran o umutlarinin gölgesi... Düsün ki, Bir sigara içimlik vakitmissin, Cigerime ecza diye dolan Ya da ugrak bir, giderlemeyen efkâr kahvehanesi... Düsün ki, Bardakta eriyen; ebediyen beklemekmis, seker sanilan Kirik bir sandalyeymis umutlarimi yasladigim... Düsün ki, Bir uçurum dibiymis, bakislarindaki o mana Oyuncaksiz kalmasiymis bir çoçugun Ya da bir annenin yavrusuna hasreti... Düsün ki, Yanik bir Anadolu türküsüymüssün, Çesme basindaki güzel kizlara inat Ve inat, gurbetin tüm güzelliklerine... Düsün ki, Gam yüklü duvarda asi, kirik bir aynaymissin Hep yarim, hep eksik, hep mahçup.. Ayna karsisinda kirik bir bakis, Kaybolan diger yarisindaki tilsim.. Bir yagmur olmussun Ve tanelerin düsermis pembe düslerimin düstügü yere.. Düsün ki, bir orada bir burada Bir gurbette bir silada Isminin yalin, yanlizligimin çogul halinde.. Ve arkasina saklanmis binlerce yürek O binlerce yürekten düsen..Tek bir düs Ve ilik bir nefesinde üsümüs... Düsün ki, Uzak hatiralarim kalmis sende Tek kisilik bir oyun Gurbete bir tren bileti Ya da yarasi, Yarisindan büyük olan yirtik bir resim... Düsün ki, Hiç olmamis Hiç çalinmamis bir beste Hiç tadilmamis bir zehir, Düsün ki, Hiç yazilmamis bir siir... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.