![]() |
Kelebekler
Kelebekler zariftir Zariftir tüm çiçekler Sizlerle daha güzel Bu alemdeki renkler Sizler ne anlatsanız Bize radyo onbeşte Gönül misafirhanem Dört gözle sizi bekler Şadan Yenişafak |
Kerbela
Hangi bela varki beladan bela Elest bezminde yar kalubela Düşerken torağa gözleri ela Beladanda bela bende kerbela Şadan Yenişafak |
Kerem Sahibi
Öyle bir tuttuki beni o kudret eli Levhi mahfuzu yazdırdı kalem sahibi Dünyayı Ahiret yolculuğuna pazar eyledi Rahmeti bol olan alem sahibi Kalem zannedermiki yazıyorum kendi başına Kendininde aklı ermez kendi işine Ona emreden kerem sahibi Emanet etti bizi rahmet güneşime Rabbim biliyor kul olmaz kusursuz Rahmeti geniştir yaşanmaz umutsuz Dünyadada ahirettede perişan olurduk Bir başımıza kalsaydık biz kılavuzsux Ne başını biliriz ömrümüzün nese sonunu İnsan amelleriyle hazırlar kendi sonunu Bir bilebilse kul kulluğunu Resulullahın şefaatı mahşerde bulur o kulu Şadan Yenişafak |
Kılavuz Işığına
Nekadar çok esse gönüllerde fırtına Hak yüklemez kimsenin haksız yükü sırtına Bu yollar çok uzundur bir başına gidilmez Bütün alem muhtaçtır kılavuz ışığına Şadan Yenişafak |
Kınalı kuzusuyla
Yüreklerde şahlanan şehadet arzusuyla Anneler helalleşti kınalı kuzusuyla Hiç olmazsa bizlerde duaya yönelelim Zaferler yakın olsun imanın coşkusuyla Şadan Yenişafak |
Kınalı Şehit
Kınalı eliyle yollara düşen Önünde siperi eliyle eşen Canını verirken yinede pür şen Tarihe zaferler yazandır şehit Tekbirle şahlanır dağları aşar Gönlünde ilahi muhabbet yaşar Vatan ve din için ölüme koşar Düşman oyununu bozandır şehit...... Şadan Yenişafak |
Kısa Sürdü
Gelişinle sadrımız genişledi Nazarın kalbe nakış işledi Kısa sürdü kavuşmamız yar sana Bir haftada gönül yandı ama pişmedi Şadan Yenişafak |
Kıymet Bilemedik
Sen vardın ve bana yar'dın Seslensem beni duyardın Sen gül demeti gibiydin Başıma tac yapardım Kıymet bilemedik kıymet bilemedik Güllerin kıymetini bilemedik Güllerde diken gibiydik Gülleri derleyemedik Bahardın gönlümde açan Ruhuma neşeler saçan Sen abu hayat gibiydin Hayatıma hayat katan Kıymet bilemedik kıymet bilemedik Güllerin kıymetini bilemedik Güllerde diken gibiydik Gülleri derleyemedik Şadan Yenişafak |
Kim Demişki
Kim demişki gözden ırak gönüldende ıraktır Hıçkırığa şahit olan ağız ile dudaktır Göz yaşını hisseden gönül ile yanaktır Ayrı gayrı kalan kullar unutulacakmıdır Bu şiirim benden sana sevgi dolu kucaktır Hayır canım kardeşim canlar unutulmayacaktır Şadan Yenişafak |
Kimi Gülün Dikeni
Her sayfası ayrı coşku Eski hatıraların Hayalimde izleri var Gölge gölge dostların Sevgi fedakarlık ister Canan olmazsa canın Öyle yalnız kalırsınki Bulamazsın dost yarın Bahçelerde güller olur Güllerdede bülbüller Sevdiklerin el olurda Yar olur bazan eller Kimi bir bağ verir de Gönlü olmaz insanın Kimi gülün dikeni Mutlu eder insanı Şadan Yenişafak |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.