![]() |
Artık merakım kalmadı.. Valla ödül olarak ne istersin kardeşim söle bakalım belki yardımcı olabiliriz..:D
|
ıı gecelr mıllett hop ben gledım morallar ıyımı ben de morall kalmadı ama:(
|
Alıntı:
hepinizin canı saolsun yeterr bana iyiki varsınız ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ewtt hosbuldukk da yaff bu hayt degıl ama bu ıs benı cok yoruyo beaa butun gun coluk cocuk :S gece gece gusel seyelrde olması:S ıste olee ahmet sen ozletın lem kendını valla senın ıcın bı toan espırı yokledım hazneme:D ee daha dahaa
|
Alıntı:
|
hehee msnde dedgım sey ıcın moladayımm glecemm
|
Alıntı:
|
nıye dogal ıhtıyac makyaj sılmek :biggrin: :biggrin:
|
Alıntı:
bu kızdan korkulur abiler lütfen uzak durun aldanmayın masum duruşuna :D |
bınlerce dansoz varrrr!!!!
|
şişttt ne oluyo bakim:))
|
Alıntı:
Alıntı:
|
hehe buradayım kardeşim ya ne oldu bişimi var yoksa:)))))
|
Alıntı:
hehe hadı ordan beneyse ahmet dun otobuste gıdıyoz twoba ıle yanına bırı oturdu dıyo naumahmet yanmda deım o kayrerıde bı baktım aynısın ya valla hataa tıptıp baktım cocuga sorcaktım ahmet sen msın dıye ama cocuk kotu baktı bole sınrlı sınırlı sonra vazgectım ya sen 4 gun glemıynce korktum bı an ıste gledın de aynı otobuse bındık dıye:biggrin: :biggrin: yazım yanlısları ıcın soryy ooo kımler gelmsı kımlerr |
Alıntı:
ama allah var yanlıs bi işinizi görmedim abla kardeşş kimseyle tartısmadan akıllıca evlerine gittiler arkadasslar inanın buna :biggrin: Alıntı:
|
hhehehhe ben ewe gıtmedım tuba gıttı yanlıs takıp zuhahha koptum yaa :biggrin:
Breavhart naber ? |
tşkler niket hanım iyidir ya sizden?
|
ıyım saol ama bırılerı sınır ettı benı ole ıste tam havamı bulmustum kı neyseeee
|
havanımı bulmuştun nereye kaybolmuştuki?
:)) |
ıkınıse kustum been hııh
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hııh larınızı sıze ıade edıyorum asıl ben sızınle adaya gleırmıyım allah bılır asıl sıze hııh ayırca ılkben hııh deıdm benden gorupde hııh lama hııh ıste hııh:frown: :biggrin:
bıde karabasan arkadasımız gıremıyo muhabet cafey slmları var sızleree |
Alıntı:
benden bu kadar baska cvp yok :D bu kadar eğlence yeterr :D |
Kardeşlerime SeLam Nasılsınız ... Walla Ben Çok İyiyim Beyaz Showu İzledim Kalktım geldim buraya...
|
Alıntı:
|
Walla Seve seve Gelirim tabii ne demek...:)
|
emrah niket bak akıllı ol iyimisin sen:)
|
Alıntı:
|
He niket isledim yaw gene aşık oldum ben bu kıza ya başım belada bu kızla nolcak şimdi...ufff :(( :))
|
hehe sendemi her gördüğüne aşık oluyon yaw:DD
|
Alıntı:
sorma umıt te tatlı cocuk dımı valla onun ıcın ıszlıyorum:D :biggrin: :biggrin: |
selamun aleykum ahali. ben geldim :D
|
a.selam zandar hsg kanka
|
heytt acılın adamım gledı naber kanka naparsın ne edrsın
|
Ben Merve,Sen Ümit,,,Aklımı Başımdan Aldı Bu kız benim kendimi derslere veremez oldum Artıkın rüyalarımdada beni serbest bırakmıyo...:((
|
hehe. iyidir Allah a şükür yuwarlanıp gidiyoz. siz nasılsınız bi yaramazlık yoktur inş. :P
|
Alıntı:
tam tersin:))))))) |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:58 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.