![]() |
Her acının sonunda mutsuz bir gün
Bitiminde mutlaka bir sevinç Bir gülümseyiş vardır..... |
Çocuk AĞlamasiyla Allah Affetmesİyle Bİlİnİr EĞer Bİr GÜn
Benİ Aldatirsan Çocuk DeĞİlİm AĞlamam Allah DeĞİlİm Affeetmemmm |
Bu gece yalnızım.
gökteki yıldızlar gibi göz yaşlarım ıslatıyor defterimi yerleri ıslatan dertlerime dert katan yağmurlar gibi yalnızlık aldı benden benliğimi ellerin sevdiğimi aldığı gibi bu gece acınacak bir haldeyim ellerimde derman yok kalemimi bile zor tutuyorum ama bu işkence bitecek sabah olacak biliyorum............ |
sevgiyi göstereceksen, sözlerin yetmez.
sevgi gözlerinde olacak,düşlerin yetmez. sevgi herşeydir,kalbe hapsedilmez. seveceksen benim gibi seveceksin, ama buna yüreğin yetmez............. |
AŞK bir yıl sürer
SEVGİ bir ömür AŞK gözünde büyütür SEVGİ razı olur AŞK aldatır SEVGİ ikna eder AŞK (aşık) kıskanır SEVGİ (sevgili) güvenir AŞK seni de onu da ikiye böler SEVGİ ikinizi bir eder AŞK zehir gibidir SEVGİ ilaç AŞK ay gibidir hep bir karanlık yüzü var senden gizlenen SEVGİ güneş gibidir hep sana bakar içini ısıtır AŞK gider (isteyince) SEVGİ kalır (isteyerek) AŞK çeker, ezer, cesaret kırar SEVGİ iter, teşvik eder, yüreklendirir. |
Çok uzak hissettim ilk defa seni kendıme
Hiç olmadığı kadar soguktu bakısların Parmaklarımın arasına dolanmış parmakların yavaş yavaş çözuluyordu.. Gıdıyordun hem avuclarımın arasından hem yuregımden... konusuyor canımı acıtıyor, yapayalnız bırakıyordun beni Bense susuyordum sadece bısey soyleyemıyordum Sanki dilim tutulmustu Dayanamayıp yıne sarılırsın dıye beklıyordum Ayrılırken gozlerının ıcıne baktım Gul yıne dıye,sarıl dıye kollarının arasına al dıye, Ama yapmadın BEKLEDIM |
Ben hep senınleyım yanındayım dıyorsun ya..
bılmıyorsun kı kendın zannettıgın bana sundugun sey aslında KOSKOCAMAN BIR YALNIZLIK... biz aslında; ıkımıznde bozulmasından korktugu sırlarla dolu bır buyunun,bır askın,sevgının ıcınde bıle kendılerını bır butun zanneden ama hayatın bırbırınden sehırlerarası gıdıp-gelen otobuslerle,yollarla,zaman farkıyla,ozlemle.kısacası tum ımkansızklıklarla acımasızlıklarla bırbırınden ayırdıgı iki ayrı bedenız... yanı ıkımızınde yasadıgı sey aslında YALNIZL |
Bir boşluk vardı içimde,
taki seni göresiye kadar. Bir yanlızlık vardı ki; senle tanışmadan önce. Ama şimdide ızdırap var, seni başkasıyla gördükten sonra allahsız |
sus artık ne olur ağlama yeter
ben unuttum sende unut gözlerim, ne ismi aklımda nede gözleri ben unuttum sende unut gözlerim **************************** değmezmiş uğruna döktüğüm yaşlara değmezmiş sevmeye aşık olmaya değmezmiş ismini bile anmaya ben unuttum sende unut gözlerim ***************************** bir rüya idi farzet gördüklerimizi ben unuttum sende unut gözlerim sevseydi terk edip gidermiydi hiç ben unuttum sende unut gözlerim |
sana elveda mı ASLA!!!
Sevdim bir kere seni Bin umutla bağlandım Desteğini göremedim Beni bir türlü sevemedin Kalbimin acısını hiç hissetmedin mi? Gözlerimin dolgunluğuna hiç bakmadın mı? sözlerimi hiç saymadın mıı? Doğru askım doğru! sen bana ne zaman aşık gözüyle baktın ki! Sorma Söz etmem Umutlanmam hata ama unutma diyemem hiçbir zaman sana elveda CEHENNEMDE YAŞAYAN ÖLÜ |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.