![]() |
(( Aşk Hiç Bitermi ))
Bunca Hatıra Bunca Gözyaşını Bir Günde Silermi? Gözlerime Bak Ve Söyle Fırtına Dinermi? Hissetti imiz Sımsıcak Sarılmalar Geçermi.. Sil Gözyaşlarımı Ve Söyle, Aşk Hiç Bitermi? Bu Kahrolası Hayat Sensiz Sona Erermi? Söyle.. Aşk Hiç Bitermi? Bunca Yıl Bir Anda Akıp Gidermi? Bu Kalp Başkasını Severmi? Ya o Kalp, o Başkasını Severmi.. Uykusuz ******* Hiç Bitermi? Senin Izdıraplarını Bile Kabullenmişken Aşk Hiç Bitermi?Söyle Ne Olur.. Aşk Hiç Bitermi? Bir Ömür Böyle Geçermi? Seni Benli ime Almışken Bu Beden Seni Silermi? Yüzümü Güldüren insan Hiç Gidermi? Sen varken Gözlerimin Parlaması Belki o biter. Ama ya aşk, Aşk Hiç Bitermi? Söyle Artık Ne Olur.. Aşk Hiç Bitermi? Neden Susuyorsun ki? İnsan Sonsuza Kadar Sevemezmi? Hani Nerede Eskitemedi in Aşk? Kuşlarla Uçup Hiç Gidermi.. Bu (...) Başkasını Severmi? Seni Silip Gidermi ? Cevap Ver, Aşk Hiç Bitermi? Susma Artık Söyle. Aşk Hiç Bitermi? Mele im Hiç Uçup Gidermi? Başkası Onu Böyle Severmi? Kaybetmemek için Ne Yapar? Böyle Delice Severmi.. Senelerini Uykusuz. Yüre ini Duygu'suz Bırakıp Gidermi? Ya murda A larmı Nefes Nefese. Sensiz Bir Gün Olsun Gülermi? (...) Kadar Severmi? Son Kez Soruyorum, Aşk Hiç Bitermi? Tamam Sus.. Anladım, Aşk Bitti.. Seni Seviyorum Bitti. Benim için ölmende Bitti. Göz Yaşların Dindi.. Söylemeden Anladım işte. Uğruna Canımı Koyduğum Yaşam Kaynağım, Suyum Gecem Gündüzüm, Tek Düşüncem Herşeyim, Herşeyim.. Aşk Bitti.. Aşkın Bitti. |
en bir tanem...Gönlümün kabesi,gözlerimin ışığı,
Sen olmazsan göremem,görsem de anlayamam Sensiz herşeyin birşeyi eksik gibi Sen anlamısın kelimelerin Sen zorlukların ardındaki kolaylık,karanlıkların ardından gelen aydınlıksın Seni gördüğüm andır benim sabahım Senin kalbindeki aksindir *******de aydınlığım Bir çiçekle bahar olmazmış;nasıl olur ? Ben seninle bir değil binler bahar yaşadım Seni sevdim,senle sevildim Sevgi tüm kirlerden arınmakmış bunu senden öğrendim Sevgi içimdeki beni çıkarıp seni koymakmış kalbime Öyle sen oldum ki yalnız seni gördüm gözbebeklerimde bile Sensiz herşey anlamsız Sensiz benin tarifi yapılamazdı Sen varsan herşeyim vardı Sensiz baharda güllerin boynu bükük kalırdı Sen olmazsan bir tanem,kelebekler kimseye göz kırpmaz, kimsenin saçına konmazdı Sen sevdin,melekler insanın sırrını o zaman anladılar Ve aşk göklere yazıldı İşte sevgilim Yıldızlar gökte yazılan o aşkın harfleridirler Aşk göklerin direği oldu senin sayende |
Aşk Acısı
İnsan sevdiğini ayrı kalınca anlarmış Sevdiğini kaybedince ölümüne ağlarmış Hatırasına baktıkça gönül bağlarmış Dönmeyince sevdiği kaderine ağlarmış Aşık dediğin böyle bir şeymiş Onsuz günlerinde içi gidenmiş Canını sevdiğine feda edenmiş Görünce sevdiğini yüzü gülenmiş Aşık dediğin acı çekenmiş Terk edip gidene veda edenmiş Acısını gönlüne hapseden Terk edildiğine her gün kahredenmiş Aşk acısı çekmeyen bilemezmiş Aşk acısı böyle bir şeymiş Baktıkça resmine isyan etmekmiş Tanıdığı güne lanet etmek Her geçen gününü harap etmekmiş Aşk acısı çekmeyen bilemezmiş |
Seneler önce rastladım sana
Hayatımda senle ilk defa Aşık oldum uçarcasına Bana söz verdin o akşamın sonunda Sana inandım bir dua gibi Sana bağlandım bir çocuk gibi Nasıl aldandım yalan sözlerine Sen beni benle tek bıraktın Bana geri ver ıslanmamış gülen gözlerimi Bana geri ver kararmamış güzel günlerimi Bana geri ver tükenmemiş büyük sevgimi Bana geri ver her şeyi geri ver Uçurumlarda bir dal gibiyim Sokaklarda yalnız biriyim Nasıl aldandım yalan sözlerine Sen beni benle tek bıraktın |
Seni gördüğüm o günden beri
Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlenmiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canımda dört yanımda Senden başka hiçkimse olmasın Bir gün dönsen yeter bana Gözlerim yolda kalmasın Olmayacak bir dua mıydı bu Allah'ım bana reva mıydı bu Yoksa hemen sonu gelecek Acıyla dolu rüya mıydı bu |
oğuk bir kış günü gördüm seni
gözlerim görmedi senden başkasını bir gönül yolusun yüreğimde anahtarı sensin özledim seni gel artık sevdiğim unutmak mümkünmü seni nerdesin sen şimdi ela gözlüm benim aşkımsın yıldızımsın sensiz kalbim bir deli gülmez yüzüm sensiz bir harabeyim nerdesin sen şimdi ela gözlüm sensiz sabah olmuyor sensiz gün doğmuyor gözlerim gözlerinden gitmeyecek sensiz kalbim bir deli bir yaprağım eser giderim meçhullere sana ne zaman kavuşacağım bilinmez seni seviyorum nerdesin sen şimdi ela gözlüm |
Sen beni yalnızlığa sürükleyen
Sen kalbimi sonsuzluğa ***üren Ve hiç uyanmamacasına Beni rüyalarına çağıran sen Yağmuru özleyen topraklar gibi Rüzgarı bekleyen yapraklar gibi Sevgiye susamış dudaklar gibi Delicesine özledim seni İpek gibi saçlarının ışıltısını O güzel gözlerinin parıltısını Seni yalnızca seni görmek için Bilsen neler neler vermezdim |
Seni buldum bırakmam
Seni gördüm başkasını tanımam Hayat bir oyun Bense bir oyuncak Oynamaktan bıktım usandım Mutluluk bizim olacak Aşkımız bitmesin Bize göz değmesin Seni kimse sevmesin Ölürüm o zaman ölürüm Yar dedim aşkına yandım Can dedim canımdan ayırmadım Gidersen ölürüm canım Ne olur gitme |
Onca yıldan sonra yine şanssızım
Onca aşktan sonra yine yalnızım Son aşkımdın sen bal gözlüm Ömrümü sana adadım Yıllar geçse de üzerinden Bu aşk silinmez yüreğimden Sevgimi atsam içime Durmaz taşar gözlerimden Onca acıdan sonra seni bulmuşum yanımda Sende gittin uzaklara korktuğum geldi başıma Son aşkımdın sen bal gözlüm Ömrümü sana adadım |
Gözler yalan söylemez
Aşk yağmuru hiç dinmez Zorlasan da hep kaçsan da Ağlasan da kahrolsan da Bitmez aşk oyunu bitmez Bir ömür geçti sonunda Yalan aşkların yolunda Hiç aşkım olmadı gönlüm huzur bulmadı Yalnızım hala yalnızım senden sonra (ay) Bana dön bana dön bana dön bana dön Beni terk etme Beni bul beni sev beni gör benden vazgeçme |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.