![]() |
Sen Gittin
Sen gittin parçalandı bulutlar Belkileri yaşar oldu yüreğim Biteceğin bile bile başlardı sevdalar Bitmeyeceğine inanmaktı belki Sen gittin yarım kaldı hayatlar Kırıkları topladım ardından Sen gittin ve bensiz bıraktın beni Belki dönersin umuduydu gidişin Sen gittin susuz kaldı çiçekler Üfledim yaraları soluksuz kaldım Kanadı yüreğim acımadım Sen gittin yandı yağmurlar Sen gittin yağdı penbe karlar İnanmadığım şeyleri gördü gözlerim Yanımdaymışsın gibi sevdim seni Ama sen gittin Belki bir hüzündü gidişin Belki gözlerden akan damlalar Kimsesizin bir çocuğun gözyaşları Belkide gözyaşları sendin her an yanımda Sen gittin durdu zamanlar Sen gittin kaldı yalnız çocuklar Sen gittin yok oldu hayaller Sen gittin birleşmedi kırıklar sen gittin.... |
AŞK
Hani aşkların en güzeli vardırya Seninle olan seninle yaşanan Hani sevdalar vardırya aşka vuran Sevdalar içinde bitanesin aşkım olan |
Yalnızlık
Bir elvedadır yalnızlık Karanlık *******in içindeki fısıltı Sanal dünyada yaşamak Yada bir çocuğun anne özlemi Tek kalmak deildir yalnızlık Yürek yanmasıdır yalnızlık Gözyaşı deildir yalnızlık Etrafa saçılmış hatıralardır yalnızlık Ve sessizlik deildir yalnızlık Kalabalığın içinde susmaktır yalnızlık. |
Korkular
Umursamaz bir hayattı yaşanan Cesur sanılırdı yürekler Korkulardı başlatan bütün imkansızlıkları Kırılacak diye korkulan çiçekler gibi Korkular büyütürdü yanlışları Büyüdükçe artardı korkular Kaçarken kovalanırdın aslında Kendini kovaladığın gibi Korkular vardı bir zamanlar Yıkıp bitiren herşeyi Korkular vardı bir zaman Kırılacak diye korkulan çiçekler gibi. Korkular mahvederdi herşeyi Kaybettiğinde anladığın gibi |
Karmaşık Duygular
O ilk heyecanı hala hissediyor insan Merhaba deyip ellerin birleşmesi Yüreğindeki ince bir titreme Her yerde onu aramaya çalışmak *******i onunla uyumak Nasıl güzel bir duygudur aşk Hele benimle çıkarmısın dediğimiz o an Kurduğumuz hayaller Çıplak ayakla toprağa basmak gibi bir duygu Taşların üstüne basıp ayağımızı acıtma korkusu Ve cevabın evet olacağı an Yeni bir dünyada yaşamak gibi Anlamsız olan şehirin anlam kazanması Onun varlığını hissetmek ölene kadar Dokunmak ve çılgınca sevişmek Ağlamak birlikte ve kahkahalar atmak kötü günlere Tek bir yağmur damlasında ıslanmak Balkondan aşağı sarkıp sana aşığım diye bağırmak Yüzüne dokunmak ve zamanı durdurmak Aşk karmaşıktır hepimiz kadar Onun sesiyle uyanmaktır belkide Ve bir gün artık eskisi gibi olamamak Senin için bir zamanlar çok değerli olan şeyin değer kaybetmesi Hatalar,hatalar,hatalar Son noktaya gelmek ve git demek Git lanet olası git senden nefret ediyorum Gitme ne olur.Ben sana aşığım Bu kadar karmaşık olur duygular Aşk ve nefret arasında kilitli kalmak Seni seviyorum diye haykırmak isterken gururuna yenilmek Karmaşıktır duygular Gözyaşın akarken *******i,aynadaki yüzüne gülmektir Her yeri kırıp dökerken ben ne yapıyorum demek Onun herşeyini hayatından çıkarmak Hediyeleri çöpe atarken ağlamak Benimle evlenirmisin diyeceğin günü beklerken Senden nefret ediyorum demek Aşk karmaşıktır bizler gibi İçimize girdimi çıkarmak imkansız olur Güneşi sevmek ama ona bakamamak Ağlayarak geçmişi unutmaya çalışmak Yeni sevdalara yelken açmak Dokunduğun her tende onu bulmak Yaşamın anlamsızlığını anlamak Ve öleceğin günü beklemekten ibaret HAYAT |
LABİRENT
Bir labirent olur bazen hayat Kaçmak için koşarsın deliler gibi Ama hep o labirentin içinde kaybolursun İçini yırtmak gelir bazı zaman Ağlarsın hıçkırıklara boğularak Kafanı kaldırıp etrafına baktığın andan ibarettir ağlamalar Bütün yollar birbirine benziyodur oysaki Çaresizlikten ibarettir bedenin Gözlerinde akan damlalar...çaresizliktir. Bütün yollar aynı yere çıkar Koşarsın durmaksızın Soluksuz kalırsın Ama yollar hep aynıdır Kaçamayacağını anladığın zaman Kabullenirsin herşeyi Çıkış yoktur girilen bu yoldan Bir imdat çığlığıdır dudaklarının titremisi Elini uzatırsın gözlerini kapatarak Ama reddedersin sana yardım etmek isteyen o elleri Belkide labirentte yaşamayı öğrenmektir düşüncelerin Yada sana uzanan ellerin soğukluğudur |
Çocuk Anladı...
Bir çocuk olsaydı bile anlardı Bir tek sen anlamadın beni Olup biteni Gözlerimdeki sevgini Oysa ne çok seviyorum ben seni Sana ait olan herşeyini Umutlarını,geleceğini Gelecektekilerini Bir çocuk olsaydı bile anlardı Birtek sen anlamadın beni Tanrıça yaptım Seni yüreğime Hep seni kattım düşlerime Dünüme,bugünüme yarınıma ve ötesine Seni yazdım kaderime Çokcuk Anladı Bir tek sen anlamadın beni... |
SeVdİkÇe BaTıYoRsUn
Her sevda güzeldir en başında Mutluluk yalanları büyür ruhunda Gülücükler atılır ağlayan gözlerin ardında Biteceği günü beklemekten ibarettir sevgi aslında. Hayata yeniden başlamaktır aşk. Yada bitişlerin sonudur ilk bakışta. Düşünmeden bir bedende yaşamaktır. Kendi bedenini unuttuğun anda... Bencilliklerini gizlemek,Egolarını silmek. Aynı şeyi düşünmek,aynı havayı solumak. Yalanların en güzelidir mutluluk gözyaşları. Mutluluktan atılan çığlıkların verdiği acıdır aşk. Ödenmeyen tek günahtır birini sevmek. Hangi tövbeye sığınabilirki bu yürek. Yada hangi günahtan vazgeçebilirki bu beden. Sevmek için uzanan ellere batan dikensin sen... Ne çok sevmiştim giderken bile seni. Dost oyunu oynayamayı bile kabullenmiştim. Bilemezdim bütün oyuncakları kıracağını. Bilemezdim en büyük kinin aşkın eseri olacağını. Sevdikçe batıyor dikenlerin. Sevdikçe acıyor yüreğim. Tanımamışcasını yaşamak isterken. Yaşamı unutuyor bedenim... |
aşk onun yokluğunda anlaşılır
varken bilinmez güzel şeylerin değeri eğer o yoksa ve onun yerini dolduran tek şey acıysa bir başkası asla yaşanmaz olur her an onsuz kalbin düşmandır artık sana sevmek zor dur onsuzsan bil ki o yoktur |
Sen hiç böyle
Yalın ayak çocuklar gibi sevinmiş miydin Açarken bir şeker kağıdını Sen hiç böyle olmuş muydun Baharı bekleyen tomurcuk gibi Hasretle kavrulan Sen hiç böyle olmuş muydun Yalnızlığını gidermek için bekleyen biri gibi duygularını avutan sen hiç böyle olmuş muydun okyanusta kalabalık balık topluluğu arasında bir inci kendi kabuğuna kapanmış seni bekleyen... olmamıştın aslında nerden bileceksin bende ki bu aşkı sen ben olmadıkça |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.