![]() |
aşk...
gercek aşk nerde görüyormusun? ben göremıyorum her yerde yalan aşklar.. |
gözlerin...
herzamankı gibi yalızlık gene benı cagırıyor artık aldırmıyorum güneşin batışına gecenın karanlıgına sadece gözlerin tesellı bu dünyaya.. benı benden alan bir tek gözlerin, karanlıktakı tek ışık gözlerın kışın sıcak tarafı gözlerın yazın ılık rüzgarı gözlerın gözyaşlarımın umudu gözlerin işte o gözlerde kayboldum gene bu gece.. ama bu gece farklı gecenın son karanlıgı son bakışin.. çünkü kanımdakı virüsün benı son zehırleyısı elveda sevgilim elveda.. yaşamın son hatırası |
al gitsin maaşını...
Bir soğan soyulurken yaşarıyor da gözler Hazine soyulurken aldırmıyor öküzler Hayadan eser yoktur nafile bütün sözler. Beyhude inat etme, salla hemen başını Gerdan kır, belini bük, al gitsin maaşını Bir yolsuzluk görünce köpürme, isyan etme Bir hak için kendine, dikbaşlıdır dedirtme Doğru yolu dostuna göster ama, sen gitme. Ne derlerse huuu... diye salla hemen başını Dilini tut, uslu dur, al gitsin maaşını. Bu güvercin eder mi atmacalarla yarış Öğrenmeden dünyayı gezdim de karış k |
neden...
bugün içimde bır hüzün war ayrılık sarkısı calıyor heryer gözlerimi kapadıgımda hayalın rahat bırakmıyor neden... özlenen sen mısın? bilmem... beklı melekler gelırde bırden benı sana götürürler. bu yanlızlıgı haketmedım bilmıyorum kı neden |
yagmur...
belkı yagmurlar unuttu bizi.. belkı artık aglamak ıstemıyor bulutlar.. ama bu sitem nedır Allahım.. kurudu dudaklarım.. yagmurda ıslanmayı özledım özlemlerım hayalınle büyür bu gece yanlızsan sessızce gelcegım ansızın yagmur yagarken sevgilim.. |
Eskidendi, Çok Eskiden samet...
Hani erken inerdi karanlik, Hani yagmur yagardi inceden, Hani okuldan, işten dönerken, Işiklar yanardi evlerde, Eskidendi, çok eskiden. Hani ay herkese gülümserken, Mevsimler kimseyi dinlemezken, Hani çocuklar gibi zaman nedir bilmezken, Eskidendi, çok eskiden. Hani hepimiz arkadaşken, Hani oyunlar tükenmemişken, Henüz kimse bize ihanet etmemiş, Biz kimseyi aldatmamişken, Eskidendi, çok eskiden. Hani şarkilar bizi bu kadar incitmezken, Hani körkütük sarhoşken |
yemin...
kac kere yemın ettın kac kere.. hepsı yalanmıydı.. verdiğin sözlere yemınlere ne oldu.. hanı yagmurlar bizim için yagardı bekledım senelerce senı ama bir günlük heves bütün yıllarımı benden aldı sen giderken |
seni orda...
seni son kez gördüm ya.. o bahar kelebeklerı,cicekler içinde sonkez dokundum ya dudaklarına o kayıp gıden zamanda ne kadar beklesemde yalvarsamda gelmez zaman seni orda gördüm ya yasamak benım için haram |
bir tek sen...
yanlız sen vardın benim için, bir tek sen başımı omzuma yasladıgımda gözümü kapayabılecegım bir tek sen yagmurlar yağsada üstüme sen yanımdayken ne fark eder.. bir tek sendın benım için şimdi yoksan yaşamak ne fark eder... |
biz...
biz ; sevenleriz, sevmeyi yaşamayı bilenleriz bizim can pazarında ölümden korkumuz yok biz; herkesin gittiği bu yoldan geriye dönenleriz..... |
eski bir dost...
Hayatima girdin birden Ba$kasi oldum sanki Degi$ti duygularim Sana baglandim Aniden geldin habersiz Girdin kalbime sessizce A$ik ettin kendini $imdi senden vaz geçemiyorum Sana soyleyemiyorum seni sevdigimi Bilmiyorum benim için ne hissettigini Korkuyorum anliyacaksin diye Eger sorarsan bana seni ne kadar sevdigimi Iste o zaman anlatacagim sana Seni ne kadar sevdigimi Ben kendimi sevmedim seni sevdigim kadar bir an olsun çikmi |
son kez...
bu gece rüyama gir gizlice beni sımsıkı sar öp kokla iyice.. sonkez isyanlar savur küfret ve sonra çek git kahrolası hayatımdan sinsice.. |
son hıçkırık...
İlk mektup tadında yazılmalıydı bir aşkın son satırları da, sana ilk mektubum say bunu. Belki seni çok özliycem, ama bil ki seni hep çok sevdim ve her zaman seveceğim Sana bu kez okeyden çaldığımız taşları değil, yüzünün kıblesine okuyamadığım duaları yazdım. Ne ezberleyip unuttuğumuz hicaz şarkıları, ne de zulada söndürdüğümüz sigaraları, beyaz yalanlarımızın ince hesaplarını da değil, yıllardır içimden sayıkladıklarımı yazdım sana. İdamımın son dileğine taşıyamadım itiraflarım |
nefesimsin...
Canımdaki her nefes nefesine eklensin.. İçimdeki her nefesin hayalinle demlensin, Bırak bu gönlüm bu gönlüm varlığınla renklensin.. Sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin.. |
BIR SEN.......
Bir sabah uyanacaksin günesle. Gözünden yaslar akacak o anda, Aglayacaksin hiçkira hiçkira, Bir resimlere bir de aynalara bakacaksin; Geride bir sen, bir de: manilar kalacak. Dolasacaksin bir Agustos aksami yollari. Yorgunluk cökecek üstüne o anda. Sigarandan bir nefes çekecek, bir de üfleyeceksin, Sarilacaksin göz yaslari ile Allahin yoluna Geride bir sen, bir de: bir yudum ben kalacak Bir hüzünlü günde çalinacak kapin, Postaci uzatacak bir mektup eline. Açam |
Sevdim seni ma'buduma,Canan diye sevdim.
Bir ben değil,alem sana hayran diye sevdim. Evlad-ı ıyalden geçerek,ravzana geldim. Ahlakını medh etmede,Kur'an diye sevdim. Kurbanın olam Şah-ı Resul,kovma kapından, Didarına muştak olacak,Yezdan diye sevdim. Mahşerde nebiler bile,senden meded ister, Gül yüzlü melekler ,sana hayran diye sevdim. |
vuslat senfonisi...
Bir melânkoli çağıldağında çırpınırken yürek, Hissetmede nazarların coşkun dalgasını, Mor bir karanlığın derin sessizliğinde, Uçar gider uykusuzluğumun son çırpınışları. Bir Hüdhüd kuşunun yorgun kanatlarında, Bir akşam sefasının romantik hasbihalinde, Atardamarlarda oluşan depremi hissederken, Yaslanıp bir yaşlı köknarın nemli kütüğüne, Zühre Yıldızı’nın göz kırpışındaki hüznü, Uzak iklimlere taşır gider göz bebeklerim Bir veda şarkısı,bir veda busesi, bir veda göz yaşı, |
Sebep olsun...
Bir ben buruk, bir ben benliğime benzeyen... Vicdanımda ararken sebebini, tahmin edemezdim açmış olduğun yaraların bu kadar kalıcı olacağını... Seninle yaşamaya alışırken, sensizliğin adını henüz koymamıştım. Bir gün gibi uzaktın ve zulmün ötesinde bir haykırıştı nefretin. * Hissettiklerin eğerdi boynumu, yine de veremezdim sana seni. Hep bir yerde, hep biriyle, hep birden bire... Miladi hatıralarla uzlaşmak zorunda değildim halbuki... Sadece seni istedim. Senin o gül kurusu dudaklarınd |
ismi lazim degil...
Hersey yalan oldu bu diyarda Bir tek sen gerçeksin bu dúnyada A$kimiz gerçek diye biliyordum Sevgin bitmez saniyordum Hatirlarmisin saatlerce telefonda konu$urduk Hiç kapatmak istemezdik Dilimizden hiç du$mezdi guzel sózler Hiç istemezdik ayri kalmak Bana $iir yazardin Beyaz bir sayfada beni anlatirdin A$kini sevdani haykirirdin Biliyordum benimle mutluydun Oysa $imdi ben sana $iir yaziyorum Seni anlatiyorum yine beyaz bir sayfada Ve hiç durmadan haykiriyorum dúnyaya |
4 dizelik şiir...
Seni sevdiğimi bilsen, Elveda demezdin. Ne kadar da güzelsin, ALLAH mutluluk versin |
hasret...
Ózledim seninle oldugum gúnleri Bekliyorum bana dónmeni Gúnden gúne eriyorum Sen bunu górmúyorsun Bu nasil bir hasret Bir insan bir insani bu kadar mi ózler Geçmek bilmiyor gúnler Sanki durdu saatler Sevemiyorum ba$kasini kopamiyorum ki senden Denedim ben ama Ba$aramadim yapamadim Belki bir gún gelirsen Tekrar seversen beni Olurya sende a$k acisi çekersen Sende ya$arken ólúrsún Ben artik umudumu yitirdim Bekleme |
redikidi...
Gecenin karanlığı çökerken bir yorgan gibi üstüne Ağlarsın sessizce o karanlığın içinde Duymaz kimsecikler sesini Ve dökülür gözündeninci taneleri Derken o karanlığı yırtarcasına Bir ışık belirir ve bir el uzanır Gözündeki yaşları silmek için. Senin yanında olduğunu hissettirmek için |
Ne Yapmalıyım?...
Seviyorum umudun olmadığını bile bile, İçimden kahretsin! Diyorum, Senin gibi birini nasıl sevdim, Bazen de yaşasın! Diyorum, Seviyorum onu seviyorum. Düşünemiyorum artık düşünemiyorum, Ne yapmalıyım? Hemen boynuna mı atlamak, Yoksa uzak mı durmak, Sen bir şey söyle, Ne yapmalıyım? Son bir defa olsun konuş benimle Söyle ne yapmam gerektiğini, Bir anda umut doldur, Bu çaresiz olan benliğimi Hadi bekliyorum bir şey söyle Bekletme beni Bir şey söyle Ne yapmalıyım? |
**umut**...
senden uzak kalmak çok zor aylardir sesini duymuyorum senin yaninda olmak istiyorum seni canimdan çok seviyorum hayat sanki durdu sen yanimda yoksun diye gúne$ dogmuyor artik bu $ehirde çok yannizim seni ózluyorum góz ya$larim dinmiyor acilarim ise bitmiyor birgún hayallerim gerçekle$ecek acilarim ise dinecek sana kavu$acagim birgún seninle olacam bir ómúr hayal kusuyorum belki gerçekle$ecek mi bilmiyorum umudumu yitirmiyorum |
jenni18...
Hayatta umduğun gülmek olsun Bir gün ağlarsan oda mutluluktan olsun Unutma seven bir kez ölür Ölen bir kez gömülür Benim sana olan sevgim ne ölür nede GöMüLüR |
GÜle GÜle Anne...
Bİr ÇocuĞun SafliĞinda Sevdİm Senİ Bİr Bebek NazİklİĞİnde HİÇ Sonunu DÜŞÜnmeden Sordum Soracaklarimi Ve Bİr ÇocuĞun Annesİne YapabİleceĞİ Hatalari Yaptim Sorulmayacaklari Sorarken Annem Gİbİ Affeder Dedİm Annem Olamazsin Dİye DÜŞÜnmedİm Şİmdİ Gİdİyosun Affetmeden GÜle GÜle Anne Gİt Ben Bİr SuÇ Daha İŞlemeden SicakliĞin Gİtmesİn Ellerİmden Çay BuĞusu Gİbİ GÖzlerİnden İncİler DÜŞmesİn Anneler AĞlarken Ben Dayanamam Senİn Yerİnede Ben AĞlarim |
BideNeM......
sana olan hasretime isim koyacak olsam yüreğim derim, aşkıma isim verecek olsam kalbim, sana isim verecek olsam BİDENEM derim, çünki BİDENEM sin sen benim, senden başkasını sevecekse gönlüm ateşi sevsin, senden başka sevecekse gözüm topragı sevsin. |
Yoklugunda Ben Agladım...
Ben aglamazzdım sen den önce Sen hep üzerdin zoru görünce Ben nefessiz kaldım sen gidince Sen kalpsiz kaldın bensiz gidince. |
BeN___...
Hep yanlış anlaşıldım ümitsiz dostluklarda ve her seferde batan gemi benimdi güvertelerimde sahipsizliğin yanlış anlaşılmanın yalnızlığın çığlıkları vardı. rotam yok benim ama aynı çizğide aynı yerde durur aynı yerde dönerim saatlerim hep aynı zamanı gösterir hiç sevenim olmadı hep çok sevmenin acısı sancısını ben yaşadım. gönülden sevmenin suçlusuyum ben ve cezasını ben çekerim ezilmişliğin ve yürek yangının acısını ben bilirim bütün şehir |
Bir Gün Sende Okurmusun......
Bir gün hayatımdan ördürürcesine çıkacaksın ve ben seni hep son günkü halinle hatırlayacağım. Senin en güzel halin neydi diye düşünüyorum. Ve içimden bir ses yıllar öncesine götürüyor beni... Seni her halükarda içimde hissedebiliyorum. İşte olayımın en güzel yanı bu. Sen ne kadar anlayabilirsin bilemiyorum. Ama benim gibi her şeyden ve herkesten uzak bir hayatın olmasaydı bunun ne demek olduğunu anlardın. Seni anlıya biliyorum sevdiklerin ve sana destek veren herkesin yanında ağlamak bile seni |
AşKıMa _ ELveDa...
seni ne çok sevdim ben.ne çok gözyaşı döktüm senin için *******i sen yatağında meleklerin kanatlarıyla uçarken ben penceremin önünde senin rüyana girmek için dua ederdim.bir bakışına bir dudak titreşine gülüşüne ulaşmak için dünyanın bütün çiçeklerini önne sererdim. şiirler şarkılar sevgiler içinde tutuşan bir ateş yangımında senin için kül kesildim.adına yanlızlık dedim.sen beni bilmedin.beni tanımadın beni sevmedin.bu bir ölümdü bu bir fermandı.yaşamak mümkün değil.yanlızlık yanlızlık karanlı |
Yağan Yağmurların Ardında...
Ela gözlerinin ışıltılarını benden esirgeme, Güzel gözlerini kaçırma benden, Yağan yağmurların ardında saklanma, Sıcaklığımdan, yakınlığımdan, sevgimden kaçma, Uzaklaşma benden, yakınımda ol. İnkar etme içindeki gizli sevdanı, İçindeki yalnız yaşayan o kişiliği. Bir kere de gururunu hiçe say, Yaklaş ve fısılda yüreğime kalbinle, Sen benim gizli aşkımsın diye, Bir kere de düşünmeden yap, Düşünmeden yaşa hayatını bana odaklayarak, Hayatını bir kereliğine olsun bana bırak, Yağan yağmur |
BEN...
BEN Yaprak yesilken güzeldir, sariyken degil, Sariyi ben güneste , maviyi gökte severim. Insan acizken iyidir, güçlüyken degil, Yüceligi ben Allahta severim. Dagda kar, Karda akta iyidir, Ben akligi, alinlarda severim, Bazen yagmur yagar, Bazende dolu, Doluyu ben, gönüllerde severim......... |
dön gel...
Neredesin güzel gözlüm Ben şimdi uzak şehirlerin yalnız derbederi Deniz kokusu duyuyorum bir akşam üstü Kuşlar her mevsim göçebe Bir o kadar kimsesiz nöbetlerim Neredesin birtanem Seni yaşıyorum uzak diyarlarda Yaptıklarımla söylediklerim hep sana Seni düşündükçe saçmalıyorum Neredesin sevgilim İmzaları atılmış mektuplar Okunmaz olmuş artık Yetmiyor binlerce resmin olsa da Gülüşünü istiyorum içimi ısıtan Herşeyimi unutturan Bu yakamozlar beni aldatıyor Gölgen vuruyor her sahile |
hayal...
Senden uzak kalmak çok zor Aylardir sesini duymuyorum Senin yaninda olmak istiyorum Seni canimdan çok seviyorum Hayat sanki durdu sen yanimda yoksun diye Gune$ dogmuyor artik bu $ehirde Çok yannizim seni ozluyorum Goz ya$larim dinmiyor acilarim ise bitmiyor Birgun hayallerim gerçekle$ecek Acilarim ise dinecek Sana kavu$acagim birgun Seninle olacam bir ómur Hayal kuruyorum belki Gerçekle$ecekmi bilmiyorum Umudumu yitirmiyorum Senden vaz geçemiyorum |
seni istiyorum...
Seni o kadar çok özledim ki Seni herkese haykırmak istiyorum. Seni o kadar çok sevdim ki Seni herkese anlatmak istiyorum Seni o kadar çok diledim ki Her zaman yanımda olmanı istiyorum Şimdi ne diyorsun? Her zaman ki gibi Gözlerin kal dudakların git mi? Diyor Ama bu sefer olmaz, Bu sefer kabul edemem, Bu sefer dudaklarından çıkacak İki kelimeyi duymak istiyorum, Seni seviyorum kelimesini duymak istiyorum, Seni diliyorum kelimesini duymak istiyorum, Senin varlığınla o |
eLa gözLüm...
SansLıyım ki seni buLdum En güzeL yıLdıza tutuLdum eLa gözLerine vuruLdum MutLuLuktur benim yoLum Yerim yurdum degiL ki beLLi Seviyorum bu candan cok seni AskınLa yaktın beni Bir tutabiLsem ah eLLerini Seni sevdim yaLnız seni sevecegim Ugrunda bu canı feda edecegim Senin icin,senin icin canım SevgiLim Senin icin,senin icin aSkım |
SeNi SEviYorUM...
Sensiz günlerimde, aylarımda, yıllarımda Kendimi bir ölüymüş gibi hissediyorum. Bazen de bende bir eksiklik olduğunu, Yalnızlığın acısı yetmediği gibi, Birde özlemin acısı oluyor içimde Bir cesaretim olsa ah bir cesaretim olsa Sana sarılmayı, seni öpmeyi o kadar çok istiyorum ki Ama olmuyor. Cesaretim olsa bile korkuyorum. Sarılmamı engellersin, öpmemi istemezsin diye Belki de kuruntuluk yapıyorum, Belki de seni tanıyorum dediğim halde tanımadığım için Şüphe duyuyorum send |
senin için...
Seni sevmek ağlamak, yaşamak nefret etmek, Seni sevmek ölmek, dirilmek ve düşünmek, Seni öpmek sıcaklık, aşk, mutluluk, Seni düşünmek hüzün ve hayat, Sensiz hayat ise kahroluş, ölüm ve bitiş, Sensiz olmak kıyamet çok kötü bir son, Sen İster başkalarıyla ol, Ama gözlerin ve kalbin benimle olsun, Sıcaklığın, ateşin, gülüşün, tenin ve dudakların benimle olsun Yalnız benimle, benim seninle olduğum gibi Gündüzleri sevmiyorum çünkü sen yoksun, *******i seviyorum çünkü seni düşün |
ricardo...
Sensiz çok mutsuzum Açmami$ bir çiçek gibi Sanki Karanlik her taraf Gune$ dogmuyor gibi |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:58 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.