![]() |
yürüyorum gecenin karanlık yollarında
klasikleşmiş o tozlu yollarda bir elimde telefon bir elimde sigara bırakmayacağım seni aşkım inanmasanda bana kollarımda olmasanda benim seni herzaman bekleyeceğim güvenini kıracak bişi yaptıysam sevgilim senden çok ama çok özür dilerim gün gelecek devran dönecek bu beden terk-i diyar edecek sen benden ayrılsan bile sevgilim bu beden daima seni sevecek düşmüşüz zorlu bi sevdanın içine kim engel olursa yürürüm üzerine sakın bu lafımı unutma sevg |
yağmurlar yağıyor gözlerime usuklca
sensizlik her an bir kabus gözümde düşüncemde,hayalimde,özlemimde sen varsın yanlız bu kalbimde büyüdükce büyüyor yokluğun gözümde kırılmış kalpler yıkılmış düşler perişan halim sensizliğimde dolanıyorum şimdi boş sahillerde adını bir kumlara yazdım birde kalbime |
uzun bir aradan sonra;
bugün tekrar hatırladı kalbim seni hani unutmuştun?dedim kalbime yanıt vermedi... defalarca sordum donunda söyledi unutmamışım,unutamamışım dedi acı bir sesle unutmamış bak oda, kendini kandırmış devamlı benim gibi... şimdi yanıyor yüreğim acı acı ağlıyor özledim seni hemde çok anılar geliyor aklıma hatırlarmısın..elma şekerini çok severdim bu yüzden sana hep elma şekerim derdim kızardın... kıskanırdın elma şekerini,sadece beni sev derdin bak sewmiyorum artık |
sana hasretim ilk gördüğümmden beri
sanki gelemyeceğini en başından biliyordum uzaktın bana kavuşamaycağım kadar sevgim büyüktü bir okyanus kadar şimdi yüreğim acınla atıyor bak bugünde bir sevgililer günü geçiyor ben... yine sensiz yine eksik bugün kalbim hala sana atıyor hissediyormusun aşk bitti diyemiyorum kendime çünkü aşk ne zaman biter biliyormusun ayrıldık dediğinde yüreğin acımıyorsa. benim acıyor güneş kokulum acıyor hemde çookkk... |
Bir sonbahar yaprağı gibi, yalnız düşmeliyim ağacımdan.
Yaşarken hiçbir zaman elimi sımsıkı tutmayanların Ölürkende tutmamalı elleri ellerimi. Tek başına olmalı ölümüm. Bir akşam üstü güneş batarken, Ve herzamanki gibi yalnızken, En sevdiğim müziği dinlerken ölmeliyim. Sevgilerimi götürmeliyim sonsuzluğa Yapmak isteyipte yapamadıklarımı götürmeliyim. Aşklarımı götürmaliyim Bir de dünyada varolmayan Sevilebilmeyi götürmeliyim sonsuzluğa Tek başına olmalı ölümüm Yalnız ve sessizce... |
sEVMEK YÜREK İSTER
YÜREK CESARET HER AŞK CESARETİN VARMI AŞKA DENİLEN ŞARKIYLA BAŞLAMAZ ÖLÜMÜNE DENİLEN AŞKLAR İSE BİR HAFTAYA KALMAZ BİTER ÖLÜM DENİLEN ECELDİR ASLINDA EBRU |
güzel günlerin bir masal olduğu gündü
bir salı günüydü yağmurlu ve kasvetli havada ölümün o kahpe kokusu vardı bir salı günüydü ölümün acısını anladım işte o gün ölüm benim kardeşim acılar can dostum oldu artı uyku yoktu, gülmek yoktu acılar vardı karamsarlık vardı haykırmak istedim belki zamanı geri almak sesinmi duymasını istedim sarılmayı herşeyi düzeltmeyi istedim olmadı bir salı günüydü ölümün karanlığını gördüm işte ölüyordu hemde yanına beni alarak |
suskunluk en güzel konuşma sanatıdır.
artık susacam belirli bir süre yazmama kararı aldım,simdiden tüm şiir severlere sevgilerimle. (ati) mesajları günlük kontrol edecem yazan arkadaşların dikkatine. |
Ben sevginde tutsak kaldım bilir misin
Büyüdükçe gözlerimde gözlerin Hâlâ yüzümdedir sıcak nefesin Bu özel günde birlikteliğimizi müjdeler misin? Sana karlı dağlardan sıcak rüzgarlar getirsem Saçlarına salsam aralarında adını zikretsem Boynundan salınıp da göğsüne sokulsam Bu özel günde seni seviyorum der misin? Hâlâ duruyorsam aklında eski ben gibi Ve hâlâ duruyorsa kalbindeki eşsiz sevgi Utanmışlığın ve can kırıklarından sıyrılıp Bu özel günde bana sarılır mısın? Gelirken hey |
güneş gün yorgunu ağaçların dallarına asıldı
düşecek yine toprağın en uzak kıvrımlarına alevden bir demet güle sarılıp katil akşamın ilk karartıları bunlar soğuk adımlarından belli kan damlıyor yine parmaklarından sen yoksun, her akşamki gibi... görmüyorsun... bu kuru soğuk mu iliklerime işleyen ben miyim sokak başındaki bu buzdan adam acı bir tokat gibi patlıyor akşamın akşamcıların kızıl alacalığı derin kuyuların diplerinde kayboluyor kör bıçakların doğradığı sesim sen yoksun h |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.