![]() |
Hoşçakal
Seni tanıdığım gün ömrümün en güzel günüydü Senin hayalini kurmak uyuma sebebimdi Yanımda değilken bile vardın hep içimde Gidiyorum artık hoşçakal Merhaba diye birleşmişti ellerimiz Sinir harbinde sakinleşme sebebimdi gözlerin. Hayata dayanma gücümdü belkide varlığın Ama artık çok geç gidiyorum hoşçakal Bir kıvılcımdı içimizde büyüyen Hangi su söndürebilirki içimizdeki koru Ağlayan çocuğun gözyaşlarından başka. Gözyaşlarımı önüme katıp gidiyorum hoşçakal Aşk masallarına inanmıştım seninle Bitmeyecek sanmıştım soluksuz sevişmeler Sensiz bir gün geçmezken Bir ömür hoşçakal Son sigaramı çekiyorum ciğerlerime Belkide son gözyaşım akıyor ellerine Kaybedeceğimiz şeyleri düşündükçe Mutlu olman için gidiyorum hoşçakal |
Bahar
Her mevsimde aşk yaşanır belki Yağmur damları vurur sevdalara Belki için yanar kış akşamlarında Ama sevda yazılmaz bahardan başka Serseri bir kurşundum sana saplanan Yüreğine girip orda kalan Belkide bir serseriydim sadece Baharda kaybolan Adı bahardır mutlulukların Hangi mevsimde yeşerebilirki sevdalar Ve hangi mevsim soldurabilirki sevdaları İlk ve sondan başka baharmı var. Sadece mutluluksun bu yaşlı bedende Tanımadım ilkten başka bahar Acılar girsede yüreğime Hayatım her mevsim bahar... |
Küçük Bir Kız Çocuğu
Yaşama mutlu gözlerle bakan Hayatı oyuncak sanan Küçük bir kız çocuğu Mazgallara taş atan. Artık büyüdüm diye çığlıklar atan Ağlarken çocukluğunda kaybolan Platonik sevdalarla yaşayan Küçük bir kız çocuğu Herkezden farklıdır bakan gözleri Herkezden farklıdır yaşama sevinci Hayatı öğrenmek isterken Hayatta kaybolan küçük bir kız çocuğu Nasihatların üstüne kur hayatını Büyüme sakın hırçın denizlerde Almasın yüreğini dalgalar,savurmasın sevdalarını Mutlu bak hayata gülen gözlerinle Mavide kaybolsun düşlerin küçüğüm |
Esaret
Apansız kapını çalar aşk, Kör oluverir o anda gözlerin, Lal olur dillerin... Sıcacık birşeyler akıverir kalbine, Aşktır bunun adı, Tatlı bir esintide, Onu hissedersin. Minik serçenin cıvıltısında, Onu duyarsın. Çiçeklerin gülümsemesinde... Onu görürsün. Hayatındır artık o senin. Her saniye aldığın nefesin, Kalbinin atışı, Hayatının anlamıdır artık... Bir bakmışsın esiri olmuşsun, Kurtulamazsın ondan asla! Kendini kandırmana gerek yok... Seviliyorsan eğer sende yaşayacaksın tatlı bir huzurla, Sevilmiyorsan eğer yanıp kavrulacaksın tarifi mümkün olmayan bir acıyla. Sevgi karşılıksız olur,sevilmeyi bekleme ey fani. Varsın olsun sen yinede sevmeye devam et. |
aci
Engİn Denİzlerde YeŞİl Olsam Solmasam YÜksek Dag Larda RÜzgar Olsam Dİnmesem Sahralarda Kutup Olupta Erİmesem GÖnlÜndekİ AŞk Olup HİÇ Bİtmesem Ufku GÖrÜnmeyen Yol Olsam Sana KavuŞsam Yagmurlar Olup YÜregİne Yagsam Semalarda Ay Olupta *******İne Dogsan GÖzlerİnde YaŞ Olup HİÇ Akmasam ÇÖl Lerde Yangin Olup Tek Senİ Yakmasam GÜllerde Dİken Olup Tek Sana Batmasam Dİllerde TÜrku Olup Hep Sana Adansam RÜyalarin OluptagÖzlerİnden HİÇ Çikmasam Okyanus Olup Kurak Topraklara Aksam Seyyah Olup Dİyar Dİyar Gezsem Delİ Akan Nehİr Olsamda Senİ İÇİme Alip Kaybolsam İÇİn Dekİ Yara Olupta HİÇ Canini Acitmasam |
sana Bu SÖzler
Sana Bu KuŞlar Gagalarinda GÖzyaŞlarimi Kanatlarinda Kokumu Dİllerİnde Sİtemlerİm Ufacik YÜreklerİnde Dayanilmaz Acilarimi Getİrsİn Sana Bu Karlar Beyazinda SaÇlarimi Sogugunda Yalniz LiĞimi YagiŞinda Sessİzlİgİmİ Getİrsİn Sana Bu DaĞlar Sİyahinda GÖzlerİmİ Zİrvesİnde YÜregİmİ GÖlgesİnde Karanligimi Getİrsİn Sana Bu Nehİrler Sonsuzlugunda Sevgİmİ Durgunlugunda Umutlarimi HirÇinliginda Lanetİmİ Getİrsİnkİ Anlayasin Benİ |
Hiç kimse
Hiç kimse beni senin kadar sevmemisti Bana beni bu kadar sevgisini hissetirmemisti Sana duydugum aski sana borcluyum Oyuzden sana ihanetten korkuyorum Hiç kimse bana senin kadar deger vermedi Belki de seni bekliyordum, yarali bir kus gibi Acidan kurtarip, mutlu ettin beni Sevdim, sevdim ve sevdim tek seni Hiç kimse benim yerime göz yasi dökmemisti Seni seviyorum demek yetmez Sana asigim demek de yetmez Canimi ömrümü feda etsem Canina can katip hiç gitmesem Sensiz bir hiç gibiyim desem Hiç kimse beni senin gibi mutlu etmedi Kalbime sevgi, damarima kan vermedi Ciçeklerima su, gözlerime gülücük vermedi Seni kaybetme korkusu saplanir Kursun gibi yüregimde saklanir Bana verdigin herseyi kaybetmek Onlari terkedip macbur gitmek Cok korkuyorum, yapmak istemedigim seyleri yapmaktan Seni bana can vermisken, seninkini almaktan Cünkü hiç kimse bana vermemisti bu kadar heyecan Sen benim canimsin, canima CAN |
AŞK
Sıcak bir gülümseme Neyi getirir akıla Bir kalp çırpıntısıyla Geliveririr insana Ne olduğunu kimse Farkedemez başlarda Birde göz kırpınca Neşe verir insana Sonra ayrılamazsın Bırakamazsın ama Birden kopup gidince Dönemezsin birdaha |
ayŞe.....
AkŞam GÜneŞİ Belİrmeye BaŞlar Tepelerİn Ardindan Yalan Bu DÜnya O GÜneŞ Olmayinca Şahİdİm Olsun Kİ Yer GÖk Yaradan Ezelden Berİ Bu Sevda Sadece Sana...... |
YİNE DE ÜŞÜYORUM
üşüyorum bu gece hasret kucağında tiryakisi olduğum karanlık sokaklardayım gökyüzünde ağlayan bir çocuk olur bu mevsim ayaklarım sızlıyor,yorulgum galiba ne etse bıkmaz bu yürek çileden kahırdan bin derede yıkanmış derbederliğimleyim sarhoş prangalarda ömür çürüttüğüm kıyılarda üşüyorum bu gece en siyah düşün çıkmazında ahmetin yakamozu çınlatıyor dirlişimi başkaldıramıyorum bu illet sevdaya belki de alıştım esaretine, çehrenin ışında mevsim kabuk değiştirdi,ellerimde gözyaşlarım yine de üşüyorum sessizliğin tenime her değişinde... |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:12 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.