![]() |
Alıntı:
Şaka yaw hepsi bizim takımlarımız hepsi türk ama galatasarayın yeri başka bende .. |
Alıntı:
Onun dilinden bi ben anlarım :) |
Alıntı:
İsterseniz soralım korkutmuşmuyum... |
onu deil beni korkuttun birden
|
yoo korkmadım akisne çok swdim :D
|
Alıntı:
|
:D:D:D:D demi karabasan aklına nerden geldi nick filmindenmi
|
Alıntı:
bu arada Arkadaşlar Flood yapmayalım :) ceza alırsınız sonra sizi ben bile kurtaramam... |
Alıntı:
|
flood olcak yine bende öle yapıyodum sonra bu aklıma geldi birden neyse davulcu geldi ötüyo ben gidiyorumsizi öpüyorum hadi by
|
Alıntı:
|
selam milleeeeettt
|
ben gitti iyi geceler herkese
|
ee herkes erkenden kaçmış
|
slmlar kimse varmı :)
|
var ama biraz geç yazıyorum sanırım ee herkes yattı mı??
|
Alıntı:
|
Yettim hemşolar..:))
|
kankalar nirdesiniz yatıyormusunuz yoksa sesiniz çıkmıyo
|
Buralardayız kanka naber nasılsın bakalım..Uyku tutmadımı yoksa..
|
saol kanka iyiyim ya yemeği yedim yattım uykum kaçtı çayı fazla içtim galiba iftardan beri 20 bardak oldu şimdi uyuyamıyorum:))
|
bu arada avatarında tam nickine göre:))
|
Yastığa kafanı koyunca koyun falan say dicem ama bende işe yaramıyo sende yararmı bilmem.:))
|
Alıntı:
|
kanka 50.000 kayun 12.500 dana 22.135 tanede kümes hayvanı saydım nafile:))
hehe benim avatar akşamda kalma ayılamadı hala k. doğuludan çakkıdı dinleyip geziyo:) |
cümleten iyi sabahlar uyumayı bir daha deneyecem:)
|
okuldan geldim
selam.. |
hsg a.selam
|
vayyy kimleri görüyorum sahnede :)
hosgeldiniz arkadaşlar nasılsınız ? |
haha naber nouma nasıl gidiyor :))
|
Alıntı:
iyidir walla kardeşim nolsun beklıyoruz aç aç :frown: zamanda geçmiyo :) sen napıyosun nası gidiyo hayatt ??? |
valla söylemesi ayıptır bir saat oldu kalkalı:)) sabahladım bugün uyuyamadım karabasan uyutmadı beni hayat iyi yaw uğraşıyoruz işte:))
|
Alıntı:
uykuyu aldıına göre bu gecede sabahlıcan desene :))) |
:biggrin: heyooo mıllet ben geldım ama sız bu msjı okurken ben evde ya resım cızıyo yada kıtap okuyo yada tv ıslıyo fln olcam babam pc me darbe yaptı buyuzden kısa bı sure yokum anca bole dısardan bısekılde gırebılıyorum yoklugumda cok sey degısmıs yaff benım gıtmemı mı beklıyordunuz sayın yetkılıler :smile:
neyse öcüü(karabasan) tebrıkelr yukselmsın ne yse babam pc yı gerı verıse donce en kısa zamanda aranıza unutmayın benı neyse bırazda calısalım dımı sonra geceler abey koyu verıır kapının onune :biggrin: hehe saka tabıı bak konu acıyorum konularıma bakın hee kadın bolumune konu accam sımdı bakın onlara hade gudbay:biggrin: |
hehehe msn yazmış pc derbe yaptılar diye heheheheh ya gülmekten yerlere yatcam :))))))
|
babası pc ye darbe yapmıs :biggrin:
ne de güzell yapmışş ellerinden öpüyorum saol varol abi :)))) artık akşamları rahat rahat msn ye girebilirim :biggrin: :biggrin: :biggrin: hııhh... |
Alıntı:
|
Alıntı:
bene yemeğe gidiyoma rk. akşam görüşmek üzere |
Alıntı:
bye bye... |
hııhh gordeces donusum muhtesem olcak tabı once babamı afedıyım de ole ama hıc oralı degıl hendılerı babamla bırlık oldunuz dıımı haınler neyse cok konusmayın burda da kadın bolumune gırın okuyun oray paylasım yaptık dımı saygı lutfen:D
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.