![]() |
Ben noktayı koydum
Ben ayrıldım o diyardan, Sen eski defterlerdesin. Ben noktayı çoktan koydum, Sen hala beklemektesin Seni deli gibi sevdim Bana özlemini verdin, Sensiz olmayı öğrendim Ben noktayı çoktan koydum. Güven olmalı sevgide Anın da kalmadı bende, Yalvarsan da,gel desende Ben noktayı çoktan koydum.. Sen satırın başındasın Ben hikayelere doydum, Sen virgül aramaktasın Ben noktayı çoktan koydum.. Cansın Erol |
Ben sakladım
Ben sakladım. Yine de bildiler sevdiğimi. Gözlerin söylüyor dediler Nasıl aşkla bakmışsam bilmem Beni ele verdiler. Ben sakladım Ellerim anlattı herhalde Seni her gördüğümde Nasıl da titrediler. Ben sakladım Kalbim tutamadı kendini Nasıl da belli etti sevdiğini Ben söylemedim sırrımı sakladım Sen aşıksın biliyoruz dediler Gözlerim,ellerim,kalbim, Beni ele verdiler. Cansın Erol |
Ben yoktum
Ben zaten yoktum ki dostlar. Öldüğüme sakın üzülmeyin... İlk yalanlar vurdu beni, Sonra da diller. Arkamdan vurdu son darbeyi, İnandığım sevgiler... Ben zaten yoktum ki dostlar.. İnancımı çoktan gömdüler derine, Hüzün sundular sevgilerin yerine Yaşarken kırıp da kıymet bilmezlere Yalandan ağlarlarsa,bir bakıp gülümseyin Dostlar ben sizinleyim,ne olur üzülmeyin Cansın Erol |
Bende gör
Gözlerine gölge düşmüş, Aç kirpiği güneşi gör. Yüreğin yalnız,üşümüş Tut kalbimi ateşi gör. Her gece biter seherde Işığın kaynağı sende Aşkı birde benden dile Gir kalbime sevdayı gör. Hayat deymez biliyorsun Seviyor,seviliyorsun Mutluluk nerde diyorsun Kavuşursak gel bende gör.. Cansın Erol |
Bendesin
Beyaz bulutları hüzne sarsalar Yağmur olup mevsimlerce yağsalar Seni terketti diye, bin defa anlatsalar Sen bende ki bende nasıl olsa benimsin Güneş batarken gitsen sabah yine gelirsin Buzdan olsa yüreğin,yüreğimde erirsin Sen kendini sende yaşa farketmez Sen bendeki bende nasıl olsa benimsin Sevgiler durmadan büyür içimde Okyanuslar damla değil gözümde Değil uzaklara,sonsuzluğa gitsende Sen bendeki bende nasıl olsa benimsin Cansın Erol |
Beni unutma
O güzel seneleri,sevgi dolu günleri Seni en çok seveni Beni unutma sakın. Başka eller tutsanda,gönlünü avutsanda, Her şeyi unutsanda, Beni unutma sakın. Taze baharlar görsen,sabrın sonuna gelsen, Kızıp yemin de etsen Beni unutma sakın. Dünya tersine dönse,bütün ümitler sönse Ömrüm bile tükense Sakın beni unutma..... Cansın Erol |
Benim adım kadın
Benim adım kadın. Saçım uzun eksik etek. Erkeğin hamurundan hamurum Elmayı yiyene dek.. Babamın başlığıyım ben Cebinin harçlığıyım ben. Bazen nazlı çiçeğim,el bebek büyüyecek, Telim duvağım ile beni gelin edecek. Kocamın karısıyım,çocukların anası Dışarda o erkeğin benim yine dalgası. Bazen saygı görürüm,çıkarım yükseklere, Bazen atarlar beni,çamur dolu yerlere. Benim adım kadın, Saçım uzun eksik etek Bilene münbit tarlayım severim ölene dek. Namuslu benim hürmet edilen ana Fedakar,şefkatli bulunmaz derler bana, Rezil edende benim,vezir edende Bazen de tutup atarlar sokaklara. Benim adım kadın, Saçım uzun eksik etek, Böyle geldim gideceğim Erkek tükenene dek Cansın Erol |
Bestekar
Sevgide,hasrette gönüller yandı. Neler hissetti kalp anlatamadı. Rüzgarın,ağaçların,denizin nefesini Bir kuşun şarkısını,bir çocuğun sesini Acı özlem ve sevgisini Sustu dudaklar anlatamadı. Sönen ümitler yarım hevesler, Sığmadı gönüle,mazi ve gelen günler Taşınca duygular birer,birer Kalem şair oldu anlatamadı. Gönüller,dudaklar çaresiz sustu Hatıralar canlandı,hayaller çoştu Ve perde,perde indi nağmeler Bir kalpten döküldü,hüzzamlar,nihaventler Ruhlar bestelerle birleşti,sonsuza kadar Duygulara hayat verdi bestekar Cansın Erol |
Bırak hüzünleri
Bırak hüzünleri yeter acılar, Yaşamanın sırrını seven kalp anlar. Bakışların yaşanmamış yıllardan bıkmış, Felek deydi diye kalbin kırılmış. Halbuki bu dünya bizden çok yaşlı, Yine de dönüyor heyecanlı,telaşlı. Gözyaşlarıdır dünyayı yıkayan, Güneş değil,sevmektir aydınlatan. Toprak türlü güzellikler verir, Otlar,dikenler,onlarla beraber sevilir. Gelecekten korkma,mazi seni üzmesin, O senin geçmişin,o hayat senin. Daha önünde nice yıllar var, İnsan mimardır,yıkılanı yapar. Sev...kalbini sevgilere açık tut, Gülleri düşün,dikenleri unut. Sımsıkı kavrasın yaşamayı ellerin. Gönülden verdikçe,daha çok gençsin. Bırak hüzünleri,bitsin acılar, Yaşamanın sırrını sevenler anlar.. Cansın Erol |
Bilemedim
Sevgi nedir dostlar,ben bilemedim. Biraz yol yordam gösterin bana. Bunca yıldır bildiklerim yanlışmış, Şunun doğrusunu öğretin bana Sevmek kutsal dediler,yalanmış, Bir gönül de,neler,kimler yaşarmış, Bize de ucundan,bir kaç söz kalmış, Şunun olurunu söyleyin bana... Çok pahalı şeymiş gönülden sevmek, Bir sevda uğruna bir ömür vermek, Sabırla,aşkla hakkı beklemek, Şunun yüzdesini gösterin bana.. Kıymet bilmezlere kolay görünmüş, Bizim gönül hayal köşk de oturmuş Sevmeye vurulanın kısmeti buymuş, Şunun biraz da karını gönderin bana... 1990 Cansın Erol |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:59 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.