![]() |
Beş Para Bile Etmezsin
Sen aslında, Beş para bile etmezsin. Bakma uykusuz *******ime, Bakma seni aradığıma. Aldırma hiç boşuna, Yatağımın yalnızlığına. Aldırma sen, Saçlarının yastığıma düşmeyişine. Aldırma sen, Beynime kazınmışlığına. Sen aslında alışkanlığım, Tiryakiliğim hiç değilsin. Damarlarımda bir alev, Gözlerimde Bir damla yaş bile olmadın. Bakma adını öylesine sayıkladığıma. Aldırma hiç,kara *******de Seni çılgınca aradığıma. Aldırma,kaldırımlarda dolaşıp Pencerene boynu bükük baktığıma. Aldırma sen,ayaz *******de Sokak lambasıyla dertleştiğime. Sen aslında, Beş para bile etmezsin. Ne bir birlikteliğimiz oldu, Nede bir geceyi paylaştık Yaz akşamlarında sınırsızca. Ne dudaklarında kayboldum, Ne de sardı saçların bedenimi. Ne cenneti yaşadım kollarında, Ne de cehennemi yokluğunda. Ne bir bütün olduk, Her şeye rağmen. Ne de birlikteliğimizi yaşadık, Her şeyden uzak Özlemlerimize rağmen. Sen aslında, Beş para bile etmezsin. Sormadım seni hiç bir gün. Soramadım hiç kimseden. Kokunu hiç özlemedim, Ne de aradım sıcaklığını. Beklemedim bir gün olsun, Kapımı ansızın çalarsın diye. Beklemedim bir gün olsun, Belki bir şafak vakti erken, Bir gece vakti yıldızlar üşümeden, Bana dönersin diye. Sen aslında, Beş para bile etmezsin. Kaçamaklarımız hiç olmadı. Ne de gizli buluşmalarımız. El ele dolaşamadık hiç, Gözlerden ırak,köşe bucak. Yürüyemedik saatler boyu, Girip kollarına Yaslanıp omuzlarına. Sen aslında, Beş para bile etmezsin. Aldırma, Boş ver yazdıklarıma. Aldırma sen üç beş söze. Aldırma,kırık kelimelerle Kalemimden kan damladığına. Darmadağın oysa yüreğim. Beynimse hepden paramparça. Sen aslında, Beş para bile etmezsin. Değmezsin hiç bir şeye. Değmezsin varlığına sevinmeye, Değmezsin yokluğuna üzülmeye. Sen aslında, Beş para bile etmezsin. |
Bilemedim Gitti
Hey gidi yalancı dünya Sırrını bilemedim gitti Canımdan da can bir dosta Koşarım varamadım gitti |
Bilmemki
Bilmem ki hiç söyledim mi? Fısıldadım mı kulaklarına sevdiğimi? Bilmem ki hiç fark ettin mi? Duyunca adını, gözlerimdeki sevinci… |
Bir Akşam Vakti
Tanıdık akşamlardan birisiydi, Lacivert sessizlik kaplamıştı Sokakları ıssız şehri,Antalya yı. Yüreğime rastgele bırakılmış bir sevda, Hasret büyütüyordu avuçlarında. En suskun şiirler kalemimde, İsyankar bakışlar gözlerimde. Tanıdık akşamlardan biriydi, Bir belâ gibi çökmüştün içime. Çekip gitmiyordun kovsam da. Ne içimi ısıtıyordu dudakların, Ne omzuma düşüyordu saçların. Bu akşam, gelmeyeni bekleyenlerin, Ağıdı olsun da söylensin aşk ülkesinde. |
Bir Aşk Hikayesi
Bir sabah vakti tanıştı, Gözlerim gözlerinle. İçimden volkanlar aktı, Bir şeyler tutuştu yüreğimde. Hoş geldin yalnızlıklarıma, Rüyalarıma hoş geldin. Güneşim gibi şafaklarıma, Mevsimlerime hoş geldin. Yıllar nedendir saklamış seni. Aşkı ararken yorulmuş gönlüm. Şafak atmış gün batmış hani, Ne fark eder sensiz geçerken ömrüm. Gölgem gibi adım adım, Aklımdan çıkmayan düşünce. Sen çığlıklarımsın sen feryadım, Pususun, pençesine düştüğüm sinsice. Asi bir sevdasın başucumdaki cellat. Al getir yüreğimi geri ver. Yada vur kılıcını bitsin bu hayat, Beni düşlerime gömüver. Destanlar yazdım sayfalar dolusu. Anlatamadım aşkımı sana. Vuslat olsa geçerdim okyanusu, Oysa boğuldum bir gamzenin çukurunda. |
Bir Başkasın
Nedir bu yüreğimdeki depremler Gölgen pencereme düşünce Gözlerimde yol alır hülyalar Aklımda bir garip düşünce Saçlarında tâç olur yapraklar Geceyi aydınlatırken yıldızlar ve şafaklar Yıkılsın arduvazlar bitsin nifaklar Ellerin ellerime düşünce |
Bir Gün
İnanma bebeğim eller sözüne Mutluluk bize de gelecek bir gün Hüzünler çökmesin güzel yüzüne Ayrılığı kader silecek bir gün Mutluluk şarkısı çalacak sazım Benim de elbette dinecek sızım An gelir mutlaka değişir yazım Felek bizlere de gülecek bir gün Bahçemizde renk renk çiçeklerimiz Sevimli yaramaz çocuklarımız Bir ateşle yanar dudaklarımız Aşk kadehimize dolacak bir gün Bilirim gözlerin kapıda olur Hasret kollarımda o an son bulur Yüreğim her gece sevdanla solur Ayrılık mazide kalacak bir gün |
Bir Sen Gelmiyorsun
Şehir, pervasızca doluyordu Penceremden odama. Yıldızlar düşüyordu, Avuçlarıma tane tane. Bir sen yağmıyordun. Bir sen yağmıyordun! Yüreğimde şimşekler çaksa da. Ay kadehime doluyordu. Dalgalar vuruyordu saçlarıma. Kanım çekiliyordu köpük köpük, Damarlarımdan derinliklerime. Bir sen gelmiyordun, Bir sen gelmiyordun bebeğim Umutlarımı yoluna sersem de. Açıktı kirpiklerim. Kara gözlerin sevgilim, Girmiyordu gözlerime... Açıktı perdelerim, Konmuyordun pencereme. Vurgunum diyordum, Hasretim diyordum, Bakmıyordun yüzüme. Bir sen görmüyordun, Bir sen bilmiyordun Deli divane gezsem de. Bulutlardan kaçan, Yağmur damlaları gibisin. Dalından vakitsiz kopan, Sarmaşık güller gibisin. Diyar diyar uçan, Göçmen kuşlar gibisin. Bir sen durmuyordun, Bir sen konmuyordun, Yoluna engel olsam da. |
Bir Yudum Sevgi
Bir küçücük yuva olsak, Bir yatak köşe başında. Bir yudum sevgi olsak, Bir dakikalık aşk sınırsızca. Bir lokma ekmek olsak, Bir kır sofrasında. Bir damla su olsak. Bir bakışla birbirimizi yaksak, Bir ateş dudaklarımızda. Bir rüzgar olsak bozkırlarda. Harman olsak savrulsak. Bir bulut gökyüzünde, Bir damla yağmur olsak. Bir gökkuşağı yarin ufkunda. Bir nehir olsak aksak vadilerde, Bir kumsalı sarsak. Bir mevsim olsak,çiçekler açsak. Bir dalda iki yaprak olsak. Bir beden olsak hiç ayrılmasak. Bir rüya olsa hayat uyanmasak. Bir yudum aşkı bulsak, Bir ömür yaşasak,sonsuzca seninle. Yaşasak seninle. |
Bitsin Bu Çile
Yeter vuslatıma umut ektiğim Gönül dergahında çile çektiğim Hasret bahçesine sabır ektiğim Saracaksan sar da bitsin bu çile Seni karşılıksız sevmiştim diye Bunca nazın zulmün bilmem ki niye ******* boyunca aşk’a sevgiye Varacaksan var da bitsin bu çile Hayalin gözümde batmayan mehir Yüreğimde yara olmuş bir nehir Muhabbet balıma bin türlü zehir Karacaksan kar da bitsin bu çile Görüver halimi açıp bakıyı As boynuma ecel denen takıyı Gövdeme ortamdan vurup çakıyı Yaracaksan yar da bitsin bu çile |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.