![]() |
aşkım
gercekten Seven Erkek Mİ Ben Lem Bir Kizi Icin 6 Yil Urastim Durdum Her Dedigine He Dedim Agzindan Bir Laf Ciksin Uzandim Tuttum Kopardim Ne Dediyse Yaptimn Surpriz Yaptim AŞiktim Sagina Bakti kiskanmama Ragmen Aramizda Sorun Cikmasin Diye Ses Etmedim Kavga Ettik Her Defasinda Ben Gittim Yanina Her Iki Gunde 1 Gul Goturdum Gozlerine Bakinca Daldim Gittim Nehir Oldu Aktim Yildirim Oldum Çaktim Epİlepsİ Oldum Tİtredİm Abİ HİÇ Kİmse Abana AŞk I Anlatmasin Tamam Mi Su An Ne Erkek Ne Kadin Farketmez Ve De Erkekler Sevemez Diyen Bebeye De Daha Yasin Kucuk Diyorum
Sonunda Aski KarŞilikli YaŞamayi Ogrendim Yanimda Olani GÖrememİŞİm Gec Oldu Ama GÜÇ Olmadi Haaa Bu Arada AŞkimi Sİlİp AtmadimHER GUN EN AZ10 DK dusunurum onu . AYRICA Zaten AŞik Veysel Ne Dİyor Bendekİ Bu AŞk Olmasa Sende Kİ GÜzellİk Nİcedir. Stop. |
Sizde o kadar kucuk dusurdunuz erkeklerı ama sız bır erkegın yerı gelınce bır kadın (sevdıgı kadın) ıcın canını bıle feda edecegını bılmıyormusunuz??
|
yıllar sonra bu konunun hala yayında, hala silinmemiş olması ne güzel. size saçma gelebilir ama bu konu benim hayatımı değiştirdi. bu yüzden benim için çok önemli :wub:
hani derler ya nerden nereye :redface: |
SaĞo GÖzÜm
|
erkeklere hakaret etmeyelim
5 parmğınızın 5 i de bir mi? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:42 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.