![]() |
ya aqrkadaslar yazdıklarınızın hepsi doğru bişey soyleyemem ama hep laf a.q hep laf benim içinde aynısı gecerliarkadaslar bu kanı bozkkk... arkasında amerika ve rusya war ben size bir duyduğumu anlatıcamm birgun bir catısmada arkadasım yaralanmıs we olanları anlatıoo hafıf bi sıyrık dioo komutan kıpırdamamamızı emretti we yattık yerlere dioo daha sonra uzunsure ates actık we bakmaya gittiğimizde 8 olunun içinde 2 tanede rus wardı dioo bu nedemek arkadaslar bu nedemek sizin pkk dedi,ğiniz 4.500 kişilik bi salaklar ordusu tukuruğumuzle boğarız anlıcagınızz ama arkadaki guclere ne yapcaz saygılasr...
|
evet bencede ama dur o***** bizim elimize versinsinler birde cımpız versinler 1000 tanesini o cımbızla ufak ufak parçalara ayırmassam NAMERDİM
KÜFÜR YASAK edit by GeCeLeR |
köklerini kazımak lazım bunların
|
bence fevri dusunuyorsunuz hoca bu kursunla alenen cozulecek bir iş degil oyle olsa coktan cozerdik bu işi halletmek için ille de birinin olmesi gerekiyorsa bu cok baslı yılanın başlarını oldurmeli ki bu boyle de bitmez dışarıda bitirmek gerekir ki yani dış gucler bu işe karısmasa bizim kursunlar en fazla iki saat dokulur sonra ortada bir sey kalmaz
|
none
amaan nerde bu devlet..artık sorunları halk cozuyor vaay be demek devletın bızı kurtarması gerekırken biz devletı kurtaracagız ha aklıma bile gelmezdi...
kahrolsun hain ve korkak devlet |
askere vecen hepsini vur emrini sınr ihlalinde yapacan gepercten bu o................. çocuklarını
|
askere kalleşlik yapanların mehmetciklerimizi arkadan vuranlarınn her zaman dağlarda ovalarda yatanların pkk ya yardım ve yataklık edenlerin tek ama tek cezası idamdır abilerim dar ağacı yerine kavak ağacı ipekten ip yerine çamaşır ipi kullanarak idam etmeli abilerim..
|
Kanimin Son Damlasina Kadar Senİ Korurum Şanli Bayragim Kanli Topragim
Ne Mutlu TÜrkÜm Dİyebİlene
|
Alıntı:
+1 Katılıyorum |
Alıntı:
iyi niyet ile iştigal cahilliğine veriyorum...... cahil küheylan olarak alsaydık, sırtına boş palan yerine, dolu küfe koyardım.....ağır çekerdi sözcükler..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.