![]() |
kürdü,lazı,çerkesi,macırı,yörüğü,pomağı,çingene si ,göçmeni bu ülkede yaşayan herkez TÜRKTÜR BUNU İNKAR EDEN KALLEŞTİR...bir kişinin vee bi rtopluluğun yaptığı tüm herkeze tüm ırka mal edilemez...
|
ve son hatırlatmam bu konu hakkında düşüncelerini belirtmeniz için kasıtlı olarak açık bıraktım silmedim ama gördüğüm çoğu arkadaşım düşüncelerini belirtmek için küfre sarılmış lütfen arkadaşlar bir söz bin küfürden daha etkilidir akıllı olana küfür lü konuşmaları editledim burası bir köy kahvesi değil net ortamı ve belli bir kural çerçevesinde burda toplanmış bulunuyoruz aynı düşüncede olmaya biliriz ama bunu anlatma yolu küfür değildir...saygılar
by_bluekeys |
saol kardeş valla eğer bişiler yapmassak işler kötü gibi
|
Alıntı:
|
Yazıyı sıkılmadan bastan sona okudum birkaç konu dışında genel olarak katılıyorum. Ancak şunu unutmamak gerekir ki kürtlerin tamamını aynı kefeye koymanın vebalinin altından kalkamazsın kardeşim. Ben 35 yaşındayım ve doğdum doğalı ülkücüyüm. Tanıdığım nice kürt ülkücüler var ki ülkücüyüm diye gezen faşistlerden daha iyi dava adamıdır. Ben öz be öz Türk oğlu Türküm. Ama Allah kürt de yaratabilirdi bu kimsenin elinde olan bir seçenek değil sen kürt olsan aynı şeyleri düşünebilirmiydin ? Yazının tamamını dikkatle okudum. Faşistlik kokan kısımlar hariç katılıyorum çok doğru yazmışın. Katılmadığım yer kürtlerin tamamını silip atmaya çalışman. Kürtlerin çoğalmasına gelince bizde çoğalalım kardeşim. Avratlarınızın lafına uyup bir iki çocukla yetinmeyin inmeyin üzerlerinden kardeşim. Bizim buralarda (Osmaniye ) bir laf vardır : kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmeyecen diye... Allahın yolunda gidenlere de dil uzatmak hiç bir ülkücüye yakışmaz bunu unutma. Said Nursiden kastın Bediuzzaman ise yanlış içindesin. Çünkü o büyük bir insandır kürtçülük yaptığını da hiç sanmıyorum yazan tarihçi ispat edemez. Bu arada nurcu değilim ve onların birkaçı hariç çoğuna gıcığım vardır.
|
arkadaşlar beş parmağın beşide bir değildir iyi ve kötü birlikte var olmuştur kötü olmazsa iyinin kıymetini bilemeyiz
|
arkadaşlar bunlar TÜRK KÜRT sorunu deil bence..yahudilerin ülkemiz üzerindeki oyunları.amaç TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ iç savaşla ortadan kaldırmak.tarih boyunca hangi TÜRK devleti düşmanlarla yapılan savaşlarla yıkılmış????
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.