![]() |
Anlam
Anlamsız anlamların Anlamını arıyorum… Gözlerimi ta ufuğa Dikip geleceğe bakıyorum… Belki anlamlı gelebilecek Bir görüntü bekliyorum, Ama nafile… Etrafı dinliyorum, Mantıklı bir söz arıyorum, Beni kendime getirecek, Bana yol gösterecek, Tek bir söz… Hepsi boş ve kifayetsiz… Dün, bugün, yarın hiçbirinde, Hiçbir şeyde anlam yok. Her şey yalan, riyakârlık… Yaşadığımız bu dünya, Bir serap bir rüya, Bunca anlamsızlıklar Arasında tek gerçek var; O da anlamsızlık… |
Aşk=Ben=Sen,Özledim
Gülmeni özledim aşkım,sevmeni özledim. O güzel gözlerini,bana bakıp gülmeni özledim. Ben seni senden daha çok sevdim aşkım. Ben seni bende özledim... |
Yolcu
Bekçidir,kirpik ucumda uyku Değmezler hiç birbirlerine Sen parolasız yolcu nasıl girersin rüyalarıma |
Çaresizim Ben
Sensizlik canıma yetiyor artık Her gün ağlıyorum çaresizim ben Umudum tükenip bitiyor artık Her gün ağlıyorum çaresizim ben Korkuyorum bir gün çlıdıracağım Kadere feleğe saldıracağım Belkide kendimi öldüreceğim Her gün ağlıyorum çaresizim ben Günler geçti gitti sen yoksun yine Derdimin sayısı ulaştı bine Kavuşmak imkansız ah bile bile Her gün ağlıyorum çaresizim ben Latifim dizimde derman kalmadı Derdimi serecek harman kalmadı Aşkın sarayında ferman kalmadı Her gün ağlıyorum çaresizim ben |
Başkalarının Olmuşsun Geldiğimde
Seni,bu kadar yıllar mı değiştirdi, böyle değildin eskiden bildiğimde. Sözler vermiştin,bekleyeceğim diye, başkalarının olmuşsun,geldiğimde. Gönlümde ki sana duyduğum bu hasret, ne kadar istesem de,olmaz ki nefret. Kâlbimde ki bu aşkı,artık azat et, başkalarının olmuşsun,geldiğimde. Hani söylemezlerdi gözler,hiç yalan. Yıkıldı hayallerim,oldular talan. Acılar var gönlümde o aşktan kalan. başkalarının olmuşsun,geldiğimde. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:37 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.